|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:55:25 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 15:55:25 GMT 1
- Aha... - néztem durcásan rájuk de tudtam hogy igazat mond. Mikor Shun már nem nevetett Takda is komoly arcal nézett Kitha irányába.Én is odanéztem.Kitha körül voltak egy páran.Vissza fordultam majd Takeda odahajolt hozzám. ~Na most elég.~ - gondoltam mérgesen. - Mér kéne elmennem? - kérdeztem tőle dühösen.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 15:58:25 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 15:58:25 GMT 1
-Mikor már végre leszálltam Takedáról és le tudtam ülni a seggemre, anélkül,hogy ráestem volna még valakire,vagy lehúztam volna még valaki gatyáját betoppant egy csomó akkora gengszter. 'Még mindig nem elég a balhéból?!?!-kérdeztem magamban és próbáltam megtartani magam. De akkor is szét kellett törnie alattam a széknek. 'Hát ez nem lehet igaz!!!-gondoltam magamban. -Ekkor ránéztem a piros hajú emberre elképzeltem hozzá egy krumpli nagyságú piros orrot és röhögni kezdtem.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:13:46 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 16:13:46 GMT 1
Mikaru szinte azonnal Tsukira nézett és tudtam,hogy csípőből szétveri.Nekik sose volt gond,hogy valaki nő. Azonnal felálltam és lekevertem egy pofont Tsukinak amire ő azonnal elhallgatott és elég nagyot ütöttem.De tudtam,hogy ha nem csinálom meg akkor majd Mikaru rugdossa halálra. Velem még mindig jobban jár. -Hülye ...mit röhögsz?-Kérdeztem abban a bizonyos gengszter stílusba.De nagyon nehezemre esett. Mikaru elmosolyodott majd Takedara nézett. '-Kitha mit keresel te itt ilyen alakokkal... -Csak az osztálytársaim...és nem velük jöttem... '-Milyen szar suliba jársz te? -Hé..nyugi már Mikaru...nem kell a balhé.. '-Óh dehogynem.Most ,hogy mondod kivagyok éhezve egy kis balhéra... már több mint 3 hónapja nem balhéztam... "-Ja mert sitten voltál...-Mondta Daio elmosolyodva.Mikaru meg leintette. '-Jöttetek szétveretni magatokat?-Kérdezte Mikaru Ichiroura nézve. Én meg próbáltam kitalálni valamit. Próbáltam nem odamenni Tsukihoz és nagy hajlongások közepette esengve bocsánatot kérni, ezzel csak megmenteni próbáltam őt. De nem tehettem mert akkor Mikaru tuti szétveri és rájön,hogy átvágtam.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:20:20 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 16:20:20 GMT 1
- Mert nem épp vagyunk jobban ezekkel az emberekkel - mondtam. - És nem szeretném hogy bajod essen - mondtam kedvesen. ~ Na ennyi a mai nap után már holnap is elfog kerülni szóval nem is kell aggódnom hogy elkel neki mondanom az igazat ... mert az már édes mindegy ~ sóhajtottam ekkor Tsuki alatt ismét eltört egy szék nevetni kezdett. '- Na legalább nem csak én alattam tört el szék - mondta Ichirou majd felsegítette Tsukit. '- Jobb ha nem neveted ki - súgta majd kicsit messzebb húzta Tsukit Shun és a többiek elég feszülten figyelték a másik bandát. - Mikaru lehet hogy te balhéra szomjazol de mi nem - mondtam egyszerűen persze aszem ez csak az én véleményem volt. '- Miért pont rám nézel ? - kérdezte Ichirou. '- attól mert még velük lógok nem vagyok tag - mondta közben Tsuki elé állt. '- Ha öngyilkos akarsz lenni ugorj le valahonnan de ne ott ahol mi is ott vagyunk oké ? - kérdezte Tsukitól .
