|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 13:33:50 GMT 1
A telefonomat bámultam majd utána Tatsuyara néztem. Cseppet sem volt kedves a tekintetem de láttam a szemében,hogy nem akar kioktatni. Mindig ilyen volt. Mi pedig GD-vel túlságosan büszkék voltunk,hogy megbeszéljük a problémáinkat. Valójában nagyon szerettük egymást de túl egoisták voltunk,hogy akármelyikünk is bocsánatot kérjen. Ez mindig Tatsuyara maradt. -Vissza akarok menni.-Mondtam halkan majd össze csuktam a mobilomat és az ablak keretnek dőltem majd kinéztem az ablakon. Ezután leugrottam az ablakpárkányról és megfogtam Tatsuya kezét majd magammal húztam. Ezután elengedtem és kisétáltam a teremből ki az udvarra Tatsuya pedig követett. //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 31, 2009 13:36:43 GMT 1
Mikor azt mondta vissza akar menni elég szarul esett. Persze,hogy rosszul esett. Mi voltunk az igazi családja mégsem szeretett minket annyira mint azokat akik csak nevelték. Vagy csak próbált elbújni a gondok elől...és meg értem,hogy nem akar megint a startról indulni mikor már a finishben volt. //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 13:51:57 GMT 1
-Épp mikor bementem akkor vettem észre hogy alig vannak bent már. ~Talán vége az órának?~-kérdeztem magamban,majd kiindultam. //Iskola/Iskola udvar//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 13:58:35 GMT 1
- Szia - köszöntem Tatsuyának kedvesen majd viszonoztam a csókját. - Te is hiányoztál ... hát már mindent elmondtam nem történt semmi érdekes- mondtam kedvesen. - Persze menj csak ... szeretlek - mondtam kedvesen. Most kivételesen tényleg nem csináltam semmit órán csak a többieket figyeltem.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 31, 2009 20:10:28 GMT 1
Miután vissza értünk az órára már bent volt a tanár. Ajjaj. gyorsan elültem egy babzsákra Sacuky mellé és úgy tettem mintha itt lettem volna. Aj viszont nem úszta meg ennyivel. '-Hé te! Új vagy igaz? Hogy gondolod,hogy késel az óráról?-Kérdezte dühösen a tanárnő. '-Ez tűrhetetlen...jó akkor büntetés kép, kapsz egy számot és táncolj mindenki előtt...-Mondta a tanárnő. Általában ez szokott lenni a bünti és ilyenkor mindenki leég az egész csoport előtt. Ha mégis sikerül neki többé kevésbé a tánc akkor meg énekeltetik. Persze mindenki az illetőn szokott röhögni.Csak most rossz lóra tett a tanárnő mert AJ olyan mint a bátyja. Elég profi. -Ez hülye...-Mondtam inkább magamnak mégis akik hallották nevetni kezdtek. Már előkészültek,hogy jól kiröhögik az új lányt.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 20:19:17 GMT 1
-Őhm..hát jó...-Mondtam megrántva a vállam majd kicipzároztam a kapucnis felsőmet és ledobtam egy üres babzsákra. Alatta egy kicsi topp volt rajtam meg ami kell. Elég hip hop-osan voltam felöltözve. '-Nem hát jó! Az van amit mondok...-Mondta dühösen a tanárnő és valami marha pörgős számot rakott be. Meg rántottam a vállam, legyen neki igaza. Idióta. Miután beindult a szám táncolni kezdtem rá. Nekem egyszerű volt több mint 7 éves színpadi gyakorlattal. Mikor vége lett a számnak mindenki úgy bámult rám mint valami UFO-ra azután hirtelen elkezdtek tapsolni és éljenezni. '-Csendet! Jójójó... tud táncolni remek...akkor énekeljen...