|
Post by Terashima Sayu on Mar 23, 2010 17:00:08 GMT 1
Elégé meglepődtem mikor a fekete ruhás fiú hozzám szólt be vallom először nem ismertem fel hogy Satayu az csak mikor ránéztem. - Jézusom .... alig ismertelek meg...szia - mondtam halkan halvány mosollyal majd ismét előre néztem. - Meguntam ... meg azt is hogy mindenki egem szekál - mondtam halkan közben kicsit elgondolkodtam hogy, hogy is tudnám bebizonyítani hogy tudok magamra vigyázni már komolyan örültségéken gondolkodtam ez pedig nem volt rám jellemző. - Hogy vagy ? - kérdeztem majd John felé néztem valószínű sikerült megsértenem remek legalább nem oktat ki mindenről mintha tehetem volna arról hogy rám szállt az a 3 barom.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 23, 2010 17:22:34 GMT 1
-Ismerős...-Mondtam sóhajtva. -Nem csodálom, hogy megint zaklatnak... ha valaki ilyen szép akkor ez a sorsa...-Mondtam halvány mosollyal. Megsimogattam Sayu állát majd elengedtem és nekidőltem a pad támlájának. -Egész nap Johnnal fogsz lógni, vagy rámérsz egy kicsit?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 23, 2010 22:57:50 GMT 1
- De ez igazságtalan és mindig engem szólnak le mert hogy nem tudok magamra vigyázni - mondtam halkan majd GDre néztem. - Nem szándékozom vele lógni .... lógtam már vele épp eleget - mondtam kissé morcosan talán kicsit látszott is hogy haragszom rá pár próbáltam nem erre gondolni . - Ráérek de miért ? - kérdeztem majd felé fordultam és halványan elmosolyodtam. - Tényleg nagyon unatkozhatsz ha itt ücsörögsz velem egy bevásárló központban egy padon - mondtam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 24, 2010 18:45:09 GMT 1
-Ugyan már élvezet számomra.-Mondtam halvány mosollyal. -Elnézést.-Mondtam udvariasan és elővettem a telefonomat majd gyorsan írtam egy üzenetet.
Hello! Ma 9-kor egy tök laza helyre megyünk. Nincs kedved eljönni velem? Ha igen akkor ott leszek érted fél 9-re. Csók, kis diákom.
Megírtam majd elküldtem az sms-t Aikonak. -Ma 9-kor megyünk egy nagyobb buliba. Körül belül egy 20 fős csapattal. Ha esetleg lenne kedved eljönni... olyan 8-fél 9 körül átugranék érted. Mit szólsz?-Kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 18:54:55 GMT 1
Éppen pakoltam a szobámban, mikor rezgett a telefonom. Közelebb sétáltam hozzá és elolvastam az üzenetet. Eleinte úgy gondoltam tökéletesen fölösleges elmennem hiszen nem szeretem a nagy tömeget és úgy sem ismerek ott senkit csak halálra unnám magam. Le is tettem a telefont és folytattam tovább a pakolást, viszont kezdett érdekelni a dolog. Mi van ha még is tetszene a dolog és végre eltundám magam engedni egy kicsit?! Nagy fejfájások közepette írtam neki egy választ amiben ez állt. "Szia. Elmehetek, de nem hinném hogy nagyon sokáig leszek ott." Egyszerû válasz volt, de egynek elmegy ez is. Ki tudja mit hoz majd az este.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 18:55:00 GMT 1
- Nagy élvezet lehet - mondtam mosolyogva majd megvártam amíg sms-t ír addig is tovább néztem az elsétáló embereket. - Jól hangzik - mondtam kedvesen majd kicsit gondolkodtam nem igazán voltam biztos benne hogy jó ötlete ez az egész már mint nem is ismerek senkit Satayun kívül legalábbis aszem. - Ha nem zavarok szívesen elmegyek - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 24, 2010 19:15:06 GMT 1
-Király...Akkor megtiszteltetés Sayu. Este találkozunk.-Mondtam mosolyogva majd megfogtam Sayu kézfejét és adtam rá egy puszit. Felkeltem a padtól és szóltam a többieknek, hogy kiket kell hívni. '-Tutkó!-Lelkendezett Minka. Tora is be volt zsongva...már a maga csendes nyugodt módján. //Chūō/Shantal Club//
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 24, 2010 19:23:12 GMT 1
- Kösz a meghívást - mondtam kedvesen majd felálltam és elköszöntünk én pedig haza indultam úgy hogy John ne vegyen észre // Sumida szálloda //
|
|
|
Post by Aiko Ninie on Mar 24, 2010 19:26:31 GMT 1
Lövésem nem volt arról, hogy mit vegyek magamra. Végül úgy határoztam hogy tökéletesen mindegy mi lesz rajtam, úgy sem számít senkinek a külsõm. Felkaptam magamra az elsõ göncöt ami a kezembe került megfésültem a hajam, és felvettem pár karkötõt meg gyûrût. Volt még idõm elvileg, így csináltam magamnak egy teát és leültem a TV elé. Viszont vagy nagyon elbambultam vagy elraboltak az idegenek és kiesett az idõ, de valaki dudált. Letettem a poharam a kezembõl és ajtót nyitottam, egy limuzin állt a ház elõtt, egy fickó pedig kinyitotta nekem a kocsi ajtót és várt. Visszamentem, felvettem a cipõmet meg a farmer kabátom elköszöntem anyumtól, majd kimentem a kocsihoz. Illedelmesen köszöntem és beültem, aztán elindultunk. /Shantal Club/
