|
Étterem
Feb 16, 2010 17:42:49 GMT 1
Post by Gei/AJ on Feb 16, 2010 17:42:49 GMT 1
-Merem remélni...-Mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Ichirout. -Mennem kell... Satayu vár. Még össze kell egyeztetnünk egy céggel a fotózási kérelmeket. Meg van egy kis dolgunk. Holnap találkozunk.-Mondtam. Újból megcsókoltam Ichirout. Most a csók sokkal hoszabb volt és sokkal forróbb is. -Szeretlek...-Súgtam Ichirou fülébe majd elengedtük egymást és odasétáltam a bátyámhoz. Már csak Tatsuyara vártunk közben GD hívta a sofőrünket. Úgy néztem ő is mindjárt ideér.
Miután hazamentünk elrendeztünk mindent vettem egy nagy habfürdőt és egy pár órás kényeztető kúrát majd lefeküdtem aludni. Reggel teljessen kipihenve ébredtem...elkészültem gyorsan bekaptam pár falatot és elindultunk a suliba. //Iskola/C folyosó//
|
|
|
Étterem
Feb 16, 2010 17:49:11 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 17:49:11 GMT 1
Elengedtem Tatsuyát majd ránéztem mint mindig most is ámulatba ejtett milyen tökéletes és össze szorult a szívem hisz oly sokszor csalodott bennem a földre néztem ismét. ~ Kitől tudta meg ? .... csak Yasou tudott erről és ő megigérte hogy nem mondja el .... bár ő is elégé utál már szóval kitelik tőle ~ gondoltam nem mit ha számított volna ki volt, már 1000 szer megbántam sőt többször sokkal többször hogy elmentem a bálról Yasuoval főleg hogy ezután már nem is igazán volt hajlandó beszélni velem és leginkább elkerült de megérdemeltem és ha most Tatsu is elhagy az is teljesen jogos már így is túl sok mindent nézett el jobb is ha hagyom hogy elmenjen.
|
|
|
Étterem
Feb 16, 2010 17:53:19 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 16, 2010 17:53:19 GMT 1
Viszonoztam Gei csókját majd elengedtem. - Hát ha muszáj akkor menj ... de vigyázz magadra .. szeretlek - mondtam kedvesen majd tovább indultam. // C folyosó //
|
|
|
Étterem
Feb 16, 2010 17:55:19 GMT 1
Post by Tatsuya on Feb 16, 2010 17:55:19 GMT 1
-Hát. Azthiszem mennem kell. Mindjárt itt vannak értünk. Majd beszélünk. Csörögj ha van valami fejlemény.-Mondtam Sacukynak majd adtam egy puszit a homlokára és elsétáltam.
Miután hazaértem mindent elintéztem. Persze egész idő alatt azon rágódtam mi legyen. //Iskola/ C folyosó//
|
|
|
Étterem
Feb 16, 2010 18:16:30 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Feb 16, 2010 18:16:30 GMT 1
Nem mondtam semmit mikor Tatsuya elment am pár perc múlva megszólalt a telefonom az orvos hívott hogy megvannak az eredmények így ezután oda indultam ám már korábban eldöntöttem hogy bármi is legyen az eredmény Tatsuyának sem Yasuonak nem szólok róla, mert hát mi értelme ha már eldöntöttem hogy nem tartom meg. A sejtelmem az orvosnál beigazolódott tényleg Tatsuyától vagyok terhes. Nem igazán tudtam aludni mivel elég rosszul éreztem magam minden értelemben és úgy döntötem más nap nem is megyek be de reggelre meggondoltam magam nem akartam lemaradni semmiből sem. // C folyosó //
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 16:01:49 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Apr 12, 2010 16:01:49 GMT 1
