|
Post by GD/G-Dragon on Dec 16, 2009 21:41:17 GMT 1
-Nos. Az titok.-Mondtam halvány mosollyal Sayu kérdésére válaszolva. Miután odaértünk Sayu elindult a főbejárathoz de én megragadtam a kezét és mikor már rám figyelt a fejemmel a hátsó ajtó felé intettem. -Nem kéne arra mennem.-Mondtam majd elindultunk a hátsó bejárat felé. A securityk simán átengedtek majd fel lifteztünk a legfelső emeletre a mozihoz. De ott is a VIP terembe mentünk mivel nem lenen szerencsés a sima. Igazából nem emlékszem,hogy valaha valahol is ugyanolyan voltam mint a többi ember. Sose jártam és járhattam olyan helyre mint az átlagos emberek. Lehet,hogy hátrány. Lehet,hogy nem....nem tudom de tény,hogy nekem ez már fel se tűnik. Miután kaptunk egy filmfüzetet odaadtam Sayunak. -Ez jó lesz?-Kérdeztem rámutatva egy film címére a programfüzetben.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 16, 2009 21:48:55 GMT 1
Ismét meglepődtem mikor hátulról mentünk be egy VIP helyre összintén nem szoktam moziba járni utoljára talán még 10 évessen voltam így örültem hogy erre ismét sor kerülhetett mivel otthon semmi ilyenre nem volt időm. - Jó lesz - mondtam kedvesen de még is komolyan majd GDre néztem. - Azért majd egyszer elárulód melyik a kedvenc számod ? - kérdeztem halvány mosollyal bár sejtettem hogy úgy sem fogja hisze semmi közöm hozzá.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Dec 16, 2009 21:56:10 GMT 1
-Talán. Majd egyszer...-Mondtam halvány mosollyal. Körül belül 10 percet vártunk a kezdésig. A film előtti premier reklámok között kiemelten szerepelt aza film amiben én is játszottam. Méghozzá az egyik főszerepet. A történet fantasy volt 2 világról/királyságról szólt és a szerelemről. Jó és a rossz harca...általános témák. Én voltam a rossz herceg yeah.Egy full jó film... szerettem dolgozni rajta csak tényleg nagyon fárasztó volt de megérte. Nagyon jó lett...persze akik részt vettek a készítésében már látták.A film körül belül 4 órás volt. Miután vége lett még beültünk egy kávézóba. -Hogy tetszett?-Kérdeztem Sayut majd a telefonom képernyőjén megnéztem mennyi az idő. -Elég késő van..haza vigyelek?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Dec 16, 2009 22:03:40 GMT 1
Igen a mai nap teli volt meglepetéssel erre kezdtem rájönni mikor a reklám ment amiben GD volt az egyik főszereplő élveztem a filmet mert nem volt unalmas - Fantasztikus volt ! - mondtam lelkesen majd hamar visszább vettem. - Nagyon jó volt .... nem is tudtam hogy ilyen gonosz vagy már mint abban a reklámban ..... nem kell köszönöm - mondtam kedvesen majd a telefonomra néztem és észre vettem hogy egy új üzenetem elolvastam majd felálltam. - Bocs mennem kell....ne felejtsd ha nem tudsz aludni csak szólj - mondtam viccelődve majd kiindultam. // Nakano utcák //
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 20, 2010 22:38:11 GMT 1
Johnnal az egyik bevárásó központba nézelődtünk közben a filmjéről beszéltünk meg hogy mit csináltunk eddig már mint az elmúlt időben mióta én ide jöttem. - Gondolom Amanda már le is támadott - mondtam kedvesen. '- Hát úgy is lehet mondani de még reménykedtem benned - mondta kedvesen. - Értem ... - mondtam halkan. '- Hát mindegy - mondta kedvesen. - Tényleg bocs - sóhajtottam. '- Rossz témát hoztam megint te bocs - mondta közben neki sétált egy lánynak aki a padra esett ő pedig rá elég félre érthetően. '- Elnézést - mondta én persze kinevetem ő közben gyorsan felállt és ismét elnézést kért. - Rendező úr mit csinál ? - kérdeztem vigyorogva. '- Uh te á ezt még vissza kapod ... várj csak - mondta mosolyogva.
