|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:13:26 GMT 1
1705ben épült japán stílusú szentély
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 25, 2009 21:17:19 GMT 1
Miután odaértem a szentélyhez kiszálltam. A szentélyt már rengeteg kamera foglalta el és a megfelelő díszlet. '-Tatsuya úrfi..végre,hogy megjött..fáradjon be az öltözőbe..a ruhái már ott vannak... már csak a főszereplők hiányoznak.Micsoda katasztrófa...csúszni fogunk!-Mondta idegesen a rendező.Én bementem egy a szentély mellett álló házba és átöltöztem a jelmezben. Mivel fantasy volt és én voltam a jó herceg ezért elég szokatlan ruhában voltam. De azért imádtam. Nagyon tetszett. Ezután kezelésbe vett a sminkes, ki kellett vennem az összes piercingem majd a hajamat is megcsinálták. Ezután egyedül maradtam a szobában. A várakozást netezéssel töltöttem el vagy éppen Sacukynak írtam sms-t. Nagyjából mind arról szólt,hogy szeretem és nagyon hiányzik és már alig várom,hogy találkozzunk.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 26, 2009 10:43:28 GMT 1
Mikor odaértem persze nagy meg könnyebülés fogadott. A rendező kellő képen a haját tépte az órás késésemért de nem igazán érdekelt. Van aki megteheti. Gyorsan felkészítettek a forgatásra,jelmez, smink és hajkészítés folyt. Körül belül 1 óráig tartott. Ez már több mint 2 órás csúszást jelentett a rendezőnek. Szegényke. Mikor végre készen álltam körül belül 7-7 és fél órán át forgattunk. Olyan hajnali fél három körül lettünk készen. Ennek örömére megbeszéltük,hogy inkább holnap bulizunk...hiszen holnap lesz a premier. Azért egy kicsit ünnepeltünk majd elindult mindenki hazafelé. Persze sokan nem egyedül.Hát persze én sem... //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Tatsuya on Nov 26, 2009 14:29:31 GMT 1
Mikor hajnali három körül vége lett a forgatásnak vaciláltam kicsit,hogy fel e hívjam Sacukyt. Lehet,hogy már alszik és nem akarom felébreszteni. De megígértem neki,hogy hívom...úgyhogy írok neki inkább.
"Szia szerelmem! Végeztünk. Bocs ha felébresztelek de ha még áll a dolog akkor írj,hogy menjek. Addig is elindulok. Ha nem akkor édes álmokat angyalom. Szeretlek.Csók."
Miután bepötyögtem az sms-t átöltöztem, betettem a piercingeimet,rendbe szedtem a hajam és beszálltam a limóba. Ezután pedig elindultunk. //Nakano/Utcák//
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 27, 2009 15:15:52 GMT 1
Miután Tatsuyáék elindultak mi is követtük őket egész végig feltűnés nélkül de észre vettük hogy más is követ minket persze nem zavart. Inkább mentünk tovább Tatsuya után. //Nakano/(nem tom hova mert ide utcák van írva és mégis a házakhoz írt..na mindegy a lényeg az h oda ahova Tatsuya is megy XD)//
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 18:06:54 GMT 1
A szentélyhez érve szertartásosan meghajoltam, aztán leültem egy cseresznyefa alá. Mielőtt a templomhoz jöttem, még hazamentem átöltözni. Most egy fehér kapucnis pólót és egy szűk farmert viseltem. az MP3-amon hallgattam a zenét és próbáltam rendet tenni puskagolyó szerű gondolataim között.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 18:11:33 GMT 1
Mivel apámmal még nem találkoztam mióta vissza jött és nem is üzent nem tudtam hogy a Sacuky él elégé magam alatt voltam hisz még a barátnője is jobban ismerte mint én pedig a nővérem. A Szentélyhez sétáltam és ekkor észre vettem Reikot legalábbis aszem így hívják mostanában kicsit szét szort voltam így az is csoda ha azt tudom én ki vagyok na jó ez nálam nem meglepő mikor nem vagyok az. Leültem a lépcsőre mivel nem akartam zavarni Reikot és az eget bámultam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 18:24:32 GMT 1
Észrevettem Sayut. Nem jött ide hozzám, de meg is értem. Nagyon csúnyán lekoptattuk, pedig ő kedves volt velünk. Tulajdonképpen ebben az iskolában ő volt az egyetlen, aki kedves volt hozzám, ha az idegeneket nézzük. Éreztem magamban a változást. Mióta nem vagyok Hannal és a többiekkel, elpuhultam. Jót mosolyogtam magamon és elindultam felé. Útközben kikapcsoltam a zenét. Lezuttyantam mellé a lépcsőre, hátra löktem a kapucnit és az eget nézve viccelődve megszólaltam: -Van ott valami érdekes is, vagy csak nem láttad még?
