|
Post by Ryota on Jan 1, 2010 16:13:33 GMT 1
Okinawa legjobb hotel-e és a legnagyobb is.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 1:25:57 GMT 1
Élveztem, ahogy a lány rám cuppant. - Hát, nem baj, nem volt rossz. Kacsintok rá, majd lifttel felmegyünk a 99.-re. - Itt a szobám. Bemegyünk, majd megszólalok. - Vetkezz le nyugodtan, nem lát senki. Bemegyek a gardróbba, majd elő veszek egy bugyit meg egy melltartót. - Ezem van, majd rendelek ruhát mindjárt. És igyál amit csak akarsz. Nyilván meztelenül jössz be a fehérneműért, ezért Slice udvariasan eltakarja a szemét, és úgy kukucskál.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 1:31:49 GMT 1
Mivel elég sokat ittam így nem igazán zavart hogy Slice lát e vagy sem felvettem a fehérnemőt majd rámosolyogtam. - Nem volt feltűnő - nevettem majd közelebb sétáltam és a kezét a derekamra raktam. - Hmm kicsit fáradt lettem mi lenne ha pihenénk kicsit ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd közel hajoltam hozzá. - Persze csak ha van kedved - súgtam kedvesen.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 1:36:36 GMT 1
-Felőlem, ha akarsz, de előtte meg masszírozhatjuk egymást. Elő veszem mosolyogva a baba olajat, és a kezébe nyomom, majd levetkezek bokszerre. - Ki ne hagyj semmit, a seggemet sem. Mondom mosolyogva, majd bedőlök a hatalmas francia ágyba.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 1:41:12 GMT 1
- Hu ha rám mered bízni magad ? Mi is a mentők száma ? - kérdeztem nevetve majd Slice után mentem és leültem mellé ezt követően masszírozni kezdtem de mivel nem volt épp kényelmes így inkább ráültem és úgy masszíroztam tovább persze kicsit így is vissza fogott voltam mert minimálisan de tudtam hogy örültséget csinálok csak hogy ez kevés volt ahhoz hogy teljesen fel is fogjam.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 1:55:20 GMT 1
-Háh, csak így tovább, jó vagy szivi, jól masszírozol. Nem rossz. Átadom magam az élvezetnek, és várom ahogy egyre lejjebb megy.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 2:06:21 GMT 1
Megcsókoltam Slicet majd a nyakát s egyre lejjebb közben végig simítottam a testét. - Mond csak te teljesen józan vagy nem tudom miért kérdeztem meg hogy hogy jön ide - kérdeztem nevetve talán csak kicsit elszállt a bátorságom
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 2:13:59 GMT 1
Viszonozta Slice a csókot, majd lelökte magáról a lányt. Az ágyba nyomta bele, majd a két csuklójánál fogva lenyomta a párnák közé. - Az ajtó be van zárva, és én józan vagyok, talán. Kinyújtotta a nyelvét, majd megszólalt. - Nem áll jól rajtad ez. Középen volt kapcsos a melltartó, így a fiú könnyen lehámozta róla. Azután az egyik kezével lehúzta róla a bugyit is. -Na, így a legjobb. Mosolyog a fiú, és elengedi a lányt, hogy cselekedjen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 11:07:20 GMT 1
Hagytam hogy levetkőztessek majd halványan elmosolyodtam. - Uh akkor te jól bírod - mondtam nevetve. Levettem a boxert Sliceről. - Bocs de nem állt jól - mondtam nevetve majd szenvedélyesen megcsókoltam ismét.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 13:43:45 GMT 1
- Jepp, még meleg is volt. Mosolyog, majd ő is viszonozza. - De még jössz egy masszírozással. Csak most mást kell masszíroznod. A kezeit a tarkójára teszi, a hátára fekszik, és hagyja, hogy a lány vajon kitalálja e, hogy hol kell masszírozni.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 17:20:09 GMT 1
