|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 17:30:38 GMT 1
Felültem és körbenéztem a társaságon. -Most meg kéne ijednem?-Kérdeztem hidegvérrel. Hát ha valamit akkor ezt nagyon megtanultam GD-től. Holott leginkább úgy reszkettem volna mint egy kislány. -Ugyan már Matsu. Még is mit akarsz tőlem? Én is csak egy nő vagyok Ichirounak...ha ezzel csak őt akarod büntetni el is engedhetsz. Hiszen neked csak egy munka vagyok... menj szabadságra...-Mondtam Matsunak.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 25, 2009 17:37:26 GMT 1
Matsu nevetni kezdett. - Ne játszd a bátor kislányt ...... mi lesz ha nem engedlek el ?....Ne hidd Gei hogy bármit is értesz mert nem - kérdeztem mosolyogva közben az egyik férfi megfogta Gei karját és egy hirtelen mozdulattal felrántotta a földről. '- Matsu játszunk vele kicsit - mondta az aki felrántotta Geit. - Azt csináltok amit akartok csak ne engedjétek el ..... addig is felhívom Ichirout ..... kíváncsi vagyok ide e jön .... egyedül - mondta sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 17:44:47 GMT 1
-Hagyjatok békén...-Mondtam dühösen de valószínűleg nem használ. És hiába kapálództam az a fickó olyan volt mint egy betonoszlop. Amikor éppen nem figyelt sikerült előhalásznom a késem a cipőmből és egyenesen a nagydarab fickó torkába állítottam a késem. Erre mindenki megijedt és hátrébb lépet. A nagy fickó térdre rogyott előttem. Én kihúztam a torkából a kést majd összeszedve minden erőm a fickó fejébe állítottam a pengét. Az azonnal kidőlt és spriccelt belőle a vér. Enyhén véres lettem de nem igazán érdekelt. Azonnal rohanni kezdtem. Persze pár másodperc múlva feleszméltek és rohanni kezdtek utánam. A legnagyobb gáz volt,hogy a park kellős közepén voltunk, kezdett besötétedni és kezdtem rohadtul nem tudni merre futok. Oly mind1 csak el tőlük. Biztos voltam benne,hogy ilyenkor senki nincs itt. Nem valami népszerű park...főleg nem ilyenkor. Persze a mobilomat és ott hagytam. Mindenem a táskámban volt. Így segítséget se tudok hívni.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 25, 2009 17:55:35 GMT 1
Matsu nem Ichirout hívta ha nem még pár embert sokkal többet mint amennyien most voltam ők pont onnan érkeztem amerre Gei szaladt. Mivel egyszerre indultam felé és fogták le Gei tehetetlen volt elvette az egyik tőle a kést. '- Kislányoknak ilyen nem való a kezükbe mert még bajuk esik - mondta az egyik majd megfogta Gei karját és megvágta a késsel közben páran nevetni kezdtek. - Azt hitted erre nem számítok Gei ? - kérdezte Matsu mikor utol érte a többieket . - Jobb ha mostantól nem csinálsz ilyet mert ha jól tudom van pár ember akit igazán kedvelsz .... vigyázz ne hogy bajuk essen - mondta gúnyosan. Senki nem törödöt már azzal hogy Gei megölte az egyik társukat hisz még egymást is képesek megölni szóval nem hatotta meg őket.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 18:01:10 GMT 1
-Nincs senki akit szeretek. Ezzel a szöveggel nem tudsz meghúzni bocs. Megszívtad...-Mondtam Matsunak és közben a kezemet fogtam. Ami eléggé vérzett. -Nemár hülye. Tudod meddig tart amíg ez begyógyul? Szedd össze magad...-Oktattam ki a pasit amitől az eléggé össze zavarodott. Tudtam,hogy dühös lesz ha a mondókám végére érek de akkor se karistoljon. -Beteg vagy?! Jó hülye kérdés volt..az vagy tudom de most egy több milliós teste karistolsz össze szóval óvatosan. Magyarán. Ne nyúlj hozzám!-Mondtam. A fickó tisztára ledöbbent. -Nah Matsu még is mit akarsz velem kezdeni? Fenyegetni nem tudsz... nézzük. Mi más van még a tarsolyodban. Megfélemlítés...hát igen. Azon még dolgozni kell...de nem mondom,hogy lehetetlen. Még valami?-Kérdeztem cinikusan.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 25, 2009 18:08:54 GMT 1
