|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:03:57 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 21:03:57 GMT 1
-Figyu kislány...ne húzd ki a gyufát mert a végén még úgy jársz mint a leöntött haverunk...-Mondtam és elővettem az utolsó tálkát. -Ha nem sietsz ma nem eszel mért körül belül 15 perc múlva zár az ebédlő.Úgyis vége az óráknak...szóval a soha viszont nem látásra...-Mondtam Sacukynak és felraktam a sorban álló utolsó ember tálcájára tálkát.Épp egy 10. F-es lány volt és elvolt olvadva. Minden mozdulatomat figyelte. Persze én úgy tettem mintha észre se venném.Nem is számoltam,hogy ma a hányadik.De mint itt is egyenlőre a sor végén kullog. Miután kiadtam az utolsó tálkát és a lány elment az asztalokhoz lepucoltam a munkafelületet és levettem a kötényt majd bementem az ebédlő konyháján át az öltözőbe és vissza öltöztem a NORMÁLIS ruhámba. Végre nem azt az undorító cipőt kell viselnem. Végre megint style-osan nézek ki. Már hiányzott. Egész nap ezen a szaron güriztem és alig vártam , hogy bemutassak Otujonak az ebédlő felügyelőjének.Folyton cseszegetett. Kihasználva az alkalmat,hogy felhúzhatom Otujot az ebédkiadópultra támaszkodtam és átugrottam rajta. Láttam, ahogy az idegességtől Otujo haja égnek állt. Megfordultam majd bemutattam neki és kiöltöttem a nyelvem. Amit az imént égettem meg a hülye gyors kajálás miatt. Forró volt és a piercingem meg átvette a hőt így megégettem a nyelvem. Nem látszott csak fájt. Forró kaját fém piercinggel: Soha!!Szabály! Jó szabály.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:10:38 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 21:10:38 GMT 1
- Ki mondta hogy enni akarok ? - kérdeztem egyszerűen közben Tomoyo is megjelent és kedvesen köszönt Satayunak. '- Nem jössz ? - kérdezte. - Kár pedig egész jól elvoltam itt - mondtam majd Tomoyo után indultam utána de ő pont neki rohant egy tanárnak aki emiatt magára öntötte az egész tálca ételét. ~ Ehh ez szép volt ~ gondoltam majd oldalra néztem elég nehezen lehetett kibirni röhögés nélkül. '- Elnézést ! - mondta dadogva Tomoyo a tanár pedig majd nem felrobbant dűhében.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:16:11 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 21:16:11 GMT 1
Éppen Sacukyék mellett jöttem el mikor Tomoyo nekiment egy tanárnak. Hát én nem bírtam ki röhögés nélkül és szinte azonnal bezengte a majdnem teljesen üres ebédlőt a nevetésem. Azután a szám elé kaptam a kezem és oda röhögtem de már próbáltam visszafogni magam. Mára már elég volt a büntetésekből de volt egy olyan érzésem,hogy ezt nem hagyja szó nélkül a kedves prof.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:22:31 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 21:22:31 GMT 1
Elég nehezen bírtam ki nevetés nélkül de valahogy még is sikerült. '- Tomoyo.....Satayu mind ketten utánam .... most ! - mondat dühösen na ezt már tényleg nem bírtam ki nevetés nélkül. '- Úgy látom Sacuky ön is szeretne csatlakozni - mondta a tanár dühösen. - Nem ... én meg leszek itt - mondtam nevetve erre még dühösebb lett. ' - Mind hárman utánam ! - mondta a feje már szinte vörös volt a dühtől. - Ezt kicsit túl reagálja tanárúr - mondtam komolyan. - Az én hibán én löktem meg Tomoyot és valjuk be Satayu természetes hogy ezen nevet nem ? .... maga is nevetne.. már mint ha nem magával történt volna - mondtam komolyan.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:27:44 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 21:27:44 GMT 1
-Igen..igen...-Mondtam megtörölve a szemeimet. Még a könnyeim is kijöttek a röhögéstől. '-Hát akkor...figyelni foglak benneteket...-Mondta a tanár dühösen majd elsétált. Mivel az ebédlő zárt. -Én szóltam,hogy nem fogtok enni...-Mondtam gúnyosan Sacukynak és Tomoyonak.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:32:11 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 21:32:11 GMT 1
