|
Post by Takeda Houjo on Nov 25, 2009 20:11:42 GMT 1
Mivel a többiek még csak akkor indultak mikor felhívtam őket kénytelen voltam egyedül jönni remélve hogy hamar utol érnek végig rohantam mivel ahogy Ichirout ismerem ha elveszti a fejét még kinyíratja magát észre vettem Geit és pár fickót akik leterítették ám egymásnak estek miközben verekedtek nem figyeltek én pedig elkaptam Gei karját és magammal húztam az egyik bokor mögé. - Menj innen amilyen gyorsan csak tudsz - mondtam halkan visszont nem épp szerencsémre az egyik fickó pont oda esett ahol voltunk. ~ Király ~ gondoltam közben már ismerős hangokat is hallottam kinéztem és láttam hogy a többiek is itt vannak oda hívtam az egyik emberemet aki elég jól harcolt. - Kísérd ki innen Geit - mondtam komolyan közben Matsu emberei észre vettek minket és Momot a földre lökték nem épp kedvesen és gyengéden majd felénk indultak.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 20:15:07 GMT 1
Bólintottam majd elindultam a fickóval. Amikor Takeda elrántott ott hagytam a cuccaimat de per pillanat ez érdekelt legkevésbé. A francba is mindannyian miattam kerültek bajba.A tesómék tuti mindjárt itt lesznek... még épp kitudtam nyögni a park nevét.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 20:16:55 GMT 1
Matsu köz ismerten nem volt kispályás így mikor Gein akartam segíteni egyszerűen letudott fogni. '- Ichirou ..... igzán jó a műsor nem ? - kérdezte nevetve közben elégé meglepődtem hogy Takeda is feltűnt fel hagyva a tervével Matsu elég dühös lett és ráuszította az összes emberét nekem közben sikerült elérnem a nálam lévő kést és hasba szúrtam vele Matsut aki rögtön elengedett. - Remélem jól szórakoztál mások érzéseivel - mondtam dühösen Matsu pedig nevetni kezdett. '- Igen nagyon jól ..... és nem fogok vele felhagyni - mondta bár elégé vérzett de egyáltalán nem törődött vele.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 25, 2009 20:28:36 GMT 1
Odafelé haladva összetalálkoztunk egy csomó fickóval. Masu utánpótlása lehetett. Éppen az események felé futottak. Megláttam Geit és odamentem hozzá. olyan halál nyugodt sétatempóban voltam,hogy még ő is meglepődött. -Szia hugi. Neked mindig bajba kell keveredni? Ejnye...-Mondtam oktató hangnemben. Megsimítottam az arcát majd szóltam feltehetőleg Takeda emberének,hogy hagyja rám. Tora pedig vigyázott Geire addig. Egy fickó tűnt fel Matsu mögött megragadta a karját és tiszta erejéből a fának lökte. Szőke aranyos arcú fiú volt..leszámítva egy elég csúnya vágást az arcán. Felsegítette Ichirout majd mikor nagy nyugodtan odasétáltam rám mosolygott. '-Tessék előkészítve...-Mondta vigyorogva. -Kösz Gai...-Mondtam majd odasétáltam Matsuhoz és a hajánál fogva rángattam a földre. Megragadtam a kezét és teljesen szakszerűen hátra fogtam a jobb kezét. Biztosan nagyon fájt neki mert azonnal térdre rogyott. -Na mi van? Azt hiszed csupán az utcai harc segíthet? Hidd el 5 éves korom óta gyakorlom,hogyan kell eltörni csontokat...hogy okozzak nagy fájdalmat..esetleg hosszú ideig tartó szenvedést... szóval csak óvatosan.Nah mesélj nekem Matsu..mi is történt itt?-Kérdeztem Matsutól szépen nyugodtan. Közben már megjelentek az embereim és Takedaékkal együtt könnyedén elintézték őket. Az én embereim talán még rosszabb ügyletből származtak mint ezek szóval nem volt gond nekik. Csak egy pár szemét akit kukába kell rakni. Kispályások ahogy ők hívják...bár én azért nem hencegnék ennyire nehogy egyszer csak meglepjen egy kispályás. Az embereim már mindegyiket sakkban tartva figyeltek engem. Közben a szőke fiú odajött hozzám és a kezembe adott egy cigit. -Kösz Gai...csak ismételni tudom önmagam uncsi...-Mondtam elmosolyodva majd beleszívtam a cigibe és utána kifújtam a füstöt. Nos tény...Takeda és Ichirou még nem láttak igazán harc közben. Persze attól még nem zavartattam magam. Most fogják csak igazán meglátni milyen is tudok lenni ha valami fontos dologról van szó. Talán majd akkor nem kételkednek abban,hogy Nathalia eltudna intézni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 25, 2009 20:40:37 GMT 1
