|
Post by Ryota on Mar 3, 2010 20:01:49 GMT 1
- Én a helyedben vigyáznék hogy beszélek ... mert az az örült szívesen találkozik veled is - mondtam nevetve. - A kórházba ? ... persze ha túl éli ..... bár ha ezt túl éli szerintem így is úgyis kórházba kerül majd Jigsawnél nagyon kevesen élik túl ezt a játékot - mondtam mosolyogva. - És ha jól tudom most nem csak saját magadra kell vigyázni - mondtam sunyi mosollyal majd megfogtam a karját és magam mellé húztam. - Viselkedj szépen - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 3, 2010 20:08:06 GMT 1
- Ezt meg honnan tudod? - kérdeztem. - Okkééé...befogom a szám és szépen fogok viselkedni. - mondtam majd a képernyőt kezdtem nézni. - Nem szeretem a horror filmeket...és úgy se hogy élő ami benne megy. - mondtam. - Amúgy még mennyi van hátra? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 3, 2010 20:27:55 GMT 1
- Csak tippelek de ki tudja .... már jó pár éve dolgozom vele bár az elején nem néztem mit csinál - mondtam halkan. - Remek .... ajánlom is - mondatam egyszerűen. - Nem tudom már mondtam ... Jigsaw nem az emberem .... ő a társam .... ő maga találja ki mit akar meddig és hogy ... ebbe nincs beleszólásom - mondtam vállat vonva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 3, 2010 20:36:34 GMT 1
- Vagyis még egy-két órát még itt töltünk ugye? - kérdeztem. - Tudod én éhes vagyok...te nem? - kérdeztem érdeklődve. - Te miért utálod Takedát? - kérdeztem.
|
|
|
Post by jigsaw on Mar 3, 2010 20:38:05 GMT 1
/Gei/
A csípések helyén, apró vérző pontocskák látszanak, amik még az ellenméreg hatása alatt is bedagadhatnak. A következő szoba érdekes. Mindenhová kis lángvetők vannak felszerelve és ezek folyamatosan köpik a lángokat és kettő folyamatosan hevíti a szoba másik végében lévő ajtót. És ismét felcsendül az ismerős hang. - Látod a két tartályt a szobában? Az egyikben van a kulcs. A lángvetők lyukat tudnak rá vágni, de légy óvatos, az egyikben benzin van. A kulcs nem abban van. A másikban víz, a kulcs abban lesz. Sok szerencsét! Látod a két kék színű tartályt, de vajon melyikben van a víz? És melyikben van a benzin? Valahogy rá kell jönnöd, hiszen közben a kilincs is egyre forróbb lesz az ajtónál, ami kellemetlen lehet...
|
|
|
Post by Ryota on Mar 3, 2010 20:49:37 GMT 1
- Nem nem vagyok - mondtam egyszerűen. - Mert .... elegem van belőle ... mindent megkapott amit akart és még többet is .... ő a kis kedvenc még is cserben hagyott mindenkit .... elég egy önző dolog de persze ha ő végre eláll az útból bármit megtehetek nem fognak korlátozni csak hogy nem akar bár most meglehet hogy végre enged ... a kérdés hogy érsz-e számár annyit hogy egy csomó embert megölessen ezért - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 3, 2010 20:54:32 GMT 1
- Ezért? - kérdeztem. - Szóval féltékeny voltál rá? - kérdeztem értetlenül. - Nekem sose voltak ilyen rokoni problémáim. - mondtam elgondolkadva. - Mi fog történni ha ő enged? - kérdeztem halkan.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 3, 2010 21:06:18 GMT 1
- Akkor szinte egész Japán is a játszó terünké válik - mondtam sunyi mosollyal.....ezért is pártolták mindig őt ... mert ő nem megy tovább a kelleténél ..... tiszta unalom - mondtam egyszerűen. - Lehet igazad van ... féltékeny voltam vagyok mert bármit megtehet még sem teszi meg vannak az eszközei és ki is tudna találni bármi kivitelezhető ötletet de nem teszi ..... egyszer felajánlott hogy átveszem tőle ezeket mert láttam hogy nem szereti ezt csinálni de vissza utasította mert olyanokat nem akart veszélybe sodorni akiket nem kell .... nos én ennek nem vagyok a híve - mondtam egyszerűen. - Szerinted miért olyan makacs ? .... megígértem neki hogy akkor felhagyok ezzel a dologgal és mindenki szabad lesz Gei is ..... de ismét vissza utasított - mondtam kicsit idegesen. - Ezért hozattalak ide téged is - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 3, 2010 21:10:35 GMT 1
- Nem tudom milyen volt Takeda az előtt hogy megismert volna engem. - mondtam őszintén. - Szerintem nem sokra mész velem. - mondtam. - Kytát érdemesebb lett volna elrabolnod. - mondtam halkan. - Mit fogsz kezdeni ha ennek az egésznek vége? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 3, 2010 21:15:37 GMT 1
