|
Post by Ryota on Feb 25, 2010 21:06:33 GMT 1
- Na tessék épp hogy magához tér már is olyan mint egy vad macska .... de jobb lenen ha ez a macska vigyázna arra hogy beszél - mondtam sunyi mosollyal majd feláltam és mögé sétáltam. - Nem fogok jó pofizni ma már elégszer tettem .... te hát a lényegre térek - kezdtem majd Gei füléhez hajoltam. - Segíts nekünk ... elkapni Satayut .. igazából onnantól már gyerek játék az egész ügy .... és még te is jól jársz mivel nem esik bántodásod egészen addig amég nem nyitod ki a kis szádat - mondtam cinikusan. - Persze ez csak az egyik lenne ..... de először jobb ha válaszolsz egy igen csak egyszerű kérdésre - mondtam majd egy elég éles kést vettem elő. - Segítsz ? ... vagy más módszereket alkalmazzak ? - kérdeztem ördögi mosollyal
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 25, 2010 21:27:14 GMT 1
-Meghibbantál?-Kérdeztem a szememet forgatva. -Majd beköpöm neked a bátyám? Hülye vagy?!-Kérdeztem cinikussan. -Még, hogy segítsek? Dögölj meg.-Mondtam egyszerűen. És valójában ugyan féltem de a verés mgé midnig jobb mintha megaláznának. Tehát még mindig úgy gondolom inkább ez a fickó mint valami őrült szadista sexista barom. Még mindig könyebben védekezem ruhában mint a nélkül...végül is emberek vagyunk. Szó sincs róla, hogy beárulom a bátyám vagy akárki mást. Csessze meg.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 25, 2010 21:42:56 GMT 1
- Remek erre számítottam .. reméltem hogy ezt válaszolod - mondtam nevetve majd a vállához fogtam a kést és óvatosan végig húztam rajta de a végén kicsit erősebben. - Hopsz megcsúszott pedig próbáltam gyengéd lenni ... na jó fogalmazunk máshogy - mondtam majd leültem a székre és a kést Gei felé dobtam de az útolsó pillanatban a 10 éves kislány elkapta. - Szóval láttam a pasidat tényleg elég helyes vétek lenne érte nem ? ... bár meglehet te nem így gondolod csak egy telefonba kerül az egész és vége - mondtam ördögi mosollyal. '- Ryota ... behívjam ? - kérdezte sejtelmessen a lány. - Jaj ne még nem kell elszórakozok egyenlőre én ... adok még neki esélyt - mondtam cinikusan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 25, 2010 21:49:30 GMT 1
Összeszorítottam a fogaimat de egy pisszenést se halattam. Elég sok verést kaptam már életemben...eddig mindből sikerütl kigyógyulnom. Akármennyire fájt megfogadtam,hogy nem adom meg ennek a görénynek a lehetőséget arra, hogy élvezze ahogy szenvedek. Éreztem ahogy meleg vérpatak csordogál le a kezemen. És nagyon fájt de Ryota szemébe néztem és elmosolyodtam. -Ezt a testet több millióra biztosították úgyhogy ha ilyen ocsmányul megsebzed azt nagyon csúnyán meg fogod bánni kisfiú.-Mondtam egyszerűen. -Hé te kis patkány. Hol a cuccaim?-Kérdeztem a kislánytól. Még mindig az én felsőm volt rajta...basszameg. -Nos ezzel nem hatsz meg. Ichirou megtudja védeni magát..ismerem. Ő is ilyen életet élt kis kora óta szóval nem jelentesz neki kihívást. Ráaádásul tudom,hogy ez csak duma. Mi is be szoktuk vetni.-Mondtam megrántva a vállam. Persze azonnal megbántam,hogy ezt tettem. Csak mégjobban megindult a vérfolyam a kezemen és piszkosul fájt. De valóban nem aggódtam Ichirouért. Belehalnék ha elveszteném de tudom,hogy megoldja az ilyesmit. Neki nem gond.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 25, 2010 22:03:01 GMT 1
