|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 13:04:39 GMT 1
'- Nyugi Kara teljesen félre értesz van barátnőm és ráadásul itt is van tehát nem tervezek semmit - mondta Tai majd intett a pultos lánynak aki szintén integetett neki. '- Itt most csak egy kis játékról van szó mondj 1 szituációt ami lehet megtörtént vagy kitalált de vigyázz mert ha úgy érezük hazugság innod kell - mondta mosolyogva. - Te minden áron leakrod ittatni szegény lányt ? - kérdeztem mosolyogva. -
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 13:19:30 GMT 1
- Akkor örülök neki, viszont ha van , akkor nem kéne ijennek lenned.- mondtam komolyan. - Áhh utálom az ijen játékokat.- mondtam nevetve. - Hát oké , játsszunk... Utálok inni- mondtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 13:27:49 GMT 1
'- Kara félre ismersz én jobb szeretek .. - kezdte de közbe vágtam. - Kerítőt játszani - fejeztem be helyete. '- Így is jó na kezdjük mesélj valamit mivel még nem igazán játszodtatok ilyet egyenlőre nem adok meg témát tehát bármit mesélhetsz csak vigyázz ha hazudsz iszol - mondta mosolyogva. - Ezt valamilyen filmből vetted ? - '- Talán - mosolygott ránk.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 13:37:46 GMT 1
- Oks, akkor kezdem....- mondtam. - Hát az úgy volt, hogy kiskoromban balerina akartam lenni, és soha sem boxoló, de apám rákényszerített a boxolásra, és csak ezért vagyok az.- fejeztem be a történetet.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 13:44:10 GMT 1
'- Hát én nem nézném ki belőled hogy balerina akarsz lenni szerintem te végig ez szeretél volna lenni ha nem így lenne simán kinézem belöled hogy leléptél volna otthonról - mondta Tai vigyorogva. '- Nah hogy itélitek meg ? - kérdezte a többieket akik egyet értettek vele így Tai rögtön oda is lököt egy pohár sört Karának. '- Most te választasz ki jön -
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 13:49:22 GMT 1
- És mi van, ha mégis? Na jó , ezt nem lehet bevenni.- modtam nevetve, és megittam a sörömet. - Hát oké, akkor legyen Saeng.- mondtam neveve, és kíváncsian vártam, hogy õ mit mond majd.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 13:57:51 GMT 1
'- Hát legyen ő - mondta Tai mosolyogva. - Na jó - mondtam majd gondolkoztam kicsit bár nem igazán kellet elvégre eddig is simán tudtam hazudni egyszerűbb is lenne ha igazat mondanák. - Az egy apám szegény ember aki színész volt és mindig is azt akarta hogy az legyek de engem sokkal inkább más vonzót így elköltőztem otthonról - mondtam egyszerűen Tai pedig kérdően nézett a többiekre. '- Nos Kara ezt most te ítéled meg - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 14:03:08 GMT 1
- Hát nem tudom.- mondtam õszintén. - SZerintem lehet akár igaz is, de Saeng nagy kamu király, szóval nem nagyon tudom.- mondtam. - Szerintem igaz.- mondtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 14:13:25 GMT 1
- Honnan tudtad - mondtam nevetve. - Most te jössz Tai - mondtam mosolyogva. '- Okés - mondta. '- 2 évvel ezelőtt még nagy rajongója voltam G-Dragonnak persze nem szerelmi szálon. - mondta komolyan Tai majd halványan elmosolyodott. - Hmm hát szerintem kamu köztudottan talán te utálod a legjobban a suliban - mondtam majd kérdően Karára néztem hogy neki mia véleménye.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 14:17:09 GMT 1
- Szerintemis kamu. Nem hinném, h te rajonganál G-Dragonért.- mondtam komolyan a te szót kihangsúlyozva. - Asszem kezdek rosszul lenni.- mondtam komolyan, és úgy éreztem forog körülöttem a világ.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 14:21:36 GMT 1
'- Ejj nem nézitek ki belőlem ? - kérdezte nevetve közben mellénk sétált Tai barátnője és mindenki elé letette egy üveg sört. '- Bocs ez igaz volt szóval most ti isztok - mondta nevetve. - Ez enm ér nem mondtad hogy... '- Nem kérdezted - mondta mosolyogva közben észre vettem hogy Kara nincs túl jól. - Mi a baj Kara ? - kérdeztem tőle .
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 14:33:19 GMT 1
- Semmi különös, csak asszem rosszul vagyok.- mondtam, és fel akartam állni, hogy elmenjek a mosdóba , de vissza estem a székre. - Nos azt hiszem, talán nem kéne töbet innom.- mondtam,és közel voltam az ájuláshoz.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 14:48:10 GMT 1
Felsegítettem Karát. - Menjünk ki egy kicsit jó ? - kérdeztem tőle. '- Segítesek ? - kérdezte Tai mellénk sétálva. - Maradj csak jobb ha most kikísérem a fiss levegőre - mondtam majd kisegítettem az utcára kicsit meszebb a tömegtől és leültettem az egyik padra. - Jobb itt kint egy kicsit ? - kérdeztem aggodva.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 15:09:41 GMT 1
- Kicsit jobb.- mondtam, majd Saeng-ra néztem. - Tudod, amikor mondtam , hogy tetszik valaki, az igazából te voltál.- mondtam, bár kicsit megbántam, hogy elmondtam, kezdtem félni a következményektõl.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 15:19:08 GMT 1
- Azt hiszem tényleg sokat ittál - mondtam kedvesen majd leültem mellé a padra - Remélem nem vetted komolyan a szegény emberes dumát - mondtam kedvesen majd átkaroltam Karát és a hátát simogadtam hogy ne fázzon mivel elégé lehült az idő.
|
|