|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 22:02:33 GMT 1
-Igen..persze...-Mondtam Ichirounak.Mikor odanéztem már láttam,hogy Matsu nem igen fog mozdulni. GD pár mozdulattal elintézte. De amint GD-re néztem valami nem stimmelt. Furán nézett ki..vagy is nem úgy.Csak mintha nem lenne jól. És egyre inkább figyeltem annál inkább úgy láttam. Elég furcsán lélegzett. Vagy is hát nem igazán egyenletesen. Lehet megint rohama lesz? Remélem nem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 25, 2009 22:05:50 GMT 1
Kihúztam a fából a kést és Matsut fejbe dobtam vele így rögtön meghalt.. - Nem szeretek szórakozni az emberekkel - mondtam halkan igazából egyáltalán nem akartam volna megölni de tényleg nem volt más választás a fának dőltem. ~ Ha ezt Sacuky megtudja nem kicsit fog utálni ~ gondoltam. - Elismerésem ..... tényleg jó vagy - mondtam GD-nek.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 22:11:47 GMT 1
Hogy kicsit lenyugtassam Geit erősen magamhoz öleltem majd kedvesen rámosolyogtam és megsimogattam az arcát majd gyengéden megcsókoltam. ~ Elég brutálisak ... főleg GD ~ gondoltam majd észre vettem hogy valami miatt aggódik Gei. - Valami baj van ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 25, 2009 22:18:57 GMT 1
Elengedtem Matsut azután lassan felegyenesedtem. Megköszörültem a torkom majd egy kicsit köhögtem. Hú de király elég szarul veszem a levegőt. Tény,hogy 4 napja nem aludtam...max 5 órát összesen. Azaz túlhajtottam magam. Ebből következnek a rohamok...meg ilyesmi.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 25, 2009 22:25:21 GMT 1
-Mi? Semmi baj...-Mondtam egy kicsit füllentve. Felkeltem Ichirouval együtt a földről. -El jössz hozzánk?-Kérdeztem Ichiroutól elmosolyodva de még mindig ölelgettem őt. Tudtam,hogy minél hamarabb elhúzunk annál kisebb az esélye,hogy ezt Takeda vagy bárki is megtudja. GD-nek már eleve nem szabadna játszania ezzel a betegséggel. De megint túlhajtotta magát. Addig a jó míg minél kevesebben tudják. Anya a sírba vitte magával, azon kívül én tudom, GD és az orvosunk. Még az apánk sem.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 25, 2009 22:33:24 GMT 1
- Nem szeretnék zavarni inkább pihend ki magad - mondtam kedvesen. - Sacukynak ezt nem kéne megtudnia viszont - mondtam halkan. ~ Hát legalább nem kell már tartani Matsutól de Nathali még mindig ott van .... jobban mondva nem Nathali ha nem az apja .... ahogy kivettem Nathali szavaiból csak profikkal dolgoznak ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 10:17:03 GMT 1
-De én melletted akarok pihenni. És emlékekkel eltelve. Nem úgy mint legutóbb. Szóval nincs más választásod...velem kell jönnöd.-Mondtam Ichirounak mosolyogva majd megcsókoltam őt. -Na viszont indulnunk is kéne...nyugi el lesz intézve senki nem tud meg semmit...-Mondtam Ichirounak és a végét kicsit mindenkinek. Elintéztem még egy telefont fuvarért mert GD a forgatásra megy. Holott pihennie kéne...de most itt mindenki előtt nem szólok bele. Remélem nem egész hajnalig folyik majd a munka mert akkor nem fog sokat aludni. -Köszönöm Takeda.-Mondtam Takedanak mosolyogva majd átöleltem és adtam az arcára egy puszit. Persze nem tudott reagálni..elég hirtelen érte. Pedig tényleg csak baráti volt...ahhoz képest,hogy nemrég még ős ellenségek voltunk. GD és Takeda megmentette egymást. És ez azért jelent valamit.Szerintem...Elidultunk ki a parkból Ichirouval majd mikor kiértünk egy fehér limo várt minket. Mellette egy jaguár volt, fekete természetesen az GD-é volt. A legújabb kiadás feltuningolva, mindenféle krómozásos díszítéssel. Hát igen, pasik... Beszálltunk a limoba majd szóltam a sofőrnek,hogy haza vigyen minket. -Kérsz valamit inni?-Kérdeztem Ichiroutól majd átmásztam a limó túlsó felébe a hűtőtáskához. Mivel nem válaszolt elég gyorsan kivettem 2 poharat majd egy készülékhez raktam őket. -Hm...pezsgő..-Mondtam. A gép pezsgőt pumpált a poharakba egy kis díszítéssel majd kivettem és a hidegtől gőzölgő italt oda adtam Ichirounak. -Egészségedre...-Mondtam neki mikor már visszaültem mellé és belekortyoltam az italba. //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 26, 2009 10:38:16 GMT 1