-Lángvetők..-Suttogtam. Oda "szlalomoztam" a tartájokhoz. Megfogtam az elsőt majd felemeltem. Ezután megemeltema másodikat. Bingó. Az első érezhetően nehezebb volt a másodiknál. Még egyszer megemeltem őket. És most is úgy éreztem. Azonnal az egyik lángvetőhöz mentem majd leszedtem a falról. Ha meg kell halnom akkor inkább gyorsan és fájdalom mentessen. Az első tartály felé irányítottam a lángvetőt és egy lyukat vágtam rajta. Ezaz, nem robbant! Még jó, hogy figyeltem a kémia órákon. A bátyámnak így is úgy is a kedvence ez a tantárgy és folyton hablatyol róla. Most jól jön. Belenyúltam a tartályba a kis lyukon. A tartály alján megtaláltam a kúlcsot gyorsan kiszedtem majd az ajtóhoz futottam. Lényegesen lassabban futottam mint eddig, mivel a harapások okozta fájdalom még mindig érezhető volt, főleg ha így rohantam. Gyorsan elfordítottam a kúlcsot. A könyökömmel gyorsan lenyomtam az ajtó kilincsét majd a lábammal belöktem az ajtót. Éreztem,hogy a kilincs elég forró volt még jó, hogy nem a lesérült kezemmel fogtam meg. Újabb terem...végtelen játék. És kezdek egyre inkább kimerülni. Főleg lelkileg attól, hogy nem tudom mikor lesz vége. Kezd végtelennek tűnni.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 3, 2010 21:21:08 GMT 1
- Ha Takeda enged tartom magam ahhoz amit mondtam békén hagylak titeket de ha nem ... folytatni fogom ... nem csak ennyien vagyunk szóval ha most le is bukok .... azzal sem veszik el semmi az csak annyi lenne hogy Takeda marad ideglenesen - mondtam egyszerűen. - Nem vennék rá mérget hogy Kytáért mondjuk áldozna ennyit ... ha másért nem abban biztos előnyöd van hogy terhes vagy tőle .... egyszerű mérlegelés ismét mellesleg már tudja mi folyik itt .... szal azt is hogy Kyta miért van ott - mondtam sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 3, 2010 22:18:20 GMT 1
Mikor odaértünk a helyszínre bejáratot kerestünk. Akármi ami oda le vezet. Tudtuk, hogy ott van. Csak a bejáratot nem igazán találtuk. És a pontos kiterjedéssel sem voltunk tisztában. Közel 1-2 órás kutatás után én leültem egy fa tövébe és ott vártam hátha lesz valami. Az igazságot megvalva ott helyben el tudtam volna aludni. Legalább is most úgy éreztem. Az álmokban legalább nincs elfogva a húgom...remélhetőleg. Mika jött oda hozzám és leült mellém. '-Sa...-Mondta de leintettem. -Hagyd Mika nem kell vigasztalni. Tudom, hogy az esélyünk még mindig körül belül 25-30% , hogy megtaláljuk. Valjuk be nem túl sok.- Mondtam majd a számhoz emeltem a cigarettát. '-Meg fogjuk találni. Hidd el.-Mondta Mika. Kifújtam a füstöt majd elmosolyodtam. -Naiv vagy Mika. Nem is tudom mit keresel köztünk.-Mondtam kissé undok hangsúllyal. '-Nos én vagyok az egyik legjobb fegyverkezelőd.-Mondta Mika mosolyogva. Valahogy engem nem derített jó kedvre. -Hát akkor ez lesz az...-Mondtam unottan majd elpöcköltem a cigarettát. -Ryota engem akar. De előbb Takedat....-Mondtam majd felálltam a földről. Mika úgy bámult rám mintha szellemet látna. '-De Gei... mivan ha megölik?-Kérdezte aggódva. -Tud magára vigyázni. És ha gyerek ként kell meghalnia úgy sem tehetek ellene semmit.-Mondtam. Mika úgy nézett rám mint egy őrültre rám de én hátat fordítottam neki majd füttyentettem a fiúknak. Odajöttek és kérdőn bámultak rám. -Vegyüljetek. Figyeljetek. Én elhúztam.-Mondtam majd elindultam vissza kocsikhoz. "-De. Satayu! Gei?!-Kérdezte Kenji a fejét rázva. -Süket vagy? Figyeljetek. Kenji, Ota velem jöttök. Odaadjuk nekik Takedat. Nem áll az oldalunkon. Felesleges védeni. Dögöljön meg a kölykével együtt.-Mondtam olyan hangsúllyal mondva a szavakat mint a legrondább káromkodást. Kenji és Ota végül is utánnam jöttek és elindultunk a célpont felé. //Chiyoda/Házak//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 4, 2010 12:27:54 GMT 1
- Aha...de amugy ez nektek miért jó? - kérdeztem. - Én nem élvezném azt hogy másokat öljek és kínozzak. - mondtam nyugodtan. - Amúgy nem félsz hogy bármikor betörhet ide valaki? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 4, 2010 14:45:11 GMT 1
- A hentesnek miért jó hogy megöli az állatokat ? .....az a munkája .... nekem meg ez ...Kinek mi - mondtam mosolyogva. - Ne hülyéskedj Arisa be van kamerázva minden és ahhoz hogy ide eljussanak elég sok akadályon kell átvergődni ráadásul kész labirintus is és ezek az ajtók nem fából vannak - mondtam nevetve. - GD a közelben mászkál már egy ideje .... gondolkodtam rajta hogy elkellene fogni de előbb megvárom mi lesz Geivel .... és majd utána - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 4, 2010 16:04:55 GMT 1
- És nem szeretnél egy másik munkát találni? - kérdeztem kedvesen. - És amúgy hol vagyunk? - kérdeztem. - És napokig is itt dekkolhatok?
|
|