|
Post by Ryota on Jul 5, 2010 22:31:35 GMT 1
Ez egy elég nagy hírű club általában diákok járnak ide.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 5, 2010 23:28:40 GMT 1
Eddig sem igazán bíztam ebben az egészben de mikor beléptem leginkább ki is mentem volna nem épp az én világom volt az hogy 2 neko füles lány egymással smárol bár látszodt rajtuk hogy elégé le itták már most magukat Tai amint észre vett már sietett is hozzánk. '- Csá nem hittem volna hogy eljössz uh de szép csaj - mondta vigyorogva majd Karát figyelte és kedvesen rámosolygott. '- Tai vagyok örülök hogy eljöttél te is - mondta majd intett hogy kövessük.A zene elég hangos volt és elég nehezen lehetett követni Tai-t hála a sok táncoló embernek.Tai leült egy kis társasághoz és intett hogy üljünk le mi is. '- Mit kértek ? - kérdezte mosolyogva majd a kezünkbe nyomot egy itallapot. '- Karának hívnak igaz ? Látalak a tv-ben bár lehet össze keverlek de te vagy a boxolos nő igaz ? - kérdezte. '- Saeng, Yasuka már hiányolt - fordult felém Tai. - Hát előfordul mostanában sokan hiányolnak - viccelődtem. '- Hát az iskolában elég sok tanár az biztos - - Hát látod ebben igazam volt - nevetem '- A végén még féltékeny leszek mert folytom tőlem kérdezik merre mászkálsz - - Gondoltam hogy bejön neked a magyar tanár de .. - Tai a szavamba vágót '- Persze álmodozz hány éves az 200 ? - Ízlések és pofonok - '- Csak megsúgom nem csak a tanárok kezdenek hiányolni - - Uh hát akkor ki a maffia ? - kérdeztem viccelődve. ' - Amúgy sok mindenről nem maradtál le ofő ismét nyafogott hogy ami osztályunk a legrosszabb a suliban és hogy vegyünk példát az E-eskről vagy az F-esekről és vaylon miért ? - Tatsuya és Satayu - mondtuk tök egyszerre majd nevetni kezdtünk . '- Kara neked mi a véleményed a mostani sztárokról ? Már mint nem csak a sulin belül van kedvenced ? - kérdezte Tai.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 5, 2010 23:48:04 GMT 1
A clubban csak a smároló picsák nem jöttek be, meg a nyálcsorgató perverz pasik, azon kívül - Köszi.- mosolyogtam az új figurára.Leültünk,és én egyenlõre csak egy kis sört kértem. - Igen Kara vagyok, boxoló.-mondtam, majd elkezdtem inni a sörömet. - Nem igazán.... Esetleg Matsumoto Takanori, de nem igazán vannak kedvenceim.- mondtam
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 5, 2010 23:57:34 GMT 1
'- Sok sikert - mondta Tai ami azt illeti elég normális figura bár dolgot leszámítva.Elhatároztam hogy most nem iszok sokat bár azt hiszem Tai ezt nem így gondolta amint megittuk ismét rendelt. '- Kitaláltam egy jó kis koktél szerűséget - mondta vigyorogva majd felállt és a pulthoz sétált abból ítélve hogy simán beengedte a csaj a pult mögé arra következtettem jól ismerik egymást.Tai nem sokára vissza tért egy pincérnő társaságában pár teli pohárral. - Mit tettél bele ? - kérdezutem viccelődve '- Á semmi érdekest egy kis mérget de csak neked- mondta nevetve. - Hát igazán kösz - mondtam mosolyogva. '- Kara hallod ezt idd meg de próbáld meg egy ivásra - mondta vigyorogva Tai.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 0:06:25 GMT 1
Tai elment még egy italért , és mivel nem akartam leinni magam elhatároztam , hogy az után az ital után nem iszom többet. - Az nem lenne jó, ha megmérgeznéd, nekem még kell.- mondtam mosolyogva. - Hát megpróbálom elsõre lehúzni.- mondtam, és sikerült is, de kis híján megfulladtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 0:12:17 GMT 1
Tai reakciójából következtettem hogy ez egy elég erős ital lehet. '- Saeng kövesd a csaj példáját - mondta vigyorogva. - Jah biztos valami ütős mi ? - kérdeztem gyanakodva. '- Úgyan már Karának sincs semmi baj a- mondta mosolyogva megittam én is és a többiek is. '- Mellesleg csak megemlítem hogy tényleg elég ütös bár ezt az első 5 percben észre sem venni - mondta nevetve. '- Kara milyen volt ? - kérdezte mosolyogva.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 0:18:54 GMT 1
