|
Post by Ryota on Jun 29, 2010 20:02:54 GMT 1
...
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 20:11:30 GMT 1
A part nagyon szép volt, és tiszta volt a víz. Megláttam egy árust, és jó fürdõrucik is voltak ott. Egybõl oda mentem, és nézelõdni kezdtem. Megláttam egy nagyon jó fürdõruhát, ami nem is volt drága. Levettem, kifizettem, és eltettem.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 20:14:57 GMT 1
Megálltunk egy fürdőruhásnál és vásárlás után tovább sétáltunk ekkor zajt hallotam és megfordultam. Pityúka röhögve rohant le GD-t tolva a műtős kocsin a dombról a virágos kerteken átvágtatva majd karjait széttárva a kocsi felborult és kiderült hogy csak egy bábú volt rajta Pityúka felugrotta kocsira és tovább szálguldozott én pedig kicsit meglöktem Karát aki a vizbe zuhant. - Jaj ne haragudj - sóhajtottam majd a kezemet nyújtottam hogy kihúzzam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 20:18:49 GMT 1
Felültem, hogy megnézzem, mi ez a lárma. Valami eszelős játszott kamikaze-t. Tőlem néhány méterre egy lány is a vízbe pottyant. Pechjére a fürdőruha nem rajta volt, hanem a kezébe. Kicsit hangosabban nevettem fel a kelleténél. Vicces látvány volt.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 20:20:14 GMT 1
- Esküszöm, hogy te életveszélyes vagy.- mondtam, majd úgy csináltam, mintha kiakarnék menni, közben John-t is belerántottam a vízbe. - Na ! Egy- egy. - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 20:22:40 GMT 1
- Na szép most csupa víz lettem pedig csak jót akartam nem tudatm hogy közel a part - mondtam nevetve közben Pityúka Reiko felé szálguldozott a műtős kocsin. - Szerintem menjünk ki - mondtam nevetve. - Tudod nem épp erre a fürdőer gondoltam - mosolyogtam rá.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 20:25:44 GMT 1
- Hát most már mindegy.- mondtam nevetve. - Én sem erre a fürdõre gondoltam, de majd megszáradunk.- mondtam nevetve , és kimentem a folyóból. - Kezdek félni ettõl az embertõl.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 20:35:25 GMT 1
Felkeltem a földről. Most már egy srác is volt a vízben. Éppen rá akartam gyújtani, amikor eszelős ordítást és betegágy kerekeinek a zaját hallottam meg valahol mögöttem. Hátra fordultam és épp csak egy pillanatom volt elugrani. Elterültem a földön és vagy fél percig nem mozdultam. Felülve azt sem tudtam mi van. Újabb perc telt el mire visszazökkentem. -Mi a francot csinálsz?!- Bepöccenve kiabáltam a kocsi mellett ülő emberre.- Te eszednél vagy?! Lenéztem a lábam elé. A kocsi egyik kereke a táskámon ment keresztül, szerencsére semmimben nem tett kárt. Haragtól égő tekintettel néztem, ahogy a férfi feláll és állítaná vissza a kocsit.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 20:37:03 GMT 1
- Pedig tiszta szimpatikus... jól fog kinézni ha a végén meg öl minket - mondtam nevetve. - Már látom a híreket egy elmebeteg megölte Karát a híres karate csajt John Terb pedig végre megfulladt - mondtam röhögve. - Szerintem sokan örülnének neki - mondtam mosolyogva - Már mint nem annak hogy téged kinyírnak - javítottam ki magam gyorsan. - Uh remek én mondom hogy vigyázzunk és én beszélek erről jó mi ? Pityúka majom pózban oda rohant Reikohoz. - Hehehehe Pityúka vagyok hehehhehehe és te ? - kérdezte miközben fogozni kezdte Reikot. - Hé Pityuka az a csaj téged néz ! - mondtam nevetve majd az árus csajra mutattam Pityúka pedig oda rohant. - Ez tényleg elmebeteg - sóhajtottam majd kisétáltam a vízből és kihúztam Karát is de mivel vízes volt és csúszott a keze vissza esett. - Na jó inkább távol maradok tőled - mondtam bocsánat kérő mosollyal. - De ha akarod szívesen ide hívom Pityúkát hogy segítesen - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 20:43:42 GMT 1
Rögtön kiugrottam a vízbõl, mikor azt mondta, h szól Pityukának, h segítsen, és belöktem a vízbe , és pedig leültem egy székre, és mosolyogva néztem, ahogy John próbált kimászni.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 20:47:07 GMT 1
Kis híján leütöttem a fickót, amikor a vizes srác elcsalta. Felsóhajtottam és feléjük indultam. Mire odaértem, a fiú megint a vízben volt. -Ti ismeritek?- Kérdeztem és leültem a lány melletti székre.- Valaki meg fog sérülni miatta...
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 20:51:29 GMT 1
Kimásztam a vízből majd oda sétáltam Karához és csak ekkor jutott eszembe hogy a telefonomnak valószínű vége. - Pff azt hiszem egy ideig nem tudnak elérni - sóhajtottam majd nevetni kezdtem. - Ha apám megakar ölni akkor hozzád vezérelem oké ? - kérdeztem nevetve. - Alig fognak hülyének nézni - - Bár azt hiszem ezen már túl vagyunk- mondtam mosolyogva . - A kórház oda követ ahol kishíján elütött persze GD-éknek nem volt ekkora szerencséjük -
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 20:55:36 GMT 1
- Hát ez van, ha kekeckedsz velem.- mondtam nevetve. - Persze, h ismerjük. Egy perverz dilinyós , aki most szökött meg a kórházból, miután kapott tõlem egyet, mert tapizott, és elütötte GD-t és Lilinettet , Daisuke nagy szerelmét.- mondtam neveve.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Jun 29, 2010 20:59:43 GMT 1
-Még egy flúgossal több szaladgál szabadon...Hát ez jó... Tűnődve néztem a férfit. -Gondolom, GD-nek meg a csajnak mákja volt... Az ilyenekben nem nagyon lehet kárt tenni...-Megvakartam a fejem.- De ha a kórházból szökött meg, akkor egy telefon és vissza viszik, ugye? Előkotortam a táskámból a telefont, majd tárcsáztam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 21:04:58 GMT 1
- Hehe persze kövire el is jegyzem a kedvedérd hát ha így GD rád figyel jó ? - kérdeztem cinikusan. - Jó ötlet én jelenleg nem tudok telefonálni még jó hog yitt vagy - mondtam - Amúgy Daisuke Imatori vagyok ő pedig Kara Takanori - mondtam. - Melyik suliba jársz ? - kérdeztem tőle. - Kara amúgy ne haragudj hogy bele löktelek - sóhajtottam.
|
|