|
Ebédlő
Aug 22, 2009 9:16:49 GMT 1
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:16:49 GMT 1
Itt igazán ízletes ételek vannak nem úgy mint a legtöbb menzán XD Az ebédből elég nagy és szinte az összes diák befér.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 15:43:03 GMT 1
Post by Ren on Sept 22, 2009 15:43:03 GMT 1
Masakoval és Shinnel együtt álltunk be a sorba. Masako állt előttem mögötte én majd Shin. Mögöttünk meg Sacukyék. Egész nap nem beszéltem Shinnek a matekórán történtekről. -Shin...figyi...remélem nem veszed tolakodásnak...de... sok könyvét olvastam az apukádnak...nagyon okos ember volt...-Mondtam mosolyogva.Persze beszélgetés közben haladt a kígyózó sor a kiszolgáló pulthoz.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 16:07:03 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 16:07:03 GMT 1
Miután legürcöltem a fél napomat az étteremben beállítottak a kaja osztogatós részleghez. Remek...csak,hogy mindenki tudja,hogy GD konyhás nénit játszik. '-Add már a kajám!-Ordított rám lekezelő hangon egy fiú.Amint felnéztem rá megláttam,hogy ez Kage. Az a kis szaros aki idejuttatott. Egy rohadt hétig. Előrehajoltam át a pulton megragadtam a felsőjét és közel rántottam őt magamhoz. -Ezért még nagyon kapsz te kis szaros...-Mondtam neki dühösen. Elhúzódott tőlem majd elvigyorodott.Megigazgatta az iskolaegyenruhához tartozó ingét és felvonta a szemöldökét. Persze én most éppen egy édes köténykében meg fehér vágóhidas ruhában feszítettem. Azt hiszem ebben a pillanatban ölni tudtam volna. Mintha ez a kis csávó arra lenne kitalálva,hogy a megfeszülő idegszálaimon táncoljon. Végül is elmosolyodtam majd az előttem lévő papírtálkák közül egyet a tálcájára csaptam. Úgy,hogy legalább a tálca tartalmának a fele az egyenruháján landoljon. A mögötte sorba álló tanár ekkor figyelt fel rám. Kage meg idegesítően nyavalyogva panaszkodott neki. -Tanár úr biztosíthatom ,hogy teljesen véletlen volt...-Mondtam ártatlan tekintettel. Nos ha valamit tudtam az a színészkedés volt. A tanár felvont szemöldökkel nézett rám. "-Ezt még megbeszéljük fiacskám...-Mondta fenyegetően de tudtam,hogy ez azt jelent... ennyivel elintézve. Intett a ledöbbent Kagenak,hogy haladjon tovább ne tartsa fel az egyre növekvő sort. Kage még utoljára felém fordult és elejtett egy vicsorgás félét én meg csak mosolyogtam rá.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 16:49:54 GMT 1
Post by Shinichi on Sept 22, 2009 16:49:54 GMT 1
- Lehet, de mit ér ez az egész? … mindenre volt ideje, de ha én kértem tőle bármit ahhoz túl elfoglalt volt - mondtam egyszerűen. - Na, nem mintha anyám egy cseppet is jobb lenne vagy a mostoha apám ezért is jöttem el mert elegem volt belőlük – sóhajtottam de aztán gyors témát is váltottam. - Milyen óránk lesz? – kérdeztem kedvesen majd földet néztem mivel pont ezt nem akartam, nem akartam, hogy mindenki megtudja, ki vagyok és kezdtem fontolóra venni, hogy másik iskolába megyek, de tudtam, hogy fölösleges ott is ugyan ez lesz. Már a kiszolgáló pulthoz értünk észre vettem GD-t. - Hello – köszöntem kedvesen majd megvártam, hogy Kitháék elkérjék az ételt én viszont nem kértem. ~ Mekkora hülye vagyok ~ gondoltam majd halványan elmosolyodtam. - Akkor iskola után átjöttök? – kérdeztem mosolyogva Kitháékat.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 16:54:58 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 16:54:58 GMT 1
Óra közeben már egészen rendbe jöttem szóval már nem voltam olyan kedves mint reggel. - No csak ki van a konyhán - mondtam nevetve. - Csak nem egy nagyszájú E-s - mondtam cinikusan. - Na jó nem piszkállak - mondtam egyszerűen. - Elég szar lehet a konyhán dolgozni - mondtam miközben Tomoyo kért ételt. - Mit csináltál hogy ilyen megalázó büntetést kaptál ? - kérdeztem.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 17:37:47 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Sept 22, 2009 17:37:47 GMT 1
Az ebédlőben szokás szerint nagy volt a tömeg a sor elég lassan haladt ráadásul még egy kis vita is volt a kiszolgáló és az egyik diák között így hát nem kevés idő volt még végre oda jutottam.Mikor megkaptam az ételt leültem az egyik asztalhoz és enni kezdtem persze mint mindig szokás szerint siettem mert be akartam nézni még a könyvtárba.Miközben ettem egy könyvet olvastam mint általában. Mivel még nem voltak barátaim egyedül ültem az asztalnál néha felnézem a könyv és az étel felől de aztán tovább olvastam teljesen megfeledkezve a könyvtárról..