Most nem kellet rohanom kivételesen időben elindultam mivel elég jó idő volt s a nap melegen sütött erre vártam már rég bár a szél néha feltámadt s a fákról a pár szirmot is lesodort de nem volt hideg imádtam nézni a színpompás virágszirmokat a lágy, tavaszi szellőben ahogy a magasba szállnak majd lassan lehullnak a földre s illatuk betöltötte a levegőt ahogy a frissen nyírt fű illata is.Mondhatni rajzfilmbe illő idill, ahogy a napsütésben sétálgatva az emberek hajába fújdogálja a szellő a virágszirmokat a fákról ezt kicsit viccesnek találtam.Szembe velem egy fiú jött ismerős volt de nem emlékszem rá honnan majd hirtelen eszembe jutott. - Gouta - mondtam alig hallgatottan és észre sem vettem hogy kimondtam a nevét ő még is meghalotta és megállt bár nem hiszem hogy megismert először én sem ismertem meg őt hisz utoljára kiskoromba láttam egy ideig csak néztünk egymásra majd nevetni kezdett. '- Jézusom Sacuky nem ismertelek meg - mondtam nevetve majd közelebb sétált én pedig rögtön átöleltem. '- Vá úgy veszem észre hiányoztam - mondta mosolyogva hát igen örök egosita ez nem változott hátrébb léptem tőle majd halványan elmosolyodtam. - Én is alig ismertelek meg ... uh nagyon meg változtál .... most ... - kezdtem de nem folyattam nem akartam növelni az egoját ő pedig sunyin elmosolyodott majd közelebb hajolt. '- Most ? - kérdezte sejtően én pedig kedvesen rámosolyogtam. - Most nagyon jól nézel ki ..kifejezetten jól - mondtam mosolyogva. '- Mikor nem szívem ? - kérdezte majd kivett a hajamból egy virágszirmot. '- Merre mész ? - kérdezte kiváncsian. - Csak ide ... nem árt néha dolgoznom is - sóhajtottam. '- Itt dolgozol ? - nézett az étteremre én pedig bolintottam. '- Remek akkor meghívhatsz valamire - mondta mosolyogva majd átkarolt. - Te nem változtál semmit - sóhajtottam majd elindultunk az étterem felé. - Mond csak mindig meghívatod magad vagy csak nálam játszod ezt ? - kérdeztem kedvesen. '- Olyan cuki csajok vesznek körbe á nem kell meghívatni magam - mondta mosolyogva. - Értem na pillanat - mondtam majd besétáltam és átöltöztem ezután vissza sétáltam Goutához. - Na mit kérsz ? - kérdeztem kedvesen. '- Uh csak vicceltem tőled nem kérek semmit - mondta halvány mosollyal. - Ne játszd az álszentet - mondtam mosolyogva ő pedig rögtön ezután megmondta mit kér így kihoztam neki. '- Már megint baj keversz életem ? - kérdezte mosolyogva. - Láttod ebben vagyok jó - mondtam halkan. '- Tudom á régen hányszor bajba sodortál - mondta nevetve. - Na bagoly mondja nem tudom ki kért meg egy csomó baromságra persze hogy mindig én szívtam csak hogy téged mentselek - mondtam kedvesen. '- Jah aztán anyád majd nem megölt - mondta nevetve. - Te mondtad hogy mondjam azt hogy veled voltam nem tehetek róla hogy ő is meghallot apersze hogy félre értette - sóhajtottam. '- Tudom tök szeretem hogy mindenre rá tudtalak venni - mondta vigyorogva én megfejbe vágtam. - Nem volt szép tőled kihasználod mindig a kisebbeket - mondtam kedvesen.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 19:22:07 GMT 1
Post by Seiya on Apr 12, 2010 19:22:07 GMT 1
Besétáltam az étterembe pár haverommal elégé meglepődtem mikor megláttam Sacukyt de úgy döntöttem inkább nem veszem figyelembe elvégre elég jól elvan. Leültünk az egyik asztalhoz. '- Hé nézd de cuki a kisbarátnőd ebben a ruhában - mondta mosolyogva az Riku. - Nem a barátnőm - mondtam halkan. '- Könnyen feladtad - mondta nevetve. - Nem tudnál csöndben lenni csak 5 percig ? - kérdeztem tőle halkan.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 19:44:40 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Apr 12, 2010 19:44:40 GMT 1
Nem is vettem észre hogy kik jöttek be. ''- Sacuky elkell mennem egy percre felveszed a rendelést ? - kérdezte kedvesen Yita majd elsietett mielőtt válaszoltam volna. - Egy pillanat - mondtam Goutának majd oda sétáltam Seiyáékhoz bár először észre sem vettem őt. - Sziasztok ... mi kértek ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 19:49:42 GMT 1
Post by Seiya on Apr 12, 2010 19:49:42 GMT 1