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 24, 2010 20:50:49 GMT 1
~ Látom nem igazán érdekelte, inkább telefonált.~- gondoltam, aztán mikor odajött sem érdekeltem annyira inkább ahhoz a csajhoz ment. A könnyeimmel küszködtem , de nem bírtam ki sírás nélkül. Halkan sírtam, és inkább kimentem az épület mögé. (Az Tsuki volt, aki lerántotta a gatyád, de ne zavarjon XD Átvállalom a szerepet XD))
|
|
|
Post by Ryota on Mar 26, 2010 21:54:29 GMT 1
John
Már egy ideje észre vettem hogy Sayu elment de véletlenül sem szeretem volna ismét a lelkébe gázolni bár nem annak szántam az előzőt sem. - Elnézést de dolgom van - mondtam a rajongóknak majd Shinékhez sétáltam láttam hogy Cho sír de Shin felé sem néz így elkaptam a karját és félre húztam. - Shin .... ugye tudod hogy ennyi bőven elég lenne hogy örökre búcsút mondj ennek a szakmának .... és a jövődnek is - mondtam határozottan és mivel úgy tett mint aki semmiről sem tud ismét elkaptam a karját de most a sérültet és felhúztam az ujját a kötés véres volt. - Erről ..... az hogy apád köcsög most veled nem kellene tönkre tenned magad ..... ha tovább folytatod nem lesz más választásom - mondtam ridegen közbe vissza húzta a ruhája ujját. - Onnan tudom hogy az egyik emberem szólt hogy figyeljek és lám milyen jól tettem - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 26, 2010 21:55:25 GMT 1
Mivel John már tudod mindenről nem titkolozhatam tovább. - Baromira nem érdekel - mondtam egyszűen majd elindultam ám megálltam. - Mellesleg ennyivel nem bizonyítasz semmit John .... és kit érdekel egyáltalán apám ... ja várjunk talán téged aláz meg mindig ?... Oké lehet nem ez a legjobb de ezt már lehetetlen kibírni - mondtam dühösen mivel már kezdett elmúlni a szer hatása így viszább vettem. - Bocs John .... leállok .... csak Chonak ne mond kérlek - sóhajtottam majd vissza sétáltam Chohoz és átöleltem. - Sajnálom - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 26, 2010 22:25:21 GMT 1
Nem néztem Shinre, de tudtam, hogy ő az , elvégre ki más ölelne meg,és mondaná, hogy bocsánat? - Hagyjuk, te el akarsz engem felejteni, és más kell neked, engem meg hagynál egyedül, ez egyértelmű, nem zavar holnapra már el is felejtelek, ha nagyon kell, szóval megnyugodhatsz.-mondtam, aztán sírtam tovább, és arrébb ültem. Rosszul esett ez az egész, nem is ismeri a csajt,és mikor a korláton lógtam is csak telefonált, és a csajjal beszélgetett pedig látott. - Amikor ott lógtam te inkább telefonáltál, és a csajjal beszélgettél, nem, hogy segítettél volna nekem. Rám se néztél.- mondtam,és egyre rosszabbul éreztem magam. - Nem is érdekelt , hogy le is eshetek, és meg is halhatok , neked a telefon fontosabb volt.... De talán jobb is lett volna meghalni......
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 26, 2010 22:34:10 GMT 1
Nem is igazán emlékeztem az egészre csak homályosan. - Ez ... nem igaz - mondtam komolyan közben észre vettem Ryout is aki szokás szerint üdvözlés kép a nyakamba ugrott. - Á hiányoztál ! ...nem is szóltál hogy haza jöttél - mondta mosolyogva közben elég nehezen tudtam megtartani. - Te is ... de lécci - mondtam erre hátrébb lépet ekkor vette észre a padon Chot és oda sietett hozzá. - Mi a baj ? - kérdezte aggodva közben én is oda sétáltam. - Cho tudom hogy most elég furcsán viselkedtem sajnálom .... kicsit felhúztak agyilag .....- mondtam de inkább nem folytattam csak leültem mellé.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 26, 2010 22:40:51 GMT 1
Az lehet, de nekem ilyenkor te kellesz oda, hogy legalább valakit át tudjak ilyenkor ölelni, akit szeretek ,és ha meghaltam volna nem is zavart volna?Telefonálsz tovább? -kérdeztem, aztán abba hagytam a sírást. Majd Shin elmondja, mostanában lesz elég ideje nélkülem, az új csajával....Akire majd talán figyel is...- mondtam, bár nehéz volt kimondani, de fájt, hogy nem is nézett rám, pedig az is elég lett volna, még ha nem is jön oda.
|
|