|
Post by Gei/AJ on Nov 4, 2009 22:54:39 GMT 1
Közel húztam magamhoz Ichirout a tarkójánál tartva a kezem. Szorosan hozzá simultam Ichirou testéhez. És a csók nyugisból átcsapott hevesbe és szenvedélyesbe. KB. 10 perc múlva hagytuk abba. Még megharaptam picit Ichirou alsó ajkát. -Nah jönnek már az emlékek?-Kérdeztem sunyi mosollyal majd adtam egy aprócska csókot Ichirou nyakára. -Imádom az illatod...-Mondtam suttogva.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 4, 2009 22:58:41 GMT 1
- Hmm nem is tudom ... talán - mondtam sunyi mosollyal majd ismét szenvedélyesen megcsókoltam Geit közben a hátát simogattam. ~ Nagyából emlékszem .... aszem ~ gondoltam. - Tetszik hogy ilyen vagy - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 4, 2009 23:05:07 GMT 1
-Ilyen.. heves?-Kérdeztem elmosolyodva. -Talán? Ez nem elég kielégítő...-Mondtam mosolyogva. -Nekem is tetszik,hogy ilyen vagy ha már itt tartunk...kivéve a soknős részt...de ez csak azt jelenti,hogy tapasztalt vagy.Másképp nem csókolnál ilyen jól.Úgyhogy ilyen téren nem zavar...-Mondtam elmosolyodva.Közben elcsendesültek a dolgok illetve általánossá váltak. -Hát szerintem ne dekkoljunk itt túl sokáig. Ez egy fiú WC és ha bejön valaki..kicsit furán fog nézni rám...-Mondtam elmosolyodva majd közel hajoltam Ichirouhoz és amikor meg akart csókolni elhúzódtam tőle majd szélesen elmosolyodtam. -Ki kell érdemelned...-Mondtam majd Ichiroura kacsintottam.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 4, 2009 23:09:12 GMT 1
- Mivel érdemlem ki ? - kérdeztem kíváncsian. - Mellesleg tényleg furán néznének - mondtam kedvesen közben a húgom jött be. '- Bocs hogy zavarok ... elmentek - mondta kedvesen majd ki is ment. - Kösz - mondtam majd miután kiment magamhoz húztam Geit. - Na mit kell tennem hogy kiérdemeljem ? - kérdeztem sunyi mosollyal
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 4, 2009 23:14:37 GMT 1
-Hmmm..hát nem is tudom.-Mondtam sunyi mosollyal. -Amúgy is ha én megtudom állni akkor neked is meg kell...-Mondtam majd kiöltöttem a nyelvem gúnyolódás kép. Ekkor jutott eszembe,hogy még mindig ugyanaz a nyelvpiercingem van bent. Nme is érdekel nagyon.Elég sok minden történt mostanság. -És most mi lesz? Kimegyünk innen és minden folytatódik ugyan úgy? Te nőzöl én meg Kagezok...és...ennyi.-Mondtam halkan. -Sajnos...-Mondtam halkan.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 4, 2009 23:21:16 GMT 1
- Hát nem tudom ... GD erre rájön legjobb esetben is kórház és utána temető részemről - mondtam kedvesen. - De nem fogok senkivel sem semmit csinálni .... mert nem érdekelnek ... viszont Matsu akkor rájön hogy valami nem oké ... pff - mondtam. - Amúgy jó volt a buli ... de azért gonosz volt hogy belelöktél a medencére - mondtam mosolyogva. - Ugye ? .... jaj vizes lettem megyek átöltözni .... gyere te is ... jah nem kértél parancsoltál akkor így ..... te is jössz - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 5, 2009 16:49:44 GMT 1
-Megérdemelted...-Mondtam kicsit gonosz mosollyal. -Hmm... De hatásos volt. Ne mond,hogy nem jött be.-Mondtam majd megfogtam Ichirou kezét. -GD..hát igen. Szerintem ő majd ki akar nyírni,hogy hozzám értél. Szerinte ugyanis az ő kicsi húga érinthetetlen..és kb. utálja ah bulizok. Bezzeg ő minden éjszaka más nővel van és még nagyban csodálkozik,hogyha valaki ráköszön...aki szerinte idegen. Pedig valljuk be. Ez aztán nem a példamutató viselkedés... csak suliba nem híreszteli. Ha Nathalia tudná kivel kezdett ki...nem pattogna ennyire...-Mondtam megrántva a vállam. -De hát..mind1 ő tudja...-Mondtam halkan. Még azért mindig idegesített,hogy megvert... tényleg kaptam én épp elég verést az életben eddig is és többet nem szeretnék.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 5, 2009 17:03:41 GMT 1