- Oh szóval így állunk kemény kislány vagy ejj .... de vannak olyan modszereink aminek nem örülnél ... és még védekeni sem tudnál kis cicám legalábbis ha beadják neked azt a szert biztos nem de a legjobb hogy magadnál lehetsz .... és bíztosíthatlak hogy én nem csak fenyegetőzőm e fajta dolgok nem jellemzőek rám - mondtam majd elő vettem a telomat és oda dobtam a kislánynak. - Hívd fel Junt - mondtam nevetve a kislány kinyújtotta a nyelvét Geinek majd kifutott pár perc múlva vissza jött. '- Ichirou Takeda barátnőjénél van .... Arisánál - mondta mosolyogva. - Remek .... a másik csaj ..... őt is ide hozzuk .... erre mit lép vajon Takeda ? - kérdeztem lelkesen a puszta gondolat hogy megint bosszanthatom az unokatestvéremet már boldoggá tett közben elsétáltam egy és alkoholos üveggel tértem vissza intam belőle majd Gei kezére öntöttem . - Jaj de figyelmetlen vagyok .. mellesleg Jun jót választott ez elég ütős lehet - mondtam cinikusan-
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 25, 2010 22:08:20 GMT 1
-Basszameg...-Mondtam sziszegve a fájdalomtól. -Köpök rá. A bátyám úgyis nemsokára megtalál. Folyton rám figyel. És akkor pápá szép élet. Azt hiszitek,hogy ő kispályás? Az istenért...a helyedben még most bocsánatért esedeznék...-Mondtam egyszerűen. -Persze. Nagymenőnek érzed magad mert másokkal végezteted majd el a kínzásom. Gyáva vagy, hogy félsz egy egyszerű kislánytól.-Mondtam gúnyossan.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 25, 2010 22:16:21 GMT 1
- Jaj nem hiszem hogy megtalál ha csak nincs rajtad nyomkövető ... nem vagyok amatőr kis cicám ... nem talál nyomot figyeltem mindenre ... a parkban a biztonsági kamerákra is ... mindenre .. lehetetlen hogy megtaláljon - mondtam gúnyosan majd közelebb hajóltam hozzá. - Lehet hogy az vagyok de nem bolond hogy rád figyeljek ... nem bízok a véletlenre semmit sem ... mert ha így tennék az hiba lenne .. és egy kis hiba végzetes is lehet de ha olyan profi vagy biztos tudod - mondtam sunyi mosollyal majd megcsókoltam és hátrébb sétáltam. "- Ne szórakozz már annyit vele Ryota ..... halálra unnom magam - mondta egy elég genszter kinézetű fiú. - Jól van ... jól van már nyugi .... átengedem ... de enyém Arisa - mondtam nevetve. '- Látom élvezel fájdalmat okozni az unokatestvérednek - mondta a lány mosolyogva majd kifutott. - Mindennél jobb és a hülyék inkább nekem hisznek mint neki - mondtam majd hátra dőltem a falnak közben a kislány kisétált. ''- UH jobb mint amir eszámítottam - mondta vigyorogva majd egy rántással leszakította a ruhát Geiről . - Várj még - mondtam komolyan majd Geire néztem. - Nah kiscicám segítsz ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Feb 26, 2010 22:28:00 GMT 1
Elrántottam a fejem miután Ryota megcsókolt. Ekkor jött az a gengszter fickó és szó szerint leszakította rólam a felsőt. Remek... gyors volt. Király. Most már csak egy nadrág meg egy melltartó volt rajtam. Egyre szabadosabban vagyunk. -Ryota...alábecsülsz...-Mondtam. Ekkor a gengszter fickó megint közeledni kezdett és amikor elég közel ért úgy lefejeltem,hogy betört az orra. Kicsit megtántorodott és ez elég volt ahhoz,hogy a már meglazított kötelekből kihúzzam a lábam. Mikor újból felém indult most már sokkal dühösebben vérző orrát tapogatva a mellkasába rúgtam és a tulsó falnak ütközött. Persze csak hirtelen érte,hogy szabad a lábam. Mikor újból megindult felemeltem a lábaim. -Állj!-Mondtam erre a fickó megállt. -Még is mi a franc a terved Ryota? Azt hiszed ilyen agyatlan fickók tundak kezdeni velem valamit? Persze, Arisa? Ugyanmár elolvad a kezeid között...nem sokat fogsz vele érni. Mellesleg van egy olyan érzésem,hogy lassan Takedanak már más valaki lessz fontosabb...-Mondtam sunyi mosollyal. -Ráfaragtál...-Mondtam megrántva a vállam a lábam még mindig a levegőben volt feltartóztatva a fickót. Még nem mozdult. Leengedtem a lábaimat majd Ryota szemébe néztem. -Ugyan már. Tudod jól,hogy Arisa csak egy kislány. Tapasztalatlan és puhány. Mekkora dicsőség ha vele teszel valamit?! Semmiség...mintha egy kismacska lenne. Hadjuk már. Tőlem játszadozhatsz nekem élvezet megcsonkítani a kanos kétajtós segnyalóid.