- Ne légy naív Gei .... egyszerűen csak az ellenséghez tartozol ..... kár pedig egészen addig amíg nem derült ki hogy GD rokona vagy .... én is a rajongod voltam mert valóban csodálatos vagy és tehetséges - mondta egyszerűen közben észre vette Momo-t akit már látott egyszer Geivel így rögtön elfogadta ez embereivel és kb vele is pont olyan "kedvesek" voltak Geivel. '- Hmm nem fogunk unatkozni - mondta az egyik. - Ahha nem de Geit hagyjátok ..... most már itt az új játék - mondta nevetve. '- Rendben - mondta közben Matsu sms-t írt.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 18:20:23 GMT 1
'-Aj jól vagy?-Kérdezte Momo aggódva. -Hagyj békén.-Mondtam neki dühösen. '-Sajnálom..tényleg sajnálom.-Mondta halkan. Úgy néz ki ő nem viseli túl jól a verést. Én meg..nekem volt alkalmam hozzá szokni. Úgyhogy kevésbé vagyok nyavalygós. -Süket vagy? Nem érdekelsz. Az sem érdekel ha sikítozva könyörögsz...nem érdekel.Először is tudnod kéne,hogy csak magammal törődök. Másodszor te is csak egy elcseszett kémje vagy a bátyámnak. Menj a francba. Minek sétálsz ilyenkor erre...-Mondtam cinikusan. Ő meg úgy nézett rám mintha elvettem volna a cukorkáját. Ekkor elnéztem Momo feje felett. A parkban lévő hatalmas mozgóképes reklámtáblán az én arcom jelent meg. És most úgy éreztem nem is én vagyok. A képen egy sexy nő volt ...és most úgy éreztem csak egy kislány vagyok. Mert féltem. És nem tudtam mit tegyek. Nem akartam látni...de még is néztem. Anyám volt a Japán férfiak 80%-nak kedvence. Igazi sex szimbólum volt. Amikor idejöttem azt mondták méltán lépek a nyomába hiszen már most pokolian jó nő vagyok. Ekkor bevágtak egy pár képet rólam és GD-ről a reptéren. Amikor megérkeztem Japánba. Ezután pedig egy tejgyártó reklámja jött. Eltűntem a képernyőről. Észrevettem,hogy nem csak én bámultam azt a képernyőt hanem szinte az összes fickó. Remek..étvágygerjesztő...Visszafordítottam a tekintetem Momora akihez éppen 2 pasi közeledett és elkezdték taperolni. Gyorsan elkaptam a fejem és befogtam a fülem. Nem akartam hallani Matsut, Momo segélykérését csak a saját szívem zakatolását halottam. Nem tudtam most mit akarhat Matsu...de legalább most nem velem voltak elfoglalva a fickók. Tényleg szinte senki nem figyelt rám. Legalább is így láttam. Így megpróbáltam óvatosan odébb lépkedni. Hülye ötlet. De úgy néz ki most úgy se kellek senkinek úgyhogy. Hát jobb sietni.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 25, 2009 18:27:43 GMT 1
Matsu figyelte Geit és rögtön utána kapott. - Nem, mész sehova - mondta komolyan erre rögtön oda figyeltek a többiek is . - Gei szerintem nem szívesen tapasztalnád meg hogy hogy bánnak a nőkkel a többiek .... de ha igen nyugodtan átengedhetlek nekik - mondtam közben a telefonomra nézem mivel sms-em jött ezen elmosolyodtam. - No csak Ichirou jobban reagált erre mint vártam vagyis számomra jobban ...... nem csoda ha már egyszer a húgát is kis híján elveszítette - mondta nevetve.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 18:44:57 GMT 1
Kihúztam a karom a keze közül nagy nehezen. Persze nem is tudtam visszanyerni az egyensúlyom így nekiestem a fa törzsének. Kicsit be vertem a könyököm de nem volt gáz. -Ne érj hozzám...-Sziszegtem Matsunak dühösen a fogaimat össze szorítva. -Ennyi? Ez a briliáns terved? Idehívod Ichirout és mi? Menő leszel? Ugyan már...-Mondtam Matsunak.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 25, 2009 18:51:23 GMT 1
Nem igazán figyelt Matsu Geire legalábbis arra amit mondott. - Kiváncsi vagyok a bátyád mit fogsz szólni ha megölnek téged ..... ehhez pedig Ichirou is kell mert hát ki adná át az üzenetemet nem ? - kérdezte ördögi vigyorral. - Öljétek meg a másik lányt - mondta Matsu komolyan a többiek pedig kést vettek elő.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 19:22:17 GMT 1
-Mit szólna? Szerinted annyira imád engem? Észnél vagy?-Kérdeztem a szememet forgatva. -Ha csak Ichirout akartad megvárni velem szólhattál volna. Megvártam volna veled... talizhattok nélkülem is...-Mondtam cinikusan majd megigazítottam a felsőmet.
