|
Kávézó
Oct 23, 2009 14:43:40 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 14:43:40 GMT 1
'- Ez egy elég merész gondoltat - mondta Ichirou Tsukinak közben bejött GD. '- Hát sok sikert Tsuki a GD kéréshez - mondta hangosan. - Egy Tsukival kevesebb - mondtam alig halhatóan. ~ De nem baj legalább nem csak engem ölnek ma meg ~ gondoltam hülyeségből. "- Szerintem GD itt nincs biztonságban ... túl sok a rajongója - mondta Shun miközben azt a technikát figyelte ahogy GD menekül az emberek elől.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 14:45:31 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 14:45:31 GMT 1
Mikor megláttam GD-t és a rohanó Rona-t elmosolyodtam. De azután megindult a tömeg GD felé. Emlékszem mesélte egyszer,hogy mikor még kezdők voltak és befutottak a bandájukkal. Az 5 tagú fiú bandával még ugye csak 14 éves volt...és security nélkül ment közértebe és szegényt kishíjján kinyírták a rajongói.Magyarán addig nyomultak míg GD a földre nem került onnantól meg egyszerűen könnyű az esélye,hogy összetapossák, széttépik. Az őrült rajongók. Elég durva.Szóval a kis incidens után 1 hónapig volt kórházban. Nem csodálom tehát,hogy így menekül. -Hé!!-Mondtam hangosan erre hirtelen mindenki felém állt. A nyomatékosság kedvéért fel is álltam az asztaltól. Ennyi.Több nem is jutott eszembe. Ennyi. De legalább addig se rá figyelnek.Oké Kitha törd az agyad...mit csináljak ezzel a sok vizes bugyis fan lánnyal. Elég ciki. Most mit kéne mondanom. Lesikítják a fejem. Szerencsém volt mert ekkor jött ki hátulról a kávézó vezetője. Egy 40 év körüli fickó volt, Tora volt a neve. Mindketten ismertük.Szélesen elmosolyodott majd felvette a morcos ábrázatát. '-Vagy leültök a seggetekre vagy mindenki ki takarodik a kávézóból..ne keljen kétszer mondanom...-Mondta ordítozva.Mindenki nagy nehezen leült GD meg fel lélegezhetett. '-Te nőfaló..miért járkálsz az izmos bácsiaid nélkül? Hát mindig nekem kell kihúznom a csávából?-Kérdezte széles mosollyal majd elindult GD felé.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 14:48:49 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 14:48:49 GMT 1
-Odamentem GD-hez.Legalábbis próbáltam volna,de egy csapat lány(akik nem mellékesen GD rajongói voltak.)átmentek a nyakamon magassarkúval. 'Ez nem megy valami fényesen.' gondoltam és vissza ültem a székre.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:00:25 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 15:00:25 GMT 1
Miután kinevettem magam Takedához fordultam majd megcsókoltam. - Ilyet se lát minden nap az ember nem? - kérdeztem tőle mosolyogva. - Nem gondoltam volna hogy GD-nek ilyen nehéz egyedül mászkálnia. - mondtam.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:04:20 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 15:04:20 GMT 1
Kint kezdett viharossá válni az idő és az áram ingadozni kezdett 1 percig csinálta ezt majd a lámpák kialudtak. - Na jó ... áramszünet - mondtam nevetve majd közelebb húztam Arisát és megcsókoltam. - Nem is baj - mondtam közben hallottam hogy pár ember feláll a helyéről és páran át is esnek valamin. - Na biztos GD-t keresik - mondtam halkan.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:07:00 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 15:07:00 GMT 1
'Itt a nagy esély.'-gondoltam. -Felálltam és átestem 2 széken és 3 asztalon és pont GD elé estem,és megkapaszkodtam a gatyájába.Le is rántottam róla.Ekkor vissza jött az áram.Ekkor pont 1 csapat rajongó állt előttünk.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:13:04 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 15:13:04 GMT 1
