|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 14:50:25 GMT 1
- Ha elárulom nem tesztek vele semmit...ugye? - mondtam. - És ha elmondom akkor elengedsz? - kérdeztem
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 14:53:52 GMT 1
- Arisa nekem nem ártott bárki is az tehát én nem teszek vele semmit - mondtam halvány mosollyal. - Mondtam ha elmondod elmehetsz ... de akkor kíváncsi vagyok hogy mi történt - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 15:02:59 GMT 1
- Hát jó... - mondatm. - A szüleim egy autóbalesetben haltak meg...amikor 7 éves voltam. A születésnapomra egy bulit terveztek de ez nem valósult meg. Összevesztem velük...nagyon csúnyán. Azután hogy elmentek pár perc múlva csattanást és szirénázást hallottam. 2 autó egymásnak ment, amik felismerhetetlenné voltak törve...A régi főnőkük hívta őket...de nem tudom miért. Valami nagyon fontos lehetett hogy ez történt. De ha az az ember nem hívta volna őket akkor még most is élnének. - mondtam halkan. - Azt hiszem ő az egyedüli ember akit nagyon utálok. - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 15:12:32 GMT 1
Elmondtad mi történt és Ryota elkísért az ajtóig majd amint kiléptél be is zárta.
Amint kilépsz az ajtón és elindulsz a sötétben már azt hiszed végre szabad vagy egy ideje már sétálgatsz és már hozzászoktál a sötéthez ekkor egy ajtó állja utadat amit zárva találsz, ekkor hirtelen felkapcsolódnak a lámpák.Egy nagy raktár helységben találod magad, ahogy körbe nézel találsz pár kínzáshoz alkalmas eszközt is és a sötét sarokban egy ponyvával letakart dolog. Elég hátbor zongató hely, egyszer csak megszólal egy hang. - Üdv Arisa a szabadság nincs ingyen, bár erre aszem magad is rájöhettél .... jogos a kérdés, mit is kell most itt csinálni a válasz egyszerű látod az a ponyvát ? ... a ponyva alatt ott a kulcs az ajtóhoz, de ne siessünk így előre. A másik sarokban találsz egy nőt - a lámpa ekkor ott is felkapcsolódik - nincs magánál de bármelyik percben magához térhet a fejére van erősítve egy szerkezet ami pontosan 2 perc múlva aktiválódik és felrobban. Neked csak annyit kell tenned hogy elveszed a kulcsot a ponyva alól ha úgy döntesz hogy segítesz a nőn aki ott volt és látott mindent viszont mikor kihallgatták tagadta is ezeket ezzel is elősegítve hogy a bűnőst szabadon engedjék. Az ismereteid kicsit hiányosak voltak a nő aki a székhez van kötözve pontosan látott mindent. A szüleid halálát egy szabálytalanul közlekedő kamionos okozta aki nem állt meg a piros lámpánál ezzel elő idézte a balettest. Persze csak ha így is hajlandó vagy sérülést szerezni érte, de ha úgy döntesz nem ér neked ennyit megtalálod a másik kulcsot a nő ruhájában.... játék indul. - ismét csönd lett de csak pár pillanatig a nő magához tért és segítségért kiabált. Ha úgy döntesz hogy segítesz a ponyva alatti kulcsot egy nagyobb tálban találod ami teli van vízzel és üvegszilánkokkal lehetetlen úgy kivenni a kulcsot hogy ne vágd meg magad ha viszont a másik kulcsot választod a kulcs mellet találsz egy képet mely a nő családjáról készült a képen 2 kislány a nő és a férje találhatók.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 17:16:57 GMT 1
- Ez igazán nem volt szép Ryota. - mondtam. ~ Ha nem segitek rajta akkor rosszabb leszek még náluk is...de miért hazudott a rendőrségen?! ~ gondoltam, miközben a ponyva felé tartottam. Lehuztam a ponyvát és megszemléltem az üvegszilánkos tálat. ~ De ha most meghal...sose tudom meg miért tette. ~ A tál főlé tettem a kezem, de egyből vissza is húztam. ~ Na még mit nem...inkább a pulcsim mint a kezem. ~ Gyorsan levettem a pulóveremet és a kezemre kötöztem úgy, hogy a könyökömet is védje. Belenyúltam a vizbe és gyorsan kiemeltem belőle a kulcsot. Átraktam a másik kezembe és pulcsimat ledobtam a földre. Odaszaladtam a nőhöz és kivettem a zsebéből a kulcsot, majd a kezébe raktam a másikat. - Ne merjen meghalni. - mondtam és odasiettem az ajtóhoz és kinyitottam a kulccsal.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 17:20:21 GMT 1
