|
Post by jigsaw on Mar 2, 2010 22:26:05 GMT 1
/Gei/
Átlépsz az ajtón és egy mosdóban találod magad, persze a lelakottabb fajtából/kb. MÁV WC színvonal/. Alighogy belépsz, egy hangosbemondón keresztül hallod Jigsaw hangját. - A következő feladat egyszerű: Az egyik vécécsészében drogosok használt tűi vannak és fel van engedve vízzel. Ennek az alján van a következő kulcs. Légy óvatos! Ekkor egy reccsenés kíséretében véget ér a monológ, neked pedig valahogy ki kell halásznod a kulcsot. Tudod jól, hogy mik a veszélyei az ilyen tűknek: Lehet köztük fertőzött is és ez majd csak utólag derül ki.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 2, 2010 22:27:52 GMT 1
- Önző vagy. - mondtam. - Takeda az idő alatt amíg velem volt...megváltozott...ne kérj tőle olyat amit anno megtett volna...mert az nem sikerülne...És ezért volt minden. - mondtam komoran. - De miért nem? - kérdeztem. - Mi lesz akkor ha sikerül neki?...És mi lesz akkor ha nem?...Megfog halni? - kérdeztem Geire célozva.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 22:39:00 GMT 1
- Tudom .... ezért is fog bármit megtenni amit akarok - mondtam sunyi mosollyal. - Gei magának köszönheti .... ha segít most nem lenne ott .... ha túl éli szabad de biztos nem ussza meg csak úgy modjuk ez a fertzőzős dolog elég veszélyes - mondtam egyszerűen. - És Gei keze sérült is ejj - mondtam. - a hibázik meghal - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 2, 2010 22:41:43 GMT 1
- Mi a célod? - kérdeztem. - Egyáltalán ki a valódi célpontod? - kérdeztem. - És van ellenszer rá? Ugye van? - kérdeztem. - Mi lesz a következő feladata ha innen továbbjut? - kérdeztem érdeklődve.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 2, 2010 22:44:52 GMT 1
A szám elé kaptam a kezem. Najó...ezt nagyon nem. Ez nem jó játék. Ez undorító...és büdös. Mindjárt hányok. -Nagyon vicces. A "Ne fürdjél le" tábla hol marad?!-Kérdeztem sóhajtva. Egyenként odasétáltam mindegyik WC csészéhez. Végül megtaláltam azt amibe bele kéne nyúlnom. Ez nem vicces... nem nyúlhatok bele. Így is fel van sértve az egész kézfejem. Egy kis tétovázás után aztán erőt vettem magamon. El fogják kapni a bátyám és épp elégszer védett már meg. Nem akarom,hogy megint miattam kapjon. Így is mindig ő védett amikor apánk beindult. Persze ez nem azt jelenti,hogy én nem kaptam. De ő azért többet. Nem hagyhatom....hogy megint... Nagy levegőt vettem majd elvettem a kezem a számtól és lassan belenyúltam a WC kagylóba. Éreztem ahogy felfordul a gyomrom. Igyekeztem óvatossan elkerülni a tűket. De nagyon csípett az a lötty. Nem mondanám víznek mert nem igazán úgy nézett ki. Amint úgy éreztem túl közel kerültem a tűkhöz kirántottam a kezem. Rohadtul csípett az a szar. A felsőbe töröltem a kezem majd megnéztem a kézfejem. Vérezni már nem vérzett de úgy éreztem ha nem megyek gyorsan orvoshoz nagy bajok lesznek. Ezek után nem hinném, hogy olyan hű de szép lesz a kezem mint volt. Kezdett egyre melegebb lenni, vagy csak az egyre gyorsabban zakatoló szívem pumpálta iszonyatos tempóban a vért. Ezért lehetett ilyen melegem. Újból belenyúltam, de kicsúszott a kezemből...és újból. Negyedszerre sikerült. Épphogy csak de sikerült. A földre ültem a kulcs meg kicsúszott a kezemből odébb gördülve a padlón. A másik kezemmel szorongattam az eddig kevésbé megviselt kezem. Most már azt hiszem a másik volt jobb állapotban. Nem mintha megszúrt volna valamelyik tű, de úgy éreztem mintha valami szétmarná a kezem. Pokoli. Bár ezzel a fájdalommal nem biztos, hogy érezném, hogy meg e szúrt.Újból megtöröltem a kezem most is a felsőmbe. Még találtam rajta száraz részt. Felkeltem a földről majd felvettem a kulcsot és az ajtóhoz sétáltam. -A francba. Szeretem a kihívásokat de azért a kezemet még szeretném megtartani.-Mondtam mormogva majd gyorsan a kulcslyukba helyeztem a fémdarabkát. Kinyitottam a zárat és gyorsan lenyomtam a kilincset. Beléptem és sietve becsaptam magam mögött az ajtót. Minnél kevesebbet agyalok rajta annál kevésbé fosok tőle. Legalább is ez jó taktikának tűnik. Eddig...
