|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 11, 2010 19:24:06 GMT 1
Hogy ne legyek túl feltűnő kicsit változtattam a külsőmön bár már nem érdekelt ki mit mond örültem hogy Tatsuya nem utál annyira mint amennyire hittem felsétáltam a Szentélyhez rögtön felismertem Reikot nehezen lehetett volna elfelejteni. - Váó régi ismerősők - mondtam nevetve majd az egyik fának dőltem. - Sayu tudtad hogy apád ötlete volt ez az egész ? - kérdeztem mikor észre vettem hogy úgy néz rám mintha szellemet láttna hát nem csoda minden hol halottnak hirdetnek de már elegem van abból hogy mindenhol erről beszéljenek meg hogy hogy csaltuk meg egymást Tatsuval arról nem is beszélve hogy vannak akik elégé rászálltak a gyerek témára is az egészben az a vicces hogy 2 felé húzodik ez az egész akinek van esze nem hiszi el ezeket a hireket hisz hol ezt hol azt írják.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 19:33:34 GMT 1
-Te csaj...Ez elég beképzelten hangzott...-Elnevettem magamat. -Akkor jó...Meg lenne rólam a véleményed... -Nem zavartál...Mi ilyenek vagyunk... ~Ő nem valami balhés lány...Talán nem kéne veszélybe sodornom... -Ez az iskola csupa olyan egyént tanít, aki nem tudja, hol a határ..Bár a gyilkosban nem vagyok biztos... Ferde szemmel néztem Sacukyre és nem ok nélkül. -Megint te? ~Miről beszél ez?
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 19:43:01 GMT 1
- Nem annak szántam csak azt akartam ezzel mondani hogy ha jönni akarsz és az igazgató - mondtam magyarázkodva közben észre vettem Sacukyt és elégé lesokkoltam. - Mi ? ... hogy apám ötlete de hát .....miért ? - egyszerűen nem tudtam egy értelmes mondotott mondani így inkább csendben maradtam majd hirtelen felálltam mivel nem tudtam ismerik e egymást de Reiko reakciójából igen. - Ismeritek egymást ? - kérdeztem zavartan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 11, 2010 19:47:17 GMT 1
- Tőle kérdezd ne tőlem - mondtam egyszerűen majd Reikora néztem. - Talán zavarok ? - kérdeztem cinikusan tőle bár nem igazán érdekelt hogy zavarom e vagy sem. - Még nem rugtak ki ? - kérdeztem nevetve majd Sayura néztem láttam rajta hogy nem tetszet neki a viselkedésem. - Nyugi abba hagytam hugi - mondtam egyszerűen bár igazából most nem voltam olyan hangulatban hogy abba hagyjam így reméltem nem kött belém.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 19:53:05 GMT 1
-Láthatod. De ne is reménykedj, nem szabadulsz tőlem olyan könnyen. Gonosz mosolyt villantottam felé, aztán lefagytam. ~Testvérek?! -Sayu, ugye ez a csaj csak ugrat és nem vagytok rokonok...Ugye nem? Már tudtam a választ. Megint beletúrtam a hajamba.Mélyet sóhajtottam, aztán úgy döntöttem, felveszem a kesztyűt. -Sajnállak Sayu, hogy ilyen testvéred van. A helyedben letagadnám...