Az ajtót kinyitottad ahogy beljebb lépsz be is csapódik mögötted ez kicsit megijeszt hisz ismét sötétség van körülötted tovább sétálsz de pechedre egy újabba ütközöl és egy újabb feladatban idő közben észre vetted hogy a kutyád eltűnt mellőled . Az ismerős hang ismét megszólal. - Gratulálok az első akadályt ügyesen vetted most nézzük a következőt - a lámpák felkapcsolódnak ez a hely leginkább valamilyen régen elhagyatott börtönre emlékeztet talán mert az is. - Látod azt az asztalt ha leveszed róla a ponyvát találsz rajta pár szikét nos a feladat a következő abban a cellában ahol a világítás elég ingatag találsz egy férfit aki a falhoz van bilincselve... Elérzéstelenítve de magánál van ..... ha kiakarsz jutni a kulcsot megtalálod a férfi gyomrában de most is van más választás ha hajlandó vagy megsérülni azért aki elengedte a szüleid gyilkosát igen ő az a bíró aki ártatlanak mondta ki a férfi nevét aki gyilkosságot követett el pénzért cserében ha erre hajlandó vagy a 3. cellában találsz egy üveg tartály melyben ott a kulcs amire egy zsinór van kötve ami pedig puska ravaszához van kötve ha kiveszed a kulcsot a golyó nagy valószínűséggel eltalál.. nos hogy döntetsz ? ez csak rajtad áll de nem árt sietni mert egy bomba van a szobában de nem akár milyen ha felrobban a mérgező gáz beteríti az egész szobát ...nos kezdődik a játék- ezután halk csipogásra leszel figyelmes az egyik sarokból ott a bomba ami szerint még 2 perced van a feladatra.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 17:43:01 GMT 1
~ Nem leszek gyilkos...ha belőle szedem ki, akkor egészen biztosan meghal...Viszont a másik lehetőségnél megsérülhetek...És igen kevés az idő. ~ gondoltam át az egészet. ~ Bármennyire is fáj a szüleim halála...biztosan nem akarnák hogy ilyennné váljak. ~ Megindultam a harmadik cella felé. Belenyúltam a tartályba és megfogtam a kulcsot. ~ Ez most nagyon fájni fog. ~ gondoltam, és 1-2 másodperc múlva jött is az éles fájdalom. A tenyeremet - amiben a kulcs is van - rászorítottam a vállamra és megindultam a férfi felé. Amilyen gyorsan csak tudtam levettem róla a bilincset, és elkezdtem vonszolni az ajtó felé. ~ Kevés az idő. ~ gondoltam, mert már láttam terjedni a füstöt. - Vegyen egy mély levegőt és ki ne fújja. - mondtam az ajtónál. Ügyetlenkedve kinyitottam az ajtót és áthúztam rajta a férfit.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 17:53:20 GMT 1
A következő ajtón is belépsz ahol rögtön megcsapja az orrodat rothadó hús szaga de ki menni már nem tudsz mivel az ajtó bezárult mögötted egy nőt hallasz segítségért ordibálni egy tartály szerűségből felsétálsz és meglátod az aljára kikötözve ekkor ismét megszólal a hang. - Gratulálok még mindig tartod magadat a hitedhez de vajon meddig ? .... a nő akit magad előtt látsz egy ügyvéd aki azt hazudta a bírónak hogy a szüleid voltak a felölős a baleset miatt lehet csak azért tette mert viszonya volt a férfival ? ...de akkor hol az igazság ? ha hátra nézel látsz egy ketrecet ahol megtalálod a kutyádat kikötözve a nyakára van kötve a kulcs de hogy kiszedd a kulcsot elkel vágni azt a zsinórt de ha elvágod az a bárd lefejezi a kutyát viszont a kulcs kiesik és a nőt megmentheted mellesleg a nő terhes nos hogy döntesz ? ... meg ér neked ennyit ? .... ha nem a másik kulcsot megtalálod a tartály melletti tálban de sietned kell mert 3 percen belül fel fog oldódni a savban... Ha a savból veszed ki a kulcsot akkor is sietned kell mert a kutyád 5 percen belül megsül..... nos a döntés a tiéd ... kezdődik a játék - hirtelen elindul a gép és rohadó állatok esnek a darálóba amik egyenesen a tartályba érkeznek 5 perc elég hogy a nőt ellepje és ne felejtsük el hogy ha megakarod menteni neked is lekell oda másznod.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Mar 7, 2010 18:35:05 GMT 1