- Én meg mondtam hogy nem is akarok- mondtam gúnyosan. '- Köszönöm Sacuky - mondta Tomoyo. '- Ez gonosz volt - mondta Tomoyo Satayunak. - Tényleg na akkor kvittek vagyunk - mondtam mosolyogva. '- Nem ez nem ér fel azzal amit te tettél - mondta álmodozva. - De hogy is nem - mondtam egyszerűen mivel reménykedtem hogy Tomoyo végre lekopik rólam. - Nem fogsz elkésni Satayu ? - kérdeztem egyszerűen.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:34:30 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 21:34:30 GMT 1
-Ehh ugyan..honnan késnék el? Amúgy is még szeretnélek csesztetni egy darabig...-Mondtam vigyorogva. -Elég elcseszett világszemléleted van ugye tudod? -Kérdeztem gúnyolódva. -Ugyan már Tomoyo ez nem gonosz volt csak picit csipkelődtem...-Mondtam.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:39:03 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 21:39:03 GMT 1
- Mert miért ? - kérdeztem undokul. '- Ez akkor sem szép tőled - mondta halkan. - Mellesleg sztárnak tökéletes vagy meg van hozzá a modorod is. - mondtam ridegen. '- Ne veszekedjetek - mondta Tomoyo. - Te ebbe ne szólj bele inkább menj órára - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:44:43 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 21:44:43 GMT 1
-Tudod csak azokkal szemben van meg a modorom akik szart se tudnak és úgy pattognak....-Mondtam félrehúzva a számat. -Például az igen egy elcseszett szemlélet,hogy ti vagytok a szegénykék akiket védeni kell..azt hiszed megérdemeltem a büntetést de most megint csak jár e miatt egy verés Kage-nak...talán Kenji és még jó páran ok nélkül verekednek... de én nem.. ha ennyire fontos neki,hogy beszóljon..ha ettől majd menőbb és jobban érzi magát nyugodtan..és nyugi nem én uszítom a bandát..ők személyes sértésnek veszik ha engem valaki sérteget...nem én mondom,hogy verd meg ezt meg azt...ők önmaguktól cselekednek...-Mondtam megrántva a vállam. -Fogadjunk ezt se tudtad...úgyhogy ne sajnáld Kage-t megérdemli mert egy mocskos nyomorék az a fickó...az más,hogy előttetek az áldozatot és a jó kisfiút játssza... kétszínű barom...-Mondtam kelletlenül.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 21:51:44 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 21:51:44 GMT 1
- Ki kell védeni ?!. - kérdeztem dühösen. - Akkor is ilyen menőn lennél ha nem lennél sztár ? .... vajon akkor is melledet állnának ? .... mi van ha pont te nem tudsz semmit ? ... mindenkinek beszólogatsz mintha te különb lennél mindenkinél - mondtam dühösen. - Persze neked egyszerű .... - mondtam de inkább nem folytattam. - Azt hiszed hogy azzal bármit is elérsz ha valakit megversz ? .... vagy a bandád agyon veri ? - kérdeztem ridegen.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 22:10:58 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 22:10:58 GMT 1
-Először is különb vagyok mindenkinél...másodszor tudom nagyon jól, hogy csak azért mert híres vagyok és gazdag...de tudod megdolgoztam érte..nem mindent lehet 2 sztárszülőtől megkapni..ezért is meg kellett dolgoznom úgyhogy ne beszélj róla úgy mintha csak úgy kaptam volna a hírnevet..ez is munka...-Mondtam. -Harmadszor pedig szerintem te is bepöccennél ha egy ilyen idióta becsmérelne... becsmérelne olyas valamit ami neked például sokat jelent... vagy amiről te is tudod a gyengeséged...és ha szeretnék verekedni akkor nem a bandám "uszítanám" rá hanem magam csinálnám meg...de hát ha nem ismersz ezt sem tudhatod...úgyhogy csak ne ítélkezz felettem ha semmit se tudsz rólam... 1 név..az 1 név...a sztárprofil az is csak egy sztárprofil..az nem a valóság...úgyhogy előbb tanulj meg a való világban élni..kislány...-Mondtam Sacukynak majd megfordultam és kimentem az ebédlőből a szekrényekhez a táskámért.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 22:14:57 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 22, 2009 22:14:57 GMT 1
