|
Étterem
Apr 12, 2010 21:21:17 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Apr 12, 2010 21:21:17 GMT 1
- nem menekülök - mondtam halkan. - Seiya én még nem tudom jó ötlet e ez én teljesen össze vagyok zavarodva még - mondtam de valahogy még is jól esett hogy átölelt bár megfogadtam hogy egyenlőre próbálok távolságot tartani mindenkitől hiába próbáltam ismét olyan lenni mint ezek előtt valahogy most sokkal sebezhetőbbek és befolyásolhatóbbnak éreztem magam észre sem vettem hogy nem tudok gátatt szabni a könnyeimnek.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 21:24:57 GMT 1
Post by Seiya on Apr 12, 2010 21:24:57 GMT 1
- Nyugi csak segíteni szeretnék .... kérlek hagy segítsek - kérleltem a lány majd felemeltem az állát és megcsókoltam ezútán letöröltem a könnyeit és a füléhez hajoltam. - Nyugi semmi olyanba nem kényszerítelek amit nem akarsz ... ne haragudj kicsit ismét elragadtattam magam - mondtam halkan majd elengedtem és vissza sétáltam a többiekhez.
|
|
|
Étterem
Apr 12, 2010 21:45:26 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Apr 12, 2010 21:45:26 GMT 1
Viszonoztam a csókját de tényleg nem tudom mit is éreztem mivel egyre jobban össze zavarodtam nem akartam többé ártani senkinek ez volt az oka hogy nem akartam senkit már.Miután Seiya elengedett nem tudtam mit mondani még mikor bocsánatot kért akkor sem csak álltam egy ideig mozdulatlanul Gouta jött oda hozzám majd magával húzott. '- Hé jól vagy ? - kérdezte kedvesen én pedig gyors bólintottam hogy igen majd elhúztam a kezem és gyors elmentem átöltözni és vissza sétáltam Goutához majd leültem mellé és neki dőltem. ' - Hmm vajon most is rátudnálak venni dolgokra ?...bár ahogy hallottam simán - kérdezte viccelődve de most nem volt hozzá kedvem így felálltam és kiindultam ő pedig utánam jött majd hátulról átölelt és maga felé forditott. '- Mi a baj ? - kérdezte komolyan. - Ne viccelődj ilyennel nem vagyok olyan - mondtam alig hallhatoan. '- Ne haragudj nem tudtam hogy ennyire magad alatt vagy régen nem voltál ilyen - mondta bocsánatkérő mosollyal és pedig hozzábújtam ez nem szerelem volt semmi ilyensmi szimplán csak még mindig úgy éreztem mint mikor még kisebbek voltunk a legjobb barátom volt csak ők elköltöztek és ezután csapodtam bandákhoz. - Kérlek ezt a témát hagyjuk - mondtam sóhajtva. '- Okés hercegnőm óhajod számomra parancs - mondta mosolyogva. - Akkor most te teszed amit én mondok ? - kérdeztem lelkesen. '- Álmodozz csak - mondta nevetve. - Gonosz vagy ! az előbb mondtad hogy ... - mondtam mosolyogva de szokás szerint közbe vágott. '- Mivel jó fej vagyok 1 kívánságodat teljesítettem oszd be szépen kis lány - mondta nevetve. - Nekem inkább együtt kéne érezned - mondtam nevetve és most először ez nem csak szinlelés volt. '- Miért hogy jól érezd magad ? ... abban nekem mi a jó ? ... semmi szal nem érzek együtt - mondta én pedig kinyújtottama nyelvem. - Nem is kell - mondtam mosolyogva majd leültünk egy padra.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Jul 10, 2010 0:00:50 GMT 1
Végre kezdett minden helyre állni legalábbis ez így tűnt és reméltem hogy nem fog változni már.Mivel ma épp egy ünnepnap volt elég nagy volt a forgalom is igazából csodáltam hogy egyátalán nem rugtak ki. '- Sacuky de rég láttalak hogy vagy ? - kérdezte Ayaka kedvesen. - Már sokkal jobban - mondtam mosolyogva. '- Féltem hogy megint valami hülyeséget csinálsz - mondta kedvesen. - Mivel már meggyőződtem arról amiről szeretem volna nem láttam ennek értelmét - mondtam mosolyogva. '- Mikor végzel ? - Még 1 óra - mondtam kedvesen. '- Remek akkor megvárlak és átmegyek ha nem gond- mondta kedvesen. - Oké - mondtam kedvesen.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 12:32:04 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 12:32:04 GMT 1
Az étteremben sürgõsen keresni kezdtem Sacuky-t , és meg is találtam.Oda sétáltam ,és kértem eeeegy ( na mit kérjek? ) colát. - Szia Sacu.- köszöntem neki, majd leültem. - Van 2 jó hírem.- kezdtem, és elkezdtem inni a colámat.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 12:37:46 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Jul 12, 2010 12:37:46 GMT 1