-Mondtam mosolyogva. A visszatartóztatás közben sikerült észrevétlenül elérnem,hogy a szék körül lazuljon a kötél így amint felálltam kirúgva magam alól a széket lecsúszott a székről a kötél. A kezeim persze még mindig megvoltak kötve. Méghozzá olyan erőssen,hogy kezdtek fájdalmat okozni. Ryotán láttam,hogy kezd dühös lenni. És tudtam,hogy nem számított arra, hogy ügyesebb vagyok mint az izomtömeg. Erről szólva megindult felém én elhajoltam a karjai elől majd megpördültem és egyenesen fejbe rúgtam. A fickó a padlóra került. Ilyenkor jól jön,hogy ennyire hajlékony vagyok és én is veszek küzdősport órákat. Könnyedén felrúgok 180 magas emberek feje fölé is. Persze utánna álltalában már kézen állásba érkezem. Sikerülni szokott álltlaában szerencsére most nem kellet kipróbálnom. A nyakára tettem a lábfejem. Úgynéztem a cipőimet meg a zokniaimat is elszedték. Cipő nélkül még is csak nehezebb menekülni. -Ne mozdulj apuci...anyuci megbüntet...-Mondtam vigyorogva. A fickó pedig nem mozdult hiszen nagyon jól tudta, hogy ha megteszi azonnal megfolytom. Nem voltam nehéz de attól függetlenül, hogy nem látszódott még izmos voltam. Simán kinyírhatom egy mozdulattal.
|
|
|
Post by Ryota on Feb 27, 2010 23:33:03 GMT 1
Az egész jeleneten konkrétan röhögtem. - Szívem te becsülsz le engem ... Takeda nem hagyná hogy a terhes barátnőjének baja essen tök mindegy kivel van épp ... ezért is bukott el egyszerűen nem közénk való volt - mondtam sunyi mosollyal majd a szoba túlsó felén álló lányra néztem aki feltűnés nélkül sétált be. - Rena nekem nem szokásom kislányokat bántani .... - kezdtem erről már rögtön tudta mire célzok elővette a fegyverét és Gei lábába lőtt a fegyver nyugtatóval volt megtöltve. '- Ha bár ez az állításod nem volt igaz Ryota - mondta komolyan. - Részlet kérdés .... Nos Gei mindenki kedvenc kis sztárocskája mond csak ... szerinted nem kéne végre lakatott tenni a kis szádra ? ... fogd fel végre hogy jobb ha nem szórakozol velem .... ha azt akarnám már hallot lennél - mondtam ridegen közben pár ember od asétált Geihez mikor már elkezdett hatni a nyugtató és újra megkötözték most jól erősebben mint az előbb
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 1, 2010 19:22:55 GMT 1
-Te.. most hülyének nézel?-Kérdeztem zihálva. Nagyon dühös voltam de ugyan akkor az a hülye nyugtató teljessen kikészített. Alig bírtam kinyögni valami értelmesset. Persze azért nem úgy hatott rám ahogy várták mert olyan dühössen feszegettem a köteleket, hogy szinte minden izmom megfeszült tőle. -Szerinted ki vette rá Kytat, hogy haza jöjjön? Hahó azt hitted nem tudunk rólad Ryota? Megtettük a megfelelő intézkedéseket. Kyta...úgy...elcsavarja Takeda fejét, hogy ő se látni se hallani nem fog. Nem fogja érdekelni őt Arisa. És van egy olyan érzésem, hogy a hadműveletünk már tökéletessen célba ért.-Mondtam széles mosollyal. -Nah Ryota azt hiszed tökös gyerek vagy? Csak mert néhány kislánynak adsz egy pisztolyt, hogy hadonásszon vele, meg van pár beszteroidozott faszid? Beszari alak vagy. Nem is értem mit szenvedsz itt velem. Gyerünk! Lövess le...leszarom.-Mondtam egyszerűen. Ha valamit megtanultam a bátyám mellett az az volt, hogy sose féljek ilyen alakoktól. Volt már pár esélyem ezt gyakorolni...az ő életvitele mellett sokszor voltam túszcélpont. És tudtam, hogy Ryota nem ölhet meg mert egyenlőre én voltam az egyetlen túszcélpontja ami GD-hez vezet. Szívás. -Menny csak nyugodtan ki. Úgy is Arisanak tartogatod magad. Szegény kislány. Ciki lesz ha majd rájön, hogy nálad nem minden úgy működik ahogy kéne. Pedig nem sok férfival volt eddig....