|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:29:45 GMT 1
A szertáron belül több szertár is van így például: Kémiai, Biologia, Torna termi, Fizikai, Földrajzi és még sok szinte minden órához.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 16:46:21 GMT 1
Post by Takeshi on Feb 23, 2010 16:46:21 GMT 1
Most lett vége az utolsó órájának de mielőbb elindult volna a munkahelye felé beszélni akart az egyik csajjal, így az egyik szertárba indult. A lánynak is hamarosan ide kell érnie. Néhányszor rápillantott az órájára. Már így is késésben volt, de egy szaftos sztori most fontosabb mindennél.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 16:53:16 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 23, 2010 16:53:16 GMT 1
Az egyik tanár megkért hogy vigyek fel pár dolgott a szertárból így lesétáltam. Észre vettem egy fiút de nem igazán foglalkoztam vele bár mostanában amúgy sem foglalkoztam senkivel ezért ma elég sok ember sértődőtt meg rám de összintén szóval egyátalán nem érdekelt ahogy semmi más sem.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 16:57:49 GMT 1
Post by Takeshi on Feb 23, 2010 16:57:49 GMT 1
- Szia. - köszönt a lánynak. Segitett neki elpakolni. Utána egyből rátért a lényegre. - Szeretnék készíteni egy-két emberről riportot....ha jók az informátoraim, akkor te Tatsuya bartánője voltál....nem lenne kedved mondjuk...bosszútállni? - kérdezte Takeshi közömbösen. - Tudod ilyenkor a nők bosszút szoktak állni. És ez neked is és nekem is jól jöhetne. - mondta mosolyogva. - Nos? - kérdezte.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 17:04:49 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 23, 2010 17:04:49 GMT 1
- Miért kellene bosszút állnom ?..... nem ő tehet erről az egészről .... ha nem én .... én játszodtam el a bizalmát - mondtam halkan egyátalán nem akartam erre gondolni de mindig mindenki felhozta semmi kép sem akarnám Tatsut veszélybe sodorni legalábbis direkt biztos nem mert szeretem. - És nem hagyom hogy bárki is megpróbálja megalázni .... eleget bántottam én .... másnak nem hagyom - mondtam közömbösen közben elejtettem a nálam lévő cucokat. - Francba - sóhajtottam majd lehajoltam felszedni őket.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 17:12:22 GMT 1
Post by Takeshi on Feb 23, 2010 17:12:22 GMT 1
- Nem értem miért hiszed, hogy csak te bántottad őt....azon gondolom sose gondolkodtál hogy mit csinálhatott ő....vagy hogy pontosan milyen is volt a kapcsolatotok. - mondta gúnyosan. - Ha nem gond akkor elmondom az igazat...Tatsuya csak kihasznál minden nőt. Igen így van...téged is kihasznált...néha néha jó voltál neki...és ennyi. Sokan látták őt más csajokkal is...gondolom te erről azért nem tudsz mert senki nem akart egy nagy verést a részéről. - mondta és segített Sacukynak a földön heverő cuccokat. - Vagy tudsz és inkább áltattad magad...itt az ideje felébredni csipkerózsika. - mondta a fülébe suttogva.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 17:24:33 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 23, 2010 17:24:33 GMT 1
- Ez nem igaz - fakadtam ki bár most elég könnyen eltudtak velem hitetni bármit. - Tatsuya nem tenne ilyet - mondtam elkeseredve bár ezt most már magam sem hittem el. ~ Most belegonolva mikor Niya feltűnt elég furcsán viselkedett .... és a többiek is azt mondták hogy megcsal .... de miért hiszek nekik ?! .... én sem vagyok jobb gondoljak csak Yasuora ~ gondoltam és most már kezdtem elveszíteni a bizalmam leültem a földre és az egyik szekrénynek dőltem. - Miért mondja mindenki ez ?.... ez .... ez nem lehet igaz - mondtam inkább csak magamnak mivel még mindig próbáltam elhinni hogy ez az eglész hazugság bár már tényleg nem sok kellet ahhoz hogy elhigyjem amit a fiú mond.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 17:31:02 GMT 1
Post by Takeshi on Feb 23, 2010 17:31:02 GMT 1
- Ez az igazság. Ő ilyen fogadd el a tényt. - mondta. - Kíváncsi lennék mit tenne ha valamelyik volt csaja odaállítana elé terhesen. Szerintem vagy elküldené a picsába...vagy azt mondaná hogy tuti nem az övé...Én a lány helyébe biztos hogy bósszút állnék. - gondolkodott el. - Ez lenne a hónap sztorija...bár szerintem nem ilyen felelőtlen... - mondta.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 17:41:36 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 23, 2010 17:41:36 GMT 1
