|
Házak 1
Nov 20, 2009 22:23:14 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 20, 2009 22:23:14 GMT 1
- Hát találj ki valamit amivel szerinted eltudod hitetni hogy imádsz - mondtam mosolyogva majd megsimogattam az arcát és ismét megcsókoltam.
|
|
|
Házak 1
Nov 20, 2009 22:25:46 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 20, 2009 22:25:46 GMT 1
-Attól félek semmi sem jut eszembe amivel be tudnám bizonyítani.-mondtam kis gondolkodás után.-Mondd meg te hiszen neked kéne bebizonyítanom.-mondtam majd gyengéden,de szenvedélyesen megcsókoltam Shint.-Te is szólj ha túlzásba viszem.-mondtam kedvesen.-Nem akarom hogy rossz legyen neked.-mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak 1
Nov 20, 2009 22:31:16 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 20, 2009 22:31:16 GMT 1
- Nem tudod túlzásba vinni nyugi - mondtam mosolyogva. - Ha én mondom meg az úgy nem jó ... találj ki te valamit - mondtam kedvesen majd viszonoztam a csókját.
|
|
|
Házak 1
Nov 20, 2009 22:35:35 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 20, 2009 22:35:35 GMT 1
-Hát ez esetben.....-még mindig nem tudom.-mondtam nevetve. -Jaj kérlek találj ki te valamit elvégre okosabb és helyesebb is vagy.-mondtam majd oda bújtam Shinhez. -Esküvői parti?-kérdeztem nevetve de nem volt jobb ötletem jelenleg közben az óra hajnali fél 2-t mutatott.-Nem kéne aludnod? -kérdeztem kedvesen.-Csak szerintem igen-mondtam nevetve.-Majd hazagyalogolok.-mondtam kedvesen mivel nem akartam zavarni ezért nem is kérdeztem hogy aludjak-e itt.
|
|
|
Házak 1
Nov 21, 2009 11:38:19 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 21, 2009 11:38:19 GMT 1
- Nem vagyok sem okosabb sem helyesebb szóval találj ki te valamit mert különben nem hiszem el - mondtam nevetve. - Nem tudom nem vagyok álmos de neked nem ártana aludnod mivel holnap suli ..... ha akarsz maradhatsz ... reggel beviszlek - mondtam kedvesen
|
|
|
Házak 1
Nov 21, 2009 16:29:48 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 21, 2009 16:29:48 GMT 1
-De az vagy.-mondtam kedvesen majd megcsókoltam Shint. -Nekem megfelel.-mondtam kedvesen.-Jó éjt.-mondtam majd betakaróztam és oda bújtam Shinhez.
|
|
|
Házak 1
Nov 21, 2009 16:58:01 GMT 1
Post by Ren on Nov 21, 2009 16:58:01 GMT 1
Miután visszaértem Tarahoz GD-ék hívtak, hogy nem e mennék velük 3 napra Hawaii-ra. Úgyis ma vagyok 18..és GD is a 18-at ünnepli. AJ pedig a 17-et. Úgyhogy végül is úgy döntöttem velük tartok.Már csak azért is mert addig sem gondolok Shin-re meg arra a lányra. Miután befejeztem a pakolást Tara jött be a szobámba. '-Kitha... jól vagy?-Kérdezte tőlem sajnálkozó tekintettel. Én halványan elmosolyodtam majd belenéztem a szemben lévő tükörbe. Elég bénán festettem... minden oké lett volna ha nem lettek volna vörösek a szemeim a sok sírástól. -Persze...-Mondtam halkan.Tara odajött hozzám majd megölelt. '-Jaj ne sírj már miatta. Hazudott neked. Férfi...nem mindenki tud őszinte lenni. Sajnálom. -Nem...ne kérj bocsánatot a helyében.Nem kellet volna...-Mondtam halkan ekkor Gakuto lépett a szobába és odajött hozzánk. "-Testvéri ölelééés!-Mondta vigyorogva majd átölelt minket. "-Hé kitha..szétverem azt a barmot..nem különb a szüleinél.Átvert... húúh...szétzúzzuk a fejté a fiúkkal.-Mondta Gakuto vigyorogva. -Ne ne! -Mondtam majd kibontakoztam az ölelésükből. -Hagyd Gakuto. Remélem boldog...-Mondtam halvány mosollyal. '-Isteneeem.-Mondta Tara a szemét forgatva. "-Hogy mondhatsz ilyeneket? Az istenért legalább legyél dühös. Nem akarod kinyírni a csajt? Vagy Shint? Vagy legalább valami. Nem lehetsz ennyire...aranyos...-Mondta Gakuto értetlenül. -Én csak megérrtem... bár az átverés részét nem. De ha ő azzala lánnyal.. boldog.Akkor. "-Oké..elég inkább ne mondj semmit. nem tudom megérteni ezt. Bocs...-Mondta Gakuto a fejét rázva. Megrántottam a vállam majd adtam az arcára egy puszit. Ő segített lehurcolni a bőröndömet majd elbúcsúztunk. A limuzin már várt. Miután beszálltam GD-ékhez rájöttem,hogy ez az a buli amit nem hagyhatok ki.Mert garantált,hogy 3 napra elfelejtem Shin-t és mindent. Legalább egy kicsi szünet a gondok közepette.