~ Ezt sosem bocsátom meg magamnak. ~ gondoltam és elindultam a savas tál felé. A kezembe vettem és ügyelve arra hogy ne follyón a lábam alá kiöntöttem. A maradékba savba belenyúltam a sérült kezemmel és kivettem belőle a kulcsot. - A savas kezemmel foglak mefojtani Ryota ha a szemem elé kerülsz. - mondtam hangosan. Elindultam a ketrec felé és kinyitottam a zárat. Kiszedtem a kutyát és sietve elindultam a tartáj felé, közben Daisyról szedtem le a másik kulcsot. Daisyt leraktam a tartáj mellé és beugrottam a tartájba. - Fúj ez valami undorító. - mondtam, és elkezdtem félrapakolni a tetemeket. - Tartson ki...mindjárt szabad lesz. - mondtam, majd segitettem kimászni a tartájból. Leültettem és Daisyvel a kezemben elindultam az ajtó fele. Kinyitottam az ajtót és átléptem rajta.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 19:31:11 GMT 1
Ismét belépsz egy ajtón a feladatok szinte végtelennek tünnek és egyre fárasztobbnak. A lámpák felkapcsolodnak ahogy belépsz így láthadod hogy a padló tefi van űvegszilánkokkal és kifeszített zsinorokkal mellesleg elég sok patkány mászkál körülötted. A hang ismét megszolal. - Lássuk a következő feladatott első ránézésre nincs benne semmi nehéz.. átkell mennek a terem túlső felére úgy hogy nem érsz a zsinorokhoz mivel 1-2 csapdát aktivál melyek mérges tűskéket lönek feléd ... kezdődik a játék - ahogy elhalgatott a lámpák is lekapcsolodtam. Figyelj mert a zsinorokat így nem láthatod és ha ráakadsz egy olyara ami csapdát rejt a méreg 1 órán belül biztos megöl ellenszer itt nincs egyetlen lehetőséged hogy időben kijutsz erről az egész helyről és a lehető leggyorsabban kórházba mész de a zsinorok másik veszélye hogy ha átesel rajtuk az üvegszilánkokra esel ami nem épp kellemes érzés aszem ezzel egyet értünk főleg ha a kiéhezet patkányok meg harapnak amik több fertőzést is hordoznak.
|
|
|
Post by Kyta Tagawashi on Mar 7, 2010 20:46:14 GMT 1
Miután a kocsi leparkolt a park parkolójában kiszálltam majd néhány emberrel együtt besétáltunk a relytekhelyre. Beütöttem a kódot amit csak én és még néhány ember tudott majd besétáltunk. Végigsétáltunk az alagúton, gyerekjáték volt. Hiszen rengeteget jártunk erre és az épület tervezői között voltam. -Hol van Ryota?-Kérdeztem egy fegyveres fickót. Az megadta az ajtó számot majd intettem nekik, hogy innen egyedül megyek. Végül besétáltam a vezérlőszobába és becsuktam az ajtót. -Szia kicsim.-Mondtam neki mosolyogva. -Azt hiszem lebuktam. De viszont két legyet ütöttünk egy csapásra. GD és Takeda is ott volt. És biztos, hogy megsérültek ekkora golyózáporba. GD legalább is tuti...Takeda hátul volt.-Mondtam majd odasétáltam Ryotahoz és megcsókoltam. -Minden információ megvan.-Mondtam neki széles mosollyal majd előhúztam a zsebemből egy aprócska "lapot". -Minden okosság itt van.-Mondtam majd leültem a Ryota mellett lévő székbe. A vezérlőterem egy király hely volt tele monitorokkal. Nem hiába vagyok technikai zseni. Az egyik kezemmel megfogtam Ryota kezét és a másik kezemmel tenyerébe raktam a chipet.
|
|
|
Post by jigsaw on Mar 7, 2010 20:53:14 GMT 1
/Gei/
Ahogy belépsz a következő szobába, ismét erős fájdalom nyilal az oldaladba. Amikor odakapsz, érzed, hogy egy sebhely van ott, azaz, mintha össze varrtak volna rajtad egy sebet. Érdekes... De, ami fontosabb az a következő akadály. A következő próbatétele ennek a végtelennek tűnő vesszőfutásnak. És ismét hallod a játékmester kellemetlen hangját. - Szép teljesítmény! Sokan nem jutnak el idáig. De látom, hogy élsz és virulsz. Nagyszerű. Amint látod a szobában víz van és a vízbe két darab elektróda pumpálja a feszültséget. Ha belelépsz megcsap az áram. A kulcs az egyik elektromos vezeték mellett van a szoba sarkában. Oda kell valahogy eljutnod, de, ha gondolod megvárhatod, míg elér a víz ott a lépcső tetején, mert a vízszint is folyamatosan növekedni fog. Ahogy körülnézel láthatod, hogy a víz jelenleg csak bokáig ér, de ez a növekedés cseppet sem nyugtat meg, hiszen azt nem közölte, hogy mennyire gyorsan. Minden bizonnyal gyorsnak kell lenned, de vajon milyen erejű feszültséget küld a vízbe a vezeték?
