|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:58:10 GMT 1
városrész legjobb bevásráló központja. Lehet itt enni és van lehetőség sportolni is
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 19:15:44 GMT 1
Elég hamar értünk a bevásárló központba mivel autóval jöttünk. Bent elég sokan voltak főleg iskolások valószínűleg a közelgő gólya bál miatt. - Hát itt vagyunk - mondtam kedvesen. - Hát én nem vagyok otthon a női ruhák világában szóval keres magadnak valamit - mondtam kedvesen. ~ Basszus ... Satayu jól keresztbe tesz nekem ~ gondoltam .
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 20, 2009 19:29:04 GMT 1
Elég sokan voltak. - Szerintem keressünk egy ruhaboltot. - javasoltam. Mikor bementünk az egyikbe Takeda leült egy fotelba én meg elmentem válogatni.Pár ruhát felprobáltam de egyik se tetszett.Amikor találtam egy zöld szinűt ami tettszett is felprobáltam és odaálltam Takedához.Nagy meglepetésemre Ichirou is ott volt. - Hali.Hát te? - kérdeztem tőle lepetten. - Ez milyen? - kérdeztem és körbefordultam párszor.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 19:35:13 GMT 1
Ichirou szája tátva maradt mikor Arisa kijött a ruhában és rögtön fel is állt velem együtt. - Csodálatos vagy - mondtam mosolyogva. '- Hallod inkább velem gyere a bálba - mondta Ichirou álmodozva én pedig vissza löktem a fotelbe nevetve. - Álmodozz csak Ichirou - Mondtam mosolyogva majd átöleltem Arisát. - Eszméletlen szép vagy - súgtam neki kedvesen.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 20, 2009 19:40:37 GMT 1
Pirulva és mosolyogva öleltem vissza.Felemeltem a fejem és egy puszit adtam Takeda szájára. - Visszaöltözök és mehetünk is, rendben? - kérdeztem a két sráctól.Majd visszaindultam átöltözni.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 19:47:28 GMT 1
- Rendben - mondtam mosolyogva majd mielőtt vissza ment volna átöltözni vissza húztam és megcsókoltam Arisát. '- Piszok mázlista ... nem ér - mondta Ichirou mosolyogva. - Hát látod ilyen a sors - mondtam mosolyogva. '- Mellesleg most hogy Arisa nincs itt kérdezni szeretnék valamit - mondta Ichirou. '- GD-ék igazat mondtak ? - kérdezte halkan. - Talán ha pár nappal ezelőtt mondja igaz lett volna - mondtam egyszerűen. '- Sejtettem - mondta nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 20, 2009 19:51:28 GMT 1
Miután átöltöztem és Takeda nagy ellenvetésemre kifizette a ruhát kimetünk a boltbol. - Na és most hova? - kérdeztem őket tanácstalanul.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 20, 2009 19:59:31 GMT 1
- Hmm hova ? ... megvan. - mondtam kedvesen. - Nem vagy éhes ? - kérdeztem mosolyogva de megsem vártam hogy Arisa válaszoljon elindultunk. // étterem //
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 20, 2009 20:02:22 GMT 1
Mire válaszoltam volna már elindultunk az étterem felé. - De azért ne hizlalj fel, jó? - kérdeztem tőle nevetve.
//étterem//
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 21:33:51 GMT 1
Most nemvolt akkora tömeg mint álltalában talán épp azért mert még iskola idő volt és a legtöbb ember az iskolások közül jár ide nem azt mondom hogy kevesen voltunk de nem olyan sokat mint mondjuk pár órával később jönnénk. - És itt merre ? - kérdeztem a lányokat kedvesen.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 21:38:27 GMT 1
-Arra!-Bólintottam egy kávézó felé. A plaza legdrágább kávézója volt de szánt szándékom volt meghívni őket ha már eljöttek velem. Odasétáltunk és leültünk egy hatalmas üvegfal melletti részhez. A kilátás nagyon csúcs volt, a nap megvilágította a kávézót és az egész helynek megvolt a maga fényűző mégis barátságos hangulata. Leültem a kis körasztal egyik székéhez majd rendeltünk. -Na és... még meg sem kérdeztem hányadikosok vagytok?-Kérdeztem őket miközben a karkötőmet piszkáltam. A lábaimat keresztbe raktam és úgy ültem ott mint valami fényképezésre pózoló modell. De csak megszokás volt...már észre sem vettem.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 21:49:03 GMT 1
- Én végzős vagyok - mondtam miközben az ablakon át nézelődtem a kiláttás igazán szép volt utoljár amég Ichirouval és a húgával voltam itt régebben persze ezt már nem tudnánk megcsinálni mivel a húg ameghalt és hát ő is elégé más lett valószínűleg ennek köszönhetően. - És te hányadikas vagy ? - kérdeztem majd Niyára néztem és vártam a válaszra.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Dec 9, 2009 21:55:40 GMT 1
-11.E. Azt hiszem...ha jól emlékszem. De egyhamar úgy nézem nem kerülök még suli közelbe.-Mondtam elmosolyodva. közben kihozták a rendelést a pincérfiú meg úgy vigyorgott rám mintha nem is tudom mit látna. Miután megkóstoltam a turmixomat a szívószállal kevergetni kezdtem azt. -Furcsa. Reggel még elég rossz idő volt. Most meg már...huuh... jó meleg van.-Mondtam felfújva az ofinámat majd elnevettem magam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Dec 9, 2009 21:58:16 GMT 1
- elvitték a rendőrök - mondtam mosolyogva. - Kiváncsi vagyok meddig nem lesz suli ..... már tuti bent van a hírekben is .... meg hát aszem 1 csajt meg is halt - mondtam kicsit elgondolkozva és ara következtettem hogy ezzen a héten már nem lesz suli. // Utcák //
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 16, 2009 21:33:20 GMT 1
GD nem vezetett olyan vészesen ahogy arra rákészültem de nem is volt az a lassú típus gondolom most is csak vissza fogta magát bár kitudja de örültem hogy nem találkoztunk össze semmi oszloppal vag yhasonlóval de hát ez csak az én hülyeségem hisz ha GD tényleg úgy vezetne most nem ülne itt mellettem de fura erre így gondolni hisz tényleg azt hittem hogy utál erre aszem egész jól kijövünk bár lehet csak én vagyok naív.
|
|