Már jó ideje nem találkoztam Yasuo így elégé meglepet mikor bejött és hirtelen nem is tudtam hogy reagálni. - Szia - köszöntem - Egy pillanat és vissza jövők - mondtam majd letettem a poharakat és vissza sétáltam Yasuohoz. - Mik azok a jó hírek ? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 12:44:46 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 12:44:46 GMT 1
- Hát az egyik az, hogy végre szakítottam Niyával. A másik, meg hogy rákerestem a családfádra, és a családodnak semmi köze sincsen az enyémhez, szóval nem vagyunk rokonok. Viszont nem tudom honnan pattant ki a fejünkbõl az, hogy unokatesók vagyunk. Az ükapám , és a te ükapád voltak mostohatestvérek, mást nem nagyon találtam.Az ükapáink meghaltak a seregben, mielõtt gyerekük születhetett volna, ezel megszakadt a vérvonal.- magyaráztam Sacukynak.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 12:59:12 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Jul 12, 2010 12:59:12 GMT 1
- Legalább ezért nem érzem magam szarul - mondtam halkan. - Ne haragudj tönkre tettem a kapcsolatotokat NIyával - mondtam. - Közben Tatsuya is talált mást legalábbis mikor a kórházban voltam láttam - mondtam majd felsóhajtottam és átöleltem Yasuot nem is tudom miért. Hazudnék ha azt mondanám nem hiányzott.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 13:13:34 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 13:13:34 GMT 1
- Nem , te nem tettél ezért semmit.- mondtam. - Én akartam vele szakítani, ugyanis nem várhatok rá örökké.- mondtam. - Õ elvárta, hogy várjunk az újrakezdésre, de én nem akarok várni, és amúgy meg ha igazán szeretett volna, akkor nem mondott volna Kaitának igen-t egy randira.- mondtam. - Tényleg sajnálom, ami veled, és Tatsuyával történt.- mondtam. - Ez az én hibám volt.- mondtam, ekkor Sacuky átölelt, és én is megöleltem.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 13:53:23 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Jul 12, 2010 13:53:23 GMT 1
Halványan elmosolyodtam. - Talán így jobb is azt hiszem nem is illetünk össze és nem sok közös volt bennünk. - mondtam még ha ezt kicsit nehezemre is esett elismerni. - Nem a te hibád mivel az én ötletem volt hogy menjünk el - mondtam kedvesen majd elengedtem. - Mindjárt jövő csak átöltözöm - mondtam kedvesen majd elsétáltam majd 10 perc múlva vissza mentem és leültem Yasuo mellé. - És most mihez kezdesz ? - kérdeztem komolyan.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 14:00:09 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 14:00:09 GMT 1
- Hát tényleg nem sok közös volt bennetek.- mondtam. - Én meg elmentem veled, szóval az én hibám is..- mondtam. - Rendben, menj csak, mondtam kedvesen, és mire vissza jött már megittam a colát. - Hát nem tudom.- mondtam. - Mellesleg te sem panaszkodhatsz, elvégre te is találtál magadnak valakit.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 14:56:43 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Jul 12, 2010 14:56:43 GMT 1
- Tudom egész más világ hozzá olyan illik aki hasonló körökben mozog - mondtam halkan. - Én ? és kit a felmosófát vagy a törölgető rongyot ? - kérdeztem viccelődve. - Örülök hogy végre már lecsillapodtak a dolgok - mondtam kedvesen. - Szerencsére ki sem rúgtak azért jó főnököm van pedig hónapokig be sem jártam - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 15:48:50 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 15:48:50 GMT 1
- Szerintem mindkettõtöknek jobb így.- mondtam. - Hát annak én is nagyon tudok örülni.- mondtam nevetve. - Amúgy mióta dolgozol itt?- kérdeztem. - Hát igazából a felmosóvödörre gondoltam..- mondtam vicelõdve. - Én arra a Seiya kölyökre gondolok.- mondtam.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 16:16:03 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Jul 12, 2010 16:16:03 GMT 1
- Nem tudom mióta ide költöztem ami azt hiszem 1 vagy másfél éve - mondtam mosolyogva. - Na kösz rád mindig zámíthatok - mondtam envetve. - Aha Seiya hmm nem hiszem hogy köztünk valaha is lesz valami mert én nem szeretném - mondtam halkan.
|
|
|
Étterem
Jul 12, 2010 16:35:57 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 16:35:57 GMT 1
- Hát akkor jó ideje.- mondtam kedvesen. - Hát természetes, hogy rám mindig számíthatsz, ha a takarítóeszközökkel akarsz flörtölni.- mondtam nevete egy gúnyos grimasz kiséretében. - Miért is nem?- kérdeztem.
|
|