- Õszintén?- kérdeztem. - Szar volt.- mondtam nevetve. - És mondd csak mi lesz 5 perc után?- kérdeztem, mert kezdtem kicsit megijedni, nem akartam valami olyan dologba keveredni részegen, ami nem lenne jó mulatság.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 0:23:32 GMT 1
'- Hmm gondolkozz pár elég ütős ital össze keverve na rájöttél már ? - kérdezte nevetve. - Te tényleg örült vagy most szépen leitatál mindenkit - mondtam nevetve. '- Én nem ti ittátok meg - mondta mosolyogva. '- Szerintem jó muli lesz legalább Karát is láthatjuk részegen - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 0:29:25 GMT 1
- Ez szemétség volt tõled.- mondtam nevetve. - Mellesleg nekted az miért jó, ha láttok részegen? Ennyi nekem ahhoz, hogy részeg legyek nem elég.- mondtam nevetve. - Mellesleg részegen is józan tudok lenni , ha szerelmes vagyok.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 0:38:13 GMT 1
'- Hát kétlem hogy ez után az leszel hidd el teszteltem volt már olyan akit nem tudtam leitatni ezért találtam ki ezt és lám azt a személyt is simán leitattam és azóta tovább fejlesztettem- mondta nevetve. - Megtiszteltetés - mondtam mosolyogva. '- Uh bánom hogy nem játszodtam el neked a részeget - mondtam mosolyogva és azt hiszem igaza volt Tainak mert kezdtem érezni hogy egy kicsit talán tényleg meg is ártott és még 5 perce sem volt. - Ezt vissza kapod Tai csak hogy tud - mondtam mosolyogva. '- Hajrá - vágta rá nevetve. '- Mellesleg Kara jelenleg szerelmes vagy ? - kérdezte Tai és ami azt illeti ez engem si érdeket mert eszembe sem jutott hogy megkérdezem van e valaki e most pedig szép lesz ha igen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 12:20:49 GMT 1
- Van.- mondtam ,majd elnevettem magam ugyanis láttam , mennyire letablózta a hír a halgatóságot. - Miért is érdekel ez titeket?- kérdeztem nevetve, és rendeltem egy sört, hátha ki tudom magam menteni az elõzõ ital várható hatásai alól.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 12:35:25 GMT 1
'- Igazán kár - mondta Tai lehangoltan. '- És elárulod hog yki az ? - kérdezte mosolyogva - Nem is mondtad hát gratulálok - mondtam kedvesen Karának a pincérnő miközben hozta a sőrt az egyik vadul táncoló ember meglökte és a lány a földre esett a sör pedig kishíján Karára.Felálltam és felsegítettem a lány közben már Tai is felállt. ''- Köszi - mondta mosolyogva és csak most ismertem meg hogy Yasuka az. - Ugyan már semmiség - mondtam kedvesen a lány pedig meghaljolt és elsietett. '- Szegény lány lehet kicsit elbambult - mondta vigyorogva Tai. - Ezt direkt csinálod ? - sóhajtottam. '- Én a helyedben élnék a lehetőséggel - mondta Tai mosolyogva. - Na azt jól tudom - mondtam. '- Nem tudtam hogy a csaj a rokonod - - Mindegy rajtad kívül még elég pasit kellet leráznom róla - mondtam nevetve közben vissza sétáltam az asztalhoz de nem ültem le.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 12:45:35 GMT 1
- Nem hinném, hogy akármelyikõtöknek is el fogom mondani.- mondtam nevetve. - Legyen elég annyi, hogy itt van a klubban.- mondtam, és megtévesztés ként ránéztem egy fiúra, aztán gyorsan máshova tekintettem.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 12:53:38 GMT 1
'- Hmm rejtélyes vagy - mondta Tai mosolyogva közben Yazuka vissza jött egy új sörrel. '- Hé Yatuka miért nem jössz ide te is kicsit hmm ? - kérdezte Tai vigyorogva Yazuka ismét elsietett. - Hagyd már abba - mondtam komolyan. '- Nem értelek játszod itt a szentet - mondta Tai majd felállt. ' - Tudjátok mit játszunk - mondta sunyi mosollyal. '- Kara kezdjük veled -
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 12:58:20 GMT 1
-Tudom, de mielõtt még megforulna a fejedben, te biztos nem az vagy.- mondtam komolyan. Ekkor visszatért a pincérlány, és míg nem figyelt betettem egy kis borravalót a zsebébe, és megittam az új sörömet. - A velem való játékot elfelejtheted.- mondtam.
|
|