|
Post by Arisa Ikina on Mar 2, 2010 20:00:56 GMT 1
Kicsit furcsálltam hogy valamihez odavagyok kötve. Aztán eszembe jutott ami a házban történt és minden eszembe jutott. Kinyitottam a szemem és Ryotát láttam meg először. Körbenéztem hol vagyok és Geit is észrevettem, kicsit alulöltözve. ~ Hol vagyok? Mi ez a hely? ~ gondoltam. - Hol vagyunk és mi ez a hely? - kérdeztem Ryotára emelve a tekintetem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 20:10:51 GMT 1
Arisához fordultam majd kedvesen rá mosolyogtam. - Bocs ha kicsit durva volt hozzád Jigsaw - mondtam majd ismét a a képernyőkre néztem közen a kutyáját már elvitték máshova. - Vendégségben ... csajszi ... gondoltam nem hagyhatunk ki téged sem ... ne hogy hülyeséget csinálj a szemét Takeda miatt - mondtam majd oda sétáltam hozzá. - Mi lenne ha mondjuk küldenél neki egy sms-t .... csak mert kíváncsi vagyok ... ogy nekem vagy Geinek van igaza ... tényleg fontosabb neki Kyta ? .... hmm érdekes gondolat én abban hiszek inkább te vagy neki fontosabb ... bár Gei terve nem rossz be kell vallani .. ráküldte Kytát Takedára hogy dobjon téged ... nem épp kedves dolog tőle nem ? - kérdeztem. - Lehetne egy kérdésem ? .... ha eloldozlak .... nem próbálsz meg lelépni ? ... csak mert innen lehetetlen kijutni és még a végén baja esne a kutyusodnak is - mondatm majd az egyik képernyőre mutattam amin a kutya volt látható és tőle nem messze egy nála sokkal nagyobb pitbull egy ketrecben ami mellet egy férfi állt. - Gondolom nem szeretnéd ha kutya viadal lenne - mondtam sunyi mosollyal .
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 2, 2010 20:17:20 GMT 1
- Vendégség?! - mondtam értetlenül. ~Nem tudom mióta vendégség az elrablás.~ gondoltam. - Takedának? De miért? Közte és köztem már nincs semmi. - mondtam nyugodtan bár belül teljesen más volt a helyzet. - Szerintem Gei nem csinálna ilyet...Kyta és Takeda régen jártak...így érthető hogy miért... - mondtam de a mondatot befejezetlenül hagytam. - Daisy. - suttogtam a képernyőre nézve. - Nem szökök meg de hozd ide őt. - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 2, 2010 20:26:21 GMT 1
-Könnyű kikezdeni olyanokkal akik megsérültek.-Mondtam a szememet forgatva. -Ugyan már. Kyta olyan régóta van a bandátokban mióta te is. Ismered jól miért kételkedsz benne? Azóta meg már nem csak a személyisége megnyerő..meg sem ismernéd. -Mondtam egyszerűen. -Igen. Megpróbáltak bemérni és remélték, hogy felveszed. De azt hiszem az én bátyám még mindig kétszer olyan gazdag mint ti. És még ha annyira csúcs is a technikátok mit gondolsz nekünk milyen?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 20:28:13 GMT 1
- Ne becsülj le Gei - mondatm sunyi mosolyal. - Jaj ne légy már te is ilyen naiv .... kérdezd csak meg tőle .... de ha akarod vissza is játszhatom a felvételt - mondtam komolyan Arisának majd elővettem egy kést majd Arisa mögé sétáltam és elvágtam a kötelet majd a füléhez hajoltam. - Arisa .... gondolj csak bele most bosszut állhatsz ... szeretnéd hogy Kytát is ide hozassam ? ... Jigsaw nem kímélné ... és ezt első sorból nézhetnéd végig - mondta halkan közben bejött 3 fegyveres férfi. '- Ryota ... minden rendben ? - kérdezte az egyik. - Naná ... mi baj lenne ? - kérdeztem majd oda sétáltam hozzá és elvettem tőle a ruhát majd Geihez sétáltam majd megfogtam a telefonját és földhőz vágtam. - Mielőtt kellemetlen meglepetés érne - mondtam majd elvágtam a kezérőla kötelet és oda nyújtottam a ruhát. - Öltözz fel - mondtam egyszerűen majd vissza sétáltam Arisához. - Arisa ha oda mered neki adni a telefonodat nem lesz hosszú életű a kiskutyád - súgtam neki majd tovább sétáltam és leültem. ~ Nah itt a lehetőség ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 2, 2010 20:40:30 GMT 1