|
|
|
Post by Gei/AJ on Mar 7, 2010 21:06:42 GMT 1
Ajjaj...ez nem jó hír. Egy darabig gondolkodtam de mivel a vízszint egre gyorsabban emelkedett kezdtem berezelni. Felnéztem a plafonra ekkor láttam meg a plafonon lévő csöveket. Hát egy próbát megér. De gyorsnak kell lennem. Felugrottam de nem értem el a csöveket. Még egyszer emgpróbáltam ekkor az egyik kezemmel már bele tudtam kapaszkodni. A másik kezemmel is belekapaszkodtam majd felhúztam a lábamat a csövekre és lajhármászásban kúsztam a szoba másik felébe. Egyre inkább kezdtem elfáradni de elértem a szoba végébe. A lábaimat keresztbe tettem és elengedtem a csövet. Elértem a kulcsot majd tovább másztam az ajtóig. Ott leeresztettem magam. Mivel ott is egy emelvény volt könynedén átjutottam a másik szobába.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 7, 2010 21:07:58 GMT 1
- Semmi attól még minden megy tovább ez is benne volt a tervben nem hiába készítünk mindig többet - mondtam sunyi mosollyal majd megcsókoltam Kytát. - Gyilkost fogok csinálni Arisából így vagy úgy de az lesz .... eddig ügyesen megtalálta a kibúvókat de most nem fog mert nincs - mondtam halkan kicsit bele éltem magam ebbe a játékba közben azt is figyeltem hogy Jigsaw mit csinál. - Szóval GD sérült ? .... ha most lenne esze Takedának megölné de nem fogja ... pedig ezt is felajánlottam neki de hát ő tudja .... viszont Arisa gyere nem hiszem hogy túl fogja élni ... Gei viszont szépen halad eddig - mondtam majd kedvesen Kytára mosolyogtam majd beütöttem egy új kódot az ajtókra. - Azért inkább elővigyázatos leszek mert hát az aki másokat átver köztük a volt pasiját is az könnyen megteheti velem is nem ? - kérdeztem mosolyogva bár én soha nem szoktam a véletlenre bízni semmit ezt már meglehetett szokni tőlem. Felálltam majd Kyta mögé sétáltam. - Bocs ha kicsit bizalmatlan vagyok... igyekszem nem az lenni ..... lehet hiba de csak Jigsawben bízok meg 100 % ig - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Kyta Tagawashi on Mar 8, 2010 20:09:37 GMT 1
-Ugyan már tudhatnád, hogy nekem nem akadály pár kód ha keresztbe szeretnék tenni neked. Én vagyok a csapatod technikai zsenije... na ne izélj már.-Mondtam mosolyogva. -Ugyan nem zavar. De azért emlékeztetnélek, hogy a te kérésedre vágtam át az exem. Jobb ha visszaemlékszel... -Oh csak Jigsawban. Pedig én régebb óta vagyok az oldaladon. Érdekes. Azért remélem vele nem dugsz.-Mondtam felvont szemöldökkel majd behúztam a széket így távolabb kerültem Ryotától. Gépelni kezdtem és mindössze 1-2 perc alatt az egész monitoron számkombinációk voltak láthatok. Megfordultam a székkel és Ryotara néztem. -Emlékeztetnélek szívem, hogy ezt az egész helyet én is nagy részben terveztem. Ha mondhatom úgy...Az én agyamban vannak azok az információk amiket több ezer chip sem tud eltárolni. Igazán megbízhatnál már bennem. Nem csak a kis játékmesteredben. De okééé...-Mondtam majd felemeltem a kezem és visszafordultam a székkel. Ahogy visszahúztam a széket rámentem Ryota lábára, nem csak éreztem de halottam is ahogy felszisszen. Tuti felhúztam de ő kezdte. Elég szarul esett bár most már túl tettem magam rajta, hogy rámentem a drága lábacskájára.
|
|