|
Házak 1
Oct 28, 2009 22:26:21 GMT 1
Post by Ryota on Oct 28, 2009 22:26:21 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 18:55:35 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 18:55:35 GMT 1
Kaname már az ajtóban várt minket , és mivel megírtam sms-ben mindent , ezért tudta , hogy mi a dolga. Épp , hogy Niya belépett a szobába felvezette a szobájába, és elővette azt a felsőt ami pont olyan volt mint Niya felsője. - Ezt a kávés felsőt cseréld le erre. - mondta kedvesen ,és oda nyújtotta a felsőt. - Fel sem fog tűnni , hogy ez nem a másik. - mondta mosolyogva , és ez így is volt mivel teljesen ugyan olyan volt a két felső. - Milyen szép arcod van. -mondta kicsit gyerekes hangon Kaname.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:12:11 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 19:12:11 GMT 1
-Köszönöm.-Mondtam miután felvettem a felsőt. Szerencsém volt az egyszer biztos. Vagyis inkább szerencse a szerencsétlenségben. Vagy,hogy szokták mondani. -Köszönöm szépen.Te is szép vagy.-Mondtam halkan halvány mosollyal. Kicsit még meg voltam illetődve, és ez furcsa volt hiszen általában magabiztos vagyok.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:21:40 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 19:21:40 GMT 1
- Kész vagytok már? - kérdeztem kedvesen , de türelmetlenül. - Mindjárt megvagyunk, de te nem tudsz várni egy percet?! Nekünk nőknek ez nem úgy megy , hogy felkapom amit találok lenyalom a hajam és szia. -mondta Kaname nem épp kedvesen nekem. - Jól van na. Amúgy meg csak úgy mellesleg... Én nem szoktam lenyalni a hajam. -mondtam , majd összefontam a két kezem , és neki dőltem a falnak. - Olykor idegesítő tud lenni a bátyám , de jó fej. -mondta kedvesen Kaname. - Amúgy neked tetszik a bátyus? - kérdezte halkan.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:24:03 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 19:24:03 GMT 1
Felnevettem a két testvér szóváltásán majd ezután épp eléggé megrökönyödtem Kaname kérdésén. -Hát... kinek ne tetszene...-Mondtam elmosolyodva. Végül is így van. Valószínűleg szinte minden lány fut utána.Aki meg nem annak nincs jó ízlése.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:29:11 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 19:29:11 GMT 1
Kaname elmosolyodott Niya válaszán. - Ahogy észrevettem te is bejössz neki. - mondta kedvesen. - Amúgy gondolom ezt te is észre vetted , mivel minden lány utána rohangál. Nincs egy szabad perce , hogy nyugodtan meglegyen. mindenhova követik. És ,ha nem jönnél be neki nem hívott volna fel. És ha gondolod szerencséd is van nála , mert nincs csaja. -mondta gyerekesen , de csak azért volt ilyen , mert neki nem volt fiúja. Viszont igazat mondott azzal kapcsolatba , hogy tetszik nekem Niya.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:31:21 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 19:31:21 GMT 1
-I..igazán?-Kérdeztem majd próbáltam végre összeszedni magam. -Nos hát. Azt hiszem.Majd alakul. Úgy vélem az ilyesmik nem rajtam hanem a fiún szoktak múlni....lehet,hogy maradi vagyok de ilyen.-Mondtam kedvesen. -Na és...neked van fiúd?-Kérdeztem Kanamétól.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:39:15 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 19:39:15 GMT 1
- Igazán. -mondta Kaname halkan. - de tudod a bátyó nem ilyen. Ő fél megtenni az első lépést, mivel még nem tudja , hogy neked ő bejön. - mondtam mosolyogva. -És ha én mondom , akkor meg nem hiszi el , szóval rajtad is múlik a dolog. Mondjuk inkább a bátyón. - mondta nevetve. - Amúgy van még pár perced? Anya csinált teát, és muffint , és szerintem örülne ha velünk ennél. De. ha menned kell, akkor majd máskor is jó lesz. -mondta kedvesen.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:45:08 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 19:45:08 GMT 1
