|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:27:14 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 17:27:14 GMT 1
Mikor kiértem alig tudtam körbenézni Takeda már vissza is húzott. - De nem hagyhatjuk hogy megölje. - mondta Takedának.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:44:57 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 17:44:57 GMT 1
-Gd..Ne!-Mondtam és mielőtt még GD észrevehetett volna odafutottam hozzá és megfogtam a kezét. -Kérlek...-Mondtam halkan. Mikaru szemébe néztem és kis híja volt,hogy elsírjam magam. -Sajnálom Mikaru...-Mondtam halkan. A hangom olyan gyenge és reszelős volt amilyenre számítottam. '-Cch..még is mit? Én is bedőltem a szép kis arcodnak... de akkor is csak egy álszent kurva maradsz...-Mondta Mikaru.Megragadtam GD kezét és elhúztam őt Mikarutól. -Sajnálom...-Mondtam halkan. Mikaru feltápászkodott a földről majd a szemembe nézett. '-Soha nem fogok megbocsátani nektek...akármennyire is rimánkodsz..és ezt ne várd el tőlem...-Mondta Mikaru dühösen. GD karja megfeszült de én megszorítottam a kezét,hogy ne menjen oda. '-Össze illetek... sunyi patkányok...-Mondta Mikaru majd hátat fordított nekünk és elsétált. Lehunytama szemeimet és könnyek gördültek le az arcomon.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:50:24 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 17:50:24 GMT 1
Mivel Kitha visszatartott nem tettem semmit. Nem felejtem el megköszönni neki. Ekkor Tsuki összeesett. Odamentem hozzá majd a karomba vettem. Kithaval együtt pedig visszamentünk a kávézóba. Mire beértünk Tsuki magához tért így letettem őt és meg is állt a saját lábán. -Bocs Tsuki..de Tyaval megyek ő a barátnőm..azt hiszem egyértelmű volt... nem is ismerlek...-Mondtam Tsukinak majd Kithahoz fordultam. -Miért hagytad,hogy így beszéljen veled? Megőrültél? Miért hagyod,hogy ilyeneket mondjon rólad? Hogy megszégyenítsen...-Kérdeztem értetlenül Kithatól már nem is figyeltem a karomon lévő sebekre meg az arcomon lévő sebre sem.Csak egy kis vágás volt. Elég dühös voltam és nem értettem Kitha miért tartott vissza, miért védte azt aki nemrég még agyon akarta verni őt.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:55:28 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 17:55:28 GMT 1
- Hidd el azzal öljük meg ha oda megyünk GD most elég ideges elég egy rossz mozdulat és a fickónak nyek - mondtam komolyan. ~ Remélem ezt Shunék is tudják ~ gondoltam közben kint rendeződtek a dolgok és GD-ék bejöttek. - Kösz - mondtam Shunnal aki leült mellém. "- Ugyan mit ? - kérdezte Shun Ichirou pedig Tsukihoz sétált. '- Istenem hogy lehet neked ennyi eszed ? - kérdezte halkan. '- De azért meg kell hagyni bátor vagy na meg elég önfejü - mondta nevetve Ichirou.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 17:58:44 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 23, 2009 17:58:44 GMT 1
- Na ez igaz. - mondtam halkan.Rendeződtek a dolgok igy visszajöttek.Az orára néztem és elég későre járt már. - Szerintem menni kéne mert végig fogjuk aludni a holnapi bált. - mondtam a többieknek.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 18:04:26 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 23, 2009 18:04:26 GMT 1
-Kössz.Mondtam Ichirounak mosolyogva. -Amúgy GD...-szóltam neki.-Tudtam hogy nem jössz el velem..Hiszen neked barátnőd van engem meg amúgy sem ismersz eléggé.Amúgy is mindegy.Én úgysem hiszem,hogy elmegyek a bálba. -Te Ichirou kit hívsz meg?Vagy kit hívtál meg?-kérdeztem kedvesen. //Utcák//
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 19:53:07 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 23, 2009 19:53:07 GMT 1
