|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 19:40:55 GMT 1
Slice és Yasuo közé álltam. - Állj le ! - szóltam rá komolyan mert egyátalán nem akartam balhét azt meg végkép nem hogy miattam Yasuonak baja essen. - Kérlek - tettem hozzá mivel nem ismertem Slicet elégé és nem tudtam mit is mondjak.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Aug 27, 2010 20:24:28 GMT 1
Amint észre vettem hogy kezdenek eldurvulni a dolgok én is belépten az ajtón. - Na várjunk csak te még is hogy jössz ahhoz hogy megüsd Yasuot ? - kérdeztem komolyan egy ideig nem igazán értettem a dolgot de hamar leeset. - Á már értem - mondtam halkan és most ismét csalódtam. - Yasuo sajnálom - mondtam és joggal mert én szóltam az érdekében. - Hát igazán gratulálok hozzátok - mondtam ridegen majd Silere néztem. - Hívtad a csapatodat uh de menő vagy mert sportos és erősebb vagy hát gratulálok - mondtam megvetően.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 21:33:01 GMT 1
Elnevettem magam, mikor a " medve " rám támadott. - Van képed ezek után megütni? Nagyon menõ vagy, ha úgy nagyjából 20 fõs túlerõvel elversz egy nálad jóval gyengébbet.- mondtam megvetõen, majd Sacukyra néztem. - Ennek a pasinak is le kell ahhoz vetkõznie, hogy te át tudj öltözni? Mit lehet ezen félre érteni Sacuky? Jól éreztétek magatokat... De kit fogsz ezek után behálózni? Seiya a következõ célpontod? Vagy talán a nagy és hatalmas GD-re hajtasz? Gratulálok.- mondtam nem kis megvetéssel a hangomban.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 21:43:57 GMT 1
Hallgatom a gyerek nagyzolását. Az egyik nagy melák megfogta Sayu karját, majd hátra csavarta, hogy ne lépjen közbe, és hátrább húzta, majd ha beszólna befogja a száját. Sacukyt félre löktem, bele az ágyba, majd a gyerek állkapcsába ütöttem egyet alulról. - Tévedsz. Csak én verlek el. Yasuonak biztos fáj az álla, hiszen pont úgy ütöttem, hogy kiugorjon az állkapcsa és ne tudjon magyarázni, de ne törjem ripityára neki. Ökölbe szorítom a kezem, majd a másikkal elkezdem lökdösni. - Mi közöd van hozzá, hogy mit csinál? Szabad ember! Azt tesz ami neki jó, nem láttam, hogy lenne neki jegy gyűrűje. Mellesleg, ha olyan nagy durranás lennél akkor veled lett volna. És ha jelentene neked valamit, küzdöttél volna érte. Majd én megvédem, ha neked az képtelenség volt. Ekkor az ökölbe szorított kezemmel gyomorszájon ütöttem, amit meg is érdemelt. - Hogy találtál te ide? Kérdem, miközben körbe-körbe járkálok körülötte.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 21:47:08 GMT 1
- Mert a vízbe estünk - mondtam egy sóhaj mellet. - De tudod mit higgy csak amit akarsz és igazad van tudod mit bevallom hogy megfordult a fejembe de nem tettem volna meg miattad nem és nem kellet volna ehhez berúgni azt a rohad ajtót - mondtam kicsit feszülten közben Slice az ágyra lökött és amilyen szerencsés vagyok elég jól bevágtam a karomat már megint. - Hagyd bekén erre semmi szükség ! - kiálltotam rá rémülten Slice ra.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Aug 27, 2010 21:49:59 GMT 1
Mivel lefogtak így sok mindent nem tudtam tenni. - Uh de gyáva alak avgy mitől félsz hogy lefogadsz? Jobb ah most rögtön elengedtek mert nem usszátok meg azt garantálom - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 21:54:26 GMT 1