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 22:46:04 GMT 1
- Több célpont is van - mondtam egyszerűen. - Senki nem mondta hogy egy megbizásom van - mondtam közben még mindig a monitort néztem. - Nem tudom mi lesz már mondtam innentől nem én írányitom ha nem Jigsaw .... Ne légy buta Arisa vannak olyan vírusok amire nincs ellenszer gondolkozz ezzek drogos tűk - mondtam unottan.
|
|
|
Post by jigsaw on Mar 2, 2010 23:00:22 GMT 1
/Gei/
Amint belépsz a helyiségbe és körülnézel egy műtőszerűséget látsz. Az egyik sarokban egy függöny takar el valamit és a függöny mögül zajt hallasz és iszonyatos jajveszékelést. Valaki segítségért kiáltozik. Ekkor a függönyt valami kettéhasítja belülről, ami nem más, mint egy jobbra-balra lengő hatalmas hóhérbárd, ami alatt egy ember fekszik. Ekkor ismét Jigsaw hangját hallod. - Látom Paul-nak nem sikerült kiszabadulnia, hát... ez nem az ő napja. -mondja gunyorosan. - De mindegy is. Ekkor észreveszed, hogy a férfi felett lengő bárd, egyre lejjebb és lejjebb ereszkedik, ami azt jelenti, hogy másodperceken belül Paul gyomrában landol. - A kulcs Paul testébe van rejtve. Ha a bárd nem öli meg, akkor neked kell megtenned, ha tovább akarsz jutni. Ekkor a bárd végre célba ér és gyakorlatilag kettévágja a szerencsétlent. Meghalt, de hol lehet a kulcs? És hogy szeded ki? Nos, ez rajtad áll. A másik sarokban van egy tálca, azon van néhány szike, bár azok sem épp a legtisztábbak, neked pedig azzal ajánlott kiszedned a férfi testéből a kulcsot.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 3, 2010 18:55:37 GMT 1
- Aha. - mondtam. - Jó...akkor...mi történik majd ha meghal? - kérdeztem. - Unatkozol? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 3, 2010 19:02:28 GMT 1
Előrébb léptem, hogy megnézzem mi van a függöny mögött de amint a bárd felfedte a titkot szinte azonnal megszólalt az ismerős hang. Nemsokára félbevágta a fickót a bárd én meg olyan gyorsan kezdtem hátrálni, hogy még attól is megijedtem, hogy a fal érintette a hátam. Összerezzentem a feladat láttán. Békát már boncoltam...de ez kevésbé tűnt jó megolásnak. Meg kellett óvnom a kezeimet. Elvettem egy szikét a tálcáról majd levettem a felsőmet. Megvágtam az anyagot az újjak varratánál majd letéptem a felső mindkét újját. Ez után vissza vettem a most már újjatlan felsőt. Az újjakkal pedig körbe tekertem a kézfejem mintha kötszer lenne. Jobb mintha a nyílt sebekkel türkálnék a fickóban. Nem mintha azt szerettem volna...de ki tudja mik elé állít ez a helyzet. A bárd közben megállt de azért óvatossan közelítettem meg. Vigyáztam, hogy ne kerüljek hozzá olyan közel, hogy elérhessen. Magamhoz vettem egy szikét majd a férfi ketté vágott testének felső feléhez mentem. Megtapogattam a nyakát. Nem a púlzusára voltam kiváncsi, csupán megnéztem