-Vigyázz magadra...-Mondtam Kithanak majd kisétáltam a kávézóból. Rágyújtottam egy cigarettára, felvettem a felsőm kapucniját és alá a sapkámat majd zsebre tett kézzel sétáltam az utcán. Csak egyedül akartam egy kicsit lenni. Kitha nagyon furcsán viselkedik.Valami olyasmit tud amit nem kéne.Úgy érzem...persze ez csak egy megérzés. Beraktam a fülhalgatókat a fülembe és bekapcsoltam az IPod-omat. //Utcák//
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 21:02:02 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 21:02:02 GMT 1
-Óh igen Ichirou te kivel mész a bálba a sok nőd közül?-Kérdeztem mosolyogva.Igyekeztem nem arra koncentrálni amit kihámoztam az aktákból eddig.Amivel felhívtam Sacukyt és informáltam őt ezekről a hihetetlen dolgokról.Nagyon gáz volt.Ijesztő.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 21:09:43 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 21:09:43 GMT 1
'- Öh ... nem tudom .... szerintem egyikkel sem ... nincs kedvem menni - mondta Ichirou kedvesen. Én közben megöleltem Arisát. - Most már tényleg mennünk kéne - mondtam kedvesen majd megcsókoltam Arisát. - Haza viszlek jó ? - kérdeztem mivel nem szerettem volna ha Arisa sötétben egyedül járkálna.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 21:12:20 GMT 1
Post by Ren on Oct 23, 2009 21:12:20 GMT 1
-Óh értem... -Mondtam mosolyogva. -Én se megyek...csak lábatlankodnék...-Mondtam mosolyogva. Nem akartam hozzá tenni,hogy egyszerűen nincs párom. De egyébként se lett volna nagy kedvem elmenni ezek után. És a ruha ügy is elég fura kérdés. Van hova raknom a pénzt...így is.
|
|
|
Kávézó
Oct 23, 2009 21:20:19 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 23, 2009 21:20:19 GMT 1
- Vagy csak azért nem jössz hogy le ne bukj - mondtam nevetve. '- Ez is benne van - mondta Ichirou. - Nem mondod hogy komolyan ez miatt nem jössz ? - kérdeztem. '- Nem csak ezért ... mondom hogy nincs kedvem - mondtam mosolyogva. - Persze ... persze .. Ichirou megfutamodott - mondtam nevetve. '- Ha ha ha vicces vagy Takeda ... amúgy te miért nem mész Kitha ?.. nem hinném hogy lábatlankodnál - mondta kedvesen Ichirou.
|
|
|
Kávézó
Oct 24, 2009 7:38:44 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 24, 2009 7:38:44 GMT 1
- Jó...rendben. - mondtam Takedának.Hallgattam Kitha és Ichirou beszélgetését. ~Ichirou nagyon vicces hogy megfutamodik.~ - gondoltam. - Ichirou mér nem hivod el Kithát? - tettem fel neki a logikus kérdést.
|
|
|
Kávézó
Oct 24, 2009 8:00:27 GMT 1
Post by Ren on Oct 24, 2009 8:00:27 GMT 1
-Áhh...nincs kivel mennem...meg...-Mondtam és tanakodtam,hogy mégis, hogy fogalmazzam meg. -Tavaly előtt eléggé kellemetlenül éreztem magam...konkrétan kiközösítettek mert gaijin vagyok...tavaly csak azért volt más mert GD volt velem...és mindenki loholt utána...és hát utánam is...még most is loholnak de megmondtam nekik,hogy nem leszek többet GD-vel és ha csak ezért barátkoznak velem húzzanak el...sejthetitek,hogy elhúztak..úgyhogy megint gaijin vagyok...-Mondtam halvány mosollyal. -Szóval ezért sem megyek el..ráadásul engem Tya utál és ha rám uszítja a követségét nekem végem...tényleg logikusabb lenne otthon maradnom. Nem illek én ebbe a közösségbe.-Mondtam halkan.
|
|
|
Kávézó
Oct 24, 2009 9:56:33 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 24, 2009 9:56:33 GMT 1
-Hát....Nekem már van párom.Szóval Ichirou hívd el Kithát.-mondtam kedvesen.Így legalább mind a ketten el tudtok menni.
|
|
|
Kávézó
Oct 24, 2009 10:07:29 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 24, 2009 10:07:29 GMT 1
- Ez nem rossz ötlet .... hívd el - mondtam kedvesen. '- Hát ha van kedved Kitha szívesen elmegyek veled - mondta kedvesen. ~ Aszem Ichirout kifogják nyírni ~ gondoltam.
|
|