- Lehetne egy kérdésem ? - - Minden lányt felhozol ? - kérdeztem közben megszólalta a telefonom így kénytelen voltam oda sétálni érte de mire oda értem letették de szám nem volt. - Van barátnőd ? - kérdeztem mosolyogva Slicet majd leültem az ágyra és felsóhajtottam mivel nem akartam megbántani de Yasuoval nem akartam ezt tenni.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 17:40:55 GMT 1
A portás megmondta, hol találom Sacukyt, és a barátját. Mivel az ajtó zárva volt, ezért berúgtam az ajtót. - Szép napot.- mondtam a meztelen alakokra nézve. - Hogy vagy drága Sacuky?- kérdeztem. - Jól szórakoztatok? Vagy még csak most kezdtétekl volna?- kérdeztem ördögi mosollyal.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 18:02:33 GMT 1
Mielőtt Yasuo feltűnt volna nagyjából össze szedtem a bátorságomat hogy szóljak de elégé meglepet mikor feltűnt. ~ Ez remek megint elszúrtam ~ nem néztem Yasuora csak a földet néztem. - Miért jöttél ide ? - kérdeztem halkan. - Amúgy meg semmi nem történt csak eláztam és átszeretem volna öltözni - mondtam egyszerűen mivel még mindig nem igazán voltam józan ahhoz hogy sajnálkozzak azon ami nem is történt meg. - Bár lehet hogy kicsit ... - nem bírtam befejezni mert Natsuko épp hívott így felvettem. - Nem most nem tudok oda menni de kösz - mondtam majd kinyomtam és a földre dobotam a telomat mintha az tehetne a helyzetről közben fel tűnt Natsuko aki elégé ledöbent és elhúzta Yasuot az ajtóhoz én e közben gyors felöltöztem még ha vízesen is. - Ne haragudj Slice ez kellemetlen volt - sóhajtottam majd az ajtó elé sétáltam Natsuko persze rögtön bement a szobába. - Nézd Yasuo ezt félre értetted - mondtam halkan de még mindig nem tudtam ránézni.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Aug 27, 2010 18:34:45 GMT 1
Felsétáltam a 99. emeletre mert tönkre ment a lift és reméltem holnap koncert előtt nem kell lemászni ezen a sok lépcsőn mert akkor inkább kiugrok az gyorsabb ekkor észre vettem Yasuot és Sayukyt az ajtóban. - Sziasztok ! - köszöntem vidáman. - Mióta rossz ez szar lift ? - kérdeztem mosolyogva persze láttam hogy valami nem oké velük.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 19:25:55 GMT 1
Amikor hallottam, hogy berúgták az ajtót, -ami nem kis hanggal jár- felkaptam a bokszerem, és a gyors hívásra mentem a telefonban. - Csá arc, akció van, a hotelben. Riasztottam a spanokat, akik hamarosan megjöhetnek. Ekkor egy kis nyámnyila valami bejött a szobába, és magyarázni kezdett. - Hát téged meg honnan szalajtottak. Jaaa, te is egy olyan kis ripacs vagy. Felkelek az ágyból, majd a kezem kinyújtom, mintha nyújtózkodnék. Elkezdek felé sétálni. Legalább egy fejjel, és 20 kiló izommal nehezebb vagyok nála, nemhiába a 10 év amerikai focinak ez a hatása. Oda lépek elé, majd megállok. Elkezdek vigyorogni, hogy mennyivel kisebb, és én pont a hátvédeket hívtam fel. - Ki lennél te itt? Mi az, hogy berugdosod az ajtót? Sacuky, feküdj vissza, majd én elintézem. Közben a mutató ujjammal bökdösöm. Ekkor feltűnt egy lány is. Ránézek, majd, az ajtó felé mutatok, és rákiáltok: - Kifelé!!! Majd újra Yasuora nézek. Az ajtóban feltűnt 3 darab hátvéd, mind a három 100 kiló fölött vannak, és izomban. Yasuot meglököm, majd egy jobb horoggal ütök felé. Ezután a 3 haverom bejön, és már telefonáltak is, hogy hívják az egész focicsapatot.
|
|