nincs e valami a torkában. Erősebben megnyomkodtam a nyelőcsövét és éreztem, hogy nemrég elmozdulhatott egy két izület a gégéje környékén. Ez azt jelenti, hogy valamit erőszakossan lenyelettek vele, vagy csak letolták a torkán. A száját is megvizsgáltam de nem volt benne a kúlcs. A kúlccsontok találkozásánál keletkezett természetes aprócska résbe szúrtam a szikét majd a gyomor felé haladva végighúztam a szikét. Tudtam, hogy nem éppen érdemes lassan csinálni. És persze erőssen is kéne, hogy átvágja a szöveteket. Hallottam a cuppogó hangot ahogy a nedves szövetek elválnak egymástól. A jobb kezemmel belenyúltam a torok alján ejtett vágásba majd az egyik szikét kifeszítésre használtam. Végighúztam a jobb kezem a fontos gyomorba vezető járaton. Bingó. Megvagy. Elmosolyodtam majd kihúztam a kúlcsot. Undorító, de legalább meg van. A jobb kezem tiszta vér volt és egyéb emberi szövetdarabkák borították. Nem lett volna szerencsés nyílt sebekkel turkálni a fickóba. Hátrálni kezdtem amíg ki nem értem a bárd hatósugarából. Ugyan eddig nem indult be de jobb nem bízni az ilyen játékmester féle alakokban. Két szikét elraktam...nem voltak valami tiszták, de még kellhetnek. Kinyitottam az ajtót majd beléptem a következő terembe.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 3, 2010 19:13:03 GMT 1
- Nem hiszem hogy unatkoznék .... és lassan szerzek még pár embert Jigsaw-nak ..... Vajon GD is teljesítené ezeket ? - kérdeztem kicsit elgondolkodva majd Arisára néztem. - És vajon te .... megtudnád oldani a feladatokat ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd felálltam mikor Gei megszerezte a kulcsot és Arisához sétáltam. - Szeretnéd a kutyádat ? - kérdeztem sunyi mosollyal majd közelebb húztam és megcsókoltam ezután tovább indultam és kihoztam a kutyáját. - Itt van - mondtam egyszerűen majd vissza ültem.
|
|
|
Post by jigsaw on Mar 3, 2010 19:14:44 GMT 1
Ahogy elindulsz, hirtelen éles fájdalom nyilal az oldaladba. Amikor belépsz a következő terembe, szörnyű látvány fogad: Skorpiók hada van szétengedve. És ismét hallod a Játékmester hangját. - Ez a feladat az egyik kedvencem és elég kevesen élik túl. A skorpiók mérge erős és kizárt, hogy csípés nélkül megúszd, de a szoba végén ott az ellenméreg, és természetesen a következő kulcs, a bökkenő azzal van, hogy egy mérlegen állnak. Ha az ellenmérget választod, a kulcs a skorpiók közé pottyan. Ha a kulcsot, akkor elveszíted az ellenmérget és néhány percen belül meghalsz. Jó ha tudod, hogy az ellenméreg bevétele után szerzett csípéseken már nem segít. Sok szerencsét. Ezután már csak a kis bogarak motoszkálását hallod. Ha elindulsz a mérleg felé, biztosan megcsíp néhány, ha ott maradsz, ahol vagy, akkor előbb-utóbb ott is, tehát az ellenméreg fontos lehet, de akkor hogy lesz tiéd a kulcs?