3 nap múlva mikor hazaértem plusz 2 bőrönddel jöttem. A buli fergeteges volt és egy kicsit le is barnultam. És amint vissza értem Taraékhoz egész éjszakán át tudtam volna mesélni nekik mindenről.Csak éppen a lépcsőn ültem a házuk előtt mert elugrottak a nagyszüleikhez. Tara mentegetőzött, h sajnálja. De én nem aakrtam GD-éknél aludni. Ismerem...úgyhogy ha megakarom úszni belezúgás nélkül..amit most nem igazán menne egy nemrégiben történt csalódás miatt...akkor jobb ha maradok.Így inkább a lépcsőn csövelltem 3 bőrönddel. Még jó,hogy egész meleg volt. Tehát nem zavart annyira.
|
|
|
Házak 1
Nov 22, 2009 12:39:27 GMT 1
Post by Shinichi on Nov 22, 2009 12:39:27 GMT 1
Másnap Ryou haza jött. - Shin .... bocs ... nem fogsz elkésni ?- kérdezte halkan közben Chora figyelt mikor felébredtem nem is igazán emlékeztem mivel tegnap elég sokat ittam még szerencse hogy ez rajtam nem látszódott meg soha. -Honnan ? - kérdeztem majd felálltam. - Shin nem emlékszel ? .... írtál sms-t is hogy a szüleid rávettek egy forgatásra .... de Cho mit keres itt ? - kérdezte halkan. - Tényleg ? .... és én meg beleegyeztem ? ... ne már .... amúgy nem tudom nem igazán emlékszem - mondtam majd a telefonomra néztem amin egy csomó nem fogadott hívás volt. - Ryou megkérhetlek hogy vidd Chot be a suliba - kérdeztem majd lesiettem és gyors össze készülődtem majd a kocsimhoz indultam. - Shin és mit mondjak neki ? - kérdezte Ryou. - Nem tudom - mondtam majd beültem a kocsiba és elmentem. Ryou vissza sétált a házba és reggelit készített majd felkelltete Chot. - Cho... ébredj .. elkésel - mondtam kedvesen. // Őta --- Repülőtér //
|
|
|
Házak 1
Nov 22, 2009 16:24:29 GMT 1
Post by Ren on Nov 22, 2009 16:24:29 GMT 1
Miután Taraék megérkeztek mindent elmeséltem nekik. Nem is tudom meddig voltunk fent de hulla fáradtan feküdtem le. A gép is elég későn szállt le...szóval így is későn értem vissza. Másnap elég fáradt voltam...gyorsan elkészültem majd elindultam az iskolába. //Az iskola/A folyosó//
|
|
|
Házak 1
Nov 22, 2009 19:36:05 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 22, 2009 19:36:05 GMT 1
Mikor Ryou ébreszteni kezdett egyből felkeltem és felültem az ágyba. -Szia.Shin hol van?-kérdeztem értetlenül.-Jujj.Nem fogok elkésni?-kérdeztem Ryoutól.-Csak mert úgy volt hogy Shin bevisz.-mondtam és körülnéztem a szobába. -Na mind egy.-mondtam majd miután felkeltem és átvettem a ruhám Ryou bevitt a suliba //Iskola/A folyosó//
|
|
|
Házak 1
Dec 12, 2009 18:10:35 GMT 1
Post by Shinichi on Dec 12, 2009 18:10:35 GMT 1
Suli után rögtön haza jöttem Ryou és pont akkor ért haza mint én ám meglepetésemre Sayuukival jött. - Szia Shin - köszönt széles mosollyal. - Cho jól van ? - kérdezte Ryou a szokásos ártatlan mosolyával. - Sziasztok ... jól van - mondtam közben besétáltunk a házba Sayuuki nem is habozott rá tért arra miért is jött. - Shin kérhetek egy nagy szívességet ? ..... egy ideig nálad maradhatnák mivel a ház amiben laktam tegnap este felgyulladt .... csak addig amíg nem találok mást max 1 hét - mondta Sayuuky halkan Ryou elég furcsán nézett Sayuukira ebből gondoltam hogy erről ő sem tudott. - Persze nyugodtan - mondtam kedvesen. - Köszönöm ! - mondta mosolyogva majd átölelt én pedig kicsit hátrébb léptem és eltoltam magamtól. - Bocs de most nem vagyok túl jól - mondtam kedvesen majd besétáltam a szobámba és leültem az ágyra.
|
|