|
Étterem
Aug 23, 2009 22:01:06 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 22:01:06 GMT 1
Étterem
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 8, 2009 21:02:16 GMT 1
Az étteremig rohantam mivel teljesen elfeledkeztem arról hogy ma dolgoznom kell de épp időben értem be és épp át öltözni indultam mikor egy számomra ismeretlen fiú szólt rám. '- Öh bocs de oda csak a dolgozok mehetnek be - mondta. - Tudom....de én itt dolgozom - mondtam egyszerűen. '- Jaj ne haragudj nem tudtam még nem láttalak itt pedig már egy hete itt dolgozok - mondta nevetve. - Dolgom volt és nem tudtam be jönni ... de ha nem haragszol meg sietek mert ha a főnők rájön hogy késtem elég mérges lesz - mondtam majd elsiettem pár perc múlva már vissza is jöttem és az új fiúhoz sétáltam. - Sacuky Nagashy vagyok - mondtam. '- Kaiji Kwon vagyok - mondta majd ismét elnézést kért az előzőért. A munka szinte elrepült és kiderült hogy Kaiji is arra lakik amerre én és egy iskolába is járunk csak ő 12. es így együt sétáltunk ki az állomásra . //Nerima állomás //
|
|
|
Étterem
Oct 16, 2009 18:02:45 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 16, 2009 18:02:45 GMT 1
Ismét siettem pedig egyáltalán nem voltam késében én még is úgy éreztem hiába néztem meg az időt. Közben elkezdett esni az eső én pedig megálltam az idő pedig egyre viharosabb lett úgy éreztem hogy a természet is együtt érez velem hiszen az élet maga nem egyéb, mint állandó vihar amely folyamatossan elmos mindent, ami addig volt pusztaságot hagyva maga után eddig még sosem gondoltam ilyesmire. Csak álltam és néztem ahogy az előttem álló fa levelei lehullanak a viharos szél és az eső által de valaki hirtelen elkapta a karomat és magával húzott, Kaiji volt az nem szólt semmit egyeneset az étterem felé tartozunk bent kellemes meleg volt és csak most vettem észre hogy bőrig áztam és kis híján megfagyok. '- Öltözz át - mondta kedvesen majd egy törölközött dobott felém amit elkaptam és elmentem átöltözni. - Öh ... Kaiji ... kösz - mondtam kedvesen. '- Ugyan mit ?... gondoltam behozlak mielőtt megfázol - mondta kedvesen. Ma nem volt túl sok vendég valószínűleg az eső miatt de valahogy nem is bántam igaz hogy kevés volt a vendég de ma sikeresen összetörtem pár poharat és az egyikkel el is vágtam a kezem de Kaiji mindig segített jobban mondva rám parancsolt hogy üljek le és ne nyúljak semmihez sem. Mire letelt a munka idő addigra hála megszáradtak a ruháim is. '- Figyelj Sacuky ... szerintem jobb lenne ha holnap nem jönnél be .... nem úgy nézel ki mint aki most a munkára koncentrál - mondtam miközben bezártunk. - Ne haragudj Kaiji .... holnap nem fogok ennyire bénázni - mondtam halkan közben Kaiji megcsóválta fejét. '- Persze hogy nem mivel nem is jössz be dolgozni - mondta kedvesen majd kisétáltunk az állomásra. //Nakano / Utcák //
|
|
|
Étterem
Dec 20, 2009 12:14:17 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Dec 20, 2009 12:14:17 GMT 1
