|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:20:24 GMT 1
Akváriumot és két mesterséges szigetet is tartalmaz ez a park
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 20:35:27 GMT 1
A parkbe érve Takeda felé fordultam. - Nos, most? - kérdeztem tőle reménykedve hátha van valami ötlete. - Mert nem tudom hogy mit csináljunk. - mondtam mosolyogva. - Körbenézünk hátha van valami érdekes errefele? - kérdeztem a legkönnyebbet.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 20:40:57 GMT 1
Megfogtam Arisa derekát és közelebb húztam majd megcsókoltam. - Hmm ... olyan jó illatod van ... megeszlek - mondtam mosolyogva és ismét megcsókoltam. - Körül nézhetünk - mondtam kedvesen bár nem igazán volt kedvem elengedni Arisát.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 20:46:27 GMT 1
- Azért ne itt.Kicsik is vannak erre.Mit tanulnának tőled...hogyan együk meg a másik nemet? - kérdeztem nevetve majd elengedtem őt és kézenfogva elindultunk körbenézni. /1 óra múlva/ - Kicsit elfáradtam.Nem ülünk le? - kérdeztem fáradtan majd egyből megcéloztam egy közeli padot.Leültünk rá majd hozzábújtam. - Holnap veszek egy kiskutyust.Akkor elkísérsz? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 20:54:44 GMT 1
- Igazad van - mondtam majd elengedtem Arisát. //1 óra múlva // - De hamar elfáradtál - mondtam nevetve majd leültem mellé. - Persze elmegyek veled - mondtam kedvesen. - És milyen kutyát szeretnél ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 20:59:20 GMT 1
- Egy yorkit...olyan aranyosak és nem nőnek nagyra... - mondtam nagy lelkesedéssel. - Szeretem az olyan kutyákat amik idősebb korukban is édik meg picik. - mosolyogtam. - Neked van kutyád? - kérdeztem mosolyogva. - Ja tényleg...szombaton nincs kedved nálam aludni? - kérdeztem zavartan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 21:10:23 GMT 1
- Ha kis kutyát akarsz ott a csivava - mondtam viccelődve. - Amúgy aranyosak igen - mondtam kedvesen. - Nincs macskám van pontosabban Nathalinak - mondtam majd az égre néztem. - Van kedvem - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 2, 2009 21:12:24 GMT 1
- Oké...akkor ezt még átbeszéljük majd...jó? - kérdeztem tőle még mindig zavartan majd megcsókoltam. - Most merre menjünk? - néztem kérdőn.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 2, 2009 22:21:36 GMT 1
- Okés - mondtam kedvesen. - Hát nem tudom .. nem vagy éhes ? - kérdeztem kedvesen majd átöleltem Arisát. - Olyan jó téged ölelgetni - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 12:51:56 GMT 1
- Hát...most hogy mondod kicsit igen. - mondtam mosolyova majd visszaöleltem. - Hát igen...biztos előző életembe plüss voltam. - mondtam viccelődve. - Akkor hova? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 14:20:25 GMT 1
- Te most is az vagy - mondtam kedvesen - Étterembe - mondtam mosolyogva majd közel hajoltam Arisához. - Persze ha majd elengedlek - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 14:57:29 GMT 1
- Rendben. - mosolyogtam vissza. - Mér ne engednél? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 15:30:10 GMT 1
- Egyszerű ... mert nem akarlak elengedni - mondtam kedvesen majd megcsókoltam Arisát. - De sajnos muszáj lesz - mondtam majd elengedtem és kisétáltunk a Parkból . //Étterem //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 15:39:51 GMT 1
- Oh...ez tényleg egyszerű magyarázat. - mondtam majd viszonoztam a csókját. - Hát igen. - mondtam majd elindultunk.
//Étterem//
|
|
|
Post by Ryota on Nov 25, 2009 17:25:36 GMT 1
A park szokatlanul kihalt volt és csendes mintha csak egy rossz előjel lett volna Matsu szokás szerint nem egyesül volt ha nem az új bandájával akik messziről nem mondatok kedves barátságos embereknek az összes tagot a rendőrég körözi már ránézésre is elég lassan Gei felé sétáltak majd körül vették. '- Hova hova kis cicám - kérdezte az egyik közben egy másik elkapta Gei kezét és magához rántotta majd lesmárolta és a földre lökte. - Nincsak hogy vagy Gei ? - kérdezte Matsu a többiek mögül elő lépvel. - Kár hogy nem hallgattál Ichiroura nem igaz ? - kérdezte cinikusan közben a többiek neveti kezdtek. '- Matsu ... mit csináljunk vele ? - kérdezte az egyik sunyi mosollyal.
|
|