|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 10:33:17 GMT 1
Az "C" folyóson lévő tantermek. Minden tanterem a legmodernebb eszközökkel van felszerelve.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 16:39:30 GMT 1
A teremben Tatsuya előre ült mivel hátul nem volt hely. Nem igazán figyeletem órán és egyetlen egy feladatott sem írtam le és ezt a tanár észre vette. '- Sacuky felírnád a táblára a következő feladatott ? - kérdezte szigorúan. ~ Na király azt sem tudom mi volt a feladat ~ gondoltam a tanár pedig oda sétált hozzám. '- Látom nem írtál le semmit - mondta szigorúan. - Elnézést - mondtam halkan. '- Az én órámon nem tűröm hogy mással foglalkozzon bárki is ! .... Kénytelen leszek 1-est adni az órai munkádra - mondta könyörtelenül. ~ Mindegy ~ gondoltam közben a tanár vissza sétált a táblához.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 16:44:53 GMT 1
Elmosolyodtam de észre is vette ezt a tanár így kihívott a táblához. '-Gyerünk írja fel...-Mondta a tanár szigorúan. Felkeltem a padomtól és odasétáltam a táblához. Megfogtam a krétát majd megoldottam a feladatot. A tanár meg elképedve bámult. '-Hát azért számológépet hozhatott volna... -Nem szoktam.-Mondtam egyszerűen. '-Őh foglaljon helyet...-Mondta a tanár elképedve és úgy bámult rám mint valami űrlényre. Leültem a helyemre és próbáltam eltakarni az arcom mert mindenki engem bámult. Basszus. Remek.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 16:46:25 GMT 1
Leültem hátra Ichirouval a tanár még nem érkezett meg általában mindig késik pár percet.Ichirou elég szótlan volt ez elég fura nála. - Valami baj van ? - kérdeztem egyszerűen. '- Á csak nem hiszem el hogy az bombázó GD csaja - mondta kicsit letörten. - Hát ez van .... keres magadnak mást - mondtam nem valami együtt érzően de hát alapból nem vagyok túl együtt érző. '- Jah aztán kit ? - kérdezte. - Ott van Tsuki - mondtam. '- Hát kösz - mondta.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 16:54:56 GMT 1
~ Legalább Tatsuya megtudta oldani... ez a tanár köcsög ~ gondoltam közben pár osztálytárs sugdolózni kezdett és lehet találgatni mi volt téma persze hogy én és Tatsuya. - Örülnék ha valami bajod van nekem mondanád - mondtam ridege az egyik csajnak. '- Mi bajom lenne ? ..... már beszélni sem lehet ? - kérdezte de erre már tanár válaszolt. "- Aszem még egy jelentkező van ... jöjjön ki ön is a táblához és írja fel a feladatott. - mondta szigoruan persze nem tudta fel írni így 1-est kapott.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 16:57:26 GMT 1
A mellettem lévő fiú elég letörtnek tűnt és ezért rámosolyogtam. "-Valami baj van?-Kérdeztem tőle mosolyogva. Amit a modell szakmában nagyon meglehet tanulni az az emberek kezelése. '-Te vagy Tya Oukawa?-Kérdezte egy lány tőlem.Csak bólintott. '-Nagyon nagy rajongód vagyok... nagyon szép vagy...-Mondta a lány mosolyogva. -Köszönöm...-Mondtam széles mosollyal. A tanár késett. Bár úgy láttam a diákokon,hogy ez a tanár mindig késni szokott.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 17, 2009 17:01:59 GMT 1
Miután még legalább 5 embert kihívott a tanár és kaptak egy-egy 1-est. Kicsengettek.Megváltás.Mindenki elpakolt majd elhagyhattuk a termet. Odamentem Sacukyhoz és kézen fogva mentünk ki a teremből. -Tökgáz ez a a tanár...-Mondtam félrehúzva a számat. //B folyosó//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 17:03:22 GMT 1
