|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 23:00:24 GMT 1
- Engem marhára nem érdekel, hogy mit csinálhatsz velem... Én csak Sacukyhoz jöttem, és nem volt kedvem az utolsó pillanatig várni.- mondtam egyszerûen. - És ha egyszer itt van, akkor nem a parkban keresem.- mondtam higgadtan, és felálltam. - Na szóval fejezzük be, és ha nem haragszol ,akkor elvinném Sacukyt, de ha veled akar maradni, nekem úgy is jó-mondtam higgadtam.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 23:08:31 GMT 1
///Megjegyzés: Esetleg ha reagálnál a tettekre az jó lenne.///
Nem törődök vele amit mond. Csak a lábam közét fogom, és próbálom legyűrni a hányingert. - Mondd csak, mekkora színész vagy? Eltudod játszani a halálodat? Kicsit felnevetek, már amennyire tudok a múló fájdalomtól. Felveszem a nadrágomat, de nem veszek felsőt, nehogy véres legyen. -Hohóó, nem mész innen sehova. Azt hiszed elfelejtettem a sértegetéseidet? Megrecsegtetem az ujjaimat, majd a lányra mosolygok. -Kezdődjön a móka. Elkezdek nevetni, majd lassan oda battyogok és elkapom a grabancát, majd orron fejelem, ahogy tudom.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 23:14:00 GMT 1
// Megjegyzés: Eleget reagáltam már, nem akarom leírni, h agyonversz, ha egyszer úgyis tudod... Megint nem sértés képp mondtam //
- Nem vertél még eleget?- kérdeztem az orromat fogva... ( na tess reagáltam XD ) - Kezdesz unalmas lenni.. Azt hiszem már nem is fáj annyira.- mondtam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 27, 2010 23:24:31 GMT 1
- Tudod mit Slice ? - kérdeztem majd közelebb sétáltam hozzá. - Mi lenen ha abba hagynád és mondjuk ... - nem folytattam csak sejtően rámosolyogtam. - Tartozok egy masszással aszem nem igaz ? - kérdeztem. - Bár mondjuk lehet hogy abból már nem lesz semmi - céloztam az előzőre. - Bosszantani akarod Yasuot akk fejezd be amit elkeztél hmm ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Slice on Aug 27, 2010 23:39:11 GMT 1
Ránézek Sacukyra, majd nevetek. Hátrább lépek, és a telefonomat felveszem. Felhívom a mentőket. - Eljönnél velem egy kicsit? Melleslega csajod se tudod megvédeni. Megfogom a lány kezét, és lerángatom a földszintig, ki a kocsimhoz, egy Dodge Viper. -Ülj be, vagy elvesztem a fejem. A sebesség korlátot éppen nem lépve át elhajtok onnan a lánnyal.
///Folytatás: Naha, repülőtér//
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Aug 27, 2010 23:48:47 GMT 1
- Hát tudod... talán azt hiszed, hogy nem tudok segíteni... de érte bármit.- mondtam komolyan, és hallottam a mentõket, de nem érdekelt, elmentem mellettük... El akartak vinni, de nem érdekelt. A kocsim a hotel elõtt parkolt. Beültem, és követtem õket, közben hívtam pár haveromat is...
// Naha / Repülõtér //
// Ez annyira nem nekem való játék.. mindig komolyan veszem.. //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Aug 28, 2010 1:12:20 GMT 1
Sok választásom nem volt mint hogy vele menjek mivel magával húzott beültünk a kocsiba és észre vétlenül írtam egy smst Yasuonak.
---- Ne haragudj megint hülye voltam sajnálom majd ezt megoldom valahogy menj el orvoshoz ... kérlek -----
Elküldtem az a smst majd Slicere néztem. - erre semmi szükszég nem volt tényleg - mondtam egyszerűen. - Amúgy meg hova meygünk ? - kérdeztem
// Naha / Repülõtér //
|
|