-Mondtam cinikussan. Igen két dolog volt amivel nagyon meglehetett sérteni egy férfit, kétségbe vonva ezzel a férfiasságát. Az egyik az ha elutasítod de ami ennél sokkal dühítőbb és egyben vérig alázó ha arra utalsz, hogy szerszámügyileg nincs minden rendben. Tapasztalatból mondom...sokszor nem éppen kedvessen koptattam le pasikat. Kihasználva ezt a két vérző pontot.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 1, 2010 20:58:07 GMT 1
- Jaj már azt hiszed Takedát érdekeni fogja ? .... pár napig max .... amíg le nem csillapodik .... ne hogy azt hidd hogy ennyivel minden oké .... jaj ne légy ilyen naív és mi van ha volt csaja feltűnik ? ... kurvára semmi ... ha Arisával történik valami figyeld meg nem fog gondolkodni hogy segítsen e rajta még akkor sem ha ezzel Kytát áldozná ... egyszerű mérlegelés .. Arisának tartozik Kytának viszont nem - mondtam vigyorogva. - Nem öllek meg majd pár nap után lenyugszol .... nem hiszem hogy sokáig bírod .... elmenni nem tudsz még ha el i szabadulsz mert az ajtók csak kóddal nyílnak amit lehetetlen kitalálni és a kódot csak én és még egy ember tudja csak az a szívás kiscicám hogy az az ember már hallott .... tőlem pedig soha nem tudod meg még ha megölnél sem ..... de ha megölnél soha nem jutnátok innen ki .... csak hogy tisztában legyél vele ez a hely a föld alatt van és hogy ha még innen ki is jutsz a kiutat nem találod meg mert kész labirintus. - mondtam cinikusan ezért is voltam biztos benne hogy itt Geit nem találják meg mellesleg van egy kulcs amivel kilehetne jutni de megszerezni lehetetten ahhoz tényleg elszántnak kell lenni én plédául nem szívesen nyúlkálnék savakban főleg nem olyan erősben ez egy jó csapda annak aki azt hiszi megmenekült a kiáltásra úgy is megtaláljuk bár hol. - De lehet próbálkozni rajta - mondatam nevetve.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 1, 2010 21:10:34 GMT 1
-Nem ismered a háttér története mi? Én a helyedbe nem lennék ilyen biztos. Kyta kicsi és ártatlan...azt gondolod, hogy ha valaki törékeny szépség már nem árthat senkinek?! Na ne már. Takeda távol lesz tartva Arisara pedig Tatsuya vigyáz személyessen. Most éppen. Ha annyi az idő amennyire gondolok. Egyébként pedig GD csak most Tatsuya van váltásban, úgyse tudod elrabolni.-Mondtam magabiztossan. -Ugyan már Ryota ha ennyire biztos vagy ebben miért nem engedsz el? Nem bántalak... csak nem félsz egy törékeny nőtől?-Kérdeztem aranyos mosollyal. Olyan könnyedén váltogattam az arcaimat ahogy más az alsógatyáját. -Ne már..legalább egy felsőt had vegyek fel. Nem szeretek melltartóban ülni idegen férfiak előtt. Szemérmes vagyok, oké?-Mondtam. Persze egyáltalán nem vagyok az de akkor se bámuljanak már ilyen feltűnően. Főleg, hogy nem is beszélek hozzájuk, de ezek a kétajtós szekrények úgy néznek rám mintha mindjárt felfalnának. -Mit érsz vele ha itt tartasz?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 1, 2010 21:33:35 GMT 1
Elég viccesnek találtam ahogy szenved a kiscsaj és probál kemény lenni. - Majd meglátjuk .... kicsit jobban ismerem mint ti ... és nem hiszem hogy Tatsuya végig ott őrködne lesz alkalom hogy nem lesz ott figyeld csak meg .... egy idő után keresni fognak .... ha meg nem a barátom elégé unatkozik hát jó leszel neki .... nem szívesen adok át ilyen szép lányokat neki elég brutálisak a modszerei de ha már nem vagy hasznomra szorakozásnak jó leszel az egész hely be van kamerázva szal olyan lesz mint egy jó horror film - mondtam nevetve közben küldtem egy sms-t Jigsaw-nak.