Kivételesen előbb értem be mint Kaiji bár sejtettem hogy ma nem fog bejönni az iskolában történtek miatt ma is elég sokan voltak már épp zártunk mikor észre vettem kint egy fának dőlve egy lányt kisétáltam hozzá. - Szia ... jól vagy ? - kérdeztem tőle de ő nem válaszolsz csak a semmibe nézett volt benne valami ami megfogott de nem tudom mi mivel nem válaszolt és elég lengén volt öltözve az időjáráshoz visszanyitva megfogtam a lány kezét jég hideg volt egy pillanatra rám nézett de utána ismét csak a semmibe nézett bevezettem az étterembe és leültettem majd hoztam neki egy pohár forró teát most először bár alig hallottam mit mondott de megszólalt. '- Köszönöm - a hangja bársony tiszta volt még is teli volt fájdalommal. - Sacuky vagyok ...... miért álltál kint ? - kérdeztem közben az asztalokat törölgettem de ő nem válaszolt csak a földet nézte már végeztem és épp az ajtóhoz sétáltam hogy bezárjam. '- Egy autó baleset volt ma ..... és meghalt a barátom holnap lett volna az esküvőm ..... miért történt ez ? .... miért pont ő ? - kérdezte remegő hangon vissza sétáltam és leültem a lány mellé. - Ott voltál ? - kérdeztem tőle. '- Épp kijöttem a házból és pont mikor megállt volna egy fekete kocsi elég gyorsan szemből neki ment - mondta elhaló hangon. - És vele mi lett ? - kérdeztem együtt érzően. '- Nem érdekel ! ..... megölte ! ..... az a csaj .... nem hiszem hogy sok baja lett volna mert simán elsétált nem is törődve azzal hogy mit csinált ! - mondta zokogva nem tudtam mit mondani de elég szarul éreztem magam közben Kaiji jött be a hátsó ajtón. "- Bocs .... nem tudtam hogy itt vagy - mondta kedvesen majd oda sétált hozzánk a lányra nézett . "- Isaru Yae ? - kérdezte a lány alig hallhatóan válaszolt. '- Igen - én pedig értetetlenül néztem. "- Sacuky bocs aszem megint itt kell hagyjalak bár szerintem már végeztél ... ügyes vagy - mondta kedves mosollyal majd ismét a lányhoz fordult. "- Kérlek gyere velem - mondta a lány pedig felállt elég dühös volt és felborította az asztalt. "- Nyugi .... megtaláltuk a baleset okozóját - mondta Kaiji a lány rögtön ráfigyelt. "- Meghalt - mondta Kaiji komolyan. '- Megérdemelte ! - mondta dühösen. - Már hogy érdemelte volna meg ? - kérdeztem halkan majd a lányra néztem Kaiji rám nézet jelezve hogy maradjak csöndben. '- Azért mert gyilkos volt - mondta dühösen a lány. - Honnan tudod hogy direkt csinálta ?...... lehet hogy valami baj volt az autójával .... - mondtam de közbe vágott Kaiji. "- Igazából nem az autóval volt baj ..... de hogy mi miatt történt azt nem mondhatom el ..... mert sok minden kiderül és ehhez még elég sok embernek köze van ..... igazából megoldott egy "rejtély" - mondta Kaiji komolyan majd a lánnyal kisétáltak én pedig egyre kíváncsibb lettem és elhatároztam hogy holnap kiszedem belőle. //Nakano utcák //
|
|
|
Étterem
Jan 11, 2010 17:50:53 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Jan 11, 2010 17:50:53 GMT 1
Kivételesen előbb értem be mint Kaiji amint bejött az ajtón rögtön oda mentem Miyához beszélgetni ő volt az egyik törzs vendék de mikor elment Kaiji oda jött én viszont mintha észre sem vettem volna elsétáltam egy idő után viszont végre vette a lapot mire a munka idő lejárt oda jött. '- Ne haragudj - mondta halkan. - Ugyan miért kéne haragudnom ? ... Talán mert te is csak szórakoztál ?! ..... kit érdekel az idióta gyilkosságok meg tudom is én mik ! ..... honnan veszed hogy közöm van ehhez ?! ..... csak hogy tud az ég világon semmi közöm Takedához - mondtam dühösen. '- Hát ezt azért nem mondanám.... és már az elég gyanus nem gondolod hogy elszöksz és Takeda is pont itt van és még a neved sem az ami.... ráadásul keresnek is - mondta halkan. - Jaj mert régen jártam vele azta gratulálok jól nyomoztál utánam .... gyerünk fuss és köpj be hogy itt vagyok mire vársz ?!...... nem kell tovább színlelned én sem teszem ...... tudod mit jobbat tudok mond el Tatsunak és a többieknek is .... ha attól leszel boldog akkor rajta ...... csak baromi