-Persze persze,..ugyan dehogy. Téged?! Lebecsülni? Na ne viccelj...-Mondtam a szememet forgatva. Miután elengedett felvettem a felsőt amit odaadott. Már is jobb volt. A vállam ugyan minden egyes mozdulatnál fájt de igyekeztem nem törődni vele. Bár úgy éreztem azzal, hogy most megdolgoztattam eléggé nekiállt vérezni. Az újamat végighúztam a seben, jól sejtettem. Elég mély volt főleg a vége, ahol "megcsúszott a kés". Nos életbe lép a második funkció. Nem kéne, hogy Arisanak baja essen, nem kedvelem különösebben de akkor is meg kell védenem. Kyta a barátnőm és külön megkért rá, hogy vigyázzak erre a kiscsajra. Már csak az a kérdés, hogy csináljam. Egyenlőre jobb ha nem ugrálok mert csak megint lekötöznének. Pedig szívesen behúznék egy jókorát Ryota édes kis arcocskájába.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 20:52:40 GMT 1
Bejöt az egyik ember majd halkan mondott valamit és elment. - Okés rendben .... ahogy akarod .. de a te felelőséged - mondtam komolyan ekkor lefogták Geit én pedig kisétáltam a szobából és az ajtóhoz sétáltam és gyors beütöttem a kódot majd kinyitottam az ajtót majd vissza sétáltam. - Engedjétek el - mondtam majd vissza ültem. - Nem sokára itt lesznek - mondtam sunyi mosollyal. '- De az ajtó ... ha elengedjük elmenekül - mondta az egyik. - Annyi baj legyen max GD -ék házhoz jönnek - mondtam nevetve közeben a laptopomon csináltam valamit.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 2, 2010 20:56:58 GMT 1
- Lassan már fájni fog a fejem ettől a sok információtól amit az elmúlt napokban kaptam. - mondtam grimaszolva. - GD-ék ide jönnek? - kérdeztem. ~Ha idejönnek akkor semmi jó nem sül ki belőle...de ha nem jönnének akkor se sülne ki belőle jó.~ gondoltam. - Miért csináljátok ezt? - kérdeztem Ryotától.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 21:11:35 GMT 1
- Ahogy akarod - mondtam a lánynak legyintve majd felnéztem rá. - Engedjétek el - mondtam egyszerűen őszintén már nem igazán izgatott hogy fogságban tartsam és ha kimegy onnantól Jigsaw-é mivel olyan gyorsan nem juthat ki hogy elne kapja. - Arisa őszintén ? .... fogalmam sincs .... ez egy megbízás - mondtam mosolyogva közben tovább figyeltem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 2, 2010 21:14:25 GMT 1
- Kinek a megbízásából vagytok itt? - kérdeztem kíváncsian. - Nézd...engem is zavar hogy Matsu halott...de szerintem nem ez a módja a bosszúnak. - mondtam sóhajtva. Majd mikor Gei visszatért elég furcsán bámultam őt meg a másik csajt.
|
|
|
Post by jigsaw on Mar 2, 2010 22:02:30 GMT 1
/Gei/ A nő, valóban rád szegezte a fegyvert, de ahelyett, hogy lőtt volna, inkább csak egy hatalmas ütést mért a markolatával a tarkódra, amitől összeestél és elsötétült a világ. Elájultál. Nem tudod mennyi idővel később magadhoz tértél és egy székhez voltál bilincselve, de érezted, hogy a bilincs nem túl szoros. Amikor felnéztél, egy asztal állt előtted és az asztalon egy tévé, amin épp nem volt adás, majd hirtelen lett. Egy fura maszkot viselő férfi képe jelent meg, majd őrült hangon, lassan beszélni kezdett. - Üdvözöllek a Játékban! A nevem Jigsaw és meginvitálnálak egy kis játékra. A játék neve: Éld Túl! A szabályok egyszerűek: Saját leleményességedre támaszkodva át kell menned minden akadályon, hogy a végén életben maradj. Az akadályok megölhetnek, akár a legapróbb hiba elkövetése esetén is. Az első feladatod kiszabadulni a bilincsből és megtalálni a kulcsot, ami a következő szobába juttat. A szabadulásra lesz fél perced, nézz csak fel! Ha feltekintesz, egy hatalmas kb. 500 kg-os kőtömböt látsz és egy lángvágót, amely elvághatja az azt tartó kötelet. - Látod? Ha fél percen belül nem szabadulsz ki a kő rád esik és a játék véget ér, persze csak számodra. A többi résztvevő folytathatja, mert nem vagy egyedül és néha a másik játékos élete árán válthatod meg a szabadulásod. A játéktér be van kamerázva, hogy mindenki jól láthassa az eseményeket. Jó játékot és sok sikert kívánok! Óra indul! A tévé elsötétül, te pedig ott maradtál egyedül egy üres szobában, a székhez bilincselve és szemben ott az ajtó, ami mögött ki tudja mi vár még rád.