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 11, 2010 20:23:05 GMT 1
- Vicces hogy ezt pont te mondod.... mi az talán tudsz olvasni ? ....remek gratulálok - mondtam nevetve Sayu pedig nem szólt semmit. - Elvitte a kiscica a nyelvedet Sayu ?...hopsz vagy épp GD volt ? - kérdeztem nem túl kedvesen. '- Sacuky kérlek fejezd ezt be - mondta végül komolyan Sayu. - Egymásra találtatok gratulálok - mondtam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 20:32:08 GMT 1
-Te pimasz kis görcs... Sayu tűrt, de csak egy darabig. Valamiért az az érzésem volt, nem tetszik neki a "nővére" viselkedése. -Hagyd békén Sayut! nem hinném hogy sok közöd van a dolgaihoz. Kritizálni pedig végképp nincs jogod! ~Nagyképű, beképzelt picsa. De majd tőlem kapsz, ne félj. Odaálltam Sayu mellé, vagy inkább elé, hogy szembe kerüljek Sacukyval. -Az első pillanattól rühellem a pofád, és nem tévedtem. Ki nem állhatom a hozzád hasonló lányokat.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 20:36:55 GMT 1
Elég mérges voltam Sacukyra nem is tudom mi van velem miért hiszem azt hogy mindenki szent ? időközben ismét leültem így most felálltam. - Csinálj amit akarsz .... utálj nyugodtan Sacuky - mondtam sértődőtten de mikor Reiko mellém jött közéjük álltam. - Fejezétek be - mondtam komolyan nem tehetek róla mindig is utáltam ha verekedés volt kiláttoban és hiába utál Sacuky mert nem ismer én attól még nem utálom ahogy Reikot sem de tudtam hogy ebből most én is kapok Sacuky nem tűnt épp békésnek most.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 11, 2010 20:45:03 GMT 1
- Legalább kölcsönös - mondtam egyszerűen. - Neki sincs köze az én dolgaimhoz ahogy az apjának sem még is az életembe szólt pontosabban halottnak állitotak be - mondtam dühösen majd félre löktem Sayut az útból. - Ne avatkozz bele abba hogy én mit csinálok - mondtam neki cinikusan igazából nem is tudom miért jöttem ide már megint. - Reiko neked sem kellene beleszólnod abba amihez nincs közöd - mondtam komoylan.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 20:51:39 GMT 1
-Ha Sayu apjával van bajod, azt vele rendezd le! -Legjobb tudomásom szerint nem szóltam bele semmibe. Egyszerűen csak...beszélgetek. Nekidőltem a korlátnak. Sayun látszott, nem tetszik neki a viselkedésünk. Valószínűleg nem akarta, hogy összeverekedjünk. Nekem viszont hosszú idő óta viszketett a tenyerem. ~Ha Sayu nem lenne itt, azt hiszem már rég egymásnak ugrottunk volna. annyira sajnálom ezt a lányt. Nem úgy tűnik, mint aki tudja mit kezdjen az élettel. -Sayu, látom kényelmetlen neked ez a helyzet. Ha gondolod, leléphetünk, vagy kettesben is hagyhatlak titeket, ha neked az úgy jobb... ~Mit csinálok már megint, Én valóban kedveskedem valakinek?!
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Apr 11, 2010 20:58:29 GMT 1
- Most is épp beleszólsz - mondtam egyszerűen. - Ne fáradjatok majd én elmegyek - mondtam sunyi mosollyal majd Sayuhoz sétáltam és a kezébe nyomtam egy papírt majd vissza indultam és meglöktem Reikot. - Majd ha Sayu nem lesz a közelbe beszélünk - mondtam gunyosan majd tovább sétáltam. // Nakano-házak //
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 21:01:01 GMT 1
Elolvastam a papírt majd eltettem majd halványan elmosolyodtam de ezt nem lehetett észre venni legalábbis aszem Reikohoz sétáltam. - Átjössz ? - kérdeztem kedvesen persze ezért óvatossan mert nem tudtam milyen kedve van valószínű elég szar . - Aszem én mindenkit férle ismerek - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 21:05:47 GMT 1
-Arra mérget vehetsz...-Morogtam, mikor Sacuky távozott. Behunytam a szemem, vettem néhány mély levegőt, hogy megnyugodjak és ne menjek utána. Csak akkor néztem fel, amikor Sayu odajött hozzám. -Inkább maradjunk...Ha lehet... -Rá se ránts...-Mondtam egyszerűen és leültem a földre.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 21:11:17 GMT 1
- Persze - mondtam halkan közben megszólalt a telefonom. - Bocs egy perc - mondtam Reikonak majd arébb sétáltam és felvettem. - Szia ... ma este ? .... persze rá...oké szia - mondtam mosolyogva majd eltettem a telefonom majd vissza sétáltam. - Bocs hogy letámadott - sóhajtottam nem tudom miért kérek mindig bocsánatott az ismerőseim miatt.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 21:13:23 GMT 1
-Abbahagyhatnád...Ne mentegetőzz örökösen...ne hidd, hogy mindig minden a te hibád...Engem minden link alak megtalál és kóstolgat, de nem hagyom magam... Végigmértem Sayut, aztán elmosolyodtam. -Mond csak, tudsz te verekedni?
|
|