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 17:40:36 GMT 1
Post by Shinichi on Sept 22, 2009 17:40:36 GMT 1
Pár fiú leült az egyik lányhoz ( Arisához ). '- Hogy vagy szépségem ? - kérdezte az egyik nevetve közben a másik átkarolta már párszor láttam őket az utcán mindig zaklattak mindenkit nem volt túl jó hírnevük. - Ezek a szemetek már megint kezdik ? - kérdeztem halkan majd tovább figyeltem őket. '- Mit szólnál kiscicám ha ebéd után eljönnél velünk ? - kérdezte az egyik vészesen közel hajolva a lányhoz a másik pedig elvette a könyvet tőle. Hirtelen felálltam és oda sétáltam. - Valami baj van ? - kérdeztem tőlük ridegen. '- Semmi közöd hozzá - mondta cinikusan ekkor elkaptam a karját és a szomszéd asztalnak löktem az illetöt. - Szerintem jobb lenne ha vislekednétek - mondtam egyszerűen majd Arisára néztem. - Jól vagy ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 19:10:27 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Sept 22, 2009 19:10:27 GMT 1
- Hogy vagy szépségem? - jött a hang mellőlem.Felnéztem könyvemből és meg is pillantottam magam melett a srácot aki megszólított.Eközben egy másik srác karolta át a nyakam.Nem ismerem öket, de már halottam róluk egy-két kósza pletykát. - Tessék? - kérdeztem, mert nem értettem tisztán az elöbbi kérdést. - Mit szólnál kiscicám ha ebéd után eljönnél velünk ? - kérdezte az aki elöbb hozzámszólt, s közbe már annyira közel volt hozzám, hogy éreztem szájának bűzét.A másik srác ki vette a kezemből a könyvemet.Gondoltam átfontolom a válaszom, hisz semmi kedvem nem volt velük menni, de balhét se akartam. - Valami baj van? - kérdezte egy harmadik srác. Úristen, hisz ő Keiichi Yanachi fia. - Semmi közöd hozzá - mondta az egyik. Miközbe Shin-ről álmodoztam ő nem tétlenkedett a szomszéd asztalnak lökte. - Jól vagy? - Istenem ez a hang... - Pe-persze.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 19:14:23 GMT 1
Post by Shinichi on Sept 22, 2009 19:14:23 GMT 1
'- Shin ezt nagyon megbánod - mondta az egyik majd felém indult de hirtelen meg is állt mivel észre vett egy tanárt. '- Na mindegy ami késik nem múlik azt ajánlom innentől mindig néz a hátad mögé mert nagyon megjárhatod ha nem - mondta ördögi vigyorral az egyik majd hátat fordított. - Ez esetben én is ezt javaslom neked - mondtam egyszerűen. - Van akik javíthatatlanok - mondtam nevetve. - Örülök hogy jól vagy. Shinchi Yanachi vagyok - mondtam kedvesen majd Kithákra néztem és reméltem hogy nem haragudnak meg hogy szó nélkül eljöttem onnan. - Asszem látlak már ma ..... E-s vagy ? - kérdeztem kedvesen majd felvettem a könyvet ami leeset a földre és odaadtam Arisának.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 19:40:13 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Sept 22, 2009 19:40:13 GMT 1
- Shin ezt nagyon megbánod - mondta az egyik majd elindult Shin felé de megállt, mert észrevett egy tanárt. - Na mindegy ami késik nem múlik azt ajánlom innentől mindig nézz a hátad mögé mert nagyon megjárhatod ha nem - mondta ördögi vigyorral, majd hátat fordított Shinnek. - Ez esetben én is ezt javaslom neked - mondta Shin. - Van akik javíthatatlanok - mondta, s nevetett. - Örülök hogy jól vagy. Shinichi Yanachi vagyok - mondta majd egy másik asztalra nézett, majd újra rám. - Asszem láttalak már ma ..... E-s vagy? - kérdezte kedvesen majd felvette a könyvet ami leesett a földre és odaadta nekem. -Én Arisa Ikina vagyok.Igen...az E-be járok. - Bemutatkoztam és válaszoltam a kérdésére.Megköszönöm hogy segített, majd szép csendben elhúzom a csíkot.Úgyis még meg kell találnom a következő órámnak a termét. - Köszi hogy segitettél...most mennem kell.Szia.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 20:26:24 GMT 1