Még jobban mosolyogtam, miután tovább vert. - Nekem igenis... jelent valamit Sacu... Õ... a mindenem... Te csak egy nagydarab izomtömeg vagy... nem tudhatod, hogy menyire szeretem.- mondtam darabosan. A fájdalom beszéd közben szõrnyû volt a állkapcsomban. De ki kell bírnom.. Nem vagyok gyenge... - Nagynak hiszed magad... mert ekkora hústorony vagy... De nem érsz többet egy mázsa szarnál...- vetettem oda neki higgadtam, és Sacukyhoz léptem. - Ha õt szereted, akkor.... válaszd õt... de én mindig is... jobban szerettelek.- mondtam, közben elõvettem egy arany gyûrût, aminek a közepén egy fehér, szív alakú kristály volt. - Ez a... tied...- mondtam, és az ujjára húztam, aztán felálltam , és az ajtóhoz léptem. - Csak követtem a szagodat... Nem volt nehéz.. Már messzirõl éreztem , hogy te is egy Szar Jankó vagy....- mondtam egy mosoly kíséretében, és a hasamat szorongatva kiléptem az ajtón, és besétáltam a következ emeleten lévõ szobába.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 22:04:50 GMT 1
Az ajtón állók nem engednek ki, akárhogy szeretnél menekülni, csak vissza löktek a szobába. Slice elkapta a kezedet, és hátra csavarta. A másik kezével pedig a hajadat fogja. Ekkor befut még 4 ember, 2 futo, meg két szélső játékos. Így most már szabad a pálya Slicenak. Yasuot neki nyomja az üvegnek, és a fejét erősen beleverte, amitől elered az orra vére. Az ablak nem törik ki, mert az ilyen szállodákban golyóálló üveg van. - Ha ennyire fontos neked, mért nem tartod rövidebb pórázon?? Megfordítja Slice a fiút, majd a gyomrát kezdi el neki ütni, mert ott eléggé fáj. Ha esetleg hányna a fiú arrébb megy, hogy ne essen rá. - Na akkor, betörsz még másikhoz? Kérdi szinte kiabálva.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 22:12:03 GMT 1
- Ha... Sacukyról lenne... szó, akkor.... bárhova betörök te kis köcsög.- mondtam félelem nélkül. - Nem érsz sokat... csak ha it vannak a... drága kis barátaid... Én is hívhatnék... sok mindenkit... de nem teszem. - Nem a kutyám, hanem... szabad ember, ezért... nem tartom pórázon.. Te talán láncra verve tartod a nõcskéidet, de én nem... Te és én külön világ vagyunk... Te amenõ futball játékos, aki bárkit megkap egy menetre,miközben én egy egyszerû ember vagyok, aki nem csak egy éjszakára akar valakit, hanem azt tényleg szereti te rohadék.- mondtam, és kiszabadultam a szorításából. Sacukyhoz kúsztam, és megcsókoltam. - Ha ez az utolsó csók, akkor remélem, hogy emlékszel majd rá.- mondtam, és vissza mentem a pasashoz. - Addig versz, ameddig jól esik... Nem leszel tõle se menõbb, se jobb... ugyanolyan nyomorék leszel, mint eddig.- mondtam nevetve, és elé álltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 22:13:20 GMT 1
- Sajnálom - mondtam halkan. - Slice kérlek hagyd abba és enged el a hugomat - mondtam dühösen. Közben eldurvolt minden én pedig lefogtam Slicet és megprobáltam vissza fogni de már rég nem voltam ebben jártas így nem igazán megt tehát elé álltam ismét.. - Mire volt ez jó ?! - kérdeztem dühösen majd pofon vágtam. - Láttom te is csak egy hu de nagy menő vagy a haverjaiddal ! Léptem nyomon ilyenekkel találkozom szánalmas olyan vagy mint Satayu /GD / tudod mit nem is értem hogy állhatam veled szóba jah de mivel nem voltam józan ! - mondtam komolyan és ridegen - Mond csak a haverjaid nélkül is ilyen nagy vagy ? Tessék ha valakit bántani akarsz itt vagyok csak rajta tudod mint nem is védekezek éld ki magad mert te ettől érzed jól magad igaz ?! - kérdeztem komolyan. - Egy ideig azt hittem hogy normális vagy de az aki így rendezi a dolgait nem lehet az -
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 22:22:43 GMT 1
