|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 20:21:46 GMT 1
~ Ez lehetetlen ~ sóhajtottam - Most miért vagy ilyen ? - kérdeztem halkan majd megadóan Arisá néztem. - Jó .. de tartozol ezért ... szóval jól gondold meg - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 20:24:43 GMT 1
~Ez az.~ - gondoltam majd odahajoltam hozzá és adtam neki egy puszit. - Milyen?...Én csak ki akarom venni a részemet. - mosolyogtam. - Hmmm...egy tortával? - kérdeztem kedvesen majd odabujtam hozzá.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 20:29:29 GMT 1
- Ez igazán kedves ... meg minden de ... - nem fejeztem be a mondatott halványan elmosolyodtam és Arisához füléhez hajoltam. - Ennél sokkal többel tartozol.... de egyelőre beérem mondjuk egy csókkal is - mondtam sunyi mosollyal.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 20:34:00 GMT 1
- Hát jó... - mondtam majd megcsókoltam. - De azért szombaton csinálok egy tortát.Mi az a több? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 20:38:16 GMT 1
- Felőlem csinálhatsz - mondtam kedvesen. - Majd rá jössz ... talán - mondtam kedvesen majd elengedtem Arisát. - Lassan indulnunk kéne nem ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 20:45:19 GMT 1
- Talán...mi az hogy talán? - kérdeztem értetlenül. - De...tőlem mehetünk...és közbe elmondod hogy mivel is tartozom neked. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 20:49:23 GMT 1
- Majd te kitalálod - mondtam nevetve. ~ Úgyis ráveszem hogy én vegyem meg azt a kutyát ~ gondoltam. - Ne felejtsd választhatsz - mondtam sunyi mosollyal. - Tiszta nagy lelkű vagyok nem ? - kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 20:53:16 GMT 1
- Oké. - mondtam kelletlenül. - Igen...de akkor se te fogod megvenni legalábbis nem egyedül. - mondtam mosolyogva. - Hát...lehetnél úgy nagylelkű hogy megengeded hogy én vegyem meg egyedül a kutyust. - mondtam még mindig mosolyogva és az egyedül szót jól kihangsúlyozva. - Merre menjünk? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 20:58:45 GMT 1
- De nem hagyom - mondtam nevetve. - Ne is álmodozz ... felajánlottam 2 lehetőséget többet nem szóval ez van - mondtam mosolyogva. - Ugye milyen szemét vagyok ? - kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 21:05:53 GMT 1
- Jó...akkor felesbe megvesszük a kuytust...és akkor valamivel tartozom neked...bár nem tudom mivel...igy jó? - kérdeztem. ~ Nem lehet valami nagy dolog az a "tartozás" ~ - gondoltam. - Hát egy kicsit...azt azért elárulhatnád mit akarsz cserébe. - néztem rá. - De mindegy majd ha megadom utána már tudni fogom hogy mire gondoltál. - mondtam. - Nos, akkor merre menjünk? - tettem fel másodszorra a kérdést.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 21:11:18 GMT 1
- Használd a fantáziát Arisa - mondtam sunyi mosollyal. - Biztos rájössz és akkor megvehetem a kutyádat mert kb 100 % hogy nem mész bele - mondtam nevetve. ~ Most már csak rájön ~ gondoltam. - Am nem tudom ~ mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 3, 2009 22:25:37 GMT 1
Mikor bementünk a bevásárló központba felmentünk a 2 emeletre majd leültünk egy kávézóba. ~ Hát ilyen nincs ... Takedáék mit keresnek itt ? ~ kérdeztem magamban és reméltem hogy nem vesznek észre mert ahogy Takedát ismerem ő rögtön rájönne hogy hol voltam. - Mi kérsz ? - kérdeztem AJ-tól kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 4, 2009 5:47:47 GMT 1
Nem vettem észre Takedaékat ellenben a túl ismerős arcokkal. És csak reméltem,hogy nem jönnek ide ordítozva,hogy: AJ!AJ!. -Hát először is mindenek előtt egy kávét..meg egy fájdalomcsillapítót...-Mondtam a fejemhez emelve a jobb kezem.Miután a pincér felvette a rendelést Ichiroura néztem bár ez szemüveg mögül kevésbé volt nyilvánvaló. -Senki nem tudhatja meg.-Mondtam mintegy felrakva az i-re a pontot. De szerintem ezt ő is tudja. Nos ez egy dolog. De én most is úgy vagyok vele,hogy épp hogy csak nem ugrok rá. Nem tehetek róla... vagyis inkább úgy mondom,hogy ez a kivételes alkalmak egyike. Egyszerűen nagyon vonz.Már ha ezt ennyivel meg lehetne magyarázni. Nemgond amíg nem érek hozzá vagy nem érzem meg az illatát addig annyira nem gáz. A hátamat a széknek döntöttem és keresztbe vetettem a lábaimat. Igyekeztem ezzel a legtávolabb kerülni Ichiroutól. Az istenit...elcsesztük. Már az elején elcsesztem ezt az egészet. Először is Momo-t fogom kinyírni az ő hibája,hogy ott volt Ichirou. Mondjuk nem okolhatom azért ami történt de jól esik,hogy nem minden gyanú rajtam van. Ja igen meg Ichiroun hacsak még mindig nem kételkednék abban,hogy bejövök neki.Mert egyenlőre csak úgy érzem,hogy olyan vagyok neki mint a többi lány.Azaz...semmit nem jelent neki.Kivéve azt,hogy most a bátyám ki akarja nyírni meg Masu is aki folyton a sarkában jár. Azért ettől tényleg sírhatnékom volt...utáltam ezt az érzést.Mármint ha jelentéktelen vagyok valaki számára, ha csak annyi vagyok,hogy megvolt és csak egy újabb strigula a falon. Hülyeséget mondtam amikor azt mondtam nem zavarna...vagy is inkább tévedtem. Hiszen könyörgöm a kisujját sem kellet mozdítania ,hogy megkapjon...akkor miért értékelne. A francba is..nagyon elcsesztem. Idegesen doboltam a körmeimmel az asztalon.És per pillanat hálát adtam az égnek,hogy egy jó sötét napszemüvegben vagyok... már a gondolattól könnybe lábadtak a szemeim. Nah de persze kívülről szikla szilárdnak mutattam magam. Én voltam a kőkemény csaj akit nem zavar ha ilyen történik...mint egy ribanc?! Kábé. A lényeg,hogy én tudtam,hogy ez nem így van.Tudtam,hogy zavar úgyhogy azért mégsem vagyok akkora ribanc.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 4, 2009 12:30:56 GMT 1
~ Fantázia.....francba. ~ - néztem fel rá. - Szerintem nekem nincs olyanom. - mondtam zavartan. ~ Nos csak egyetlen dologra tudok gondolni.De nem hiszem hogy az. ~ - gondoltam. - Nem tudom, - mondtam bizonytalanul - de nem fogom hagyni hogy te vedd meg...egyedül. - néztem rá bosszúsan.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 4, 2009 16:00:23 GMT 1
- Nem is állt szándékomban elmondani bárkinek is ... nyugi - mondtam kedvesen. ~ Nem tudom hogy miért zavar ennyire ez az egész máskor is volt ilyen akkor még sem zavart akkor most miért ? .... Vicces de tényleg nem így akartam hogy végződjön elszúrtam ~ gondoltam. Egy kis levél volt AJ vállán. - Levelezel ? - kérdeztem viccelődve majd közelebb hajoltam és levettem a levelet róla és kedvesen rámosolyogtam.
|
|