-Fiúk..tüntessétek el őket... nyomtalanul...-Mondtam az embereimnek. Ők elvigyorodtak és biztosítottak a felől,hogy senki nem fog tudni semmiről. Matsura néztem, helyesbítve csak a hullájára majd elindultam kifelé a parkból. Ahogy elmentem Takeda mellett még azért mondtam neki valamit. - Talán most már kicsit másképp fogsz hozzám állni. Ha már egy oldalon állunk...Tudnod kell hol a helyed Takeda. Ez rajtad áll...remélem jól döntesz...na...hello.-Mondtam majd elsétáltam.Mikor kiértem a park előtti parkolóba beszálltam a jaguárba. Ichirouéknak már nyoma sem volt. Elindultunk a forgatás helyszínére,hogy az alváshiányomat gyarapíthassam egy nappal. //Bunkyō/Nezu Szentély//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 14:00:30 GMT 1
- Hát úgy tűnik nincs más választásom - mondtam mosolyogva majd elsétáltunk be szálltunk a kocsiba. - Köszi - mondtam mikor odaadta a poharat. - Egészségedre - mondtam kedvesen. //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 27, 2009 18:11:50 GMT 1
- Én már eldöntöttem ... de szerintem erre te is rájöhettél bár szerintem te inkább azt hiszed ez egy csapda pedig nem az de majd rájössz te is - mondtam majd elsétáltam én is. // C folyosó //
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 25, 2010 19:57:05 GMT 1
Este mindig ebben a parkban kocogok. Közel van Sumidahoz. És miután feldolgoztam az ominózus esetet továbbra is ide jártam. Maximumra tekertem az mp-men a hangerőt majd futni kezdtem. A kapucnit a fejemre húztam, hogy azért mégse ismerjen fel az a valóban kevéske ember aki erre jár.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 25, 2010 20:27:24 GMT 1
Kifigyeltem hogy Gei merre szokott járkálni és szerencsére sikerült kitérni Takeda útjából és a haverjáéból is mivel nem szoktam soha magam csinálni az ilyesmit pár másik embert küldtem Geiért.
Miyaka sétált Geivel szembe zokogva. Miyaka egy kb 10 éves kislány aki elég jól be van tanítva. '- Anya hol vagy ? - kiabált zokogva majd Geihez rohant. '- Nme láttad anyukámat ? - kérdezte könnyes szemmel.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 25, 2010 20:34:00 GMT 1
Megálltam majd kivettem a fülembőla fülest. Lehajoltam a kislányhoz majd megsimogattam az arcát. -Szia. Sajnos nem...-Mondtam szelíd hangon majd megfogtam a kislány kezét. -De megekeressük rendben?-Kérdeztem majd mivel elég hideg volt levettem a felsőmet és a kislányra adtam. A felsőm zsebébe volt a telfonom és az mp-m is. De nem gondoltma, hogy egy szegény kislány elszaladna vele. Egyenlőre nem fáztam annak ellenére,hogy újjatlan felső volt rajtam amiből egy kicsit kilátszott a hasam így a köldök piercingem is. De mivel most futottam szét a tüdőmet így eléggé ki voltam melegedve de még koránt sem izzadtam. A futástól egész jól megerősödik az ember állóképessége. -És hol láttad utoljára?-Kérdeztem miközben a fülem mögé simítottam egy hosszú kósza hajszálat.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 25, 2010 20:45:31 GMT 1
Ryota A kislány felállt az egyik padra és Gei füléhez hajolt. '- Épp itt - súgta halkan majd elmosolyodott közben hátulról valaki egy rongyot nyomott Gei arcára amitől elájult ezútán egy fekete kocsihoz cipelték és betteték csomagtartóba majd telefonáltak nekem hogy megolták a feladatott és már úton vannak. A kocsi megállt egy elhagyott raktárnál és kivették Geit majd becipelték és megkötözték. '- Most hogy tovább ? - kérdezte az egyik. - Rávesszük hogy segítesen nekünk kicsit - mondtam majd leültem Geivel szembe és figyeltem mikor tér magához.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 25, 2010 20:52:31 GMT 1
-Mi?-Kérdeztem majd éreztem ahogy valaki megragd hátulról. Valami rongyot nyomtak az arcomba. A francba...minden elsötétült. Mikor felébredtem egy elég durva raktárépületben találtam magam. Egyenesen egy fiú ült velem szemben. Szerencsére a ruháim rajtam voltak, legalább kizárhatom,hogy nem azért hoztak ide. Ettől azért megkönyebbültem. Viszont az, hogy megkötöztek nem igazán volt ínyemre. -Mit akarsz? És ki a franc vagy?- Kérdeztem dühössen.
|
|