|
|
|
Post by Ryota on Nov 25, 2009 19:34:03 GMT 1
Matsu egy fához lökte Geit majd lefogta a kezét és megcsókolta. - Az a lényege hogy itt legyen ..... mivel a reakciójából gondolom hogy szeret téged és nem csak úgy mint a többieket .... igazából miatta veled van nem is igazán foglalkozik mással .... szóval őt biztosan érdekelni fogja mi van veled ..... szerintem elég vicces lesz - mondta nevetve. - De amég nincs itt .... - kezdte majd sunyin elmosolyodott és ismét megcsókolta Geit
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 19:39:33 GMT 1
Próbáltam elfordítani a fejem de kevés sikerrel. Nem jött be...fene. Ichirout elárulják az érzései.Nem jó. -Hagyj békén...-Mondtam és próbáltam kiszabadulni de nem igazán ment. Erős fickó ez a Matsu. Persze ez per pillanat nem volt ünneplésre méltó. Legalább is az én szemszögemből. Mikor másodszor csókolt meg akaratlanul és gyomorszájon térdeltem. Amint elengedett megpróbáltam ellökni. Kisebb nagyobb sikerrel. Mert ugyan ő eldőlt de én is ráestem. Gyorsan lemásztam róla és mivel még felkelni sem volt időm igyekeztem négykézláb elmászni.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 19:46:36 GMT 1
Odasiettem amilyen gyorsan csak tudtam de persze nem az úton hanem a bokrok és fák között egy ideig figyeltem őket és nem sokon múlt hogy Matsunak ne menjek ekkor elestek és Gei elszabadult én pedig gyors oda futottam hozzá és felsegítettem. - Gei fuss ! - mondtam komolyan majd persze azt nem tudtam hogy tartom fel azt a sok embert Matsu felállt és ördögien elmosolyodott. '- Tudtam hogy ide jössz .... még ha nem is ezt írtad mert azt úgye Takeda írta és nem te - mondta Matsu nevetve közben az emberei Gei felé indultak.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 20:00:54 GMT 1
Mikor megjelent Ichirou részben megnyugodtam..viszont részben jobban féltem,hogy baja esik. Rohanni kezdtem ahogy csak tudtam de a fickók nem is tudom miért azért egyre közelebb kerültek. Persze ahogy ez illik el is estem. Igyekeztem felkelni e az egyik fickó elkapott. Megfordított és fölém térdelt. Próbáltam ellökni magamtól de a többiek is odaértek és igyekeztek lefogni. Na jó túlzás,hogy igyekeztek mert könnyedén lefogtak. A fickó aki fölém térdelt a pólóm alá nyúlt ami aztán tényleg nem tetszett. Hatalmas szerencsémre az egyik beleszólt. '-Hé haver! És velünk mi lesz? Előbb az enyém.-Mondta a fickó. "-Mivan? Kussolj! Várja sorodra...-Mondta a hapsi. '"-Héé ! Az enyém előbb!-Mondta egy harmadik. Ezek hülyék. Most azon vitatkoznak ki dug meg hamarabb?! Király. A hapsi leszállt rólam. Nem tudom ez milyen logika,hogy ököllel harcolnak meg érte de én kapva kaptam az alkalmon és már rohantam is. Már láttam a tatyómat. Csak egy hívás. Rávetettem magam a táskámra és azonnal a kezembe akadt a mobilom. A fickók már jöttek is utánam. Kicseng... Vedd fel könyörgöm.
|
|