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 18:33:55 GMT 1
- Nem csak kicsit elgondolkoztam - mondtam halvány mosollyal. - Nem gondoltam hogy itt leszel ... vagyis nem néztem ki belőled hogy ilyen helyekre jársz - mondtam kedvesen. - Jaj már mint ne értsd félre nem bűnözőnek nézlek csak meglepődtem - mondtam mosolyogva. - Hogy vagy ? - kérdeztem sóhajtva.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 18:42:17 GMT 1
-Értem. -Nem veszem zokon, nyugi. ~Ez a lány.... -Szeretek szentélyekbe járni. Ezt akkor fedeztem fel, amikor idejöttem. Itt mindig olyan szépek a cseresznyefák és jól lehet gondolkodni... -Változatlanul...És te?Te sem vagy éppen templomba járós tipus.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 18:48:38 GMT 1
- A napokban meghalt az egyik rokonom így gondoltam kisétálok erre de nem is tudom miért hisz talán ha egyszer beszéltem vele - sóhajtottam ez nagyjából igaz is volt bár én többek is szeretem volna vele beszélni csak féltem oda menni hozzá nem tudtam volna mit mondani neki. - Amúgy szerintem is nagyon szépek ezzek a cseresznye fák - mondtam kedvesen majd a földre néztem. - Bocs GD miatt nem tudom miért viselkedett így aszem elég naiv vagyok azt hittem hogy mindenkivel rendes bár lehet csak azért ilyen amiket a napokban mondott - mondtam elgondolkozva mert még mindig elégé érdekelt mi történt persze lehet nem is kellene kíváncsiskodnom nem szeretnék én is az egyik áldozatává válni.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 18:54:23 GMT 1
-GD? Az a beképzelt majom az udvarról? Engem nem igazán izgat. Nála nagyobb arcokhoz is volt már szerencsém. ~Talán szereti, hogy így beszél róla? -Részvétem a rokonod miatt. Biztos szomorú vagy miatta... Beletúrtam a hajamba és egy fésülő mozdulattal az egészet hátra kotortam. -Látom, téged nagyon izgat az a srác? Akr tőled valamit, vagy mi?
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 19:02:51 GMT 1
- Kösz - mondtam halkan. - Nem nem izgat ! - vágtam rá gyorsan majd sóhajtottam legalábbis ha eddig minimálisan érdekelt is most már tuti nem. - Kitől nem akar ? .... csak kicsit szar hogy azért segített - mondtam halkan és kirázott a hideg már attól is hogy milyen hülye vagyok hogy azt hittem barátkozhatok vele egyátalán. - Na beszéljünk másról - mondtam kedvesen. - Jövő héten az egész iskola kirándulni megy jössz te is ? ... valamilyen új élmény fűrdőbe megyünk - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 19:18:53 GMT 1
-Nem hiszem, hogy engednének. Fel voltam függesztve...Csodálom, hogy nem hallottál róla, nagy balhé volt...-Sóhajtva csóváltam a fejem. -Bár biztos jó buli lesz... Megvakartam a fejemet. -Egyébként bocs, hogy mikor hárman voltunk, nem nagyon figyeltünk rád...Nem volt szándékos és nem akartunk levegőnek nézni, csak régen láttuk egymást...
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 19:22:51 GMT 1
- Az nem az igazgató dönti el - mondtam nevetve. - Ha elakarsz jönni elintézhetem csak egy telefon az egész - mondtam kedvesen. - Lehet azért nem hallatom róla mert akkor még nem ide jártam sőt az országban sem voltam - mondtam. - Semmi baj én bocs hogy zavartalak titeket - mondtam halvány mosollyal.
|
|