~Áramszünet de jó...~ - gondoltam majd éreztem hhogy Takeda megcsókol.Mikor visszajött a szünet sehol nem találtam Tsukit.Körbenéztem és megpillantottam fangirlök társaságában GD-vel érdekes helyzetbe. - Jajj....Tsuki....téged kinyirnak... - suttogtam magam elé.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:14:42 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 15:14:42 GMT 1
Áramszünet.Hát ez aztán király. -Héhéhé...-Mondtam majd átverekedtem magam a tapizók tömegén el is vágódtam. De aztán valaki megfogta a kezem és behúzott az asztal alá. Ezer közül is felismertem volna az illatát, a puha bőrét. Biztos voltam benne,hogy Kitha az. Meg akartam szólalni de befogta a számat. Igaza van jobb ha nem tudják,hogy itt vagyok. Ilyenkor mindig eszembe jutott az,hogy mekkora egy szar döntés volt Tya. Kitha sokkal szebb volt.Szemmel láthatóan márpedig ha valaki szebb mint Japán szépségkirálynője az elég gáz. Tudom jól, hogy mennyire kellet rá vigyáznom. Vajon most,hogy egyedül van..legalább is tudtommal nincs barátja ki vigyáz rá éjszakánként amikor haza megy abban a veszélyes kerületben. Vajon mi történhetett vele mióta nem vagyok mellette. Kimásztunk az asztal alól és ekkor ellenállhatatlan késztetést éreztem rá,hogy megcsókoljam őt. Közel hajoltam hozzá, átöleltem majd megsimítottam az arcát és megcsókoltam őt. De ekkor az történt amire végkép nem számítottam. Akkora pofont kaptam tőle,hogy hátra is léptem egyet. Pont ekkor jött vissza az áram és mindenki felénk bámult, elég hangos volt az a pofon.Én ledöbbenve bámultam Kithara és az alsó ajkamba haraptam. Majd megsimítottam az arcom ahol megütött.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:18:20 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 15:18:20 GMT 1
Egy hatalmas és elég hangos pofonnal ajándékoztam meg a nők Istenét. És hulla csendben bámult ránk mindenki már a visszatért világításban. GD nagyon meglepődött hiszen ezerszer csókolt már meg. Csak,hogy most nem jártunk.Szakítottam vele. Igaz,hogy azóta majd egyszer megcsókolt de csak kihasználta a gyengeségem. -Ezt ne merd még egyszer...-Mondtam teljes komolysággal GD-nek aki még mindig lesokkolva, értetlenül bámult. Akárcsak mindenki.¨Miaz,hogy felpofozom a világ legjobb pasiját? Mi vagyok én mutáns?¨nézéssel bámultak rám.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:23:59 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 15:23:59 GMT 1
- Akkor ezt hallottam - mondtam nevetve. '- Hajrá Tsuki ... most kérdezd meg - mondta Ichirou röhögve közben megint elment az áram de mielőtt vissza jött volna egy nagy zajt hallottam pont olyat mint amikor valaki lepofozz valakit hát nem is tévedtem de azon meglepődtem hogy Kitha volt a hang okozója és GD a szenvedő alany. - Uh ez elég durva volt - mondtam halkan.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:28:35 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 15:28:35 GMT 1
-Kínosan megkérdeztem GD-től:-Eljössz velem a bálba? -Ekkor megint elment az áram én meg gyors leültem Takeda és Arisa közé.Ti láttátok mi történt mert én nem?!Ekkor hátraestem a székből és ráborultam Takedára. -Ekkor megint visszajött az áram.Én meg ott feküdtem Takedán elég kínos helyzetben.És mellette ült Arisa is szóval elég kínos volt.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:32:46 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 15:32:46 GMT 1