köcsög és szánalmas dolog volt ez tőled remélem tudod ! - mondtam dühösen majd kisétáltam az étteremből és elég erősen becsaptam az ajtót Kaiji utánam jött. '- Miért hiszed azt hogy csak szinleltem a barátságot ? - kérdezte. - Tudod a barátok megbíznak egymásban te viszont bennem nem bizol csak azért csinálod ez hogy Takedához közelebb juss de nem érdekel hagyjatok ki ebből végre ! - mondtam ridegen. '- Tényleg nem ezért .... - kezdte de közbe vágtam. - Kaiji bocs de nem érdekel ..... én miért bízzak benned ha te nem teszed ? ..... neked jól esne ez ? ..... ne várj tőlem olyat amit te sem tennél - mondtam majd elsétáltam.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 5, 2010 23:34:19 GMT 1
Haza felé sétálgattam közben épp smst írtam AJ nak de útközben figyelmes lettem a veszekedésre pontosabban inkább arra hogy Sacuky elég dühős pont előttem meg el majd nem nekem is jött de elégé sietett így valószínű észre sem vett ha meg igen nem csoda hogy nem állt meg. Elkaptam a kezét és vissza húztam. - Mi a baj ? - kérdeztem komolyan az utobbi időben elég sokat változtam valószinű ha ez réggebben történt volna kinevetem volna Sacukyt.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 5, 2010 23:39:05 GMT 1
Észre vettem Ichirout de nem voltam abban a hangulatban hogy beszéljek vele mikor vissza rántott még dühösebb lettem viszont meglepet is voltam nem tudtam Ichirou mikor lett ilyen komoly igazából csak egy valamire vágytam most hogy vissza jöttem és az az volt hogy találkozhassak végre Tatsuyával. - Engedj el ! - mondtam dühösen. - Mit érdekel téged ?! .... mindenki ..... mindenki olyan más .... miért ? - kezdtem dühösen de a végét halkan alig halhatóan mondtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 5, 2010 23:43:32 GMT 1
- Igazad van tényleg nincs hozzá semmi közöm - mondtam majd elengedtem Sacukyt . - Ne haragudj - mondtam halkan majd eltettem a telefonom miután elküldtem az üzenetet.Valószínű ha nem határoztam volna el hogy Gei sokkal többet jelent nekem mint bárki és nem csalom meg soha , már Sacukyt fűzném vigasztalás kép persze ő nem hagyná magát mert túlságosan is szereti Tatsuyát.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 5, 2010 23:49:34 GMT 1
Ichiroun egyre inkább meglepődtem de azon is amit azután tettem hogy elengedett, átöleltem de ez csak baráti ölelés volt semmi több legalábbis ezzel győztem meg magam ami azt illeti Ichirout rég óta szerettem persze és senki nem tudja de jártunk is régebben de megfogadtatam vele hogy ezt titok marad. - Miért ?...... miért vagy megint ennyire komoly ? .... Gei tényleg ilyen fontos neked ? - kérdeztem halkan bár a választ tudtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 5, 2010 23:57:09 GMT 1
Átöleltem Sacukyt majd gyengéden megsimogattam az arcát. - Ejj kiscicám .... ne búsulj már ..... és ha lehet erre nem válaszolok miért kínzod magad ezzel ? - kérdeztem kedves mosollyal. - Figyelj .... te is tudod hogy ez nem megy .... kérlek szépen ígérd meg most nekem hogy Tatsuyával maradsz ..... hidd el .... sokkal jobban szeret mint te azt hiszed - mondtam kedvesen persze tudtam hogy valami nincs rendben Sacukyval elégé magán kívül volt. - Hol marad az ígéreted ? .... nah szedd össze magad cicus és mutasd meg hogy nem omlasz össze .... nem tudom mi történt ... nem az én dolgom ... ha elmondod meghallgatlak .... - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 6, 2010 0:05:59 GMT 1