Miután Matsu embereit elintéztük oda mentem Ichirouhoz és nem kiserővel a fához löktem. - Eszednél vagy ?! - kérdeztem dühösen. - Mi a frászért kellet egyedül jönnöd ?!... Mind hármotokat megölheték volna ! .... ráadásul direkt kértelek hogy várj .... ha most a többiek késtek volna már megöltek volna minket .... mivel ha nem tünt fel kicsit többen voltak mint mi - mondtam elég dühösen majd elengedtem Ichirout és GD-hez sétáltam. '- Csak játszodtunk mi lett volna ? - kérdezte nevetve Matsu
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 20:45:24 GMT 1
Takeda jogosan volt mérges rám ezt én is tudtam szóval inkább nem mondtam semmit Takeda oda sétált GD-ékhez én pedig leültem a földre. ~ Tényleg hülyeség volt ~ gondoltam de hát nem tudtam várni főleg mert egyszer már porul jártam azzal hogy nem mentem oda időben és nem akartam hogy Gei is úgy járjon mint a húgom.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 25, 2009 21:07:17 GMT 1
-Ajjajaj.. hát ez egy rossz válasz...sajnálom vesztett...-Mondtam elvigyorodva majd már szinte a végletekig feszítettem Matsu karját. Meglöktem a lábammal és ő az egyensúlyát elvesztve a szemben lévő fának esett. Azonnal odalépett hozzá két emberem és lefogták. Megragadtam az állát és épp elég erősen szorítottam ahhoz,hogy meg se tudjon mozdulni. Beleszívtam a cigarettámba majd az ég felé fújtam a füstöt. Ezután a szeme elé tartottam a cigaretta parázsló végét. Kicsit ráfújtam,hogy még jobban égjen. Ezután ördögien elmosolyodtam majd Matsu szeme felé közelítettem vele. -Hmmm.jobb vagy bal...nem tudom eldönteni.-Mondtam kedves mosollyal de persze közbe szóltak. A sors iróniája. -Mi van?-Kérdeztem kissé dühösen. '-Nemár bátyus...-Mondta Gei a szemét forgatva. -Most miért ne? Menny már...fordulj el ha nem tetszik...-Mondtam megrántva a vállam. '-Sataaaayuuuuu...-Mondta AJ hisztériázva. -Jólvanmáááááár!!NAA.-Mondtam dühösen és kedvetlenül elnyomta a csikket Matsu homlokán. Enyhén füstölgött ahogy megégett a homloka. Nem mondanám,hogy felszisszent inkább ordíthatnéka volt. Eldobtam a cigarettát majd megragadtam Matsu fejét és belevertem a fába. -Most boldog vagy?-Kérdeztem AJ-től.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 21:10:53 GMT 1
-Köszönöm...-Mondtam GD-nek majd megöleltem és egy úttal igyekeztem elhúzni onnan őt. Persze nem akart eljönni úgyhogy inkább csak ölelkeztünk. Aztán elengedtem és afféle figyellek tekintettel néztem rá. Odamentem Ichirouhoz és rámosolyogtam majd elguggoltam hozzá és megöleltem. -Bocsi bocsi bocsi bocsi...-Mondtam egymásután gyorsan és lehunytam a szemem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 25, 2009 21:17:18 GMT 1
Matsu elgáncsolta GD-t és egy késsel próbálta leszúrni de elkaptam a karját - Matsu add fel - mondtam és nem épp kedvesen. '- Áruló ! ...már te is velük vagy ?! Ha Nathali ezt megtudja nagyon megszívod - mondta Matsu komolyan. - Tévedsz Matsu az áruló te vagy.... nem én támadtam hátba a barátaimat hanem te ..... szóval te ne oktass ki ! - mondtam dühösen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 21:23:33 GMT 1
Átöleltem Geit. - Ugyan miért kérsz bocsánatot ? ... azt nekem kéne ... szóval ne haragudj igaza van Takedának tényleg elég megfontolatlan vagyok - mondtam halkan. ~ Ez a Matsu még most is azt hiszi győzhet ? ..... nem normális még hogy Takeda az áruló ....ez vicces ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 25, 2009 21:30:04 GMT 1