Post by Ren on Sept 22, 2009 20:26:24 GMT 1
-Óh...szóval egyedül élsz?-Kérdeztem kicsit csodálkozva. -Öhm..igen... csak nem maradhatok sokáig...-Mondtam elmosolyodva. Ha ma is elkések a munkából szíjjat hasít a hátamból a főnök, utána meg apám. Miután kikértük az ételt leültünk enni de néhány fickó zaklatni kezdett egy új lányt. E-seket nem gyakran zaklatnak ebből tudtam,hogy új. -Héhé..várj már!-Mondtam majd a lány keze után kaptam, hogy megállítsam. A füléhez hajoltam. -Beszélj GD-vel. Ha nem akarod,hogy megint megtámadjon valaki jobb lesz minél hamarabb bekerülnöd az E-sek társadalmába...-Súgtam gyorsan a lány fülébe. Miután elengedtem a lányt visszavittük a tálcákat majd elindultunk a szekrényekhez,hogy összeszedjük a tancuccot és elinduljunk haza. - Ritka az olyan fiú aki minden lányon segít...-Mondtam Shinnek kedves mosollyal miközben a szekrényeink felé igyekeztünk.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 20:31:36 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 20:31:36 GMT 1
-Szétvertem egy szaros F-est...és nem bántam meg... el sem tudod képzelni milyen jól esett...-Mondtam elvigyorodva. -Amúgy is...a konyhai alkalmazottakkal tilos a kommunikáció..nemde??-Kérdeztem félrehúzva a számat. -Úgyhogy vidd a kajád aztán teperj innen... mielőtt még meglát egy tanár és megszívod...-Mondtam leintve Sacukyt. Elég félreérthető volt. Így hát egy jó pár bandatag bámult rám mint a hülyére,hogy mentem az ellenséget. De nem mertek szólni. Könyörgöm tavaly 1 évig egy F-esel jártam. De azóta már sok minden változott és még inkább megutáltatta velem az a csaj az egész bandát.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 20:42:54 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 20:42:54 GMT 1
- Hát akkor megérdemelted már bocs - mondtam. - De ha jól tudom leborítani sem lehet az embereket nem ?... jah meg lehetnél mondjuk kedvesebb is ha már alkalmazott vagy - mondtam egyszerűen majd odább álltam hogy a többiek oda férjenek. - Mellesleg nem mindegy neked hogy meglát a tanár vagy sem ? - kérdeztem egyszerűen. ~ Mostanában túl komolyan vettem az iskolát aszem de idén kicsit változtatok ~ gondoltam.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 20:46:40 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 20:46:40 GMT 1
-Ha nem húzol el akkor téged nem csak leönteni foglak előre szólok...-Mondtam elvigyorodva. És közben kiraktam 2 papírtálkát az előttem állóknak. -Amúgy is mikor láttál te ilyen helyes alkalmazottat a konyhán? Nem vagyok én idevaló..feltűnően...-Mondtam halvány mosollyal. -És amúgy is az a fickó nagyon megérdemelte... de elég csini az égési sebe...szerintem ott marad örökre...nembaj kapott egy szuvenírt egy sztártólt... 70 évesen majd elmondhatja az unokáinak,hogy az én szent kezem püfölte rendszeresen a fejét...-Mondtam és az utolsó pár embernek adtam ki a kajáját. Nem néztem Sacukyra egyszer sem. Mert a tálkák megpakolásával és kirakásával foglalkoztam.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 20:52:24 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 20:52:24 GMT 1
- Mert mit csinálsz rám uszítod a bandádat ? - kérdeztem egyszerűen. - Mellesleg lehet nem örülnél ha te is szereznél egy e fajta szubelinnek- mondtam közben a sort figyeltem. - Aszem lesz dolgod de nézd a jó oldalát milyen népszerű leszel az iskolában - mondtam nevetve. - Hopsz ezt most nem úgy értetem ... csak szimplán biztos örülnek a rajongóid nem ? - kérdeztem.
|
|