|
Post by Ryota on Mar 26, 2010 22:44:40 GMT 1
John
Én is oda sétáltam Chohoz majd leguggoltam elé és egy zsebkendőt nyújtottam neki. - Na ne veszekedjenek a kis csillagjaim rendben ? - kérdeztem halvány mosollyal majd letöröltem a könnyeit. - Shin megfogja magyarázni garantálom .... de hidd el tényleg nem szándékosan tette - mondtam majd felálltam és megsimogattam a fejét. - Nem vagytok éhesek ? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 26, 2010 22:49:04 GMT 1
Tudtam hogy igaza van Chonak így nem is veszekedtem vele pláne azért nem mert nem akartam hogy úgy végződjön ez a veszekedés is mint a volt barátnőmmel így inkább csak magam elé néztem közben John is oda jött hozzánk persze közben végig magamat gyötörtem hogy mekkora hülye vagyok és elégé bántott az ahogy viselkedtem. - Igazad van .... ne haragudj elég nagy köcsög voltam , vagyok - mondtam hallkan.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 26, 2010 22:53:23 GMT 1
Átöleltem Shint, mert örültem , hogy nem rendez jelenetet ebből, mert azért nem akarok ego lenni ,de igazam volt, legalább is úgy érzem. -Szeretlek.-mondtam, és egy puszit adtam az arcára. -Én nem vagyok éhes, de köszönöm.- mondtam , és oda bújtam Shinhez, most kb olyan voltam, mint egy kiscica.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 26, 2010 23:01:10 GMT 1
- Tiszta hülye vagyok - mondtam sóhajtva majd megcsókoltam. - Na én lépek is ... Shin majd hívj - mondta mosolyogva Ryou én pedig elkaptam a kezét és vissza húztam a padra. - Várj új telefon számom van - mondtam majd felírtam egy papírra és oda nyújtottam Ryounak persze Chonak már régebben megadtam ezt a számot. - Oh köszi - mondta mosolyogva majd elsétált. - Innentől jobban figyelek és nem hagyom hogy következőleg ennyire feldűhítsenek - mondtam hallkan az igazat megvalva apám csak 2 dologgal tud nagyon felbosszantani 1 ha anyámra tesz megjegyzést a háta mögött 2 ha a barátnőmre tesz megjegyzést hát most mind kettő volt sőt még a volt barátnőet is belekeverte így bele gondolva valahogy tényleg elkellene már felejtenem csak nem olyan könnyű mert ha úgy nézük miatta halt meg.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 26, 2010 23:05:54 GMT 1
- Mindegy.- mondtam. - De tényleg jobban kéne figyelned.-mondtam , és viszonoztam a csókját. Nagyon szerettem Shint, és nem tudom miért, mostanság nehéz lett volna megválnom tőle.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 26, 2010 23:14:59 GMT 1
- Nem megyünk haza ? - kérdeztem kevesen mivel elég fáradt voltam. - Figyelni fogok- mondtam majd Johnra néztem. - Kösz John ... és sajnálom - mondtam halvány mosolyal.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 27, 2010 12:39:51 GMT 1
Tőlem mehetünk, ha úgy gondolod.- mondtam kedvesen, és felálltam. ~Ez nem is volt olyan rossz nap , leszámítva ezt a jelenetet.~-gondoltam.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 28, 2010 1:01:50 GMT 1
- Rendeben akkor gyere menjünk - mondtam majd megfogtam Cho kezét és kiindultunk majd beszálltunk a kocsiba és haza indultunk. // Sumida házak 2 //
|
|