/Semmilyen VP-zés nem megengedett a továbbiakban, tehát nem vagy félisten, csak egyszerű halandó!/
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 22:13:40 GMT 1
- Nos Arisa elkezdődött a játék - mondtam nevetve majd leültem és a monitort néztem. - Kiváncsi vagy Gei túl e éli ? - kérdeztem mosolyogva majd hozzatam pattogatrott kukoricát. / ezt nem lehetet kihagyni XD / - Mellesleg imátkozz hogy ne essen ki túl hamar mert ha Jigsaw-ot nem elégiti ki a játék morcos lesz és te leszel a következő - mondtam sunyi mosolyal . - Ha jó leszel vissza kapod a kutyádat - mondtem kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 2, 2010 22:16:13 GMT 1
-Basszameg.-Káromkodtam el magam az elém állított próbatétel hallatán.Ez király. Fél perc vagy palacsinta lesszek. Egyszerűen csodás. Elkezdtem rángatni a bilincset és éreztem,hogy eléggé mozog benne a kezem. Ha kihúzom elég csúnyán lehorzsolom a bőröm ez tény de talán fél perc alatt sikerülhet. Legalább esélyt ad arra, hogy jól lesérüljek. Milyen engedékeny. De legalább élnék....egyenlőre. Előbb a bal kezemet próbáltam kihúzni. Az a vállam ugyan is nem fájt. Legalább 15 másodperc eltelt mire kihúztam. A kézfejem és a csuklóm csúnyán kivörösödött néhol úgy felsértettem,hogy kissé vérzett. Összeszorítottam a fogaimat majd a szabad kezem segítségével próbáltam kitolni a másikat. Már csak pár másodperc. 5,4,3..Kint van! Azonnal el ugrottam onnan amint kiszabadultam. A földe estem és halottam a fülsüketítő becsapódást. Nyeltem egyet, ha ez rajtam landolt volna nem köszöntem volna meg. Felültem. Nagy nehezen felálltam bár a térdeimet eléggé bevertem, és még a szinte átláthatatlan porfelhő is nehezítette a dolgot. Megvizsgáltam a csuklómat. Nem nézett ki valami jól, de még azért használható volt. Csak el ne fertőződjön. Alig volt hely a szobában de végül megtaláltam a kulcsot. Az ajtóhoz léptem majd a kúlcslyukba dugtam a kúlcsot. Mély levegőt vettem majd lassan kifújtam. Elfordítottam a kúlcsot. A kezem kezdett reszketni de nem volt visszaút. Hogy az a... Határozottan lenyomtam a kilincset és az ajtó kinyílt majd beléptem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 2, 2010 22:18:10 GMT 1
- Most jól szórakozol ugye? - kérdeztem halkan. - Te se vagy jobb vagy több Takedáéknál. - mondtam. - Hozd ki onnan...de most rögtön. - mondtam dühösen. - Azonnal hozd ki. - mondtam hisztis hangon. - Már nem érdekel mi lesz a kutyával...csak őt hozd ki onnan. - mutattam a képernyőre.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 22:23:32 GMT 1
- Persze hogy nem ... én vele ellentétben egyszerűen megölök bárkit bármikor ... most sem képes megölni Kytát pedig te vagy a tét és még is pont ezért nem öli meg mert nem akar még jobban elvaditani magától ... chö szánalmas ... azt írta bármit megtesz csak ezt ne kérjem ... hmm most gondolkodom mi legyen amit kérjek - mondtam nevetve. - és nem hozom ki - mondtam egyzserűen.
|
|