Ichirou nem kicsit fellelkesedett mikor Tya hozzá szolt. '- Tya te vagy a világ legszebb csaja - mondta mosolyogva én pedig kis híján elaludtam. '- Ichirou vagyok - mondta kedvesen. ~ Csoda hogy valakivel tud kedves lenni ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 17, 2009 17:05:36 GMT 1
~ Hehe ezt megérdemelte ~ gondoltam. - Ügyes voltál - mondtam mosolyogva majd megpusziltam Tatsuyát. - Hát elég gáz - mondtam egyet értve közben kisétáltunk a teremből. // B folyosó //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 17:08:56 GMT 1
-Óh...köszönöm szépen...-Mondtam mosolyogva. -De úgy látom a barátod nem valami életvidám...-Mondtam de ekkor megcsörrent a telefonom. -Bocsi...-Mondtam Ichirounak majd felvettem a telefont. -Áh Carl..igen beszéltem vele.. -Haragszik. -Nemgond lenyugtattam...persze megyünk. -Átadom..Viszhall.-Mondtam a telefonba majd összecsuktam. Ekkor pont bejött a tanár.Óra után kisétáltam a teremből és elindultam a B folyosó felé. //B folyosó//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 17, 2009 17:11:28 GMT 1
Miután vége lett az órának az egész bandával elindultunk a B folyosó felé. Azt mondták eligazítás lesz a a holnapi bállal kapcsolatban. Úgyhogy megint elmarad egy pár óra. Mindig ilyen az év eleje. Zűrös. //B folyosó//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 17, 2009 17:19:29 GMT 1
'- Áh ő mindig ilyen - mondta Ichirou mintha ott sem lettem volna közben Tya telefonálni kezdett és a tanár is bejött. - Kösz szépen .... " ő mindig ilyen " - mondtam egyszerűen. '- Csak az igazat mondtam - mondta mosolyogva. // B folyosó //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 17:30:06 GMT 1
Mikor kicsöngettek mindenki elindult a B folyosora igy én is mentem velük.
//"B" folyosó//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 13:02:26 GMT 1
Bementünk a babzsákos teremben majd helyet foglaltunk. De AJ jó messzire ment tőlünk. Kiült az ablakba és nézegetett kifelé. Úgy tűnt,hogy nem is akar velünk beszélni. Pedig akár tetszik neki akár nem én is az osztályába járok. Megráztam a fejem majd Kenjiékre figyeltem. Akik AJ-ről beszéltek. A szokásos milyen jó nő dolog...meg satöbbi.És próbálták össze rakni a Nathalias sztorit.
|
|
|
Post by Tatsuya on Oct 31, 2009 13:14:27 GMT 1
Eléggé zavart,hogy semmit nem tudtam úgyhogy kikérdeztem pár embert. Elég szar helyzet. Szegény AJ honnan a fenéből tudhatná,hogy itt nem ez a módi. Végül is...Meg lehet érteni. De azért ő is hibás. Én pártatlan maradok..inkább. -Szia kicsim...-Mondtam Sacukynak majd megcsókoltam őt. -Hiányoztál. De nagyon.-Mondtam neki mosolyogva és leültem mellé egy babzsákra. -Milyen volt a hétvégéd? Már amit még nem meséltél el telefonon...-Mondtam mosolyogva. De azután csak rávitt a lélek,hogy beszéljek AJ-vel. Ha már GD nem képes rá csak lecseszni őt. Akkor majd én beszélek vele. -Mindjárt jövök...csak muszáj beszélnem AJ-vel...bocsi...sietek vissza ..Nagyoon szeretlek.-Mondtam Sacukynak mosolyogva gyengéden megsimítottam az arcát majd gyorsan megcsókoltam és AJ-hez sétáltam. -Gei...figyelj.Én tudom,hogy neked ez most nehéz de...-Mondtam de AJ mintha rám se figyelne..sőt még el is fordult tőlem. -Légyszi.Hagyd ezt abba...én nem csináltam semmit. Megértem,hogy a bátyáddal nem akarsz beszélni...de azért. Én nem vagyok ő...-Mondtam. Erre mintha már kicsit megenyhült volna. De elég egy makacs természet úgyhogy tudtam ez most csak szerencse kérdése.
|
|