- Te azt bekel látnod hogy te kezdted - sóhajtottam végül is ő ütötte meg először Nathalit aki Takedát védte. ~ Az tényleg durva volt ... bár GD volt aki rávette ~ gondoltam. - Hát ez van ... eddig sem voltunk jobban - mondtam majd eszembe jutott valami. - Tatsuya is benne van ebben ? - kérdeztem váratlanul. ~ Kíváncsi vagyok hogy Sacukynak vagy Matsunak van igaza ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 5, 2009 17:11:56 GMT 1
-Nos... nagyon ritkán..használja fel DG Tatsuyat..mer tő utálja ezt. És nem is csinálná sőt megpróbálná leállítani GD-t amire nem kevés bizonyíték volt már ha GD nem fenyegetőzne. A bátyám rohadt jó abban,hogy lelki ismeretfurdalást okozzon valakinek. Vagy hogy a legértékesebbel számára meg tudja zsarolni. Mindig el éri a célját..ő már csak ilyen...-Mondtam és lesütöttem a szemem. -Csak..azt hiszem most benne van. Mivel elfajultak a dolgok GD a gyökerénél akarja megfogni az ügyet kihúznia gazt és eltaposni.Azután egyszerűen tovább állni.-Mondtam egy sóhajt kíséretében.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 5, 2009 17:17:37 GMT 1
- Nem hiszem el hogy ennyire aljas - mondtam meglepődve. ~ Saját családját is fenyegeti ? ~ kérdeztem magamban. - Hát akkor ennek nem lesz egy hamar vége - sóhajtottam. - Úgy tudom Nathali is szereti megfenyegetni az emberek igaz hogy nem ő és nem Takeda találták ezt ki de Nathali nem fogja abba hagyni - mondtam halkan. ~ És ezt ő maga mondta tegnap ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 5, 2009 17:24:44 GMT 1
- Nem...vagy ha te is veszed meg akkor én veszek egy másikat. - mondtam és kinyujtottam rá a nyelvem. - És persze amit te veszel azt te meg is tarthatod. - mondtam gonoszan. - Szóval akkor fele-fele. - mondtam vigyorogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 5, 2009 17:36:20 GMT 1
-Már pedig akkor GD sem hagyja abba... nem olyan. Túl sok... szóval..sok mindent nem tudsz róla.Amíg anyuék sosem foglalkoztak vele...addig folyton az utcákat járta. Főleg a nagy sztárság előtt. Bár most se van sokkal többet otthon...-Mondtam félrehúzva a számat.- -Valaki nagy fába vágta fejszéjét...vagy csak nem tetszik neki,hogy egy ilyen fiatal ráadásul dúsgazdag sé nőfaló fickó a háromnegyed maffia átvételére volt képes..és tartja is. Nem csodálom,hogy szemet szúr a többi nagykutyának akik már évtizedek óta a szakmában vannak... de tudom ,hogy DG mindezt főleg annak köszönheti,hogy nagyon okos..gyors észjárású és valahogy mindig képes mindenből a legtöbbet kihozni a saját maga javára. Mindenből...csak ezt sokan nem hiszik el ezért van a sok bandaharc...-Mondtam megrázva a fejem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Nov 5, 2009 17:36:52 GMT 1
- Már mondtam és ezen nem változtatok - mondtam kedvesen. - Meg nekem nem kell kutya elég Nathali macskája is - mondtam kedvesen. ~ Ichirou most meg mi a frászt csinál ? ~ kérdeztem magamban.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 5, 2009 17:44:49 GMT 1
- Pff hát akkor ez baj ... Csak ezzel az a baj hogy olyanokat is bele vonnak akinek ehhez semmi közük ... és ha nem akarják hogy velük legyen az illető megfenyegetik - sóhajtottam. ~ Kár hogy nekem semmi ötletem nincs ~ gondoltam. - Viszont annak örülök hogy Arisa most lefoglalja Takedát mert amúgy pont olyan hajthatatlan lenne mint Nathali - mondtam majd közelebb hajoltam Geihez. - De beszéljünk valami másról - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Nov 5, 2009 18:03:04 GMT 1
- Min nem változtatsz?Mert akkor fele-fele és akkor még a te "kivánságod". - mondtam és a kivánságnál macskakörmöket mutattam. - Biztos megszeretné Nathali a kutyát is. - mondtam halvány mosollyal.
|
|