-Mondta a tanárnő. Elég zseninek érezte magát amikor odanyújtott nekem egy mikrofont. -Kap 15 percet válasszon ki valakit akivel kevernek zenét aztán gyerünk... kíváncsi leszek...-Mondta a tanárnő. Arisara mutattam aki nagyon meglepődött és intettem neki majd leültettem a keverő pulthoz. Közben a tanárnő magyarázni kezdett a diákságnak. -Tsukinak igaza volt.Én másztam rá. De persze ő sem szent. Élvezte a dolgot nem mondhatom.Óh az nem jó..nem tetszik...-Mondtam majd átállítottam valamit. -Mit csinálsz?! Nem Beethoven rabszódiát akarok énekelni... na majd én csinálom...-Mondtam cinikusan és Arisa felett állva elkezdtem bekeverni a számat. A fél fülemhez szorítottam a füleseket és dúdoltam. -Most biztos utálsz és haragszol rám...-Mondtam Arisanak azután folytattam a dúdolást. Nem néztem rá egyszer se a keverőpultot néztem meg a monitort.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 20:29:24 GMT 1
Kicsit késve de megérkezett Tatsuya és Gei is. ~ Szegény Gei ~ gondoltam és reméltem megtudja csinálni amit a tanárnő a táncot elég jól megcsinálta a tanár nem igazán örült neki de reméltem hogy az ének is jól fog menni.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 31, 2009 20:46:36 GMT 1
A terembe érve leültem az egyik babzsákra.A tanár is megérkezett hamarosan.Tatsuya meg AJ késtek. ~Na ne.~ - gondoltam majd odamentem és leültem a keverő pultkoz. ~Ebben nem nagyon tudok segiteni.Nem tudom hogy mit akar pontosan énekelni.~ - gondoltam, közbe kivette a kezemből és ő kezdte el bekeverni. - Minden pasi ilyen...nem haragszok...ez az első napod...meg Amerika mégiscsak más mint Japán. - mondtam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 21:24:16 GMT 1
-Chö...hogy lehettek ilyen kedvesek?-Kérdeztem értetlenül. -Tényleg más..ott bármit megtehettem. Teljesen más hely... de azért egy valami nem változott...-Mondtam majd elmosolyodtam. -A pasik ugyan olyanok. Hűh figyelted már mennyi jó pasi van itt? Ichirou sem rossz. Engem nem igazán zavar,hogy ilyen nőfaló. Nem vagyok hűséges típus. A leghosszabb kapcsolatom 3 napos...-Mondtam elmosolyodva majd letettem a fülhallgatót. -Kész vagyok...-Mondtam a tanárnőnek. Ő bólintott és adott egy mikrofont. Intettem Arisanak és ő beindította a zenét. Hip hop és pörgősebb pop-ot kevertem. És ahogy elkezdtem énekelni már is magam elé képzeltem a színpadot és táncolni is kezdtem. Egyszerűen tele volt velem a "színpad". De ami még jobb volt, hogy mindenki csak ámult a hangomon. Az biztos,hogy nem hiába jártam Jazz iskolába. A legtöbb Japán lánynak vékony nyivákolós hangja van. De ha már valaki négerekkel tömött Jazz szakra jár akkor bizony olyan hangja van,hogy mindenki hátán végigfut a hideg. Miután végeztem vissza adtam a mikrofont a ledöbbent tanárnőnek. '-Páratlan hangod van AJ...biztos vagyok benne,hogy még egy Japánt sem halottam így énekelni. Ha becsuknám a szemem....még azt is hinném,hogy sötét bőrű amerikai nő vagy.Üdvözöllek az óráimon. De hát mit is vártam... Ilyen szülőkkel és bátyával.-Mondta a tanárnő elismerően. Szélesen elmosolyodtam majd leültem z üres babzsákra. Persze most már úgy bámultak rám mint egy kétfejű dupla osztódott UFO-ra.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 21:29:20 GMT 1
