|
Házak 1
Dec 15, 2009 20:28:20 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 20:28:20 GMT 1
- Talán igen talán nem.. -mondtam nevetve. - Nem is gaz. Te jobb vagy nálam. - mondtam kedvesen és mivel nem bírtam magamon uralkodni megcsókoltam Niya-t. - Bocs.. csak... sajnálom.. -mondtam,de olyan szép és kedves volt. Ugyan olyan gyorsan megkedveltem mint ő engem.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 20:34:44 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 15, 2009 20:34:44 GMT 1
Eléggé meglepődtem Yasuo hirtelen csókján de végül is... nem bántam. Miért bántam volna. Elmosolyodtam majd közel húzódtam hozzá és megcsókoltam őt. Miután vége szakadt a csóknak a füléhez hajoltam. -Meg van bocsájtva...-Mondtam Yasuonak majd elhúzódtam tőle. Ekkor megcsörrent a telefonom...sms. Ekkor láttam meg mennyi is az idő. -Hát...sajnos mennem kell...-Mondtam Yasuonak majd kisétáltam felvettem a cipőm és a kabátomat kezdtem felvenni. -Köszönök mindent. Kaname majd a felsődet. Visszahozom...és még egyszer köszi. És nyugi elég sok pasi ismerősöm van....-Mondtam sokat sejtető mosollyal majd Kanamera kacsintottam afféle csajos huncutsággal.
|
|
|
Házak 1
Dec 15, 2009 20:44:50 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 15, 2009 20:44:50 GMT 1
Az , hogy Niya vissza csókolt még furább volt, de jól esett. - Nos szia. - mondtam kedvesen, aztán anya ballagott oda Niya-hoz, és becsomagolt pár muffint.-- Ezt tedd el. - mondta anya , közben oda nyújtotta becsomagolva a muffint. Kaname alig tudott megszólalni Niya szavaitól. - Nagyon kösz. - mondta gyerekes lelkesedéssel. Még oda mentem egy picit Niya-hoz. - Majd valamikor találkozunk. Remélem. - mondtam , közben az egyik kezemmel a fejem hátulját fogtam , és elég ciki volt , hogy ezek után még oda mentem hozzá , mivel a csók után eléggé kínos volt. - Szia. - mondta Kaname közben integetett.
|
|
|
Házak 1
Dec 16, 2009 20:30:59 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Dec 16, 2009 20:30:59 GMT 1
-Igen. Remélem...-Mondtam komolyan Yasuonak majd halványan elmosolyodtam. -Köszönök mindent.-Mondtam majd meghajoltam és kisétáltam a szobából. Felhívtam apukámat aki mondta,hogy küld értem egy kocsit egy bizonyos helyre és menjek oda. Az oda felé úton sokat gondolkodtam azon a bizonyos csókon.Végül is úgy döntöttem,hogy azért még vigyázok, nem mintha az a prűd fajta lennék de nem szeretem elhamarkodni.Elvégre alig tudok róla valamit...Nem szeretnék csalódni, és ez azt hiszem érthető. //Toshima/Utcák//
|
|
|
Házak 1
Dec 26, 2009 23:54:17 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Dec 26, 2009 23:54:17 GMT 1
Mikor beértünk egész kellemes volt az idő.Kaname az egyik barátnőjénél aludt. Még "át vittem a küszöbön" Sacukyt, és ott letettem. - Itt vagyok szerelmem. - mondtam , majd felmentem a szobámba, és ott levettem a pólóm , mivel elég kellemesen meleg idő volt, és lefeküdtem az ágyra.
|
|
|
Házak 1
Dec 26, 2009 23:58:39 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 26, 2009 23:58:39 GMT 1
Persze nem igazán tudtam ellenállni Yasuonak így fölé másztam és hosszan megcsókoltam. - Veszélyes dolog csak ilyen egyszerűen lefeküdnöd - mondtam sunyi mosollyal......
