|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 15:34:23 GMT 1
- Mibõl gondolod, hogy sokat ittam?- kérdeztem. - Várjunk csak.. Miért kérdezted akkor, hogy honnan tudtam, hogy az igaz volt , ha ezek szerint nem?- kérdeztem tõle, és mivel kicsit fájt a fejem ,ráhajtottam a vállára.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 15:37:20 GMT 1
- Csak onnan gondolom hogy szerintem félre beszélsz - - Mert ha most nem az igazság az igazság jelenleg - mondtam bár értelme nem volt. - Na szóval igazat nem mondhatok mert lebukok nem igaz ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 15:40:39 GMT 1
- Végül is igazad van.- mondtam. - Nem beszélek félre, én tényleg szeretlek Saeng.- mondtam komolyan, és úgy éreztem, hogy ezt most nem kellett volna, mert lehet, hogy emiadt most meg fog utálni.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 15:47:26 GMT 1
Az igazság hogy én is szeretem Karát de neki nem akartam hazudni és magamat ismerve biztos elmondanám neki pedig azt nem lehet mert nem csak magamra hozok azzal baj. - Értem hát ez kicsit meglepet - mondtam halkan és fogalmam sem volt mit is tegyek most. - Tudod mikor azt mondtam nem vagyok különb Satayunál azt komolyan gondoltam - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 15:56:57 GMT 1
- Gondoltam, hogy meg fog lepni., Amúgy nem érdekel, hogy jobb, vagy rosszabb vagy Satayunál, én nem igazán ismerem Satayut , és nem is akarom megismerni. Lehet, hogy te így látod, hogy nem vagy különb de mások biztosan máshogy.- mondtam komolyan. - Mindenkinek más a véleménye.- mondtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 16:19:19 GMT 1
Magam felé fordítottam Kara fejét majd halányan elmosolyodtam. - Én is szeretlek de épp ezért nem akarlak bántani sem - mondtam kedvesen majd megsimogattam az arcát.Elég sokszor kénytelen voltam átgázolni másokon és már sok embert tettem tönkre ráadásul azt sem tudom hogy viselné ha megtudná az igazságot igazából akkor voltam hülye mikor ebbe az egészbe belementem.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 16:23:57 GMT 1
- Miért bántanál ezzel?- kérdeztem tõle. ~Lehet, hogy valami õrültséget csinált?~- kérdeztem magamban, és átöleltem Saeng-ot. - Amúgy maradjunk még egy kicsit, vagy menjünk vissza?- kérdeztem.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 16:41:40 GMT 1
Átöleltem Karát. - Én figyelmeztelek azt hiszem mindenről - mondtam sunyi mosollyal majd majd közelebb hajoltam hozzá és megcsókoltam. - Te döntöd el hova szeretnél menni - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 16:56:04 GMT 1
- Azt hiszem, megkaptad a 2. helyet.- mondtam mosolyogva, és visszacsókoltam. - Én szívesen maradok még egy kicsit kint, de szerintem a többiek már aggódhatnak odabent, nem?- kérdeztem Saeng-ot.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 18:14:44 GMT 1
- Lehetséges - mondtam komolyan majd hátra dőltem. - De ha aggodik valaki majd kijön - mondtam mosolyogva majd magamhoz húzta és ismét megcsókoltam.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 18:45:32 GMT 1
- Hát jó.- mondtam mosolyogva, majd megcsókoltam Saeng-ot. - Mondd csak, mi lesz , ha Tai rájön. Nem lesz abból semmi baj?- kérdeztem komolyan, és oda bújtam hozzá.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 18:54:38 GMT 1
- Semmi mi lenne belőle ? - kérdeztem mosolyogva. - Menjünk innen el inkább - mondtam kedvesen. - Hmm mozihoz mit szólsz ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 19:05:12 GMT 1
- Hát nem tudom.- mondtam kedvesen, majd felálltam. - Tõlem mehetünk , a kérdés az, hogy milyen filmet nézünk majd meg.- mondtam mosolyogva, mert nem volt kedvem sok filmhez. - Amúgy ugye elbúcsúzunk a többiektõl, mielõtt lelépünk, vagy majd a mozi elõtt írsz egy sms-t?- kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jul 6, 2010 19:18:39 GMT 1
- Amit csak szeretnél - mondtam sunyi mosollyal közben elővettem a telefont és írtam egy sms-t Tainak. - Mondj egy filmet amit láttni szeretnél és akkor az lesz - mondtam kedvesen közben Tai kijött a kulbból. '- Nah jobban vagy már Kara ? - kérdezte kedvesen. '- Bocs Saeng de a többiek kicsit ki vannak ütve - mondta mosolyogva. - Akkor te miért nem ? '- Én nem azt ittam amit ti - mondta nevetve. - Uh de aljas vagy - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jul 6, 2010 19:56:40 GMT 1
- Majd megnézzük, hogy épp mi van.- mondtam kedvesen, ekkor Tai jött oda hozzánk. - Valamivel jobban vagyok egy kicsit.- mondtam , majd Saeng-ra mosolyogtam, és vissza néztem Tai-ra. - Mondhatom, nagyon kedves, minket leitatsz,de te józan maradsz.- mondtam nevetve.
|
|