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:26:30 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 16:26:30 GMT 1
-Ekkor befogtam a szám és felálltam.-de elég sokat ittam aznap és elkezdtem dalolni. -Krumpliorr és vörösfej ,bóhócokból áll a hely. -ráadásul táncolni kezdtem az asztal tetején,és tovább énekeltem. _Krumpliorr és vörös fej bohócokból áll a hely. -Ekkor leszálltam az asztalról és megcsókoltam Ichirout.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:26:34 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 16:26:34 GMT 1
- Én viszont nem szereték elmenni. - mondtam neki. - Nyugi nem fog. - mosolyogtam rá.Kicsit meglepődtem mikor Kitha felpofozta Tsukit de nem szoltam semmit.Shun és a többiek elég feszülten figyelték a másik bandát. ~Ez nem jó mert igy én is feszült lesze.Hol van GD?~
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:34:38 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 16:34:38 GMT 1
Mikaru megelégelte a helyzetet megragadta Tsuki akjrát és lerántotta az asztalról. És nem kicsi szabadeséssel esett a csaj a földre de mielőtt még megütötte volna a csajt megfogtam a kezét. -Ne...-Mondtam neki. Erre viszont dühösen nézett rám.Azt hiszem végem. '-Baby..tudod,hogy utálom ha beleszólnak abba amit csinálok..de ha ennyire szeretnéd akkor megkaphatod te is amit neki szánok..bár kár a szép kis arcocskádért...de nem igazán akadály,hogy nő vagy...-Mondta Mikaru majd megragadta a kezem és a földre lökött.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:43:49 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 16:43:49 GMT 1
Mikro visszaértem láttam,hogy elkéstem. Miakru ugyan is éppen Kithat akarta bántani. -Mikaru!-Ordítottam rá dühösen. Szerencsére a kávézó eddigre már kiörült.Csak mi voltunk ott. De úgy is 0-24-es. Mikaru hátra fordult és elég csúnyán mosolyodott el. Mindig is ilyen volt.Makacskodott és nem akart nekem szót fogadni. Odaléptem hozzá és elég dühössen bámultam rá. -Takarodjatok ki!-Mondtam neki dühösen. Mikaru elengedte Kithat aki a földre esett ettől. '-Na persze... főnök...-Mondta Mikaru fennhéjázó hangon. '-Nagy szart...-Tette még hozzá. És már fordult is Kithahoz.Tudta jól,hogy ez az amivel nagyon gyorsan fel tud húzni.Ha Kithat akarja bántani vagy az anyámmal jön. Aki már így is halott. Megragadtam Mikaru láncát hátulról és hátrarántottam őt. A földre majd behúztam neki egyet. Mindenki hátrébb lépett a bandából. Mikaru megtörölte a száját majd feltápászkodott és elég dühös tekintettel indult el az ajtó felé. De amint hátat fordítottam neki nekilökött az asztalnak és a rajta lévő poharak persze összetörtek ahogy rá estem. A szilánkok meg a tenyerembe álltak. Még jó,hogy nem fejjel estem az asztalra másképp nagyon megszívtam volna. Felszisszentem ahogy a szilánkok a húsomba szúródtak és a földre estem a hirtelen fájdalomtól. Egy kis idő múlva kihúztam az elég méretes pohárdarabkákat a kezemből majd azonnal Mikaru után mentem. A kávézó előtt kaptam el és elkezdtünk verekedni. Csak közben Mikarunál volt egy kés nálam meg semmi. A bandából viszont senki nem merte leállítani se Mikarut se engem.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:49:17 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 16:49:17 GMT 1