....Másnap arra ébredtem hogy elégé fáj a fejem és nem tudtam hol vagyok és azt sem hogy Yasuo miért van mellettem igazából fel sem fogtam fogtam hogy Yasuo mellett fekszem viszont mikor igen hirtelen arra is rájöttem miért. ~ Basszus ... nem igaz .... ha ezt Tatsuya megtudja soha nem bocsájt meg nekem ~ felültem és a fejemet fogtam hogy milyen hülye vagyok mivel sajnos kezdetem emlékezni és tudtam hogy az egészet én kezdtem. Felkeltem és gyorsan felöltöztem úgy terveztem még mielőtt fel kell lelépek akkor talán nem tudodik ki ez az egész de mivel elégé szédültem véletlenül levertem egy poharat. ~ Nem igaz ... hogy lehetek ilyen béna ? ~ kérdeztem magamban egyre inkább kétségbe esve. ~ Talán valahogy kitudom magyarázni .... de nem jó ha emlékszik mindenre .... és ki tudja kik voltak ott ... Tatsuya megfogja tudni ... pedig nem akartam ezt ..... Tatsuya megbízott bennem én pedig megcsaltam ~ leültem egy székre majd észre vettem Yasuo egyik papírját. ~ Ikari ? .... olyan ismerős ez a név de nem tudom honnan ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 0:08:23 GMT 1
A pohárra felkeltem , és észre vettem Sacut. ~ Ohh... remek... ~ - gondoltam , mivel emlékeztem a tegnap estére. Minden egyes részletre. - Egy ideig figyeltem Sacukyt, aztán hirtelen észbe kaptam. ~ Sacuky az unokatesóm.. én hülye... megcsókoltam , és lefeküdtünk. Jézus.... én idióta,, és hülye,,, én barom ~ - gondoltam , aztán oda mentem Sacukyhoz, persze nem volt rajtam póló. - Te vagy az unokatestvérem. - mondtam , aztán felvettem egy pólót.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 0:15:36 GMT 1
- Rájöttem - mondtam halkan majd letettem a nálam lévő papírt. - Sajnálom .... nem akartam - mondtam zokogva. - Hogy lehetek ilyen hülye ? - kérdeztem halkan közben letöröltem a könnyeim. - Nagyon sajnálom .... ez elszúrtam most elég nagy bajban vagyunk .... remélem erre senki nem jön rá - mondtam halkan közben elég szarul voltam de nem csoda.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 0:23:17 GMT 1
- Én sajnálom. - mondtam. - Nem vagy hülye. - mondtam vigasztalóan. - Ne sírj kérlek... és ne sajnáld... nekem kéne....- mondtam. - Nos igen kicsit elszúrtad , de én is ... sőt én jobban. - mondtam ,majd átöleltem. - Kérlek az ölelést ne értsd félre, de ha már egyszer az unokatesóm vagy vlhogy meg kell vigasztalnom téged. - mondtam, közben a hátát simogattam, hogy ne sírjon.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 0:31:49 GMT 1
Átöleltem Yasuot persze most nem úgy ahogy eddig nem volt semmi hátsó szándékom mint legutóbb. - Én kezdtem az egészet - mondtam még mindig zokogva. - Nem ismertelek meg .... rég találkoztunk nagyon rég ....... aszem nem ez volt a legjobb viszont látás - mondtam halkan. - Kérlek ne haragudj - mondtam. ~ Hogy juttok így haza ? .... és mit mondok miért nem mentem ma és hova tűntem tegnap este ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 0:47:06 GMT 1
- Ez nem igaz!! Ne mondj ilyet !! Te nem tehetsz róla!!- mondtam , persze nem voltam túl nyugodt. - Igaz , hogy rég találkoztunk, de te nem tehetsz róla... senki nem fogja megtudni. Hidd el . - mondtam. - És ne haragszom. - mondtam közben letöröltem Sacuky könnyeit... Nem szabad sírnod.. Ha Tatsuya kérdi haza mentél... Aludtál, mert unatkoztál... Érted? A haveromnak meg szólok, hogy mindenkit hívjon fel , hogyha vlki látott is mindet senkinek ne szóljon... Rendben?-kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 0:51:37 GMT 1
- Értem ... rendben - mondtam majd elengedtem egy kicsit Yasuot és a telefonmra néztem Ayaka elég sokszor keresett meg Yuzuruék is csak lenémitottam a telefont és nem vettem észre. - Megkérhetlek hogy haza kísérj ? - kérdeztem elég fáradtan majd átöleltem Yasuot. ~ Király ilyen szarul sem voltam még bár ha úgy vesszük tényleg elég sokat ittam nem kellet volna ~ gondoltam
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 1:07:44 GMT 1
- Persze. - mondtam kedvesen. - Csak ne legyél szomorú. -mondtam, kedvesen aztán felálltam , és megfogtam Sacuky kezét, hogy ő is álljon fel. - Menjünk. -mondtam kedvesen , majd felvettem egy kabátot , és kiindultam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Dec 27, 2009 1:20:09 GMT 1
Felálltam bár nagyon nem akartam. - Köszönöm - mondtam hallkan. - Yasuo ha lehet ne mond el a szüleidnek hogy találkoztunk mert az egyémek nem tudják hogy itt vagyok .... ezzért is váltottam nevet addig - mondtam miközben a földet néztem. // Nakano házak //
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Dec 27, 2009 1:33:56 GMT 1
- Igazán nincs mit. - mondtam kedvesen. - Hát jó.. nem szólok - mondtam , majd elindultunk. // Nakano / Házak //
|
|