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 3, 2010 19:30:51 GMT 1
- Kiket? - kérdeztem. - Nekem nem sikerülne. - mondtam nyugodtan. ~ Ha beküld akkor a szellemem visszatér és megkínozza őket. ~ - Igen szeretem őt. - mondta. - Bocs Ryota de nem vagy az esetem. - mondtam. Mikor behozta Daisyt elvettem tőle és az ölembe raktam, majd elkezdtem a fejét simogatni. - Nekem meddig kell még itt lennem? - kérdeztem. - Még be szerettem volna menni Sacukyhoz a korházba. - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 3, 2010 19:39:00 GMT 1
Egy darabig tétováztam majd elindultam a szoba túl oldala felé. A skorpiók azonnal elindultak felém. Gyorsan végigfutattam a tekintetem. Néhány Latin Amerikában honos faj, Afrikai skorpiók, de láttam kisebb kevésbé ártalmas skorpiókat is. Baromság...kész. Végem. A szoba közepéig se jutottam el amikor az egyik kis állat megcsípett. Felmordultam majd belerúgtam. Persze erre csak többen jöttek a lábam alá. Előkaptam az egyik szikét majd a lábam előtt lévőbe dobtam. Odaléptem ahol a halott skorpió volt és kihúztam a szikét. Auu... még egy csípés. Gyorsan letekertem az egyik kezemről a régebben még egy felsőhöz tartozó anyagot. Tudtam, hogy a skorpiók inkább támadó tárgyakra védekeznek. Illetve támadnak. Gyorsan leszedtem a másik kezemről is az anyagot és kinyújtottam a kezemet. Rázni kezdtem a rongyot mire odajöttek és csipkedni kezdték. Amint eggyet léptem rögtön felém indultak de gyorsan előre rántottam a rongyot amire megint felfigyeltek. Azt hiszem meg van a taktika...és talán ezzel el is juthatok a szoba végébe. Talán. Mindig az akkori fenyegetettségre figyeltek. És hát annnyira még nem okossak,hogy felfogják a rongyot is én mozgatom. Így haladtam előre. Mire elértem a szoba túloldalára még 1 szúrást kaptam. Nem is olyan rossz. Az egyik anyagot összegyűrtem majd eldobtam a szoba közepére. A skorpiók a földre hullot tárgyra támadtak. Mély levegőt vettem elkaptam kúlcsot majd feldobtam a levegőbe. A mérleg azonnal átbillent. Az utolsó szikémet a kúlcs felé dobtam amilyen erőssen csak bírtam majd a födlre vetettem magam az ellenszerért. Amint földet értem, ugyan elkaptam az üvegcsét, bár a fele kilöttyent,de a skorpiók azonnal elindultak felém. Gyorsan az ajtóhoz rohantam majd eldobtam még azt az egy anyagdarabot ami nálam volt. Nem sokáig tartóztathatta fel őket. Talán pár másodperc. Levettem a kúlcsot a falba állított szike pereméről. Hajszálon múlott,hogy le ne essen. Azonnal a kúlcslyukba dugtam a kúlcsot és gyorsan elfordítottam. Éreztem,hogy a bokámba szúr valami. Hihetetlen fájdalom volt. Azt hiszem ez valami erősebb mérgű skorpió lehetett. Elrántottam a lábam, a bal kezemmel lenyomtam a kilincset és belöktem az ajtót. A bal kezemmel kihúztam a falból a szikét és becsaptam az ajtót. Lecsúsztam az ajtó melett a földre. Hihetetlen fájdalmak gyötörtek. A kezem pedig nagyon erőssen reszketett. A földre tettem az ellenszert, próbáltam úrrá lenni a reszketésen csak amíg megiszom az ellenszert. Már a maradékot. Végül sikerült lecsillapítanom, lehajtottam az ellenszert és megnéztem a lábamon lévő sebet. Kipirosodott de a fájdalom tompulni kezdett.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 3, 2010 19:52:45 GMT 1
- Ez kölcsönös de nálam nem szokott számítani - mondtam egyszerűen közben még mindig a monitort néztem. - Nem rossz de kíváncsi vagyok túl e éli - mondtam sunyi mosollyal bár fogalmam sem volt most mi jön vagy egyáltalán mi lesz még . - Gyere Ülj ide le Arisa .... szerintem elég izgalmas Jigsawnak van fantáziája örölük hogy vele vagyok nem szívesen lennék az ellensége - mondtam mosolyogva közben a laptopra néztem már el is felejtettem Takedát viszont erről a kis játékról eszembe jutott valami és ha Jigsaw végez talán meg is beszélem vele. - Majd kiderül ha tudok beszélni Jigsawal és hamar végezz talán elmehetsz - mondtam sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 3, 2010 19:57:18 GMT 1
- Nem akarom nézni annak az őrült embernek a játékát. - mondtam grimaszolva. - Ha Gei túléli akkor ő is jöhet velem? - kérdeztem.
|
|