|
Házak 1
Dec 27, 2009 22:25:26 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 22:25:26 GMT 1
Miután haza értem hanyatt dobtam magam az ágyon , és 10 percig kedvem sem volt felkelni, de aztán felkeltem , beültem a gép elé, és 3 órán át zene+msn. 6 óra volt , mikor elmentem venni egy fél órás fürdőt, aztán elmentem vacsorázni. A vacsora Miso leves volt, és rizs. Kaja után még olvasgattam egy picit, és lefeküdtem aludni.
Másnap: Reggel az óra ébresztett 7 órakor. Felkeltem , megágyaztam ,aztán beosontam a fürdőszobába, és lezuhanyoztam, felöltöztem , és megreggeliztem.Beültem a gép elé , és megnéztem az e-mailokat, válaszoltam rájuk , majd kikapcsoltam a gépet, és vártam , hogy Sacuky hívjon.
|
|
|
Házak 1
Dec 27, 2009 22:30:13 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 22:30:13 GMT 1
//Nakano - házak - Telefon // XD
Felhívtam Yasuo-t már teljesen elfelejtettem hogy megígértem hogy elmondom hogy döntöttem. - Yasuo .... - kezdetem de nem tudtam hogy folytatni így egy ideig nem mondtam semmit. - Áttudnál jönni - kérdeztem halkan és próbáltam úgy beszélni hogy ne hallatszomjon a hangomból hogy elégé kétségbe vagyok esve de ez most nem ment. - Olyan hülye vagyok .... mindenki életét tönkre tettem - mondtam és közben már nem bírtam vissza fogni a könnyeimet. - Sajnálom - mondtam elkeseredve de nem egyszer minimum 10 szer egymás után.
|
|
|
Házak 1
Dec 27, 2009 22:38:25 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 22:38:25 GMT 1
Felvettem a telefont és végig hallgattam Sacukyt. - Ö... persze át. - mondtam. - Addig ne sajnálj semmit amíg nem tudom miről beszélsz. - mondtam. - Indulok hozzád. Sietek Szia, és elindultam Sacukyékhoz. // Nakano / Házak //
|
|