|
Post by Ryota on Mar 4, 2010 16:51:55 GMT 1
- Nem nekem ez megfelel - mondtam egyszerűen. - Itt vagyunk - válaszoltam egyszerűen. - Kíváncsi vagyok Chizu tájékoztatta e Ichirout a helyzetről - mondtam sunyi mosollyal. - GD szerinted mérges lesz ha meglátja a videokat Geiről ? - kérdeztem mosolyogva. - Amúgy is ha úgy nézzük megérdemli igaz ? ... nem is ártottál neki még is tiszta köcsög veled csak mert Takedával vagy - mondtam elgondolkozva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 4, 2010 19:44:26 GMT 1
- Szerintem igen...elvégre mégiscsak a testvére. - mondtam. - Te is tudod hogy a sztárok már csak ilyenek...nekünk szól be mikor az unokatestvére is hasonló helyzetben volt...de mindegy...Takedával már nem vagyok együtt. - mondtam. - Amúgy neked van barátnőd? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 5, 2010 21:07:31 GMT 1
- Persze hogy tudom gondolom a megbízom is elégé utálhatja a sztárokat mert eddig csak azokra kaptam utasítást ... csak zavar hogy azt sem tudom kinek dolgozom - mondtam kicsit elgondolkozva igazából még soha nem találkoztam vele ahogy közülünk senki és ha valamit akar telefonál persze bemérni lehetetlen mert mindig fülkéből telefonál és akkor sem ő ha nem az egyik embere aki lejátsza a rögzitett hang felvételt ami persze el van torzitva szal nem kicsit érdekelt ki is ő. - Ilyenre nekem nincs időm ..... meg nem szeretnék ilyesmi miatt szorítóba kerülni .... ha lenne már megfogtak volna - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 6, 2010 9:13:43 GMT 1
- Értem. - mondtam. - Takedával vérszerinti unokatestvérek vagytok? - kérdeztem. - Kezdek unatkozni. - mondtam.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 6, 2010 12:33:45 GMT 1
- Ami azt illeti .... igazából nem sok az igazi rokonság a családunkban.... Takeda viszont tényleg rokonom - mondtam. - Hát tényleg elég uncsi ez a kis szünet - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 6, 2010 15:43:37 GMT 1
~Jó lenne otthon vagy a korházba lenni...Kíváncsi vagyok hogy van Sacuky.~ gondoltam, miközben Geit néztem a képernyőn. ~Szegény...olyan rossz állapotban van.~ gondoltam. - Szóval...GD már tudja hogy itt van Gei? - kérdeztem. - Egyébként Gei miért van itt? Nektek GD kell...nem? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 6, 2010 19:44:49 GMT 1
- Ha Gei itt van GD keresni fogja ez logikus az is hogy rögtön Takedához rohan ha ott van már feltudom venni vele a kapcsolatot és ő is a játék részévé fog válni a választása igen egyszerű ő vagy Gei amíg Jigsaw Geivel játszik én majd GD-vel persze itt én is elbukhatok ... ez a játék is hasonló mint amit Jigsaw játszik kivéve hogy én nem csonkítom meg közben GD-t lehetőleg .... mivel a csapdákat nem én terveztem vagyis nem mindegy szal ha baja lesz az Jigsaw érdeme ....de ha ügyes lesz ide talál és Gei szabad de ehhez sietni kell ... de a feladatok igen egyszerűen kíváncsi vagyok GD hajlandó e egy kis megalázkodáshoz .... persze ha itt van egyszerűen válhatok én is áldozattá persze ez nem fontos itt és most - mondtam sunyi mosollyal. - Takeda hajlandó volt .... ezért nem vagy most olyan helyzetben mint Gei - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 6, 2010 20:22:40 GMT 1
- Szoval ez olyan mint a sakk...van a tábla és a bábuk azon mozognak...előre megtervezve. - mondtam. - Takeda mit csinált? - kérdeztem. ~Ha valami hülyeséget...remélem nem valami hülyeséget.~ - gondoltam.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 6, 2010 21:18:02 GMT 1
- Igazából jah .... mint már mondtam Geinek is az hogy nem halott rólunk nem azt jelenti hogy könnyű lesz minket elintézni ez csak annyit jelent hogy eddig észre vétlenül teljes csendben dolgoztunk és teljesen nyomtalanul...nem vagyunk már kezdők - mondtam sunyi mosollyal. - Eddig benne benne van az összes feltételemben .... csak 1-ben nem de azt egyenlőre nem csodálom de előbb utóbb abban is benne lesz... Takeda felett győztem már csak GD van remek .... mert nem hittem hogy ilyen egyszerűen bele megy mindenbe nocsak még is nekem volt igazam és nem Geinek .... a többi már csak GD-n áll - mondtam viszont a kérdésre konkrét választ direkt nem adtam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 9:01:52 GMT 1
- Mik azok a feltétele és mi az az egy amibe nem ment bele? - kérdeztem. - Amúgy a legeslegvégső cél az az hogy megölni GD-t és Takedát? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 13:47:56 GMT 1
- Félre értettél ... Takedát nem akartam megölni .... elég ha azt hiszi .... ha valaha is ezt megpróbáltam az csak azért volt mert rohadt dühös vagyok rá.... nekem csak az kell hogy elfogadja a feltételeimet - mondtam egyszerűen majd halványan elmosolyodtam. - Adok egy lehetőséget hogy elmenj - mondtam sunyi mosollyal. - De előbb kíváncsi vagyok valamire .... van olyan ember akit mindenkinél jobban utálsz ? ...persze most rajtunk kívűl- kérdeztem sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 14:23:22 GMT 1
- De azt nem értem akkor miért kevertétek bele. - mondtam. - Hogy elmenjek? - kérdeztem. - Nem hiszem hogy utálnék valakit...csak inkább dühös vagyok egy-két emberre. - mondtam. - Rátok mert elraboltatok...Takedára mert hülyének néz...GD-re mert beszólt...de ez nem utálat. - mondtam.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 14:36:46 GMT 1
- Nos a múltadban sincs semmi eféle ? - kérdeztem sejtően majd felálltam mert bejött valaki és oda sétáltam halkan mondott valamit amit még én is alig hallatom. - Remek .... kösz - mondtam mosolyogva majd vissza sétáltam. - Nos ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 14:39:53 GMT 1
- A múltamból...hát nemtudom. - mondtam halkan és megvártam hogy Ryota visszajöjjön. - Miért akarod tudni? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 14:44:17 GMT 1
- Mert én is válaszoltam a te kérdéseidre .... és mert kiváncsi vagyok - mondtam kedvesen. - Na elmondod ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|