|
Post by Takeda Houjo on Nov 5, 2009 18:20:45 GMT 1
- Pontosan - mondtam sunyi mosollyal. - Nathali talán de a macska nem hiszem - mondtam kedvesen. - Na meg a kutya sem igazán értékelné a macskát - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 5, 2009 18:35:04 GMT 1
-Talán beszéljünk arról,hogy menjünk ki a férfi WC-ből...-Mondtam mosolyogva. Hozzá bújtam Ichirouhoz majd közel hajoltam hozzá és megcsókoltam. De csak egy picit majd az ajtóhoz mentem. Kinyitottam és próbáltam úgy kommandózni,hogy senkinek ne tűnjön fel,hogy éppen a férfi vécéből manőverezik ki egy csaj. Aki ráadásul AJ és áááá..sikítozás törés zúzás satöbbi. És sikerült is. Eléggé elcsendesedett, illetve általánossá vált a bevásárlóközpont így nem izgultam...annyira.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 5, 2009 19:10:23 GMT 1
- Mér lehet imádnák egymást. - mondtam mosolyogva. - Amugy mivel neked lesz az a valami igy nekem is lehet valami kivánságom? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 5, 2009 19:20:13 GMT 1
Viszonoztam Gei csókját és próbáltam nem túlzásba esni persze ez nem volt olyan egyszerű mivel Gei elégé vonzó volt a másik pedig már hozzá szoktam hogy megkapom amit akarok így nem is szoktam magam vissza fogni de azért most elég jól sikerült. - Én könnyen - mondtam nevetve majd kisétáltam. ~ Látom Takeda és Arisa jól elvannak ~ gondoltam. - Végre elmentek - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 5, 2009 19:22:46 GMT 1
- Nem hiszem ... Nathali macskája utálja a kutyákat- mondtam kedvesen - És mi lenne az ? - kérdeztem mosolyogva majd megcsókoltam Arisát.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 5, 2009 19:40:17 GMT 1
-Húúh..remek...és még csak észre sem vettek...-Mondtam megkönnyebbülve. -Van egy ötletem..ma nem mennyünk be a suliba. legalább is nekem nincs kedvem.Túl friss a dolog majd ráfogom,hogy nagyon fájt a fejem..és másnapos voltam. Akkor GD se szól semmit kivéve egy rosszalló tekintet...-Mondtam megrántva a vállam.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 5, 2009 19:52:46 GMT 1
-Mikor bementem arra a helyre amit a bátyám ajánlott nem igazán voltam megelégedve,mert nem volt olyan jó amilyennek a bátyám beállította nekem.Az egyetlen jó dolog az a hideg levegő volt.Leültem egy székre és onnan nézelődtem.Eléggé érdekesen néztek rám az emberek..nem igazán tudtam hogy miért,de mégis..
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 5, 2009 20:02:07 GMT 1
- Még nem tudom...majd még eldöntöm. - mondtam halvány mosollyal. - Van valami ötleted hova menjünk? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 5, 2009 20:51:38 GMT 1
- Okés ... mondtam kedvesen közben a húgom megint megtalált már nem a munka ruha volt rajta. '- Ichirou te ugye jössz suliba mit csinálok ott egyedül ? - kérdezte a szokásos kiskutya nézéssel. - Hát ő fogad meg Meire - mondtam viccelődve. '- Ez nem volt vicces bátyus ... ti lehet ezt szeretnétek de én nem - mondta duzzogva. - Jaj csak vicceltem - mondtam nevetve. '- Tud meg hogy nem vagy vicces .. kicsit sem ... inkább gonosz ... mikre tanitod a húgodat hmm ? .... milyen testvérek vagytok ti - mondta szinlelet sértődőtséggel. - Ne viccelj már én vagyok a világ legjobb testvére... ez tény - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 5, 2009 20:57:03 GMT 1
Egyáltalán nem is néztem Ichirouék felé. - Nem tudom - mondtam kicsit kedvetlenül
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 5, 2009 21:05:36 GMT 1
- Mi az? - kérdeztem aggodva. - Elmenjünk innen? - kérdetem kedvesen majd odabújtam hozzá és átöleltem.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 5, 2009 21:13:01 GMT 1
-Besétáltam az épületbe,és rögtön egy fekete csajjal voltam szembe. Odamentem hozzá,majd mindenki előtt beszóltam neki,amire Ichirouék is felfigyeltek. -Szia.Mivan veled?Bezárt a színes bolt vagy mi?-kérdeztem majd felnevettem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 5, 2009 21:15:55 GMT 1
- Nem ártana - mondtam halkan közben észre vettem Matsut is. - Na most bajban van Ichirou - mondtam egyszerűen bár még Matsu nem vett észre minket közben egy csaj kezdte oltogatni Mastu megállt. '- Hé kiheverted már a csalódásodat ? - kérdezte nem épp kedvesen Mayától.
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 5, 2009 21:18:07 GMT 1
-Oda jött hozzám egy lány aki olyan volt mint egy 2 lábon járó szivárvány ami számomra elég undorító volt.Beszólt nekem,de nem szóltam neki vissza,mert én nem szoktam sokat beszélni.Inkább néztem tovább az épületben lévő dolgokat.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 5, 2009 21:22:05 GMT 1
-Na mi van veled?Miért nem szólsz?SÜket vagy?-kérdeztem nem éppen kedvesen,ekkor odajött hozzám egy hapsi.Ránéztem ,majd hozzászóltam.-Semmi közöd hozzá.-mondtam,majd visszanéztem a lányra.
|
|