Mikor visszajött az áram GD és Kitha egymás melett álltak. - Hát én azért megértem őt. - mondtam halkan.Majd ismét elment az áram.Hallottam magam mellől csattanácst meg puffanást de nem igazán törődtem vele.Mikor magam mellé néztem láttam hogy Tsuki Takedán fekszik.Felhúztam az egyik szemöldököm. - Mégcsak egy napja se járunk de te már megcsalsz? - néztem értetlenül rájuk.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:40:55 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 15:40:55 GMT 1
-Ez fájt...-Mondtam kicsit durcás fejet vágva. -Nah nembaj... így is már elég strigulám van...-Mondtam sunyi mosollyal amire Kitha felnevetett. Olyan gyönyörű mosolya volt. És elhangzott az a bizonyos idióta szócska. Olyna könnyű volt beleszeretni ebbe a lányba... kiszeretni már nehezebb volt belőle nem csodálom,hogy Mikaru haragudott,hogy velem jár utána. Várjunk csak. Most,hogy jobban megnéztem az asztalnál lévő gengszter fickókat, köztünk Shun-t leesett.Mikaruék mindjárt itt lesznek és ebből nagy verekedés lesz. Jól megjegyeztem a nagy ellenségeik arcát. És attól,hogy én vagyok az új főnök a régi sérelmeknek nem szabhatok gátat. Ajjaj. -Mindjárt jövök...-Mondtam majd kimentem a kávézóból.beültem a limóba és felszaladtam egy ismerősömhöz. Mivel a mobilom lemerült nem tudtam telefonálni.Hátha megtudom őket állítani.Remélem időben vagyok még.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:47:15 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 15:47:15 GMT 1
-Idióta...-Mondtam. De ekkor GD már el is ment. Én csak bólintottam és elültem az asztalhoz. Arisa, Takeda és Tsuki jelenetén már röhögnöm kellet. De a szám elé tettem a kezem nehogy észrevegyék,hogy nevetek rajtuk. Kínos és vicces helyzet. Odakint mérséklődött a vihar. Legalább az áram már stabil és itt meleg van. Ekkor viszont kinyílt az ajtó és egy csapat gengszter fickó jött be rajta. A nagy részük nagyon helyes fickókból állt csak még gengszteresebbek voltak mint a többiek. Csak 1 kétajtós szekrény volt köztük a nagy melák. A többiek egyszerűen csak kellő képen izmosak voltak, jó pasik. Élükön egy piros hajú fickó állt. Mikaru. Rám kacsintott és elmosolyodott. Odasétált hozzám. '-Hello baby...-Mondta mosolyogva de azonnal haragosba váltott amikor meglátta Takedat és Shun-t meg a többieket. Akárcsak a többiek. Elég nagy feszültség lett úrrá közöttük. Mikaru dühösen és kérdőn nézett a szemembe. Ijesztő volt, fekete szemei voltak, ezért elég sötét tekintete volt mikor ideges volt.Amúgy meg gyönyörű szeme volt.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:51:10 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 15:51:10 GMT 1
Kicsit már zavart az áram de azért viccesnek találtam persze nem sokáig egy hatalmas reccsenés mindent megváltoztatott na meg persze az áram mivel pont akkor jött vissza mikor Tsuki rám esett és hogy még félre érthetőbb legyen átöleltem Tsukit persze nem azért mert megakartam csalni Arisát csak én is kis híján hátra estem de mire válaszolni tudtam volna Arisának a szék lábai szétcsúsztak és a földön találtam magam rajtam Tsukival. - Arisa félre érted - mondtam persze körülöttem mindenki nevetett nehezen leszedtem magamról Tsukit és felálltam majd Arisához fordultam. - Nem csalnálak meg Arisa Tsuki csak rám esett vagy nem tudom mert nem láttam - mondtam komolyan. '- Hé GD miért nem válaszolsz Tsukinak ? - kérdezte Ichirou miközben GD kifelé ment. '- Na nem baj majd ha vissza jön megkérdezem tőle - mondta kedvesen közben besétált egy csomó genszter kinézetű ember Shun már nem nevetett én csak akkor vettem észre őket mikor megszólította az egyik. ~ Basszus baj van ~ gondoltam majd Arisához hajoltam. - Szerintem jobb lenne ha te most elmennél - súgtam neki.
|
|