Hallgatom, amit mondanak, majd elnevetem magam. - Rohadtul nem ismertek! Csak azért vannak itt ők, mert azt hittem, hogy ennek a pondrónak is vannak haverjai. De látom, hogy érte egyik barátja se ugrana a tűzbe. Felemelem a torkánál fogva velem egy szintbe, Sacukyt pedig arrébb állítottam. - Tévedsz, ha azt hiszed akárkit megkapok. Mellesleg, ha annyira szereted, akkor éjjel-nappal vele lennél. Ilyen egy kapcsolat. Alap, hogy a csajom nem rúghat be a jelenlétem nélkül! Intek a többiek felé, és elengedik a lányt, majd az ajtót vissza teszik, és lent várnak a hallban. - Na most, kettesben vagyunk. Akarom mondani, nincsenek itt a haverjaim. Adok neki egy két csicska pofont, hogy magához térjen. - Milyen erősen tudsz ütni? Tartom oda neki az arcomat, hogy egálba legyünk valamennyire - Vagy féled megmutatni az erődet, amilyen gyenge vagy, vagy csak szimplán parázol. Próbálom heccelni, de ha nem üt meg, akkor én rontok neki, és csak a hasát és a gyomorszáját sorozom meg.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 22:29:32 GMT 1
A vicces előéletem miatt még mindig nem szoktam le arról hogy ne hordjak fegyvert tartsak magamnál így a táskámból kivettem egy fegyvert. - Slice enged el - mondtam komolyan. - Nem szóltam Yasuonak hova megyek te hát nem tudta hogy mit csinálok ahogy rólam egy csomó mindent nem tud ahogy senki más sem és mielőtt azzal jönnél hogy nem merlek lelönni megnyugtatlak nem te lennél az első - mondtam komolyan közben Sayunak intettem hogy zárja be az ajtót. - Mellesleg itt lakok nem messze csak persze erről nem tud senki de csit nem is mondok többet talán Yasuo haverjai nem itt vannak de az enyémek igen és már írtam nekik és elhiheted nem az a bartáságos banda - mondtam sunyi mosolyal. - - De ha jól emlékszem tartozom enged el Yasuot - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 22:38:53 GMT 1
- Nagyon el vagy tévedve gida... A barátaim mindenre képesek értem, csakhogy én nem rángatom bele õket a bunyóba... És mellesleg nem akarok egész nap Sacu nyakán lógni... De tõled csak ennyi telik... Nem ütlek meg, mert nem vagyok olyan, mint te... Ennyi az egész...- mondtam egyszerûen, és gyomron rúgtam. Nem akartam konkrét célt vele, csak azt akartam, hogy engedjen el. - Heh... Alaposan félre ismertelek... Sokkal nagyobb köcsög vagy annál, mint amire számítottam. Mellesleg csak azért rúgtam be az ajtót, mert zárva volt, és eszembe jutott, hogy nem szóltam arról, hogy jövök, így gondoltam meglepi lesz.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 22:50:31 GMT 1
A rúgástól kicsit meg görnyedek. De kiegyenesedek. - Nem volt rossz. Akkor tudod, hogy jogosan megölhetlek azért, mert betörtél a lakásomra, azzal, hogy csak a tulajdonom és a saját testi épségem védem. Lassan lépkedni kezdek Sacuky felé, direkt, hogy a nadrágomra lépjek. Lennt meg kapták a jelzést, és feljönnek. - Valóban? Vannak barátaid? Hol vannak? Közeledek felé, de nem teszek semmit. Az ajtót nem lehet bezárni, hiszen a tuskó betörő szétrúgta a zárat, amikor berúgta. Elkapom Sacuky kezét majd a plafon felé tartom, így ha lőne, akkor a plafont lövi. Kicsavarom a kezéből és az ajtón belépő hátvédhez dobom. - Vigyázz rá, kérlek. Ezután ki is megy, és az ajtót őrzi. Sacukyt megfogom és a szemébe nézek. elengedem, majd oda lépek Yasuohoz. Az arcába húzok neki, majd egy hatalmasat rugok a térdébe, ami ha talál, az élete hátra levő részében sántítani fog, és kap egy évig szóló gipszet rá.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 22:59:56 GMT 1
Mielőtt Slice bántotta volna Yasuot mögé léptem és nem kis erővel tökön rugtam. - Tudod mit nekem nem kell feygver vedd el megtarthatod - mondtam egyszerűen. - Bíztos ijesztő alak vagy de én most ezt nem érzékelem. - jelentetem ki. - Én szóltam hogy kopj le - mondtam nyugodtan. - Te sem ismersz szívem de utálom ismételgetni magam - mondtam komolyan.
|
|