- Ezt én is mondhatnám ... mellesleg ahányszor találkoztunk mindig épp valakit oltottál.... - mondtam ridegen. Egy pillanatra megszédültem és hirtelen elvesztettem a fonalat. - Ne haragudj .... de miről is beszéltünk ? - kérdeztem hirtelen Tomoyo elég furcsán nézett rám. '- Jól vagy Sacuky ? - kérdezte aggódva. - Persze csak kicsit elvesztettem a fonalat - mondtam. ~ Nagyon jó na most miről beszéltünk ? .... ez a rész most kiesett ... adig megvan hogy Tomoyo leöntötte a tanárt de onnantól mi is történt ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Ebédlő
Sept 22, 2009 22:19:43 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 22, 2009 22:19:43 GMT 1
-Ez egy életstílus...-Mondtam egyszerűen. -Van aki megteheti. -Mi? Hát te dilis vagy? Tomoyo ez a csaj nem komplett..-Mondtam értetlenül. -Tiszta lüke vagy...ne kezd megint ezt a csesztetést...-Mondtam. Nem tudtam mire vélni ezt a hülye kérdést.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 14:10:27 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 23, 2009 14:10:27 GMT 1
'- Hogy te egy mekkora bunkó vagy - mondta hirtelen Tomoyo közben eszembe jutott miért is vagyok itt. - Nyugi csak kíváncsi voltam a reakcióra - mondtam nevetve majd Satayura néztem. - Nem csak szeretem ugratni Tomoyot ha már ennyire aggódik - mondtam egyszerűen közben az egyik osztálytársam jött oda. "- Sziasztok ... Sacuky kérdezhetek valamit ? - kérdezte. - Ahha de siess mert nem érek rá egész nap - mondtam majd arrébb sétáltam vele. '- Satayu kérlek ne csinálj ebből viccet...Sacuky nem olyan mint amilyennek látszik .... mindenki mellet ki áll. - mondta Tomoyo majd a földre nézett. '- Ha kell az élete árán de megvéd minket ezért sokan eltitkolják ha valami történt és ezt azóta tudjuk miota megmentett .... Satayu kérlek őt hagyd békén még mindig nem épült fel teljesen a balesetből ami miattam történt. - mondta Tomoyo de nem vette észre hogy közben épp vissza jöttem. - Tomoyo elég a sok hülyeségedből ! .... Teljesen jól vagyok szóval örülnék ha nem avatkoznál az én dolgaimba ! - mondtam mérgesen. - Elegem van hogy mindenkinek előadod ezt nem vagyok egy halálos beteg hogy ne tudjam magam megvédeni ! ... és gyűlölőm ha úgy kezel valaki ... tudod néha bánom hogy megmentetlek ... előtte legalább nem volt aki baromságokat beszéljen - mondta komolyan.
|
|
|
Ebédlő
Sept 23, 2009 14:35:19 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 14:35:19 GMT 1
-Tomoyo..engem ez igazán nem érdekel...attól még olyan mint egy dilis...nekem még nem tett szívességet...úgyhogy kímélj az ilyen történetektől...-Mondtam megrántva a vállam. -Attól még úgy viselkedik mint egy hülye...-Mondtam Tomoyonak a lehető legkomolyabban. Tényleg egyáltalán nem szokott érdekelni az ilyesmi a legrosszabb embernek mondta el. -Ez az Tomoyo..mit szólsz bele az életébe ..ha nem pofáznál mindenkinek erről a sajnáljuk és érezzünk együtt szegény Sacukyval dologról akkor sokkal jobban érezné magát...-Mondtam egyszerűen. Ekkor valaki hátulról rám ugrott. Egy lány volt az tuti. Miután megfordultam láttam,hogy Ina az. A suliban olyan lány hírében áll akiből minden iskolában kell,hogy legyen egy. A legutálatosabb és legbeképzeltebb. És mindenkit folyton piszkál. Természetesen elvárja,hogy mindenki a talpát nyalja. '-Szióóó..GD!-Mondta majd egy puszit nyomott az arcomra. -Most meg mi van?-Kérdeztem kissé dühösen és lehámoztam magamról Inat. -Semmi...csak kint várnak a többiek...szóltak,hogy jöjjek be érted...-Mondta sértődötten. -Aha...akkor mond meg nekik, hogy még várhatnak... ráérnek nem? '-Hát... biztos...-Mondta kelletlenül Ina majd intett a lányoknak és kivonultak.
|
|