|
Post by Takeda Houjo on Nov 5, 2009 21:27:27 GMT 1
'- Csak szólni akartam remélem kiábrándultál Ichirouból - mondta közben leverte a poharakat. '- Hopsz de ügyetlen vagy - mondta nevetve közben a poharak tulajdonosa elő jött Matsu közben távolabb ment így pont úgy nézet ki mintha Maya verte volna le őket. "- Mit csináltál ?! - kérdezte dühösen az eladó. '- Leverte a poharakat direkt - mondta Matsu . ~ Király Matsu nem változott ~ gondoltam .
|
|
Raina
New Member
|
Post by Raina on Nov 5, 2009 21:34:30 GMT 1
Már nagyon idegesített a lány,úgyhogy 3 hónap némaság után megszólaltam:-Miért?Te mi vagy?!Egyáltalán miért jöttél ide?Neked szokásod hogy ilyen bunkó vagy?-kérdeztem dühösen,közben felálltam a székből.-Most már elegem van abból,hogy az ilyen plázacicák beszólogatnak nekem.-mondtam dühösen,majd lekevertem egy pofont a lánynak és kimentem.A lány meg ott állt és fogta az arcát ott ahol megütöttem.
|
|
|
Post by Sakura Maya Ayame on Nov 6, 2009 14:20:26 GMT 1
-Mikor felállt a lány és dühösen hozzám szólt akkor eléggé megijedtem,mert a lány is elég ijesztő volt,és eléggé nagyot is ütött. Főleg akkor ijedtem meg mikor Matsu lelökte a poharakat és oda jött a poharak tulajdonosa,mert Matsu még gerinc nélkül rám is fogta a dolgot.A poharak tulajdonosa eléggé ijesztő és nagydarab volt. -Sajnálom.Nem direkt csináltam.Ez az alak meglökött.-mondtam eléggé hihetően.És úgy mintha nem is láttam volna őt soha.Ezután természetesen vele kezdett el vitázni,és amíg veszekedtek én kiosontam,és senki sem látta meg hogy elhagyom a helyet. //Iskola/Udvar//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 6, 2009 14:53:04 GMT 1
Matsu hamar elhitette a tulajdonossal hogy ő csak most jött szóval a végén a tulaj kért elnézést. '- Jobban kellene figyelnie - mondta Matsu közben észre vette Ichiroukat. - Most megöli - mondtam egyszerűen közben Matsu hozzánk sétált. '- Mit csinál Ichirou ?- kérdezte komolyan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 6, 2009 15:41:02 GMT 1
- Mem mondj ilyet. - mondtam. - Nem lennék Ichirou helyében. - suttogtam. - Mint látod... - mutattam feléjük - ...csajozik. - mondtam egyszerüen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 6, 2009 15:53:13 GMT 1
Matsu rögtön elindult Ichirouék felé de elkaptam a karját. - Hagyd .... az ő baja ha valami baja lesz - mondtam erre Matsu elmosolyodott. '- Takeda ... ne légy ilyen pesszimista - mondta majd elrántotta a karját. - Mastu ... várj ... nem itt kéne jelentetett csinálnod - mondtam komolyan. '- Miért is ? - kérdezte komolyan. - Itt van Ichirou húga is .... nem kéne neki is megtudnia - mondtam. '- Igazad van ... de ... mindegy ezt azért nem hagyom ennyiben - mondta majd Arisára nézett. '- Nathali gondolom elég dühös - mondta. - Miért lenne az ? - kérdeztem. '- A barátnőd miatt... remélem figyelsz rá ha már te sem vagy képes felfogni amit mondtam ... bár még mindig jobb mint Ichirou és Sacuky mert ők az ellenséggel vannak - mondta. - Figyelek .... mellesleg Matsu ... nem te fogod eldönteni hogy én mit csinálok remélem világos ... felölem Sacukynak és Ichirounak meg a többieknek is parancsolgathatsz ... de te is tudod hogy én nem fogok rád hallgatni - mondtam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 6, 2009 16:48:02 GMT 1
- Baj ha vele vagyok? - kérdeztem Matsut. - Meg amugy is tudok magamra vigyázni. - mondtam határozottan. - Ichirounak meg szerintem mondthatsz akármit...egyik fülén be másikon ki. - mondtam komoran. - Meg látszik hogy bele van esve AJ-be. - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 6, 2009 17:29:28 GMT 1
'- Ha már így rákérdeztél igen baj .... mert nem arra figyel amire kéne - mondta nem épp kedvesen. '- Mellesleg Ichirounak van elég barátnője nem ? - kérdezte cinikusan. - Matsu állítsd le magad....nem vagyok a bandátok tagja szóval nem te döntöd el mire kell figyelnem .... bal lábbal keltél vagy mi van ? - mondtam komolyan. '- Nem csak utálom ha valakik ennyire nem törődnek semmivel - mondta.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 6, 2009 18:54:19 GMT 1
- Már megbocsáss de nem fogom azért kerülni mert GD-vel riválisok. - mondtam. - Amugy nem esne jol ha történne velük valami...de nem irányithatod Ichirou minden lépését...az életét.Ki vagy te...talán az apja? - kérdeztem szemrehányoan. - Igen is törödünk velük, magunkal...de nem fogom azért bezárni magam a házamba mert GD ki akarja nyirni a pasim és szerintem Takeda se zárja be magát meg a haverjaitokat mert GD így meg GD úgy. - mondtam dühösen és suttogva hogy senki ne hallja meg.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 6, 2009 19:33:36 GMT 1
'- Neked ehhez semmi közöd - mondta Matsu gúnyosan. - Most már van köze hozzá - mondtam egyszerűen. '- Ja ja ahogy Sacukynak is - mondta Matsu ridegen majd elsétált. - Nem tudom mi van vele - mondtam komolyan de miközben Matsu elsétált meglökött egy csajt aki neki esett egy üveg kirakatnak az üveg rögtön be is tört. ~ Nem lesz jó vége ha Sacuky ismét velük lesz ~ gondoltam közben elég sokan siettek a csajhoz akinek a keze elég erősen vérzett. - Chö ez nem normális - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 6, 2009 19:41:48 GMT 1
- Hát nem. - modtam riadtan. ~Úristen.~ - gondoltam miközbe Matsu hátát figyeltem. - Menjünk jó? - kérdeztem - Üljünk be a sarkon lévő kávézóba. - mondam az ötletem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 6, 2009 20:06:27 GMT 1
- Matsu nem volt ennyire agresszív komolyan már nem is GD-éktől féltem Sacukyt hanem tőle .... már mint ne értsd félre - mondtam komolyan. - Persze ez jó ötlet - mondtam kedvesen. ~ Egyre jobb ~ sóhajtottam közben a plázába már megérkeztek a mentősök akik a sérült lányhoz siettek.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 7, 2009 14:26:22 GMT 1
- Hát akkor menjünk. - mondtam majd megfogtam a kezét és elindultunk a kijárat fele.
//Kávézó//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 7, 2009 14:41:01 GMT 1
- Menünk - mondtam kedvesen majd kisétáltunk a plázából. //Kávézó //
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 7, 2009 23:13:46 GMT 1
-GD hívott...jobb ha megyünk...-Mondtam Ichirounak. Felvettem a napszemüvegemet majd kisétáltunk a parkolóba. Beszálltunk a kocsimba és kerék csikorgatva és füstölve indultam el a suli felé. //A folyosó//
|
|