|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 1:47:23 GMT 1
Ryou kedvesen Kithára mosolygott. - Semmi baj- mondta mosolyogva. -Hát e szerint mi vagyunk - mondtam mosolyogva. - Egyedül hagytuk azt a lányt - mondta Ryou majd elindult befelé. - Maradj csak Shin én viszont bemegyek hozzá - mondta majd besétált és ismét letámadta Chot. - Hogy hogy itt vagy ?... már mint a szomszédban - kérdeztem kedvesen mivel kicsit meglepett. - Cho... bocs hogy tegnap lepofoztalak csak Shin miatt volt nem szeretem ha feldühítik- mondta mosolyogva. - Szegény kis csajt kifogja készíteni Ryou- mondtam neveteve.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 2:05:24 GMT 1
Ez kicsit váratlanul ért így hirtelen nem is tudtam mit mondani. - Na de miért ? - kérdeztem halkan, nem akartam hogy Kitha elköltőzőn főleg olyan messzire. - Ha nem akarsz akkor maradj ... - mondtam majd átöleltem Kithát. - Nem szeretek búcsúzkodni - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 2:22:04 GMT 1
- De miért? - kérdeztem értetlenül talán épp azért nem akartam ezt elfogadni mert fontos volt számomra Kitha. - Mit tegyek hogy maradj ?- kérdeztem kedvesen közben végig simítottam a haját és gyengéden felém fordítottam a fejét. - Kitha nem szeretném hogy elmenj .... ahhoz túlságosan is fontos vagy nekem- mondtam kedvesen majd megsimogattam az arcát gyengéden.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 2:41:22 GMT 1
- Kitha ne csináld már ... hadd segítsek kérleltem bár kételkedtem benne hogy engedni fogja. - Vagy ha a szüleid annyira menni akarnak.. te nem maradhatsz ? - kérdeztem de már nem igazán tudtam hogy hogy marasztaljam. - Kitha ... csak van valami más megoldás ... bármi- mondtam majd a füléhez hajoltam. - Nem szeretném hogy elmenj mert .... szeretlek- súgtam neki őszintén.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 9:59:12 GMT 1
- Nálam is maradhatsz ha akarsz szerintem Ryouval jól kijönnétek - mondtam kedvesen. - De ha nem szeretnéd szívesen odaadom a Sumidai házam úgyis holnap lesz a szülinapod igaz ? .... én meg úgysem használom ... majdnem olyan mint ez csak kicsit nagyobb - mondtam mosolyogva majd elengedtem Kithát. - Gondold meg jó ? .... nekem vissza kell mennem mivel vendégem van ... de nyugodtan át jöhetsz ha végeztél a barátnődnél - mondtam mosolyogva majd végig simítottam a lány arcát és beindultam a házba nem is tudom miért lepet meg Ryou reakciója. - Shin vissza jöttél- mondta majd szokás szerint rám ugrott kis híján mind2-en a földre estünk. - Igen itt vagyok - mondtam nevetve majd a nappaliba sétáltam Ryouval. - Bocs csak Kithával beszéltem - mondtam bár nem mintha tudta volna Cho ki az a Kitha legalábbis szerintem nem.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 12:03:03 GMT 1
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 12:03:03 GMT 1
-Nem haragszom.A helyedben én is ezt tettem volna.Mondtam kedvesen és egy csepp harag sem volt bennem. -Tudod...Nekem tetszik Shin.-mondtam Ryounak. -És az utcán megöleltem és megcsókoltam és ő is visszaölelt és megcsókolt de aztán azt mondta hogy nem bonyolódna bele még egy kapcsolatba.-mondtam ki őszintén.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 12:19:46 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 12:19:46 GMT 1
- Ezen ne csodálkozz - mondta Ryou halkan mikor még nem voltam bent. - Tudod a barátnője tényleg elég kedves és szép is volt és túl elnéző és ezt Shin ki is használta de egy idő után tényleg elege lett miután a legjobb barátnőjével is megcsalta ... a csaj a vasút állomás felé lakott és mikor Shin átment elégé össze vesztek majd kocsiba szállt és elhajtott de csak a sorompóig jutott .... a vonat oldalról a kocsiba ment és a csaj meghalt ... nem csoda hogy nem szeretne újból össze jönni senkivel ráadásul ez még nincs egy éve sem .... szóval ne várj csodákat - mondta Ryou kedvesen én csak később jöttem be. - Ryou neked nem kéne tanuldot mintha azt mondtad volna Hétfőn Témazárót írsz - mondtam kedvesen majd leültem. - Hétfő még mesze van ! ... addig is pihenek - mondta nevetve. - És a végén megbuksz na mindegy te tudod - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 12:24:35 GMT 1
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 12:24:35 GMT 1
-Így már érthetőbb.-mondtam,ekkor bejött Shin is. -Ryou.Szerintem is tényleg kéne tanulnod.Ha gondolod segíthetek. -mondtam kedvesen,közben próbáltam elfelejteni az a szörnyű dolgot amit Ryou mondott.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 12:36:43 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 12:36:43 GMT 1