Ichirou rögtön hátrébb lépet Tsukitól. '- Te nem vagy normális - mondta én pedig nem igazán tudtam nézni ezt de nem akartam ott hagyni Arisát de mikor már Kitha is kapott megelégeltem. - MIért őket bántod ? - kérdeztem ridegen. - Ennyire vak vagy hogy nem látod hogy a csaj nem józan .... és ki mondta neked hogy te döntöd el Kitha kivel van nyugi nem miattunk volt itt csak Arisa miatt - mondtam komolyan de a többieknek még mindig nem engedtem hogy bármit csináljanak szóval csak álltak. "- Takeda - mondta Shun kicsit türelmetlenül. - Maradjatok nyugton - mondtam nem sűrűn vagyok ilyen amilyen most de nem szeretem volna Arisát veszélybe sodorni közben Ichirou elkapta Tsuki karját és ismét maga mögé rántotta. '- Maradj nyugton ... világos ?! - kérdezte idegesen közben Gd is bejött aki Mikaruval balhézni kezdett majd mind ketten kimentek. '- Nah most GD-nek annyi - mondta Ichirou én pedig Kithára néztem. ~ Pff ... mikor lettem ilyen ? ~ kérdeztem magamban majd Shunra néztem aki rögtön tudta mit akarok és kimentek ők is segíteni GD-nek. Shun egy kést dobott GDnek de nem hagyta hogy a többiek közbe szóljanak jól tudta hogy ez most csak rájuk tartozik és azzal hogy GD-nek segítenek csak rontanak a dolgon. - Jól vagy ? - kérdeztem Kithát.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 16:54:26 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 16:54:26 GMT 1
-Ekkor kiszaladtam és a zoknim aljában található bicskát GD felé dobtam.De ekkor már teljesen józan voltam. ''Nem hagyhatom hogy GD meghaljon ha meg akarom tőle kérdezni hogy eljön-e velem a bálba.Lehet hogy nemet mond,sőt biztos,de akkor is.' gondoltam, s GD-t néztem.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:09:33 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 17:09:33 GMT 1
-Semmi gond...-Mondtam halvány mosollyal.De nagyon sajnáltam,hogy ilyen lett Mikaru.Régen nem volt ilyen.Nem hasonlít önmagára.És ez az egész változás minden...miattam és GD miatt következett be. Hogy tehettem ezt vele? Ez is miattam van a francba már. Én és Takeda eközben elindultunk kifelé a kávézóból a szakadó esőbe a verekedőkhöz.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:13:45 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 17:13:45 GMT 1
~Ez a vörös haju alak elég izé.~ - gondoltam magamba. Mikor tsuki felállt az asztalra nagyon megrémültem hogy most akkor mi lesz.Szerencsére GD megjelent igy Kithának nem esett semmi baja. ~Ahogy elnézem GD most nagyon dühös arra a srácra.~ - gondoltam közbe GD ráesett az asztalra.Feltápászkodott kiszedte a kezéből az üvegdarabokat és kifutott a srác után.Takeda meg kiküldte Shunékat. Majd utána ő is meg Kitha is kiment.Igy én is utánuk indultam.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:16:53 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 17:16:53 GMT 1
Mikor Tsuki segíteni akart nem tudtam elkapnia bicskát mert Mikaru ellökött és éppen szét akarta szabdalni az arcom. 5 perc múlva mikorra kiértek a többiek Mikaru négykézláb éppen vért köpött a betonra. Én meg a falnak dőlve álltam a szakadó esőben. '-Csak egy kétszínű faszkalap vagy...te is meg Kitha is dögöljetek meg...-Mondta Mikaru dühösen. Odaléptem hozzá majd megfogtam egy csomó haját és azt húzva felemeltem a fejét. Felvettem a földről a kést és a nyakához szorítottam. -Igazán?-Kérdeztem dühösen. '-nyugodtan nyírj ki...nem igazán érdekel... de remélem a haverjaid tudják milyen álszentek vagytok...a ti hibátok,hogy ilyen lettem...-Mondta Mikaru elcsukló hangon. Majd elhunyta a szemeit. A többiek pedig nem mertek idejönni. Tudták ha csak megmozdulnak elvágom a torkát. Akárki is legyen az.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:25:10 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 17:25:10 GMT 1
Megálltam az ajtóban és megnyugodva láttam hogy Shun és a többiek csak szemlélők maradtak viszont GD épp elakarta vágni a tag nyakát. ~ Kivégzés ? .... csak nem öli meg ~ gondoltam majd ovatossan átöleletem Arisát és vissza húztam a kávézóba. - Jobb ha itt maradunk - mondtam.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:25:15 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 17:25:15 GMT 1
-Pont akkor kellett elájulnom. Épp az út közepén.És majdnem elütött egy autó.
|
|