|
|
|
Post by sora on Mar 20, 2010 22:50:36 GMT 1
Úgy döntöttem, hogy vásárolok egy kicsit. Kértem egy epres muffint,leültem egy asztalhoz, és elkezdtem enni. Unalmas egy nap volt a mai, ami nem csoda, semmi különös dolgot nem vettem észre a sztárokkal kapcsolatosan,amit megírhattam volna az újságba,így ategnapi anyagot szerkesztgettem.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 20, 2010 23:02:20 GMT 1
// Sayu //
'- Na mindjárt jövök bocs - mondta John majd elsietett. - Uh remek ... - sóhajtottam mikor észre vettem pár fiút akiket már jól ismertem az iskolából ők is észre vettek és rögtön oda jöttek hozzánk. "- Csók kiscicám - mondta az egyik mosolyogva. - Neked is szia .... bocs most mennem kell - probáltam gyorsan elmenni mivel elég részegek voltak de vissza húzott és az egyik falhoz szorított.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 21, 2010 18:29:51 GMT 1
Találkozom volt az egyik ismerősömmel így elégé rohantam de a rohanás közepette észre vettem épp egy csaj társaságában volt de amint észre vett elköszönt tőle és hozzám indult. - Csá mond csak nem ismered az órát ? - kérdezte miközben az órájára nézett. - Késett gépem bocs- látszott rajtam hogy nem igazán érdekes hisz csak 5 percet késtem. - Ne vedd ilyen fél vállról a dolgokat! ... 5 perc ... érted ? - kérdezte konkrétan úgy mintha megöltem volna valakit. - Eh bocsánatáért esedezem - mondtam elég cinikus hangnemben majd leültem az egyik padra ő pedig utánam jött. - Mikor változtál meg ennyire már rosszabb vagy mint a szüleid - mondta csodálkozva erre felkaptam a fejem. - Nem változtam meg - mondtam nem kis gúnnyal. - Hallod hogy beszélsz ? - elém állt én pedig észre vettem hogy az egyik lányt pár részeg megkörnyékezte így oda mentem és leszedtem róla a pasast közben megérkeztek a biztonsági őrök is. - Jól vagy ? - kérdeztem a lánytól majd ránéztem és elámultam milyen szép. Shin vagyok - mosolyogtam a lányra.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 21, 2010 19:25:30 GMT 1
Gondoltam eszem egy fagyit, és bejövök ide, aztán megláttam Shint, és az utolsó mondatár elkaptam , és látszott a szemén, hogy tetszik neki a lány. ~ Ehhh... Gyorsan túllép rajtam.~*gondoltam , és mérgesen ránéztem mind 2-re. Kértem egy fagyit, és felmentem az emeletre, de egy pocsolyán megcsúsztam, és kiestem a korláton, de épp hogy sikerült megkapaszkodni.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 21, 2010 19:54:43 GMT 1
Egy lány épp arra sétált mikor a Cho átesett a korláton így oda sietett és elkapta a kezét. - Kapaszkodj ! - mondta közben észre vettem mitörténik és már épp indultam volna mikor elém állt az egyik bíztonsági őr a másik 2 pedig felsietett Chohoz hogy segítsen rajta.. - Cho tarts ki - mondtam aggodva hagytam hogy a biztonsági örök menjenek fel mivel a kezem miatt nem igazán tudtam volna segíteni rajta közben az ügyvédem hívott nem is gondolkodtam hogy fele vegyem. - Holnapra ? .... persze semmi akadálya .. rendben nem felejtem el - mondtam majd kinyomtam a telefont és vissza sétáltam közben a férfi akivel az előbb beszéltem hozzám sétált. - Csinálj már valamit ! - mondta dühösen én pedig legyintettem. - Ugyan már nem lesz semmi baj és kötve hiszem hogy most tudnék neki segíteni - mondtam félvállról majd a lányra néztem és hirtelen rájöttem honnan ismerős. - Te vagy Terashima Sayu igaz ? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 21, 2010 20:53:24 GMT 1
Örültem hogy ismét segítettek rajtam de már megszámolni sem tudom ember segítségére támaszkodtam és ez már elégé zavart. - Köszönöm ... igen én vagyok - mondtam kedvesen de a nagy zűrzavarban nem igazán értettem semmit az a lány vajon a barátnője ? - Mi történt ? - kérdeztem az egyik lefelé siető embertől. '- Megcsúszott átesett a korláton - mondta sietve majd tovább ment. - Segítsünk neki - mondtam majd felindultam de az én utamba is beállt a biztonsági őr. - Azonnal engedjen át ! - mondtam komolyan majd arra lettem figyelmes hogy valaki vissza ránt a lépcsőről. "- Itt maradsz - mondta John majd felsietett a lépcsőn érdekes mód az ő útját senki nem állta a biztonsági őrök elég lassan sétáltak felfelé a lány keze pedig már elégé zsibbadt és nem igazán tudta tartani Chot és már majd nem elengedte de John Cho keze után kapott és megtartotta majd felhúzta. "- Jól vagy ? - kérdezte mosolyogva. "- Jó lennél kaszkadőrnek ha nem félsz ilyen magasban - mondta viccelődve. "- John Kepler vagyok - mondta mosolyogva erre a körölőtűk lévő emberek többsége felfigyelt és rögtön autogramot kéregettek én pedig lassan felsétáltam majd John mögé léptem. - Jó tanács kövire ne ilyen hangosan mond meg ki vagy rendező úr- mondtam mosolyogva. "- Szólhattál volna előbb is - mondta nevetve.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 21, 2010 21:28:07 GMT 1
