|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 21:08:02 GMT 1
- Jó most nem kell ilyennek lenni, te mondtad, hogy jó alakja van - mondtam nevetve. - Amúgy nekem is van ám mobilom - mondtam nevetve, és elõszedtem a táskámból, amit elejtettem a parton, így hála az égnek nem lett vizes. Felmutattam és vissza tettem. - Nem haragszom. Mondtam nevetve, majd átöleltem gyorsan, hogy ne legyen félre érthetõ.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 21:12:47 GMT 1
- Mert ez nagyjából igaz is - mondtam nevetve. - Jól van nekem pedig vennem kell egy újat mivel ma este hívtak volna - mondtam kedvesen. - Meg amúgy is tudod te mennyi ideig tartott mire megcsináltam a hajam hogy valahogy álljon? - kérdeztem viccelődve.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 21:17:19 GMT 1
-Elviszik...Küldtek érte mentőt...-Mondtam miután letettem a telefont.- Örülök, én Reiko Shinzo vagyok. A Kuroiba. ~Sajnos...De már nem sokáig... -Ti? Nem rémlik, hogy láttalak volna titeket?
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 21:19:24 GMT 1
- Szerintem csak egy nyafis, majomképû szörny Ella, de ha te mondod biztosan...- mondtam - Hát... oda adhatom az enyémet, az ugyan olyan , mint a tied.- mondtam. - Nekem van még otthon mobilom, és ez amúgy is csak arra jó, hogy megnézzem rajta az idõt, otthon van még 3.- mondtam kedvesen, majd oda nyomtam a kezébe, és elõ vettem a másik mobilomat. - A hajadat meg majd beállítom.- mondtam mosolyogva, majd elkezdtem csinálgatni a haját, ami 2 perc alatt készen lett ,és olyan volt mint a régi. - Én még új vagyot a Kuroi Gakkoba, és Kara Takanori a nevem. Tudom, hogy már mondták, de jobb szeretek én bemutatkozni.- mondtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 21:23:07 GMT 1
- Persze otthon nekem is van csak az kicsit messze van - mondtam kedvesen. - Csak viccből mondtam nem igazán érdekel hogy hogy áll a hajam de kösz - mondtam nevetve. - Jah meg a telefont is majd holnap vissza adom - mondtam kedvesen majd Reikohoz fordultam. - Kuroi Gakko de csak 2 hete járok ide abból alapból hiányoztam 1 hetet - mondtam mosolyogva. - Végre egy jó hír nem leszünk az elmebeteg áldozatai - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 21:29:46 GMT 1
-Hát, így már értem. Nyugi, nem hagytatok ki semmit. Viszonoztam a kedves mosolyt. Időközben megjött a mentő is. Egész kis dráma bontakozott ki a fürdőruhás stand előtt. Rossz volt nézni. -Én két hónapot felfüggesztve voltam. Tehát lényegében én is új vagyok.
|
|
|
Post by Ichirou on Jun 29, 2010 21:35:34 GMT 1
Elégé unatkoztam így gondoltam sétálok egyet a nyugott parton persze fele annyira sem volt nyugott mint ahogy képzeltem mivel egy elmebeteg ugrándozott utána pedig pár mentős drámai pillanatok remek meg minden ha valaki horrora vágyik.Oda sétáltam 3 számomra ismeretlenhez. - Sziasztok itt meg mi történt ? - kérdeztem ekkor feltünt hogy az egyik lányt ismerem még a suliban találkoztunk meg persze Gei is beszélt róla. - Reiko rég láttalak - mondtam mosolyogva bár kétlen hog yő emlékezne rám.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 21:43:02 GMT 1
Felnéztem, mikor a srác a nevemen szólított. ~Hoppá... -Helló. Semmi. Egy őrült megszökött a kórházból, betegágy ralit rendezett, és mindenkit taperol, akit elér. Most meg ment a hiszti és a para. Olyan mint egy vacak horrorfilm. A két személy, akikhez én is odaverődtem, elvoltak már maguknak, így nem zavartam őket. Felkeltem és az ismerős-idegenhez léptem. -Te tudod a nevem, de én nem a tiéd...Te is Kurois vagy, láttalak már párszor és talán beszéltünk is már...Igaz? Tanácstalanul néztem rá. Sose volt jó arc és névmemóriám.