~ Ha most megint nem bízok meg benne és ez az egész hülyeség bíztos hogy utálni fog.... mit tegyek ? ~ kérdeztem magamban majd a földre néztem. - Mit tegyek ? - kérdeztem halkan de nem néztem a fiúra. - Melleseg ahogy már Tatsuya is mondta ezt leginkább én szívnám meg .... mert rólam gondolná mindenki hogy egy kurva vagyok - mondtam mikor eszembe jutott mit mondott Tatsuya.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 17:48:40 GMT 1
Post by Takeshi on Feb 23, 2010 17:48:40 GMT 1
- Miért lennél kurva? - kérdezte értetlenül. - Vannak dolgok amiket meg kell tenni. - mondta. - Ha netán valami hír a sajtóhoz jutna...akkor minen bizonnyal ő jönne ki rosszabbul...elvégre számára és a rajongok számára az a hír lehet nagyon rossz...akár...hogy is mondjam...utálat tárgyává is válhat...persze ez nem garantált. - mondta komoran. - Gondolj csak bele....ha valami kiderülne róla....valami nem jó....mégis ki lenne a rosszabb helyzetben...te...vagy...ő? - kérdezte kedvesen.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 17:56:01 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 23, 2010 17:56:01 GMT 1
- Hát én akkor már biztos nem - mondtam ez most ismét elég betegesen hangzott bér az utóbbi időbbe egyre gyakoribban voltak az ilyen kijelentéseim. ~ Nem akarok Tatsuyának rosszat .... még ha ezek igazak akkor sem ~ gondoltam majd pár percig csendben voltam mire ismét megszólaltam olyan volt mintha kicseréltek volna. - Mire vagy kíváncsi ? - kérdeztem komolyan majd felálltam és leporoltam magam. - Csak léccives siess mert nem vagyok idő milliomos pláne hogy most órám is van és nem vetne rám jó fényt ha sokat lógnák ... elvégre osztály elnök vagyok - mondtam komolyan
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 18:00:07 GMT 1
Post by Takeshi on Feb 23, 2010 18:00:07 GMT 1
- Akkor a beszélgetést tegyük át késöbbre....mit szolnál az este 6-hoz? - kérdezte kedvesen. - Mondjuk meghívnálak vacsorázni....Chūō-ban ismerem az étterem tulaját. Mi lenne ha ott találkoznánk? És mindent részletesen megbeszélnénk. - mondta mosolyogva.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 18:20:01 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 23, 2010 18:20:01 GMT 1
- Rendben .. nekem megfelel - mondtam egyszerűen. - Hát ez esetben akkor ott találkozunk - mondtam komolyan bár azt magam sem tudtam hogy miért teszem amit teszek igazából nem ezt akartam ez is olyasmi mint amikor Tsukira támadtam és nem értettem miért. '- Sacuky .... a frászt hoztad rám ! - mondta Ayaka aggodva. '- Már azt hittem történt veled valami .. mi tart eddig ?! - kérderzte de mikor észre vette a fiút rögtön viszább vett. - Mellesleg te tudod hogy én kivagyok ... de én nem hog yte kivagy te hát ha lennél szíves elmondani megköszöném .. de ha esetleg még sem tudod Sacuky Nagashy vagyok - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 18:33:29 GMT 1
Post by Takeshi on Feb 23, 2010 18:33:29 GMT 1
- Takeshi Ryo...örvendek. - mutatkozott be. - Ha esetleg nem leszek ott akkor itt van a névjegykártyám... mond meg az egyik pincérnek hogy velem találkozol és átvisz odakísér az asztalunkhoz. - mondta egy kacsintással és odaadta a névjegykártyát. - Majd akkor találkozunk...Viszlát hölgyeim. - köszönt el és elindult az ajtó fele.
//Chūō/Nihonbashi//
|
|
|
Szertár
Feb 23, 2010 19:00:56 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 23, 2010 19:00:56 GMT 1
- Örvendek - mondtam egyszerűen közben elvettem a névjegy kártyát és elvettem de aszem Ayaka látta mi volt rá írva mert elég furcsán nézett rám. - Okés köszönöm - mondtam majd elindultam órára. '- Mi ez az egész ?! .. mit akarsz egy újságírótól ?! - kérdezte én pedig megcsováltam a fejem. - Ejj ejj ejjj Ayaka mindig rosszra gondolsz ... csak beszélgetünk - mondta sunyi mosolyal. '- Elakarod neki mondani ? ... nem vagy normális ! - mondta dühösen erre már én is az lettem. - Ayaka most ezt jegyezd meg de jól ! .. semmi közöd ahhoz hogy mikor hol miért csinálok .... foglalkozz a saját dolgoddal .. csak hogy megnyugodj végre és abba hagyhasd a hisztizést .... egy munka íránt érdeklődők ... szóval örülnék ha végre csöndbe maradnál - mondtam cinikusan ahogy láttam Ayakát elégé meglepte az ahogy beszéltem vele az nap már nem is szólt hozzám de nem érdekelt ahogy senki más sem pont úgy viselkedtem mint mikor ide jöttem senkihez nem volt 1 jó szavam sem . // Chūō/Nihonbashi //
|
|