|
Ebédlő
Sept 23, 2009 15:10:09 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 15:10:09 GMT 1
Tomoyo kicsit sértődően nézett. - Ne is figyelj rá minden hülyeséget össze hord - mondtam egyszerűen ekkor egy fiú vettem észre aki egyenest az ebédlőbe jött valoszinű itt hagyott valamit. ~ Ez itt ? ... hogy ?... nem is tudtam hogy ide jár ~ gondoltam majd gyors Satayu és Tomoyo mögé mentem. ~ Csak ne vegyen észre ~ sóhajtottam. - Most rögtön haza mész? - kérdeztem Tomoyotól. '- Még nem tudom miért? - mondta. - Nekem még nincs kedvem haza menni szóval még szerintem körül nézek erre arra - mondtam.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 15:32:14 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 15:32:14 GMT 1
-Hé..most meg mit bújkálsz?-Kérdeztem mert észrevettem,hogy amint bejött egy fiú Sacuky mögénk próbált rejtőzni.Elvigyorodtam amjd füttyentettem egyet,hogy a fiú ide figyeljen. Ezután a másodperc töredéke alatt léptem egyet balra így Sacuky nem tudott ki mögé rejtőzni. Még is csak magasabb vagyok mint az a kis vékonyka Tomoyo. Mivel már csak az a fiú,én, Sacuky és Tomoyo voltunk a teljesen kiürült ebédlőben a fickó tudta hova nézzen. Úgy szeretek kiszúrni másokkal. Amúgy is fél perc múlva zár az ebédlő minek jön valaki ilyenkor ide. Igen is érdekelt.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 15:44:06 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 15:44:06 GMT 1
~ Ilyen nincs ~ gondoltam mikor észre vett. '- Sziasztok .... nem is tudtam hogy ide jársz Ko.... - kezdete de rögtön közeb vágtam mielőtt kimondta volna nevem. - Én sem tudtam hogy ide jársz ha tudtam volna nem ide jöttem volna- mondtam ridegen. '- Nem igaz még mindig haragszol ? - kérdezte. - Ugyan én ? ... de hogy .... úgy nézek ki mint aki haragszik ? - kérdeztem gunyosan. '- Hát nem kicsit - mondta a fiú. - Hát van ilyen de most nincs időm beszélni veled ... bocs ... várjunk csak miért is kérek én bocsánatot ? .... aszem ezt nem nekem kéne - mondtam undokul. '- Amúgy remélem tudod hogy minden hol kerestek már téged .... előbb utobb megtalálnak ... nyugi én nem szólok . - mondta egyszerűen. - Ők mondták hogy menjek el .... hát eljöttem - mondtam egyszerűen. '- Majd akkor máskor beszélünk - mondta majd elment. - Hát igazán kösz - mondtam Satayunak. ~ Nem sokkon múlt hogy az igazi nevemen szólítson ~ sóhajtottam.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 15:50:59 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 15:50:59 GMT 1
-Szívesen Mrs. Ki...-Mondtam megismételve a fiút aki nem tudta ugyan befejezni de én egy titkot szimatoltam. Ekkor megcsörrent a telefonom. Előkaptam és szinte azonnal beleszóltam. -Igen? -Uhum...Jó okéé.. -De .. semmi kedvem hozzá..rakjátok át ma más dolgom van... -Hé..várjunk csak állj állj... azt mondod apám hazajön? -Akkor mégis megyek... meddig tart? -Remek...minél később érek haza annál jobb. -Tessék? Most erre nincs időm.Szóval szia...-Mondtam majd összecsuktam a telefonomat mielőtt meg az illető egy szót is kinyöghetett volna. -Szóval Mrs. Ki... köhöm...kedves fickó..-Mondtam elmosolyodva. -Mellesleg ha folytatni is akarod a veszekedést inkább odakint mert ha jól számolom pár másodperc és zár az ebédlő.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 15:56:43 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 15:56:43 GMT 1
- Oh már ennyi az idő ? - kérdeztem halkan. - Akkor nem ártana kimenni - mondtam. '- Sacuky honnan ismered ezt a fiút ? - kérdezte Tomoyo. - Hát ő .... a szomszédom - mondtam mivel nem tudtam mit mondjak. '- Amúgy mit is csinált hogy haragszol rá ? - kérdezte Tomoyo. - Hát ..... - kezdtem de aztán erre már tényleg nem tudtam mit mondani. - Nem mindegy ? - kérdeztem egyszerűen. '- De az .... bocs - mondta.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 15:59:11 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 15:59:11 GMT 1