Átöltöztünk még mielőtt megérkeztünk.Szemüveg és kapucni fel...már is mehettem a bevásárlóközpontba. Felmentünk az emeletre és beültünk egy étterembe. Persze amekkora szerencsém volt pont a hozzánk legközelebb eső helyen történt egy majdnem baleset. De megmentették a lányt. És elég sokan odaözönlöttek egy számomra is ismert rendezőhöz. Már dolgoztam vele. Méghozzá nem rég. Ráadásul pont velem szemben történt minden. Lejjebb csúsztam a székbe, hátha nem vesznek észre. A sötét szemüveg mögül pedig próbáltam bemérni kiket ismerek. Sayu és igen az a Shinichi fickó. Áh Cho...emlékezetes lány minek után a sötétben lehúzta a gatyám. És persze John. Miközben így méregettem őket kezdett visszatérni a fájdalom. A sebet összevarrták és már nem vérzett, de valljuk be inkább lennék még most is fáradt, minthogy ezt a fájdalmat érezzem.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 23, 2010 13:03:08 GMT 1
A többiek után indultam miután megkaptam a fejmosást az ismerősömtől és kénytelen voltam belátni hogy igaza van. Oda sétáltam Chohoz. - Jól vagy ? - kérdeztem majd a korláthoz sétáltam és lenéztem elég magas volt. - Öngyilkos akarsz lenni ? - kérdeztem felé fodulva persze csak viccből majd Johnra néztem. - Kösz hogy segítettél neki - mondtam. - Sayu ... szerintem ne járkálj egyedül ahogy látom nem igazán tudod kezelni az e fajta helyzeteket - mondtam.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Mar 23, 2010 13:27:02 GMT 1
'- Természetes hogy nem hagyom lezuhanni - mondta John majd felém fordult és kérdően rám nézett rögtön tudtam hogy magyarázatot vár mivel nem értette Shin mire célozz így nagy levegőt vettem és elkezdte. - Á semmi csak rám szálltak páran - mondtam mosolyogva és szívből reméltem hogy ennyi elég lesz neki. '- Kik ? - kérdezte komolyan majd közelebb sétált mivel elég sokan voltak körölőtűnk közben intett az embereknek hogy most kicsit hagyják. - Az iskolából pár fiú ... kicsit leitták magukat - sóhajtottam majd Shinre néztem. - De Shin segített - mondtam kedvesen bár elég kellemetlenül éreztem magam pláne hogy pont neki mondom ezt, így úgy döntöttem témát váltok de nem tudtam mire.John közben Shinhez fordult majd barátságosan rámosolygott '- Ez esetben kösz - mondta John és láttam hogy elég viccesnek találja a helyzetet így bele gondolva tényleg elég vicces helyzet volt hisz Shin nekem segített John meg Chonak. '- Ejj te lány nem hagyhatlak magadra 1 percre sem ? - kérdezte sóhajtva miközben ismét a rajongoival volt elfoglalva. - Ez kivételes eset volt ... tudok magamra vigyázni - mondtam komolyan. '- Persze ...... csak az a gond hogy nem kéne mindenkivel szóba állnod .... nem értem apádat miért hagyta hogy ide gyere egyedül - mondta kissé csalódottan majd egy pillanatra rám nézett. - Örülök hogy nem vagy az apám és szívből sajnálom a leendő gyerekeidet - mondtam sértődötten tudom ez is elégé gyerekes volt mert hát igazuk van tényleg nem tudom magam megvédeni hisz eddig nem is kellet talán korai volt ide jönnöm de mit számít már egy ideig nem szóltunk egymáshoz talán kicsit erős volt amit mondtam, megfordultam és elsétáltam majd leültem az egyik padra örültem hogy Johnt most lefoglalják így nem is vette talán észre hogy már nem vagyok ott.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Mar 23, 2010 15:22:46 GMT 1
"-Tessék uram.-Mondta a pincérlány és elém rakott egy shake-t. Felvontam a szemöldökömet ami valószínűleg nem látszott a szemüveg mögül. -Én nem rendeltem ilyet.-Mondtam fojtott hangon. Nehogy véletlenül felismerjék a hangom. A lány zavarodottan nézett körbe az asztaltársaságon. "-Biztos tévedés.-Mondta a lány és olyan vörös lett mint egy főt garnélarák. '-Nemgond.-Mondta Minka kedves mosollyal. Felkeltem az asztaltól és odahajoltam Minka füléhez. -Kiszellőztetem a fejem. Majd jövök.-Suttogtam majd elsétáltam. Nem messze viszont megpillantottam Sayut. Odasétáltam hozzá és leültem mellé. -Hello...-Mondtam neki. Nem mosolyogtam mellé meg semmi...jobb ha úgy viselkedek ahogy nem szoktam egy nővel. Az elkötelezett fanok már magolják a kedvenc ételeimet még azt is strigulázzák hány másodpercenként mosolygok. Nem tudom Sayu fel e ismert...nem gyakran járok talpig feketébe. Bár hangulatfüggő. -Meguntad a tömeget?-Kérdeztem alig látható halvány mosollyal.
|
|