-Óh hát tulajdonképpen még ráérek.-Mondtam Kanaménak mosolyogva. -Hát. Én nem vagyok az a "nyomulós" típus. Szóval tőlem aztán tényleg ne várj semmit.-Mondtam komolyan. Miután Kaname elindult kifelé én is még előtte.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:51:03 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 19:51:03 GMT 1
- Hű... szé...szép vagy. -mondtam kicsit dadogva. - Jajj bátyó te ennél többre vagy képes. - mondta Kaname. - Mi?!- kérdeztem értetlenül. -Jajj tudod te azt... -felelte Kaname, de én erre csak a fejem ráztam , hogy gőzöm sincs , hogy miről beszél. - Hát.. majd csak rájössz lenyalt hajú. - mondta Kaname gúnyolódva, és táncikálva elindult a konyha felé. - Biztos.. - mormogtam alig hallgatóan magam elé. -És utoljára mondom nem vagyok lenyalt hajú értetted?-kérdeztem már kicsit dühösen. -Oké nyalóka.-felelt már a konyhából. ~ jajj... leéget ez előtt a helyes csaj előtt ~ - gondoltam , majd Niya-ra mosolyogtam. - Maradsz még , vagy mész is már? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 19:57:14 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 19:57:14 GMT 1
-Szerintem maradok még egy kicsit.-Mondtam elmosolyodva. -A húgod legalább is szeretné.-Mondtam majd miután besétáltam Kaname mögött a szobába leültem az asztalhoz. -Még egyszer köszönök mindent. Óh és Yasuo elfelejtettem kifizetni a kávét.Szóval...-Mondtam majd már keltem is fel,hogy elinduljak a kabátomhoz a pénztárcámért.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 20:07:35 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 20:07:35 GMT 1
- Az remek. -mondtam kedvesen. - Gondoltam , hogy tervez valamit. - mondtam , majd egy pillanatra fura arcot vágtam, de aztán Niya után indultam. - Nem kell kifizetni.- mondtam mosolyogva. - Nem gondoltad , hogy hagyom , hogy azt a kávét vidd el amit össze kotortál földről?!! - kérdeztem nevetve. - Ezt vedd egy szívességnek. - mondtam kedvesen. - Amúgy nem kell megköszönni. Csinos lányoknak bármit. -mondtam ,de a végét halkan.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 20:13:19 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 20:13:19 GMT 1
-Hát köszi...-Mondtam Yasounak.Kicsit zavarba hozott amit mondott, na jó nem mintha nem halottam volna még.Hiszen hivatásos modell ként nem kevesen mondták már...sőt én tulajdonképpen a külsőmből élek. De néha pont ezért gondolom,hogy belül üres vagyok. Csak egy csini mosolygós bábu a címlapon. -Akkor is megszeretném hálálni.-Mondtam Yasounak. Csak aztán döbbentem rá,hogy elég félreérthetőre sikeredett. De most már nem volt mit tenni csak próbáltam úgy tenni mintha ki se mondtam volna.Ciki volt.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 20:20:41 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 20:20:41 GMT 1
- Na meg kedves is, és aranyos. - tettem még hozzá. - Majd kitalálsz valamit. - mondtam kedvesen.Tulajdonképp egy puszi jó kezdet lett volna. Vagyis meg akartam csókolni.Szép volt , kedves és aranyos.Meg jószívű is, de ha megcsókoltam volna tuti , hogy elmegy. Nem jönnék be neki. Legalább is én nem hiszem, hogy tetszettem volna Niya-nak.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 20:23:11 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 20:23:11 GMT 1
-Most zavarba akarsz hozni?-Kérdeztem halkan. -Te is kedves vagy. Úgyhogy egyébként sem maradsz le semmiben hozzám képest úgyhogy nyugi.-Mondtam Yasuonak. Enyhe utalással a hangomban. Aranyos fiú volt és furcsa,hogy ilyen rövid idő alatt megkedveltem. Pedig még csak alig ismerem.
|
|