---- Készülj lehet nem fogsz unatkozni .... adok egy esélyt a kiscsajnak mert teszik ahogy keménykedik ..... ne kíméld ----
elküldem az smst majd Geire néztem. - Ugyan már kiscicám jó vagy így is .... Chiyu hé keresd meg Ichirout - mondtam sunyi mosollyal a lány hozzám sétált de elégé elképedt. '- De megigérted hogy..... - kezdte de a szája elé tettem a kezem. - Jó móka lesz .... Ichirounak nem lesz baja rendben ? - kérdeztem mosolyogva. '- Matsu azt mondta kihagyjátok belöle ha eljátszom ..... - mondtza aggódva a lány de ismét közbe vágtam. - Szépségen nem vennék rá mérget hogy megismer .... mi lenne ha elcsábítanád ? - kérdeztem cinikus mosolyal. '- A bátyám megismer nem megyek bele ebbe .... ez már beteges Ryota - mondta komolyan. - Uh nem ezt mondtad mikor Gei szóba került igaz ? .... elég féltékeny voltál hogy már nem te vagy a legfontosabb a bátyádnak igaz ? .... most bosszút állhatsz - mondtam sunyi mosollyal. '- Nem esik baja ? - kérdezte aggodva. - Igérem nem lesz baja - mondtam mosolyogva majd elküldtem Chiyuval 2 másik embert is. - Olyan édes és Naiv ő is ... csak az a baj hogy amit Matsu igért neki az nem az én bajom - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 2, 2010 19:21:50 GMT 1
-Mi a francot akarsz? Ichirounak semmi köze ehhez.-Mondtam dühössen. Ekkor meghalottam a telefonom csengését. Egy G-Dragon szám volt...erről biztossan tudtam, hogy a bátyám az. Ryotara néztem és felvontam a szemöldökömet. Nah vajon fel veszi?! Fene tudja. De biztos voltam benne, hogy GD már tudja, hogy eltűntem. És biztos azt is, hogy Ryota kapott el.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 19:35:13 GMT 1
- Persze hogy nincs .... de ártatlan áldozatok mindig vannak - mondtam közben megszólalt gondoltam hogy a bátyja volt de nem szokásom mások telefonját felvenni és semmi kedvem nem volt ahhoz sem hogy ezzel bemérjék hol vagyunk. - Nocsak lehet hogy aggodnak érted ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd elvettem a telefont és jól sejtettem hogy ő az . - Okos ... de ne nézetek hülyének nem vagyok kezdő - mondtam vigyorogva majd letettem a telefont nem igazán zavart hogy csörög majd vissza ültem és a kamerák képeit figyeltem reméltem hogy a társam nem sokára jelez hogy kész van mert már kezdtem unatkozni.
Idő közben megérkeztek Arisával az egészet nyom nélkül vitték véghez és mint ahogy eddig soha most sem hibáztak figyeltek hogy ne vegye őket észre senki. Arisát is megkötözték közben még mindig a kamerákat figyeltem és reméltem minnél előbb magához tér a kutyát az egyik sarokba kötötték ki. - Hmm látod Arisát megszereztem ... na most hol van Tatsuya ? - kérdeztem cinikusan.
|
|