-Persze,hogy mindegy főleg ha egy ilyen horderejű hazugságról van szó...-Mondtam megrántva a vállam. -Nem azt akarom mondani,hogy hazug vagy...csak per pillanat hazudsz...nagyon csúnyán szegény Tomoyonak.-Mondtam komolyan. Hát igen jó voltam ebben is.Könnyen kiismertem az embereket.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 16:04:45 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 16:04:45 GMT 1
- Aztán te honnan tudod hogy hazudok ? ... hmm ? - kérdeztem komolyan. ~ Igaz hogy hazugság amit mondtam de nem szeretném ha kiderülne hogy itt vagyok ~ sóhajtottam. - Nah jó tényleg nem a szomszédom .... volt osztálytársam és enyhén átvágott - mondtam egyszerűen. ~ És ez most legalább nem hazugság ~ gondoltam.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 16:08:30 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 16:08:30 GMT 1
-Látod? Hazudtál..tudtam..elég legyen annyi,hogy jó ember ismerő vagyok...-Mondtam egyszerűen. -Hogy mennyivel szebb mikor nem hazudik...-Mondtam Tomoyonak elmosolyodva. Közben megálltam a szekrényünknél és kivettem a táskámat majd a fél vállamra vettem. //Parkoló//
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 16:24:49 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 16:24:49 GMT 1
- Akkor majd megpróbálok nem hazudni mikor a közelben vagy - mondtam nevetve. - Hát akkor menjünk - mondtam Tomoyonak. - Na hello - köszöntem Sataynak. // Adachi // Utcák //
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 17:26:33 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Sept 23, 2009 17:26:33 GMT 1
Már épp indultam el de valaki utánam szólt. -Héhé..várj már! - szólt, majd megfogta a karom és a fülemhez hajolt. -Beszélj GD-vel. Ha nem akarod,hogy megint megtámadjon valaki jobb lesz minél hamarabb bekerülnöd az E-sek társadalmába... - súgta gyorsan. -Rendben.Köszi a tanácsot. - Elengedett majd elment. ~GD? Így hivják a fiatal énekest is.Majd meglátjuk mi sül ki belőle.~
//"E" tantermek//
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 18:46:35 GMT 1
Post by Shinichi on Sept 23, 2009 18:46:35 GMT 1
- Hát igazából sokszor gondolkodom hogy miért van az hogy az emberek csak ülnek és nézik azt ami pont előttük történi és jókat nevetnek. - mondtam kedvesen ekkor megszólalt a telefonom. - Szia - köszöntem kedvesen. - Persze .... de maradj ott - mondtam komolyan . - Mindjárt megyen és ne mozdulj onnan - mondtam még mindig komolyan. - Kitha ne haragudj de mennem kell - mondtam majd kisiettem hála már nem voltak olyan sokan így elég hamar kijutottam. // Parkoló//
|
|
|
Ebédlő
Oct 3, 2009 10:27:34 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 3, 2009 10:27:34 GMT 1
Mikor odaértem beálltam a sorba kajáért.Mikor megkaptam elindultam egy asztal felé.Leültem majd nekiláttam enni.Mivel nem voltam nagyon éhes igy csak egy kicsit ettem belöle.Elég nagy volt a hangzavar.Egy csomóan GD anyukájáról beszéltek.Fogtam a cuccomat és hazaindultam.
//Shibuya/Házak//
|
|
|
Ebédlő
Apr 10, 2010 15:32:37 GMT 1
Post by Sayaka on Apr 10, 2010 15:32:37 GMT 1
Egyedül sétáltam az ebédlőben mivel Han már haza ment hisz ő csak úgy mond a beíratkozásomat rendezte sorba álltam a kajáért majd leültem az egyik üres asztalhoz és enni kezdtem közben smst írtam Dinának.
---- Csá merre vagy ? ... suli után ha ráérsz elugorhatnál velem Hanhoz a kocsiért -----
elküldtem az smst majd eltettem a telefonom.
|
|