|
|
|
Post by Ichirou on Jun 29, 2010 21:46:41 GMT 1
- Értem még jó hogy erről elmaradtam - - Egyszer beszéltünk is bár nem volt valami szerencsés beszélgetés azt hiszem lehet nem is emlékszel rá na mindegy addig jó - mondtam nevetve. - Én is hallottam sok mindent GD-ék nem igazán kedvelnek legalábbis nekem Gei azt mondta - mondtam majd az égre néztem. - Ősszintén szólva nem sok olyan ember van akivel normálisan bánnak -
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 21:50:50 GMT 1
-Oh...Értem. -Persze, nagy szerencséd. Engem kis híján hidegre, de minimum kerék alá tett. Nagyon-nagy mázlim volt. Én is felnéztem, aztán vissza. - Gd-t inkább ne emlegesd, ő egy beképzelt majom!-Belekotortam a hajamba.- A nevedet viszont még mindig nem tudtam meg...
|
|
|
Post by Ichirou on Jun 29, 2010 21:54:51 GMT 1
- Á ne haragudj Ichirou vagyok - mondtam - Am hogy hogy egyedül mászkálsz itt múltkor még azzal a fickóval láttalak az udvaron - mondtam mosolyogva. - Nincs kedved sétálni ? Itt elég nyomasztó bár nem tudom te hogy vagy vele - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 21:58:13 GMT 1
A neve hallatán végig futott a hideg a hátamon. Én is jobbnak láttam, ha nem emlékszek arra a beszélgetésre. -Egyetértek...itt tényleg nem valami jó. Néhány méterrel odébb feleltem csak a kérdésre. -Takumit egy ideje nem láttam. Biztos sok a dolga. Az meg sose gond, hogy egyedül vagyok, amíg fel van töltve az MP-m, vagy van más, amin zenét hallgassak. Kihúztam a felsőm alól a lejátszót és mosolyogva felemeltem. -De te is egyedül vagy. Hogy-hogy?
|
|
|
Post by Ichirou on Jun 29, 2010 22:03:02 GMT 1
- Pár hónapra elutaztam egy távoli rokonomhoz és erről Gei nem tudott most nem szívesen találkoznék vele sem a bátyjával szóval jobb ha nem futtok össze GD-vel mert még megvádolna hogy tönkre tettem a húgát - mondtam kedvesen. - Örülök hogy nem emlékszel arra mikor találkoztunk de én még is bocsánatot szeretnék kérni tőled akkoriban elég hülye voltam - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 22:08:35 GMT 1
-És még rám mondják hogy problémás vagyok?-Megálltam egy padnál és nekitámaszkodtam.- Tudom, mit érezhetett, amikor rájött, elmentél búcsú és magyarázat nélkül... ~Hisz én is átéltem...Rettenetes érzés... -Nem haragszok, gondolom...Mindenkinek vannak hülye korszakai. Akad, aki kinövi és van, akinél állandósul. Én az utóbbi lennék. A mai napig hülye vagyok időnként. ~De vajon miért? Hisz én is változhatnék.
|
|
|
Post by Ichirou on Jun 29, 2010 22:17:20 GMT 1
- Megpróbáltam neki szólni de elég hisztérikus volt így sok választásom nem volt ne hidd hogy én olyan egyszerűen hagytam itt viszont vannak dolgok amik miatt muszáj volt elmennem - sóhajtottam. - Na de mindegy volt ami volt - sóhajtottam. - Hát nem lenne jó ha még mindig olyan lennék elég volt hogy fél iskola kiakart nyírni bár mondjuk nem volt olyan rossz egész jó csajok járnak a suliba és könnyű is őket rávenni bármire csak nem épp szerencsés mikor a csaj pasija megtudja na meg mikor kiderül hogy ...jah - mondtam nevetve - Na mindegy a lényeg hogy már nem vagyok ilyen hülye - mondtam kedvesen. -
|
|