|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 21:16:42 GMT 1
- Bocsánat - mondtam halkan majd a földre néztem. - Hát ... nem igazán ezért szorultam GD segítségére is mert a suliban elég sok a fura alak és nem lehet őket lekoptatni - sóhajtottam hát igen ezek az alakok sajnos nem azért támadnak le mert utálnak talán annak jobban örülnék. - Jó neked nem vagy senkihez sem kötve azt teszel ami akarsz - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 21:20:56 GMT 1
-Már megint...majd kinövöd...-Elmosolyodtam. -Szóval téged zavar, hogy nem tudod megvédeni magad? Vagy azokkal van bajod, akik zaklatnak? -Igen, a függetlenség j dolog. Bulik, pia, sex...De ott van az a dolog, amikor magányosnak érzed magad...Olyankor nem túl jó az ilyesmi... ~Talán most már nem lesz így, hisz Takumi itt van...Remélem sokáig itt is marad...
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 21:25:04 GMT 1
- Inkább az a baj hogy mindig másokra kell támaszkodnom - sóhajtottam. - Nekem meg arra kell figyelnem hogy ne csináljak semmi olyat amiből baj lehet bár ezt lehetettlen hisz a mostoha anyám mindent megtesz hogy kihasználjon - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Apr 11, 2010 21:29:19 GMT 1
-Nos, azon lehet változtatni.- Felkeltem és leporoltam a ruhámat. -A mostoha anyád dolgában nem tudok segíteni, de talán meg tudlak tanítani az önvédelem alapjaira. Ugyan nem nyújt teljes védelmet, de kezdetnek jó. Az órámra néztem. -Sajnos, nekem most mennem kell...Van még elintézni valóm. Gondolkodj az ajánlatomon. A suliban majd találkozunk. Szia. Elsétáltam. // Adachi, Házak //
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 11, 2010 21:55:16 GMT 1
- Rendben majd átgondolom - mondtam kedvesen majd elköszöntem Reikotól de én úgy döntöttem egy ideig még maradok.Örültem annak amit Sacuky írt bár annak nem hogy a látszatott tartanom kell hogy utáljuk egymást mert nem igazán értettem miért.
|
|