|
Post by Ichirou on Nov 8, 2009 0:24:13 GMT 1
~ Kivégzésre menni nem túl jó móka ~ gondoltam de követtem Gei-t. ~ Örülök hogy Matsu elment de elég brutál volt ~ gondoltam. // "A" folyosó //
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 19:04:33 GMT 1
Besétáltunk és ma a szokásosnál is többen voltak mint máskor. Oda sétáltunk az állatkereskedéshez és besétáltunk elég sok kiskutya volt mivel ma hoztak még újabb kutya kölyköket. A régebbi kiskutyák akik már megszokták a helyüket vígan játszadoztak az újak viszont inkább aludtak.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 19:14:38 GMT 1
Az új kiskutyák nagyon aranyosak voltak.Megfogtam Takeda kezét és odavezettem ahhoz a dobozhoz ahol multkor voltunk csak kivül.Legugoltam és a kiskutyák egyből odajöttek a széléhez és mindegyik a farkát kezdte csóválni. - Jajj...nézd milyen édik. - mondtam. - Nekem ő kell. - mutattam az egyik kisebbre és a kezembe vettem.Megnéztem hogy fiú vagy lány. - Kislány...tökéletes...vihetjük. - mondtam majd visszagugoltam és megcsimogattam a többieket is.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 19:19:32 GMT 1
- Aha aranyosak - mondtam kedvesen majd megsimogadtam az egyik kutyát. - Szerintem is az a legaranyosabb ... ne jó nem mivel a legaranyosabb te vagy . - mondtam mosolyogva Odasétáltunk a kutyával az eladóhoz és mielőtt Arisa fizethetett volna kifizettem a kutyát.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 19:29:20 GMT 1
Miután kiértünk a boltból kivettem a kezéből a kutyát és leültem vele egy padra.Elkezdtem simogatni amitől el is aludt az ölembe. - Ez nem volt szép tőled. - mondtam lehajtott fejjel halkan és szomorúan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 19:34:05 GMT 1
- Bocs - mondtam egyszerűen mivel kicsit elgondolkoztam azon amit mondtak telefonon így nem figyeltem arra hogy nem épp kedvesen válaszoltam Arisának csak utólag. - Ne haragudj de nézd a jó oldalát legalább nem tartozol - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 17, 2009 19:41:16 GMT 1
- De akkor is...én akartam fizetni...akkor veszek neked egyet...egy kisfiút. - mondtam felélénkülve. - Akkor kvittek leszünk. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 17, 2009 19:51:09 GMT 1
- Nekem nem kell kutya ... nem lenne rá időm - mondtam kedvesen. ~ Főleg most... egy ideig pláne nem lesz időm semmire ~ gondoltam. - Így is kvittek vagyunk mivel először elégé félre vezettelek és még AJ is sőt még én tartozok szóval nyugi - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 10:24:01 GMT 1
- Hát jó. - mondtam. - Hazakísérsz? - kérdeztem kedvesen. - Még el kell rendezni pár dolgot a kutyusnak. - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 18, 2009 15:04:05 GMT 1
- Persze hogy haza kísérlek hisz mondtam hogy figyelni fogok rád Matsu miatt is - mondtam kedvesen. - Ma este jól zárkózz be mert fogalmam sincs hol van Matsu és ha Sacukyval és Ichirouval kiszúrt nem hiszem hogy minket kihagyna . - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 15:37:15 GMT 1
- Hát jó....majd bezárkózom. - mondtam mosolyogva. - Akkor menjünk. - mondtam majd felálltam és beletettem a kutyust a kutyushoz járó dobozba és elindultunk.
//Házak//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 18, 2009 16:08:44 GMT 1
- Rendben - mondtam kedvesen közben elővettem e telefonomat és elolvastam az sms-t amit küldött Nathali az üzenetet rögtön ki is töröltem mint általában mindig . ~ Nathali már megint ilyet bíz rám .... pff ez nem lesz könnyű Arisa miatt ~ gondoltam. - Oké smenjünk - mondtam kedvesen. // Házak //
|
|