Az,hogy a tanárnő megdicsérte még nagyobb büszkeséggel árasztott el. De hát AJ pont olyan volt mint egy profi. Úgy táncolt mintha ezt a koreográfiát fél éve tanulná már. És úgy rögtönzött és énekelt ahogy sejtettem. Mindenkinek el állt a szava tőle. '-Te GD van pasija? mert ha nincs én ráhajtok. geci tiszta sexy csaj ahogy mozog...-Mondta Kenji vigyorogva. -Hülye...-Mondtam neki majd fejbe vertem. "-Komoooly... nagyon sexy...-Mondta Tora mosolyogva. "'-Hűha.. Babee...hott vagy.-Mondta Kage. Na tessék mindenki a húgomra fog recskázni... remek.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 21:53:55 GMT 1
~ Tényleg nagyon jó hangja van ~ gondoltam miközben néztem közben akaratlanul is hallottam pár fiú perverz meg jegyzéseit. ~ Mostantól ez fogom hallgatni ? ... de jó lesz ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Oct 31, 2009 22:06:09 GMT 1
-Mikor bementem órára azt vettem észre hogy már elkezdődött és a tanár is benn volt.~Jaj ne.Már az első nap elkések.~-gondoltam,majd próbáltam nem feltűnően leülni,de egy gyerek bekiabált. -Hé...Tanárnő.Ez a lány elkésett.Hehe...-mondta,majd kinevetett. -Te kis... -Maya!Kérlek gyere ide.-mondta a tanárnő. ~Király.Kellett ennek a kis tetünek beleszólnia.~-gondoltam és odamentem a tanárhoz. -Mutass nekünk valamit.Rakj be egy CD-t és hajrá.-mondta a tanár elég érdekesen. -Hát jó.Mondtam majd betettem egy jó Hip-Hop cd-t és elkezdtem táncolni nem is olyan rosszul.Sőt...elég jó voltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 22:19:38 GMT 1
-Hmm.. nem is rossz...-Mondtam a mellettem üllő Toranak. -Igaz,hogy látszik rajta,hogy amatőr és,hogy gyakorolt szám...meg néhány mozdulata még elég gáz...De azt hiszem beszélek vele...-Mondtam mosolyogva. Ha gyorsan tanul összeszedünk pár lányt és fellépünk szerdán. Meglehet csinálni csak jó memória kell, egység és tudás persze. '-Hát ja nem rossz... de azért te tényleg totál sexy voltál. -Kösz...nálunk ez a divat...vagy is Amerikában...-Mondtam neki. '-Hmmm jó divat. Legalább is neked jól áll...-Mondta Tora mosolyogva. -Mivan? Nem te vagy az okos tojás? Tudnod kellett volna...-Mondtam Toranak mosolyogva. "-Jah ezaz..nem szereti az okostojásokat..én szívesen kezelésbe veszlek...-Mondta Kenji vigyorogva. -Hűha.. alig várom. Szerintem inkább én mutatnék neked új dolgokat.-Mondtam Kenjinek. "-Ejnyebejnye. Milyen rossz kislány vagy. -Nem is tudod mennyire...-Mondtam Kenjinek egyszerűen ő meg elég kajánul vigyorgott rám. Közel hajoltam hozzá majd hirtelen a földre löktem. Le is borult a babzsákról. -Barom.-Mondtam neki. Elég értetlenül bámult majd visszaült és próbált úgy tenni mintha köze se lenne hozzám. A bátyám meg elismerően rám mosolygott. Körbe meg elhulltak a csajok. Hát igen. Szívessen röhögtem volna még ha nem az új csajt figyeltem volna. Tényleg nem volt rossz... egy kis tökéletesítés és profi lehetne.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 31, 2009 22:26:16 GMT 1
~Húúú...AJ nagyon jó.~ - gondoltam, közbe visszaültem a helyemre.Egy másik új lány is elkésett. ~Bezzeg ha én így tudnék táncolni...lehet veszek pár táncórát.~ - gondoltam közbe az ismeretlen lányt figyeltem.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 22:28:54 GMT 1
-Láttam milyen ügyes volt az új csaj.De nem volt rossz AJ sem.Úgy éreztem hogy AJ készül valamire az új csajjal és az nem lesz neki nem lesz rossz.Körben egyes fiúk tágra nyitott szemmel figyelték az új csajt ahogy táncolt a hip-hop-ra.Nem is volt olyan béna....
|
|