|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:47:44 GMT 1
Bevásárlóközpont
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 3, 2009 19:52:35 GMT 1
Szeretem ezt a helyet mert közel van a lakáshoz és itt mindent megtalálok ami kell.Miután beszereztem minden szükséges dolgot utána még nézelődtem is egy kicsit.De mivel már sötét volt kinn igy elindultam haza.
//Házak//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 18:59:27 GMT 1
Miután megérkeztünk egyből elindultam az állatkereskedés felé.Persze jött velem Takeda is mert fogtam a kezét.Kívül az üvegfalon keresztül néztem a pici kutyusokat. - Nézd milyen cukik...és amikor ásítanak vagy valami cuki dolgot csinálnak olyan cukik. - mondtam de mikor rájöttem milyen sületlenséget mondtam elnevettem magam. - Vagyis olyan arik amikor bármit csinálnak. - mondtam mosolyogva. - Nézd...nekem olyan kell. - mutattam egy összekuporodott szörcsomóra.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 19:02:50 GMT 1
- Nyugi értem - mondtam kedvesen miközben a kutyákat néztem. - Akkor gyere.... megveszem neked - mondtam mosolyogva majd az állatkereskedésbe sétáltam. - Jah és mond mit kell mert én nem igazán értek a kutyákhoz - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 19:11:11 GMT 1
- Köszi de nem kell...majd holnap megveszem. - mondtam kedvesen. Majd Takeda felvett egy kosarat és elindultunk beljebb. - Hát szükség lesz egy nyakörvre,tálra bár ebből olyat akarok ami egybe van de 2 db tál része van, egy pórázra, meg valami járékra hogy ne unatkozzon amig suliba vagyok....alvóhely nem kell mert velem alszik majd...kivéve szombaton. - mondtam felvillanyozodva. Miután minden sort végigjártunk és megvettem a dolgokat kinnt leültünk egy padra. - Most olyan boldog vagyok. - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam. - Holnap pedig már meglesz. - mondtam feldobva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 19:19:02 GMT 1
Viszonoztam Arisa csókját. - Örülök hogy örülsz de én veszem meg neked a kutyát jó ? - kérdeztem de nem vártam meg hogy válaszoljon hosszan megcsókoltam. - Szeretlek - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 19:25:30 GMT 1
Miután visszacsókoltam és elengedtem bosszúsan néztem rá. - Ez nem ér.Akkor is én veszem meg. - mondtam majd keresztbe tettem mellkasomon a kezem és kiöltöttem rá a nyelvem. - De attól még szombaton nálam alszol? - néztem rá bociszemekkel majd odabújtam hozzá.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 19:29:24 GMT 1
- Ha ilyen gonosz vagy .. akkor még meggondolom - mondtam miközben az égre néztem ezután pedig Arisára. - Hmm ... hát lehet segítenem kell Nathalinak - mondtam persze ez nem volt igaz mivel Nathali otthon sem lesz. Ismét az eget néztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 19:33:01 GMT 1
- Na....ne....de hisz megigérted. - néztem rá kétségbeesetten. - Egyedül abban a házban...tudod milyen félelmetes? - kérdeztem szomorúan. ~Na de nem gond hogy eddig is egyedül volnam~ - gondoltam majd elővettem a legkedvesebb tekintetemet. - Léccike....jó? - kérdetem reménykedve.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 19:45:36 GMT 1
- Mondtam már amíg ilyen gonosz vagy nem tudom - mondtam még mindig az eget nézve. - Megvehetem neked a kutyát ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 19:56:32 GMT 1
- Ha kapsz tőlem egy puszit akkor már nem leszek gonosz? - néztem rá bociszemekkel. - Nem.Nem akarom hogy a gatyádat is rám költsd. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 20:02:36 GMT 1
- Arisa ez semmi ... nyugi - mondtam nevetve majd megcsókoltam Arisát. - Komolyan semmiség .... szóval én veszem meg a kutyát és kész - mondtam kedvesen majd átöleltem. - Ilyenek miatt ne aggódj - mondtam mosolyogva. - Mellesleg nem lesz elég tudod miért ? .... mert most telhetettlen vagyok - mondtam sunyi mosollyal és ismét megcsókoltam Arisát.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 20:09:13 GMT 1
~Ez így nem ér.~ - gondoltam de visszacsókoltam. - De a fajtiszta kutyák azok nagyon drágák.Úgyhogy ne mond hogy semmiség. - mondtam bosszúsan. - Igenis aggodok. - mondtam komolyan. - Bankot raboltál? - kérdeztem kiváncsian.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 3, 2009 20:13:53 GMT 1
- Nem szokásom ... és szerintem nem drága - mondtam mosolyogva. - Nah ezt megbeszéltük holnap veszek egy kutyát ha tetszik ha nem - mondtam kedvesen közben Ichiroutól kaptam egy sms-t. ~ Gondolhattam volna hogy valami buliban van ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 3, 2009 20:17:58 GMT 1
- De drága. - vágtam rá egyből. - Nem, nem beszéltük meg.Nem akarom.Nem akarok élősködő lenni.Azért lakok a szüleimtől külön hogy késöbb egyedül is megtudjak élni. - mondtam kétségbeesetten. ~Van egy ötletem.~ - gondoltam. - Mi lenne ha a felét én a felét te? - néztem rá angyalian.
|
|