|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 22:30:25 GMT 1
Miután a lány letáncolta egész nagy tapsot kapott. '-Jól van..ki jön?-Kérdezte a tanárnő. -Mi!-Mondtam határozottan majd páran felkeltem velem együtt. Kaya berakta a CD-t Tora meg odajött AJ-hez és felrántott a babzsákról. "-Mivan? Nem ismerem a koreográfiát.-Mondta neki AJ mentegetőzve. '"-Nem baj. Néhány össze egyeztetett rész van csak... de a fele freestyle. Csak figyelj a többiekre...-Mondta Tora. Azután beálltunk és AJ is beállt valahova. Ugyanúgy ahogy néhányan ő is leguggolt, felvetet a kapucniját az egyik kezét a fejére rakta a másikat a térdén támasztva lógatta. Mikor beindult a zene táncolni kezdtünk. És tudtam,hogy AJ is belerázódik. Mert a háromnegyede Freestyle tánc. Sok Fight szerű tánc is volt amit ő nagyon szeretett. Tipikus lányok fiúk ellen. Az 5 perces előadás után mindenki éljenezni kezdett. Majd visszaültünk és jöttek az F-esek. Odaálltam eléjük és beindult a zene. Persze az volt a gáz,hogy még csak a tánc háromnegyedét tudtuk és nem is tökéletes összhanggal. Pedig én igyekeztem mutatni a fiúknak a lépést. Azután mikor kezdtem feladni odaálltam közéjük és elkezdtem ritmusra rappelni. Akármit ami eszembe jutott a körülöttünk lévőkről. Így már jobban ment nekik mert jobban érezték a ritmust.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 22:45:10 GMT 1
Mikor mi jöttünk először nem igazán sikerült az összhang de aztán egészen belejött mindenki szóval egész jó volt. ~ Legalább kezdenek bele jönni a többiek is ... Satayu egész jó ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 31, 2009 22:54:32 GMT 1
Mikor láttam,hogy nem megy valakinek azért segítettem neki. Majd mikor letáncoltuk épp ki csengettek. '-Jól van szép volt..ezt még azért gyakoroljátok..a többi tökéletes...-Mondta a tanárnő majd ki sétált. -Húúh..kemény...-Mondtam miután leültem AJ-ék közé.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Oct 31, 2009 22:55:00 GMT 1
Miután végeztem leültem és elég nagy taps járt nekem.Aztán jöttek GD-ék.A többiek ügyik voltak csak GD ügyetlenkedett ott kicsit egyesek miatt h most énekeljen nekik v táncoljon h jó legyen nekik. Ide oda ugrált mint egy balerina.Csak nem lábujjhegyen.De amúgy jó volt.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Oct 31, 2009 22:59:21 GMT 1
-Ügyes voltál bátyus...-Mondtam neki majd nyomtam egy puszit az arcára. Már szent volt a béke köztünk.Már attól kezdve,hogy együtt táncoltunk. Vanank dolgok amiket mindketten szeretünk. Például a hírnév, az őrjöngő tömeg az adrenalin amikor mindenki imád, a tánc és az ének. -A gyűrűm...-Mondtam mikor a kezemre néztem. -Jajnee..Jack-től kaptam... búcsú ajándék volt...mindjárt jövök...-Mondtam a többieknek.Biztos az udvaron maradhatott ott az előtt még meg volt. Jack gyűrűje volt és nekem adta ezért nagy rám és sokszor lecsúszik még a nagy ujjamról is. //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 31, 2009 23:05:24 GMT 1
-Az új csaj elég ügyi volt de koránt se olyan jó mint GD-ék. Szerintem AJ fel akarta venni a csapatába és felvinni magával a topra. -Ügyik voltatok.Mondtam AJ-nak és Sacu-nak,majd elindultam kifelé. //Iskola/"C" folyosó//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 31, 2009 23:42:11 GMT 1
Én is kiindultam a teremből örültem hogy végre vége az órának de mielőtt még kiindultam volna megcsókoltam Tatsuyát. - Jah - mondtam Tsukinak de nem is igazán figyeltem arra mit mondott. // "C" folyosó//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 1, 2009 10:57:01 GMT 1
Miután az óra vége lett mindenki elkezdett kiszállingozni a teremből.Megfogtam a táskám és én is kkiindultam.
//"C" folyosó//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 1, 2009 11:22:14 GMT 1
Miután vége lett az órának AJ kiment a gyűrűéért. Reméltem,hogy még kint van az udvaron mert volt megbeszélni valónk. A tanárnő úgy is folyton késik az óráról ma meg csak mozgáskultúra óránk van. Szóval egész nap ebben a teremben punyadunk. Felkeltem a babzsákomról és elindult kia teremből az iskola udvar felé. //Iskola udvar//
|
|
|
Post by Akira on Nov 2, 2009 20:38:11 GMT 1
Épp hogy beértem a tanár elött. ~Mázli hogy késett.~ - gondoltam majd leültem az egyik zsákra.Az óra AJ meg egy másik csaj elõadásával indult... ...Miután kicsöngettek az utolsó óráról is elindultam a parkoloba a kocsimhoz.
//Parkolo//
|
|