- Csá - köszöntem egyszerűen közben a többiek felsorolták mit kérnek majd én is. '- Jól áll ez a ruha - mondta, Riku mosolyogva majd oldalba bökött észre vétlenül. - ja, szerintem is - mondtam majd kinéztem az ablakon.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 20:05:27 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Apr 12, 2010 20:05:27 GMT 1
Tudtam hogy Seiya haragszik rám é minden oka meg is volt rá hisz ő végig segíteni probált és én elég durván bántam vele így úgy döntöttem békén hagyom. - Köszönöm Riku - mondtam kedvesen majd leadtam a rendelést és vissz asétáltam Goutához az ételel amit kért. - Jóétvágyat - mondtam mosolyogva. '- Imádlak Sacu - mondta mosolyogva én pedig pár perc múlva vissza mentem a konyhára és Seiyáékhoz vittem amit rendeltek. - Jó étvágyat - mondtam kedvesen majd Seiyára néztem. - Ne haragudj - mondtam halkan majd vissza indultam.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 20:13:09 GMT 1
Post by Seiya on Apr 12, 2010 20:13:09 GMT 1
Nem néztem a lányra mert nem igazán érdekelt már legalábbis ezt probáltam elhittetni magammal de amit elment a többiek letámadtak. '- Seiya mi bajod van már ?- kérdezte Riku én pedig legyintettem hogy semmi Sacuky vissza jött és letette az ételt amit rendeltünk mikor elindult hirtelen fel álltam és elkaptam a kezét mielõtt elmehetett volna. - Sacuky aggodok érted .... hagyd Tatsuyát csak tovább fogsz szenvedni miatta - mondtam komolyan bár tényleg aggodtam hisz azt hiszem egyre jobban szererettem Sacukyt de nem találtam rá magyarázatott miért.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 20:17:42 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Apr 12, 2010 20:17:42 GMT 1
Seiyára néztem mikor nem engedte hogy elmenjek majd amint bele kezdett a földet néztem. - Ennek már úgy is vége .... szóval nyugi amúgy is van már barátnője és nem szeretném ismét tökre tenni az életét vele végre boldog lehet - mondtam halkan igazából ha csak lehetett próbáltam kerülni minden ehhez kapcsolódó témát. - Nem kell aggódni már jól vagyok .... most már rendben leszek .... és köszönöm hogy segíteni próbáltál sajnálom hogy köcsög voltam - mondtam halkan.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 21:03:16 GMT 1
Post by Seiya on Apr 12, 2010 21:03:16 GMT 1
Ez talán köcsögség de örültem hogy Tatsuya már talált mást. - Jól teszed - mondtam spontán mosollal majd felsóhajtottam. - Semmi baj rád nem lehet haragudni - mondtam vigyorogva majd átöleltem Sacukyt és közel hajoltam hozzá talán túl közel is. - Sacuky én azt hiszem hogy a kórházban túl reagáltam a adolgokat az igazság hogy féltékeny voltam hogy Tatsuya olyan hamar megtudott nyugtatni és ez nekem nem ment - mondtam hallkan és szívbõl reméltem nem halja meg a hülyeségeimet.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 21:11:52 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Apr 12, 2010 21:11:52 GMT 1
~ Féltékeny volt ? ~ kérdeztem magamban és kicsit hátrébb húzódtam. - Most aszem nem értem - értetlenkedtem majd még egy lépést hátráltam közben Yita vissza jött. ''- Sacuky nyugodtan elmehetsz átveszem - mondta én pedig rögtön felé fordultam. - Kösz Yita - mondtam kedvesen neki. - Bocsánat - mondtam ismét Seiyának majd meghajoltam nem tudom miért de nem akartam ezt az egészet és elégé össze zavarodtzam ismét így elsiettem.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 21:16:11 GMT 1
Post by Seiya on Apr 12, 2010 21:16:11 GMT 1
- Már megint miért kérsz bocsánatott ? - kérdeztem ironikus mosoly kiséretében majd utána sietem és elé álltam. - Vicces ahogy mennekülni probálsz - mondtam mosolyogva majd ismét átöleltem de most sokkal gyengédebben.
|
|