- Segítesz ? .... köszi - mondta mosolyogva Ryou majd a szobája felé húzta Cho-t. -Shin pihenj inkább még a végén elalszol - mondta Ryou nevetve. - Gyanús vagy ... remélem nem akarsz semmi rosszat Cho-tól - mondtam viccelődve Ryou pedig kinyújtotta a nyelvét. - És ha akarok mi lesz ? - kérdezte nevetve. - Hát felőlem azt csináltok amit akartok - mondtam mosolyogva közben Ryounak leeset hogy mellete van és hülyeségeket beszél. - Ne hogy félre értsd - mondta mentegetőzve.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 13:03:34 GMT 1
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 13:03:34 GMT 1
-Igyekszem nem félreérteni.-mondtam nevetve,majd felmentünk Ryou szobájába.Gyönyörű a szobád.-mondtam kedvesen,majd leültem az ágy szélére.Nos akkor kezdjük ott hogy..... Mit kell tanulnod a témazáróra?-kérdeztem kedvesen,majd miután Ryou megmutatta elkezdtünk tanulni.Kemény egy óra múlva lementünk,és ittunk egy pohár vizet majd egymás mellé ültünk a kanapén Shinnel szembe és elkezdtünk kuncogni azon hogy azt mondtam hogy: Milyen gyorsan túl lettünk a tanuláson Ryou meg mekkora "feneket" kerített a dolognak. ;D
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 20:37:22 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 20:37:22 GMT 1
- Shin ... Kitha elköltözik ? - kérdezte Ryou. - Nem vagyis remélem nem - mondtam kedvesen. - Én is - mondta kedvesen. - Unalmas lenne az iskola.. - mondtam kedvesen. - Szerintem így is unalmasnak találod hisz be sem jársz ... bezzeg ha én itthon akarok maradni rögtön elküldesz suliba .... én sem akarok suliba menni - mondta Ryou. - Te csak menj ... már én is megyek csak ezen a héten te is tudod hogy elfoglalt voltam - mondtam kedvesen. - Igen egy hétig egyedül lettem volna de te minden reggel leellenőrizted hogy biztos nem lógok e és suli után is felhívtál hogy élek e még - mondta nevetve Ryou. - Bocs ... de Sumidában voltam mivel a szüleim lejöttek utána meg egy szállodában .... mivel csak ott érzik jól magukat és ha 1000 ember körbe ugrálja őket - mondtam kedvesen Ryou pedig átölelte Chot. - Szegény Shin a szülei rabszolga hajtsátok - mondta gyerekesen. - Mesélj magadról valamit Cho - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 21:16:29 GMT 1
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 21:16:29 GMT 1
-Nos.Itt születtem Tokióban.Fél évesen már folyékonyan beszéltem és kiváló tanulmányi eredményeim miatt már 14 évesen elvégeztem a 10 osztályt.Aztán 2 évig otthon tanultam.Már kijártam volna a sulit,de mivel otthon végeztem el a maradék 2 osztályt ezért nem fogadták el és most újra kell csinálnom a 2 osztályt.Ezért jelentkeztem ide.A Kuroi Gakkoba.És ezért van hogy mindenből kiváló vagyok.-mondtam így egy szuszra az egészet,majd nagy levegőt vettem és folytattam. -És nem azért mert stréber vagyok.És mivel bánatom lett amiatt hogy újra kell csinálnom azt a 2 osztályt ezért ittam és úgy mentem el a bálba.Összevesztem egy két emberrel kaptam is egy két pofont majd kibékültem veled és Ryouval.Te fölajánlottad hogy eljöhetek majd ide de előtte felmentem a báttyámhoz és is ő mondta hogyha úgy is azt mondtad hogy meglátogathatlak bármikor jöjjek fel,és fel is jöttem. Innen pedig te is tudod.-mondtam,majd elég gyorsan kapkodtam a levegőt.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 21:24:17 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 21:24:17 GMT 1
- Értem hát gratulálok- mondtam kedvesen. - Shin ezt most úgy mondtad mintha te nem lennél kitűnő - mondta Ryou nevetve. - Hát te is az lennél ha tanulnál - mondtam kevesen majd felálltam és becsuktam az ablakot. - Talán... de az úgy nem vicces- mondta mosolyogva. - Cho merre laksz ?- kérdezte Ryou.
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 21:37:00 GMT 1
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 21:37:00 GMT 1
-Ryou most kivételesen tanult.-mondtam kedvesen Shinnek. -Én Kitában lakom.-mondtam kedvesen.-A 6-os számú házban. Egyszer ti is eljöhetnétek.Ne csak én jöjjek ide.Megnézem a naptáramba hogy holnap jó lesz-e.Mondtam,majd elővettem az érintőképernyős telefonomat én megnéztem. -Holnap vasárnap lesz.Akkor épp szabad leszek.-mondtam kedvesen majd megkérdeztem:-Nektek akkor jó lesz?
|
|
|
Házak 1
Oct 29, 2009 21:48:06 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 21:48:06 GMT 1
Ryou rám nézett majd Chora. - Hát én megígértem már valakinek hogy találkozom vele bocs nem érek rá holnap ne haragudj - mondtam kedvesen. - nekem sem jó mert a barátnőm születésnapjára megyek - mondta Ryou.
|
|