- Megígéred hogy nem mondod el senkinek ? ... még Geinek sem ? - kérdeztem halkan. - Sokat ittam és lefeküdtem az unokatestvéremmel akitől terhes lettem ezért kellet haza mennem .... nem akartam hogy Tatsuya megtudja ... elég volt az hogy tudja mi volt köztünk ...... nem fogom elhagyni soha ... megígérem - mondtam kedvesen majd elengedtem Ichirout és hátrébb léptem. - Ne haragudj .... igazad van nem kellene ezzel kínoznom magam ..... csak annyira .... - inkább nem fejeztem be. - Ígérem tényleg össze szedem magam ... és ahogy megbeszéltük innentől tényleg nem beszélünk .... legalább is ha nem múszáj - mondtam halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Ichirou on Feb 6, 2010 0:15:17 GMT 1
Kicsit megdöbbenve figyeltem de azért megnyugodtam hogy már nincs gond. - Nem így engedtelek el .... azt ígérted vigyázol magara erre terhes leszel .... Sacuky kérlek ... ez nem játék figyelj jobban - mondtam komolyan majd elengedtem Sacukyt bár nem kis kísértést éreztem hogy vissza húzzam. - Igen így lesz valóban a legjobb - mondtam kedvesen majd még is vissza húztam közel hajoltam hozzá és hosszan megcsókoltam - Nem lesz ez így jó ..... megígérem hogy .... többé nem találkozunk - mondtam halkan bár kissé nehezemre esett majd elengedtem. - Vigyázz magadra Sacuky .... és attól mert én nem leszek ott Takeda hidd el figyelni fog - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Feb 6, 2010 14:57:17 GMT 1
Hátrébb léptem mikor megcsókolt annyira azért még magamnál voltam hogy tudjam ez tényleg nem helyes és szeretem Tatsut nem akatam ismét megbántani. - Ez hogy érted ? - kérdeztem Ichiroutól döbbenten. - Elmész ?! ..... nem .... Ichirou .... eddig sem volt semmi baj .... hallod .... maradj - mondtam komolyan végre már össze szedtem magam. - Megígértem nem ? ....megígértem hogy kitartok az mellet amit elhatároztam - mondtam mosolyogva. - De ha elmész .... nem tudsz figyelni nem igaz ? - kérdeztem sunyi mosollyal. - Takeda pedig ezekről nem tud .... mellesleg megkérnélek valamire - mondtam kedvesen . - Ha nem lenne gond figyelnél a húgomra .... te kicsit többet vagy GD-ék közelébe .... már mint érted Gei ott lakik Satayunál - mondtam . - Nem akarom hogy GD kihasználja - mivel láttam hogy elég döbbenten néz hozzá tettem. - Terasima Sayu - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Étterem
Feb 14, 2010 22:09:25 GMT 1
Post by Gei/AJ on Feb 14, 2010 22:09:25 GMT 1
Épp egy fotózás helyszínén végeztük be a munkát. Még néhány utcai fotózás volt hátra. Amiket az épület előtt csináltunk. Miután ezzel is készen lettünk beültünk egy bárba a bátyámmal és az unokatestvéremmel. Persze szigorúan inkognitóba. Egész késő estig ott maradtunk. Majd mikor kiléptem az utcára megláttam Ichirout. Azonnal megtorpantam és nyeltem egyet. Ez nem lehet. -Én...maradok...majd hívok taxit.-Mondtam a fiúknak halkan. Ezután GD odament a limó sofőréhez és kisvártatva a limó elhajtott. Én pedig csak az utca túl oldalán bámultam Ichirout meg Sacukyt ahogy az ölelgetésből csók lett. Hát ez eléggé fáj.
|
|
|
Étterem
Feb 14, 2010 22:36:12 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Feb 14, 2010 22:36:12 GMT 1
Elküldtema sofőrt majd levettem a kalapom és AJ fejére raktam. Odaadtam neki egy szemüveget. Mégsem szeretnénk ha letámadnának minket. Bár engem álltalában felismernek a ruházatomról. Én is felvettem egy szemüveget és a kapucnimat. Majd követtem AJ-t és Tatsuyat az aluljáróba. Eléggé lemaradva végül is ez nem az én dolgom hanem az övék.
|
|