-Úristeeeen, had öljem meg...-Mondtam elmosolyodva de láttam Gei tekintetét úgyhogy félrehúztam a számat. -Naaaa..nem fog neki fájni. Csak egy darabig.-Mondtam elmosolyodva. Ekkor az egyik nagydarab fickó kiszabadult és mindenkit elsodorva Matsu megmentésére indult. Takeda felé. Elmosolyodtam majd hirtelen a fickó elé léptem. Aki valljuk be legalább kétszer olyan nagy volt mint én. Elmosolyodott,hogy majd ő elintéz. Már indult is behúzni nekem de elkaptam a kezét. Azonanl ütött volna a másikkal de azt is elkaptam. -Na hoppáá..-Mondtam elmosolyodva.A fickó elég dühös lett elhúzta a kezét és indult is volna neki még egyszer de egyszerűen megragadtam a fejét és könnyedén eltörtem a nyakát. A mutató ujjammal a homlokára böktem amitől a hullája a földre esett. -Bumm..-Mutattam mintha lelőttem volna. '-Bocsi GD...-Mondták az embereim mentegetőzve,hogy elengedték. Legyintettem,hogy nemgáz majd Matsura néztem. -Nah feladod? Ha nem kinyírlak...-Mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 21:36:07 GMT 1
-Nem gond. A lényeg,hogy el van intézve...-Mondtam Ihcirounak. Amikor GD "intézkedett" inkább Ichirou mellkasába temettem az arcom. Nem bírtam ha ilyen gonosz. De talán most már Takeda és Ichirou is megérti,hogy nem érdemes feldühíteni. Ha ilyen halál nyugodtan pokerface-el sétál az azt jelenti,hogy gyilkolni fog. Márpedig most eleve így jött ide. Nem csoda, hogy félek tőle holott tudom,hogy sose tudna bántani.Most már ők is látják,hogy GD egy nagyon durván jól verekedő fazon...szval nem érdemes vele kiszúrni. Ráadásul az emberei bármit megtesznek neki és szinte kitalálják a mozdulataiból,hogy mit kell tenniük. Jó most GD dühös Matsura mert kihúzta a gyufát pláne azzal,hogy összekoszolta a ruháját... ez most már duplán vért kívánó eset. Észre sem vettem de egyre erősebben szorítottam magamhoz Ichirout és próbáltam még a hangokat se hallani.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 25, 2009 21:41:24 GMT 1
'- Takeda tudod mit .... kár hogy Arisa megúszta ... legalább észhez tértél volna - mondta nevetve viszont én nem foglalkoztam vele tudtam hogy ezzel is csak hergelni akart. '- Sacuky elég naiv nem ? .... komolyan azt hitte hogy őt nem fogom bántani ..... szegény mekkorát tévedett ..... nem kellet volna annyira védenie Tatsuyát .... még rá is vettem hogy ne menjen a közelébe .... szerinted miért akart haza menni ? .... mert nem tudta volna elkerülni .... de hát ő is elég őnző és maradt ..... szóval szerintem jobb ha megöltök mert nem fejeztem be .... koránt sem ..... és most már Sacuky sem tud leállítani - mondta nevetve erre már kezdtem kicsit dühös lenni és nem vettem észre hogy kicsit gyengében fogtam így elég nagy meglepetés ért mikor Matsu neki lökött nem kis erővel a fának és épp félrébb léptem mert a kés pedig pont mellettem állt bele a fába.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 21:49:48 GMT 1
Gei hátát simogattam hogy kicsit megnyugodjon majd pont akkor néztem oda mikor Matsu egy késel a fának lökte Takedát tényleg nem sokon múlt hogy le ne szúrja. - Francba már .... ezt nem hiszem el miért nem fogj fel hogy veszített ? - kérdeztem halkan és elég feszülten majd inkább már oda sem néztem. - Jól vagy ? - kérdeztem aggódva Geitől .
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 25, 2009 21:56:47 GMT 1
Megragadtam Matsu vállát és elölre löktem. Így mögé kerültem majd a hátába vágtam ezzel megcélozva a tüdejét. És halottam,hogy sikerült is mert nehezebben veszi a levegőt. Ahogy a földre esett megfordítottam A jobb oldali bordáira tettem a lábam majd felemeltem és hirtelen ráléptem. Így eltörve az összes jobb oldali bordáját. Letérdeltem mellé majd az alkaromat a nyakához szorítottam. Egyenesen a szemébe néztem hatalmas nyugalommal. Tudtam,hogy már csak percei vannak hátra. Az eltört bordái valószínűleg több belső szervét megsértették nem beszélve a tüdő elégtelenségéről. A szabad kezemet felemeltem és integettem vele jelezve,hogy elköszönök tőle. A pulzusa pedig egyre gyengült ahogy a belső vérzés fokozódott.
|
|