|
Post by Takeda Houjo on Nov 4, 2009 16:07:54 GMT 1
- Nem hiszem hogy nincs - mondtam kedvesen majd észre vettem Ichirou. ~ Mit csinál ez itt ? ~ kérdeztem magamban. - Meg van Ichirou - mondtam halkan. ~ Képzelődőm vagy AJ-al van ? .... bár így nem igazán lehet tudni ki az ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 4, 2009 16:17:52 GMT 1
- Hol? - kérdeztem majd körbenéztem.Meg is pillantottam egy csaj társaságában. ~ Na ő a következő a listán? ~ - kérdeztem magamban. - Ki az a csaj? - kérdeztem még mindig Ichirouékat nézve. - Odamegyünk hozzájuk? - néztem Takedára.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 4, 2009 17:29:23 GMT 1
- Felőlem oda mehetünk - mondtam kedvesen Arisának. ~ Remélem tévedtek ~ sóhajtottam. - Szeretlek - mondtam kedvesen Arisának.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 4, 2009 17:56:44 GMT 1
- Rendben akkor menjünk. - mondtam mosolyogva. - Én is szeretlek. - mondtam majd felálltunk, megfogtam a kezét és elindultunk.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 4, 2009 18:41:24 GMT 1
- Amúgy nem tudom de van egy tippem - mondtam halkan. ~ Ha eltaláltam megint megtalálta a bajt magának Ichirou ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 4, 2009 19:23:25 GMT 1
-Hát sok levelet kapok..látod...-Mondtam halvány mosollyal. -Tudod Ichirou én nem vagyok olyan amilyennek gondolsz...vagy amilyennek beállítottak. És régen meg nem is voltam ennyire vad. Csak...történt valami ami megváltoztatott...-Mondtam halkan. Elég nehezemre esett erről beszélni pedig még csak nem is konkrétizáltam. Mivel háttal ültem Takedaéknak nem láttam,hogy jönnek.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 4, 2009 19:34:59 GMT 1
- Gei van egy kis .... baj ... Arisáék észre vettek - mondtam halkan majd felálltam de ekkor a húgom is előkerült aki rögtön hozzánk sietett. '- Ichirou de jó meg vagy - mondta mosolyogva majd megölelt. '- Aggódtam hogy bajod esett - mondta kedvesen. - Nem kell aggódnod látod jól vagyok - mondtam. ~ Még jól ~ tettem hozzá magamban. - De Lécci engedj el mert most van egy kis dolgom - mondtam kedvesen. '- Ichirou ő a barátnőd ? - kérdezte mosolyogva miközben elengedett én erre nem válaszoltam oda sétáltam Arisáékhoz. - Sziasztok ... rég láttalak titeket hogy hogy itt vagytok ? - kérdeztem mosolyogva. ~ Nah most rá kéne vennem őket hogy menjenek el vagy jöjjenek el velem valahova ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 4, 2009 19:47:21 GMT 1
Ichirou is észrevett minket igy odajött hozzánk. - Szia.Elkísért kutyaholmit venni.Mert holnap venni akarok egy kiskutyát....de ez itt melettem nem akarja hogy én vegyem meg...én meg azt nem hogy ő. - mondtam bosszúsan. - De lebeszéltük hogy együtt vesszük meg...ugye? - néztem Takedára. - És te vagy inkább ti? - kérdeztem kedvesen. - Ő az új barátnőd?A 30 akárhányadik? - kérdeztem gyanakodva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 4, 2009 19:53:54 GMT 1
- Hát ha ezt a lehetőséget választod - mondtam mosolyogva. - Amúgy tényleg ... a barátnőddel vagy ? - kérdeztem sejtően. ~ Most már szinte biztos ~ gondoltam. -Mi meg vagyunk és ti ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 4, 2009 20:01:40 GMT 1
- Csak egy ... haverom ... régi ismerősöm ... rég láttam ... rég beszéltem vele ... vagyis nem mert most szóval értitek- mondtam kicsit össze vissza. - Nem akartok elsétálni valamerre ? - kérdetem kedvesen közben a húgom leült Geihez. '- Szia ! .... te ki vagy ? - kérdezte mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 4, 2009 20:09:05 GMT 1
-Hát én őő..öhm...Lara vagyok...-Mondtam egy kis gondolkodás után. -Te meg gondolom Ichirou húga. Jó kis helyen dolgozol. Biztos jól keresel vala elég drága hely...-Mondtam mosolyogva de egy légfuvallat lefújta rólam a kapucnit mikor utána kaptam a szemüvegemet meg leverte és az a földre esett. Úh remek.Ichirou húga biztos felismer. Mielőtt még Ichirou húga felordított volna valaki más tette meg. Illetve mások.Egy csapat lány kezdett el sikítozni. '-AJ!AJ! Ott van!!!-Ordítozták és toporzékoltak. Óh a francba.Persze erre mindenki rájuk figyelt majd arra akire mutogatnak és felismertek.Ők is. Jézusom. KÁOSZ....Gyorsan felkeltem és próbáltam elsétálni. Ha csak nem vett volna hirtelen körbe az őrjöngő tömeg. És még ha nem is önszántukból de úgy lökdöstek,hogy nem sokáig bírom még a lábamon.Próbáltam kitörni közülük de kevés sikerrel.És most csak arra tudtam gondolni ami GD-vel történt egy ilyen alkalommal. Nem akarok kórházba menni.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 4, 2009 20:55:54 GMT 1
- Hát határozottan nem. - mondtam nevetve. ~ Ebből aztán lehetett mindent érteni. ~ - gondoltam. - Mondj egy helyet ahova menjünk.Kifogytam az ötletekből...és szerintem a haverod is. - mutattam Takedára. - Mi lenne ha veletek maradnánk? - kérdeztem, közbe a csajokra néztem. ~ De hisz ez AJ. ~ - gondoltam majd visszanéztem Ichiroura. - Ahha szoval egy régi ismerős....hát szerintem most bajban van.Segítsünk neki. - mondtam majd a tömegre néztem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 4, 2009 21:00:53 GMT 1
- Chö segítsetek neki ... Ichirou á inkább nem mondok semmit - mondtam egyszerűen. ~ Persze majd pont neki segítek ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 4, 2009 21:10:52 GMT 1
Nem is igazán figyeltem Takedára sem Arisára a tömeghez rohantam és nehézkesen eljutottam Geihez majd magammal húztam az egyik mosdóba szerencsére senki sem volt bent. - Bocs nem volt jobb ötletem - sóhajtottam közben hallottam hogy a kávézó tulajdonosa osztja a népet. - Talán elmennek - mondtam halkan. ~ Hát most Takeda nem fog velem beszélni az biztos ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 4, 2009 21:13:48 GMT 1
- Ezt most miért csináltad? - kérdeztem komolyan.Közbe Ichirouék eltüntek. - De hisz megmondta hogy nem mondja el senkinek amit a teremben beszéltünk.Meg látszik hogy parázik GD-től. - mondtam dühösen.
|
|